Eşinin içine dogmus olabilir canım hafi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)Inşallah benim de vardır bebişim canım ya..
Bende öyle hissediyorum. Eşim sabah rüyasında görmüş. Sen diyor test yapmışsın bir bakıyorum testte erkek yazıyor. Allah Allah leyla bana kız demişti çin takvimine göre ama bu erkek diyormuş. Gerçek gibiydi diyor.
Bide yine geçen ay ki gibi bu kez solumda hafif ağrı var ama geçen sefer ki kadar şiddetli değilSanki yarına pozitif olur gibi ama senin testlere de pek güven de olmuyor aslında birden siliniveriyır:)
Yok atmadım canım. Akşam tekrar yapıp atarım..Test fotonu paylaştın mıki cnm? Ben mi kaçırdım?
Ay buna çok güldüm:)) testte erkek mi yazıyormuş
Amin inşallah canım..Ayy leyla abla inşallah seninde pozitife döner hayırlısıyla olmadı yarın kan verirsin
Sağol canım. Inşallah ikimizde güzel haberler veririz kuzum..Eşinin içine dogmus olabilir canım hafi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)
amin canım inşAllahYok atmadım canım. Akşam tekrar yapıp atarım..
çok komik...
Amin inşallah canım..
Sağol canım. Inşallah ikimizde güzel haberler veririz kuzum..
Yuhhhh vallami kiz anam saskinim suan ama var yani adeti 10 gun gecip genede idrara gecmeyeni kanda bile cikmayio sonradan anlasldini faln hatta cogu kadin ustune gordugu icin anlamiyomus bi tanidigim vardi adet oluyodu karninda bisiler cabaliyo d3di doktora gitti bide ne ogrensin 4 bucuk aylik hamileydi cinsiyeto ogrenip eve gelmisti kizdi cocuk oluyo yaa allahin isine akil sir ermezCanım valla bizde anlamadık .Kanda ilk önce 25 çıktı idrarda çıkmadı 2 gün geçti idrar testi yaptı silik bile çıkmadı korktu dedi sanırım kimyasal kan ver dedim .Kan verdi değeri 45 çıktı canım rahatladık. Sonra dediki idrar testi yapayım hatıra kalsın kandan 3 gün sonra yap dedim artık kesin çıkar yine çıkmadı Bu başladı ağlamaya yok düştü değerim diye .Kan a gittik yine değer 100 geçmiş doktora dedik idrara kese görününceye kadar geçmeyen bile var herkesin bünyesi farklı dedi .
Aynen canım Allahın işine akıl sır ermez .Rabbim hayırlı sını versinYuhhhh vallami kiz anam saskinim suan ama var yani adeti 10 gun gecip genede idrara gecmeyeni kanda bile cikmayio sonradan anlasldini faln hatta cogu kadin ustune gordugu icin anlamiyomus bi tanidigim vardi adet oluyodu karninda bisiler cabaliyo d3di doktora gitti bide ne ogrensin 4 bucuk aylik hamileydi cinsiyeto ogrenip eve gelmisti kizdi cocuk oluyo yaa allahin isine akil sir ermez
Ölçüm saatini anlamadım cnm kaçta uyudun kaçta kalktınSelam arkadaşlar inşallah hayırlısıyla hepimizin tablolarının sonu yeşillensin
CanımVeson ben bugün 2 film izlicem diye uyumam sabah 7yi buldu 07.07 saatinde ölçtüm ateşi 36.3 çıktı öğlen 2ye doğru ölçtüm 5 6 saatlik uykudan sonra 36.5 çıktı hangisini girmem doğru olur.
Selam 2 gündür düzgün bakamıyprum düğünümüz var heyecanla senin mesajını aradım bence ümini yitirme testlere güven olmuyor en garantisi kan testi.Test yaptım kızlar malesef negatif idrar testi. Ama adet belirtisi de yok. Anlamadım gitti yani..çok umutluydum o kadar belirti psikolojik olamaz herhalde...
Güzel haberlerle gel inşallah. .Bugün yarın kan veririm heralde regl gelmezse canım. Göğüs ağrım da geçti akıntı da ama gelen giden yok iğne geciktirdi belkide
Güzel haberlerle gel inşallah. .
Canım geçen ay doğum kontrol hapı kullandım. Ondan erken geldi. Bakalım 1-2 güne gelmezse kan veririm canım. Duanızı eksik etmeyin gülüm..LeYLa_21 ablacım sen geçen ay 26 günde adet olmuşsun o zaman bu ay baya gecikmişsin.
üstelik ateşin de iyi maşallah.
ben 27 günde oluyorum 25.gün ateşim düşmeye başlar.
sen bir kan ver bence idrar testine güvenme.
Aynen canım.. Hayırlısı bakalım.. Bekleyelim görelim..Selam 2 gündür düzgün bakamıyprum düğünümüz var heyecanla senin mesajını aradım bence ümini yitirme testlere güven olmuyor en garantisi kan testi.
Bende gördüm ov. Testi alırken daha önce yoktu 2 marka görüyordum yeni bi marka sanırım ben hep laboquick kullanıyorumKızlar innovita diye bir ovu testi kullananız oldu mu
Ben evvelsi ay labo kullandim ama 4 saat sivi icmedim buna ragmen esit cizgiyi yakalayamadim. Sadece ates yukselmesinden bir iki gun once belirgin cizGi cikti. O da yaniltti. Bir de c cizgisinin biyasi hep dagildi ve arti gibi enine de cizgi olustu. Ya test hatali ya bende sorun var. O yuzden guvenemiyorum laboyaBende gördüm ov. Testi alırken daha önce yoktu 2 marka görüyordum yeni bi marka sanırım ben hep laboquick kullanıyorum
Benimki daha belli değil canım@elmol cnm seninki kızdı demi?
@iiz @deeploneliness @Agaveya se min kızlar sizin cinsiyetler neydi ilk sayfaya ekleyeceğim de Yanlışlık Olmasın
Benim de hiç eşit koyuluk olmuyor canım ama hep ateşte destekliyor testi yani galiba bünyemizle alakalı herkeste ki gibi koyu bir t çizgim benim hiç olmadıBen evvelsi ay labo kullandim ama 4 saat sivi icmedim buna ragmen esit cizgiyi yakalayamadim. Sadece ates yukselmesinden bir iki gun once belirgin cizGi cikti. O da yaniltti. Bir de c cizgisinin biyasi hep dagildi ve arti gibi enine de cizgi olustu. Ya test hatali ya bende sorun var. O yuzden guvenemiyorum laboya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?