canım sabah 6.30 7 arası geçtim yatağa sabah 7yi 7 geçe ölçtüm 36.3 , sonra uyudm öğlen 1 -2 gibi kalktım 36.6 ölçtüm.ateşin doğru ölçülmesi için 3 saat uyku gerekli demi yatakda kalkmadan işte ben sabah 7 8 gibi anca uyuyabildim.Ölçüm saatini anlamadım cnm kaçta uyudun kaçta kalktın
canım ben bi kaç aydır kullanıyorum innovita önceden surelab labaquick kullandım baktım onlar pahalanmış bende innovita alldım bi kaç aydır kullanıyorum 2.siparişim geldi bu ay memnunum ben pek bi fark göremedim ama en çok surelabı beğenmiştim benBen evvelsi ay labo kullandim ama 4 saat sivi icmedim buna ragmen esit cizgiyi yakalayamadim. Sadece ates yukselmesinden bir iki gun once belirgin cizGi cikti. O da yaniltti. Bir de c cizgisinin biyasi hep dagildi ve arti gibi enine de cizgi olustu. Ya test hatali ya bende sorun var. O yuzden guvenemiyorum laboya
Sanki çok ince gibi bilmiyorum bana mı öyle geliyor. Yarın tekrar edecem canım..Fotoda çizgi göremedim cnm çıplak gözle Görülüyor mu?
ben 2.siparişimi kullanıyorum canımKızlar innovita diye bir ovu testi kullananız oldu mu
Ayy inşallah kuzumSağol canım sen gizli gizli takip ediyorum.. nedense senin hamile olmani cok istiyorum saglicakla... galiba ilk aylar seninke tablolarimiz benzediğinden:) Rabbim yüzünü güldürsün canim insAllah
sanki cok hafif var gibi. insallah yarina belirginlesirSanki çok ince gibi bilmiyorum bana mı öyle geliyor. Yarın tekrar edecem canım..
Kız bu ne filmi böyle sabahlara kadar sürmüşcanım sabah 6.30 7 arası geçtim yatağa sabah 7yi 7 geçe ölçtüm 36.3 , sonra uyudm öğlen 1 -2 gibi kalktım 36.6 ölçtüm.ateşin doğru ölçülmesi için 3 saat uyku gerekli demi yatakda kalkmadan işte ben sabah 7 8 gibi anca uyuyabildim.
Bu idrara mı tutuluyor cnm?ben 2.siparişimi kullanıyorum canım
testlerin silinmeye başladı mı?ben 2.siparişimi kullanıyorum canım
tamam canımm 2 film i peş peşe izlersem sabaha kadar sürdü sormaaaKız bu ne filmi böyle sabahlara kadar sürmüşbence iki değer de yanlış Ölçüm biri yetersiz uyku olmuş diğeri de vaktinde ölçüm olmamış sen zaten çalışmaları ı yapmışsın yarın düzenli ve vaktinde ölçmeye çalış Ateş'ten anlarız çatlayıp çatlamadığını bugünü şimdilik boş bırak alta da kaçta Yatıp kaçta kalktığını kaç çıktığını falan not al
Discard et şimdiliktamam canımm 2 film i peş peşe izlersem sabaha kadar sürdü sormaaadiscard mı etsem ölçümü bende.tamam canım sabah vaktinde ölçcem ateşi bakalım çizgi.çekcekmi ff
testlerin silinmeye başladı mı?
şimdi yaptım canım kırmızı işaretli pik yaptığı gün ve sonrası beyazda şimdikitestlerin silinmeye başladı mı?
yok canım ben temiz küçük su pet şişelerini ikiye kesip idrarı orda biriktirip içine batırıyorsun testiBu idrara mı tutuluyor cnm?
Silinmişşimdi yaptım canım kırmızı işaretli pik yaptığı gün ve sonrası beyazda şimdiki
ateş yükselmeye başlayınca çatlamış oluyordu demi gitgide de silinmeler başlıyordu sanırım.Silinmişyarına yükselir ateş inşallah
Amin gülüm inşallah. Allah razı olsunsanki cok hafif var gibi. insallah yarina belirginlesir
demirbaslar listemiz erisin bitsin artik hepimiz alt tarafa geceliknlistede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?