Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmeyebilir de. Gelinİmiz defalarca her sabah test yapmış yeğende, çıkmamış. Ama deli gibi midesi bulanıyormuş.
Bebekten bebeğe değişirmiki canım ya? Benim kaybettiğim bebeğimin testi idrarda kopkoyu çıkmıştı.. Bende hala adet belirtisi yok... Inşallah gebeyimdir ya..

Takvim 5. Haftaya gecti abla baksana saka gibi
Aynen canım ya... Sabah 7:40 ateşim 36.9 idi. Öğlen 13:30 da 37.1 çıktı.. Her öğlen ölçüyorum ateş 37.1 yada 37.2 çıkıyor hiç altına düşmedi.. İdrardamı çıkmıyor sence ya. Yoksa boş hayalemi kapılıyorum..

Evet hemen idrarda cikmiyo ama sizin gelininki yuksek nasi cikmiyo anlamadim kiz
Canım valla bizde anlamadık .Kanda ilk önce 25 çıktı idrarda çıkmadı 2 gün geçti idrar testi yaptı silik bile çıkmadı korktu dedi sanırım kimyasal kan ver dedim .Kan verdi değeri 45 çıktı canım rahatladık. Sonra dediki idrar testi yapayım hatıra kalsın kandan 3 gün sonra yap dedim artık kesin çıkar yine çıkmadı Bu başladı ağlamaya yok düştü değerim diye .Kan a gittik yine değer 100 geçmiş doktora dedik idrara kese görününceye kadar geçmeyen bile var herkesin bünyesi farklı dedi .

Allah Allah bunu da ilk defa duyuyorum ya..çok ilginç gerçekten.. Inşallah bende o kategoriye girmişimdir :))

Telefonda ff ile beraber üç takip programı var. Ikisi sabahtan beri test yap diye bildirim gönderiyor :)) çok ilginç olur heralde bu negatif idrar testlerinin hepsi pozitif e dönerse.. Ne varsa bu ayda hepimiz geciktik

Telefonda ff ile beraber üç takip programı var. Ikisi sabahtan beri test yap diye bildirim gönderiyor :)) çok ilginç olur heralde bu negatif idrar testlerinin hepsi pozitif e dönerse.. Ne varsa bu ayda hepimiz geciktik
Şaka gibi kan testi yaptırmak lazım canım ya..

Bende leke geliyor pembe gibi koyu gibi anlamadm dün aksam bi geldi birde demin gelmiş yarına atesim düşerse adet geliyor derim yüksekse kan testine gidecegim kızlar

Ablacim o arkadasim suan ikinciye hamile. Onda mesela idrar testinde öğrendi. Normal ilerlerdi süreç. Bana var gibi geliyor ablacim umutlandirmak istemiyorum ama icimden oyle geciyor oyle hissediyorum. Insallah yanilmam

Canım inşallah sen de öylesindir. Bizin gelin artık idrar testi yapmaya korkuyor zavallım:)idrar testi yüzünden çok ağlarım diyor :)
Inşallah benim de vardır bebişim canım ya..
Ablacim o arkadasim suan ikinciye hamile. Onda mesela idrar testinde öğrendi. Normal ilerlerdi süreç. Bana var gibi geliyor ablacim umutlandirmak istemiyorum ama icimden oyle geciyor oyle hissediyorum. Insallah yanilmam
Bende öyle hissediyorum. Eşim sabah rüyasında görmüş. Sen diyor test yapmışsın bir bakıyorum testte erkek yazıyor. Allah Allah leyla bana kız demişti çin takvimine göre ama bu erkek diyormuş. Gerçek gibiydi diyor.

Ay buna çok güldüm:)) testte erkek mi yazıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…