Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim ateşim çok saçma yaa artık ondan ümidimi kestim. Sizin Bat. Ne zaman belirtileriniz varmı. Benim 6 gün kaldı bugün zor yürüdüm resmen sancılar giriyo sağ kasığıma. Bacağıma vuruyo ağrısı sanki adet olcakmışım gibi

Ölçüm saatini anlamadım cnm kaçta uyudun kaçta kalktın
canım sabah 6.30 7 arası geçtim yatağa sabah 7yi 7 geçe ölçtüm 36.3 , sonra uyudm öğlen 1 -2 gibi kalktım 36.6 ölçtüm.ateşin doğru ölçülmesi için 3 saat uyku gerekli demi yatakda kalkmadan işte ben sabah 7 8 gibi anca uyuyabildim.

canım ben bi kaç aydır kullanıyorum innovita önceden surelab labaquick kullandım baktım onlar pahalanmış bende innovita alldım bi kaç aydır kullanıyorum 2.siparişim geldi bu ay memnunum ben pek bi fark göremedim ama en çok surelabı beğenmiştim ben

Sağol canım sen gizli gizli takip ediyorum.. nedense senin hamile olmani cok istiyorum saglicakla... galiba ilk aylar seninke tablolarimiz benzediğinden:) Rabbim yüzünü güldürsün canim insAllah
Ayy inşallah kuzum her nasip vaktine esirdir, çok bekletmeden gelir inşallah bu ay kendimi daha bir huzurlu hissediyorum

Kız bu ne filmi böyle sabahlara kadar sürmüşbence iki değer de yanlış Ölçüm biri yetersiz uyku olmuş diğeri de vaktinde ölçüm olmamış sen zaten çalışmaları ı yapmışsın yarın düzenli ve vaktinde ölçmeye çalış Ateş'ten anlarız çatlayıp çatlamadığını bugünü şimdilik boş bırak alta da kaçta Yatıp kaçta kalktığını kaç çıktığını falan not al

tamam canımm 2 film i peş peşe izlersem sabaha kadar sürdü sormaaa discard mı etsem ölçümü bende.tamam canım sabah vaktinde ölçcem ateşi bakalım çizgi.çekcekmi ff

sanki cok hafif var gibi. insallah yarina belirginlesir
demirbaslar listemiz erisin bitsin artik hepimiz alt tarafa geceliknlistede
Amin gülüm inşallah. Allah razı olsun
.bakalım ateş de destekleyecekmi? Duanızı eksik etmeyin gülüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…