- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Takvim 5. Haftaya gecti abla baksana saka gibiBenim kaybettiğim bebeğimin testi idrarda kopkoyu çıkmıştı canım ya.. Çok ilginç gerçekten...
Bebekten bebeğe değişirmiki canım ya? Benim kaybettiğim bebeğimin testi idrarda kopkoyu çıkmıştı.. Bende hala adet belirtisi yok... Inşallah gebeyimdir ya..Geçmeyebilir de. Gelinİmiz defalarca her sabah test yapmış yeğende, çıkmamış. Ama deli gibi midesi bulanıyormuş.
Süper:))Bugün yumurtlama akıntım var bariz şimdi test yaptım hemen ilk dakikada koyu oldu 10 dk dolsun resim atacam.kocişte yolda geliyor akşama
Sanki yarına pozitif olur gibi ama senin testlere de pek güven de olmuyor aslında birden siliniveriyır:)Sıvı aldığım halde hemen koyulastı salı kv. lere gidecez bu akşam yada yarın çatlar galiba kaçırmayacaz sizcede oyle dimi
Aynen canım ya... Sabah 7:40 ateşim 36.9 idi. Öğlen 13:30 da 37.1 çıktı.. Her öğlen ölçüyorum ateş 37.1 yada 37.2 çıkıyor hiç altına düşmedi.. İdrardamı çıkmıyor sence ya. Yoksa boş hayalemi kapılıyorum..Takvim 5. Haftaya gecti abla baksana saka gibi
Canım valla bizde anlamadık .Kanda ilk önce 25 çıktı idrarda çıkmadı 2 gün geçti idrar testi yaptı silik bile çıkmadı korktu dedi sanırım kimyasal kan ver dedim .Kan verdi değeri 45 çıktı canım rahatladık. Sonra dediki idrar testi yapayım hatıra kalsın kandan 3 gün sonra yap dedim artık kesin çıkar yine çıkmadı Bu başladı ağlamaya yok düştü değerim diye .Kan a gittik yine değer 100 geçmiş doktora dedik idrara kese görününceye kadar geçmeyen bile var herkesin bünyesi farklı dedi .Evet hemen idrarda cikmiyo ama sizin gelininki yuksek nasi cikmiyo anlamadim kiz
Allah Allah bunu da ilk defa duyuyorum ya..çok ilginç gerçekten.. Inşallah bende o kategoriye girmişimdir :))Canım valla bizde anlamadık .Kanda ilk önce 25 çıktı idrarda çıkmadı 2 gün geçti idrar testi yaptı silik bile çıkmadı korktu dedi sanırım kimyasal kan ver dedim .Kan verdi değeri 45 çıktı canım rahatladık. Sonra dediki idrar testi yapayım hatıra kalsın kandan 3 gün sonra yap dedim artık kesin çıkar yine çıkmadı Bu başladı ağlamaya yok düştü değerim diye .Kan a gittik yine değer 100 geçmiş doktora dedik idrara kese görününceye kadar geçmeyen bile var herkesin bünyesi farklı dedi .
Evet tam koyu olmuyor hemen siliniyor o yüzden bu akşam yarın akşam 2 günü de degerlendirecem :)Sanki yarına pozitif olur gibi ama senin testlere de pek güven de olmuyor aslında birden siliniveriyır:)
Canım valla bizde anlamadık .Kanda ilk önce 25 çıktı idrarda çıkmadı 2 gün geçti idrar testi yaptı silik bile çıkmadı korktu dedi sanırım kimyasal kan ver dedim .Kan verdi değeri 45 çıktı canım rahatladık. Sonra dediki idrar testi yapayım hatıra kalsın kandan 3 gün sonra yap dedim artık kesin çıkar yine çıkmadı Bu başladı ağlamaya yok düştü değerim diye .Kan a gittik yine değer 100 geçmiş doktora dedik idrara kese görününceye kadar geçmeyen bile var herkesin bünyesi farklı dedi .
Bana yazdın sandım valla heyecan yaptım. Bir baktım nesliye yazmışsınSanki yarına pozitif olur gibi ama senin testlere de pek güven de olmuyor aslında birden siliniveriyır:)
Şaka gibi kan testi yaptırmak lazım canım ya..Telefonda ff ile beraber üç takip programı var. Ikisi sabahtan beri test yap diye bildirim gönderiyor :)) çok ilginç olur heralde bu negatif idrar testlerinin hepsi pozitif e dönerse.. Ne varsa bu ayda hepimiz geciktik
Canım inşallah sen de öylesindir. Bizin gelin artık idrar testi yapmaya korkuyor zavallım:)idrar testi yüzünden çok ağlarım diyor :)Allah Allah bunu da ilk defa duyuyorum ya..çok ilginç gerçekten.. Inşallah bende o kategoriye girmişimdir :))
Canım hiç belli olmaz bu işler bi bakmış sınız pozitif olmuş :)Telefonda ff ile beraber üç takip programı var. Ikisi sabahtan beri test yap diye bildirim gönderiyor :)) çok ilginç olur heralde bu negatif idrar testlerinin hepsi pozitif e dönerse.. Ne varsa bu ayda hepimiz geciktik
@elmol cnm seninki kızdı demi?
@iiz @deeplonelinessAgave @ya se min kızlar sizin cinsiyetler neydi ilk sayfaya ekleyeceğim de Yanlışlık Olmasın
Ablacim o arkadasim suan ikinciye hamile. Onda mesela idrar testinde öğrendi. Normal ilerlerdi süreç. Bana var gibi geliyor ablacim umutlandirmak istemiyorum ama icimden oyle geciyor oyle hissediyorum. Insallah yanilmamAynen canım ya... Sabah 7:40 ateşim 36.9 idi. Öğlen 13:30 da 37.1 çıktı.. Her öğlen ölçüyorum ateş 37.1 yada 37.2 çıkıyor hiç altına düşmedi.. İdrardamı çıkmıyor sence ya. Yoksa boş hayalemi kapılıyorum..
Inşallah benim de vardır bebişim canım ya..Canım inşallah sen de öylesindir. Bizin gelin artık idrar testi yapmaya korkuyor zavallım:)idrar testi yüzünden çok ağlarım diyor :)
Bende öyle hissediyorum. Eşim sabah rüyasında görmüş. Sen diyor test yapmışsın bir bakıyorum testte erkek yazıyor. Allah Allah leyla bana kız demişti çin takvimine göre ama bu erkek diyormuş. Gerçek gibiydi diyor.Ablacim o arkadasim suan ikinciye hamile. Onda mesela idrar testinde öğrendi. Normal ilerlerdi süreç. Bana var gibi geliyor ablacim umutlandirmak istemiyorum ama icimden oyle geciyor oyle hissediyorum. Insallah yanilmam
Test fotonu paylaştın mıki cnm? Ben mi kaçırdım?Bana yazdın sandım valla heyecan yaptım. Bir baktım nesliye yazmışsın
Ay buna çok güldüm:)) testte erkek mi yazıyormuşInşallah benim de vardır bebişim canım ya..
Bende öyle hissediyorum. Eşim sabah rüyasında görmüş. Sen diyor test yapmışsın bir bakıyorum testte erkek yazıyor. Allah Allah leyla bana kız demişti çin takvimine göre ama bu erkek diyormuş. Gerçek gibiydi diyor.
Ayy leyla abla inşallah seninde pozitife döner hayırlısıyla olmadı yarın kan verirsinBana yazdın sandım valla heyecan yaptım. Bir baktım nesliye yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?