Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin gülüm inşallah. Allah razı olsun
.bakalım ateş de destekleyecekmi? Duanızı eksik etmeyin gülüm..
çok açık bi gölge gördüm sanki ama bukdr silik çizgiler beni ikna edemiyo malum bende görmüştüm ama negatifti inşallah yarın daha belirgin görürüz ablam

Canım geçen ay doğum kontrol hapı kullandım. Ondan erken geldi. Bakalım 1-2 güne gelmezse kan veririm canım. Duanızı eksik etmeyin gülüm..

Aynen canım.. Hayırlısı bakalım.. Bekleyelim görelim..

Koydugun teste baktım ablacım ama cizgi goremedim ben. En iyisi kan testi ver kesin cozum olsun. İnsallah vardır.

Evet bu gece yapmalıyım tabi esime baglı ben bu aydan hicbir sey anlamadım zaten. Neyse tupten sonraki ilk ay normal dengesiz olması.
Ben de tupten sonra hic ates ya da ovu takibi yapmadim. Bajakim nasil olacak. Bugun dusundum de son 4 ya da 5 gun baskilayici igne vhruldum. Sanirim arkadan gelen yum icindi. Belki o igneler de rtkiliyordur sureci. Sen de vuruldun mu canim bu tur bir igne

Dayanamadım bi testte şimdi yaptım üstelik çay içmiştim 4 saat önce 3 çay bardağı ama sabah kinden daha koyu sanki

Eklentiler

• 17-03-05-22-03-08-973_deco.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 48
Dayanamadım bi testte şimdi yaptım üstelik çay içmiştim 4 saat önce 3 çay bardağı ama sabah kinden daha koyu sanki
Evet canım sabahkinden koyu bu test. Sen bu ara iyi çalış artık. Eşinde geldi sanırım. Bebiş olsun inşallah

çok açık bi gölge gördüm sanki ama bukdr silik çizgiler beni ikna edemiyo malum bende görmüştüm ama negatifti inşallah yarın daha belirgin görürüz ablam

Koydugun teste baktım ablacım ama cizgi goremedim ben. En iyisi kan testi ver kesin cozum olsun. İnsallah vardır.
Sağolun kızlar. Amin inşallah. Allah ne takdir etmişse o olur. Bekleyelim görelim bakalım..

Yok canım benim dondurulmus transferdi ben igne kullanmadım sadece estrofem kullandım. Benim de bu ilk ayım negatiften sonra o yuzden tablom dengesiz gidiyor zaten. Buyuk ihtimal ovulasyon olmadı. Bakalım bir dahaki ay inofolik baslayacagım.

Anladim ama niye dengen bozuldu o vakit acaba... sinucta hormon yuklemesi olmamis. Belki herkesin basina gelen siradan hir bos aydir. Belki gec ovu olacaktir

Merhaba iyi aksamlar hanimlar uzun zamandir sizi takip ediyorum bir sey sormak istiyorum bu yontem PKOlu olup duzensiz adet olanlarda ise yarar mi

Veson benim tablolar pco gibi davranıyor mu sence diğer pco lu arkadaşlarda ov. Testi de hep yanlış sonuçlar veriyordu bende öyle bişey olmuyor ya kafamda hep soru işareti var şu ilacı boşuna mı içiyorum diye

Histten önceki tabloların resmen pco gibi idi ama polip alındıktan sonra düzeldi.ilaca da mı o zaman başladın?

Histten önceki tabloların resmen pco gibi idi ama polip alındıktan sonra düzeldi.ilaca da mı o zaman başladın?
Yok canım ilacı şu son kimyasaldan sonra hsg çektirdim orda doktora gittim ya o zaman başladım yani Ekim Kasım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…