Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşinin içine dogmus olabilir canım hafi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Test fotonu paylaştın mıki cnm? Ben mi kaçırdım?
Yok atmadım canım. Akşam tekrar yapıp atarım..
Ay buna çok güldüm:)) testte erkek mi yazıyormuş
çok komik...
Ayy leyla abla inşallah seninde pozitife döner hayırlısıyla olmadı yarın kan verirsin
Amin inşallah canım..
Eşinin içine dogmus olabilir canım hafi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)
Sağol canım. Inşallah ikimizde güzel haberler veririz kuzum..

Yuhhhh vallami kiz anam saskinim suan ama var yani adeti 10 gun gecip genede idrara gecmeyeni kanda bile cikmayio sonradan anlasldini faln hatta cogu kadin ustune gordugu icin anlamiyomus bi tanidigim vardi adet oluyodu karninda bisiler cabaliyo d3di doktora gitti bide ne ogrensin 4 bucuk aylik hamileydi cinsiyeto ogrenip eve gelmisti kizdi cocuk oluyo yaa allahin isine akil sir ermez

Selam arkadaşlar inşallah hayırlısıyla hepimizin tablolarının sonu yeşillensin
Canım Veson ben bugün 2 film izlicem diye uyumam sabah 7yi buldu 07.07 saatinde ölçtüm ateşi 36.3 çıktı öğlen 2ye doğru ölçtüm 5 6 saatlik uykudan sonra 36.5 çıktı hangisini girmem doğru olur.

Aynen canım Allahın işine akıl sır ermez .Rabbim hayırlı sını versin

Ölçüm saatini anlamadım cnm kaçta uyudun kaçta kalktın

LeYLa_21 ablacım sen geçen ay 26 günde adet olmuşsun o zaman bu ay baya gecikmişsin.
üstelik ateşin de iyi maşallah.
ben 27 günde oluyorum 25.gün ateşim düşmeye başlar.
sen bir kan ver bence idrar testine güvenme.

Test yaptım kızlar malesef negatif idrar testi. Ama adet belirtisi de yok. Anlamadım gitti yani..çok umutluydum o kadar belirti psikolojik olamaz herhalde...
Selam 2 gündür düzgün bakamıyprum düğünümüz var heyecanla senin mesajını aradım bence ümini yitirme testlere güven olmuyor en garantisi kan testi.

Canım geçen ay doğum kontrol hapı kullandım. Ondan erken geldi. Bakalım 1-2 güne gelmezse kan veririm canım. Duanızı eksik etmeyin gülüm..
Selam 2 gündür düzgün bakamıyprum düğünümüz var heyecanla senin mesajını aradım bence ümini yitirme testlere güven olmuyor en garantisi kan testi.
Aynen canım.. Hayırlısı bakalım.. Bekleyelim görelim..

Bende gördüm ov. Testi alırken daha önce yoktu 2 marka görüyordum yeni bi marka sanırım ben hep laboquick kullanıyorum
Ben evvelsi ay labo kullandim ama 4 saat sivi icmedim buna ragmen esit cizgiyi yakalayamadim. Sadece ates yukselmesinden bir iki gun once belirgin cizGi cikti. O da yaniltti. Bir de c cizgisinin biyasi hep dagildi ve arti gibi enine de cizgi olustu. Ya test hatali ya bende sorun var. O yuzden guvenemiyorum laboya

Benim de hiç eşit koyuluk olmuyor canım ama hep ateşte destekliyor testi yani galiba bünyemizle alakalı herkeste ki gibi koyu bir t çizgim benim hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…