çok açık bi gölge gördüm sanki ama bukdr silik çizgiler beni ikna edemiyo malum bende görmüştüm ama negatifti inşallah yarın daha belirgin görürüz ablamAmin gülüm inşallah. Allah razı olsun
.bakalım ateş de destekleyecekmi? Duanızı eksik etmeyin gülüm..
BirAsilAnnesi ateş düşüşte bugün çalışma kondur istersen belki ovu düşüşüdür inşallah çatlatırsın cnm
Canım geçen ay doğum kontrol hapı kullandım. Ondan erken geldi. Bakalım 1-2 güne gelmezse kan veririm canım. Duanızı eksik etmeyin gülüm..
Aynen canım.. Hayırlısı bakalım.. Bekleyelim görelim..
Ben de tupten sonra hic ates ya da ovu takibi yapmadim. Bajakim nasil olacak. Bugun dusundum de son 4 ya da 5 gun baskilayici igne vhruldum. Sanirim arkadan gelen yum icindi. Belki o igneler de rtkiliyordur sureci. Sen de vuruldun mu canim bu tur bir igneEvet bu gece yapmalıyım tabi esime baglıben bu aydan hicbir sey anlamadım zaten. Neyse tupten sonraki ilk ay normal dengesiz olması.
Evet cnmateş yükselmeye başlayınca çatlamış oluyordu demi gitgide de silinmeler başlıyordu sanırım.
Aynen cnm o zaman iş zamanıEvet bu gece yapmalıyım tabi esime baglıben bu aydan hicbir sey anlamadım zaten. Neyse tupten sonraki ilk ay normal dengesiz olması.
Evet canım sabahkinden koyu bu test. Sen bu ara iyi çalış artık. Eşinde geldi sanırım. Bebiş olsun inşallahDayanamadım bi testte şimdi yaptım üstelik çay içmiştim 4 saat önce 3 çay bardağı ama sabah kinden daha koyu sanki
Valla gözümü kararttım bu hızla kv. Evinde bile çalışırım :) yeter ki artık gelsin evladımızEvet canım sabahkinden koyu bu test. Sen bu ara iyi çalış artık. Eşinde geldi sanırım. Bebiş olsun inşallah
inşallah yakındır canım daha fazla bekletmez. Çalışın tabii belki atraksiyon bekliyordurValla gözümü kararttım bu hızla kv. Evinde bile çalışırım :) yeter ki artık gelsin evladımız
çok açık bi gölge gördüm sanki ama bukdr silik çizgiler beni ikna edemiyo malum bende görmüştüm ama negatifti inşallah yarın daha belirgin görürüz ablam
Sağolun kızlar. Amin inşallah. Allah ne takdir etmişse o olur. Bekleyelim görelim bakalım..Koydugun teste baktım ablacım ama cizgi goremedim ben. En iyisi kan testi ver kesin cozum olsun. İnsallah vardır.
Ben de tupten sonra hic ates ya da ovu takibi yapmadim. Bajakim nasil olacak. Bugun dusundum de son 4 ya da 5 gun baskilayici igne vhruldum. Sanirim arkadan gelen yum icindi. Belki o igneler de rtkiliyordur sureci. Sen de vuruldun mu canim bu tur bir igne
Anladim ama niye dengen bozuldu o vakit acaba... sinucta hormon yuklemesi olmamis. Belki herkesin basina gelen siradan hir bos aydir. Belki gec ovu olacaktirYok canım benim dondurulmus transferdi ben igne kullanmadım sadece estrofem kullandım. Benim de bu ilk ayım negatiften sonra o yuzden tablom dengesiz gidiyor zaten. Buyuk ihtimal ovulasyon olmadı. Bakalım bir dahaki ay inofolik baslayacagım.
Aramızda pco lu olup hamile kalan arkadaşlar varMerhaba iyi aksamlar hanimlar uzun zamandir sizi takip ediyorum bir sey sormak istiyorum bu yontem PKOlu olup duzensiz adet olanlarda ise yarar mi
Veson benim tablolar pco gibi davranıyor mu sence diğer pco lu arkadaşlarda ov. Testi de hep yanlış sonuçlar veriyordu bende öyle bişey olmuyor ya kafamda hep soru işareti var şu ilacı boşuna mı içiyorum diye
Evet gittimDaha once doktora gittiniz mi
Histten önceki tabloların resmen pco gibi idi ama polip alındıktan sonra düzeldi.ilaca da mı o zaman başladın?Veson benim tablolar pco gibi davranıyor mu sence diğer pco lu arkadaşlarda ov. Testi de hep yanlış sonuçlar veriyordu bende öyle bişey olmuyor ya kafamda hep soru işareti var şu ilacı boşuna mı içiyorum diye
Yok canım ilacı şu son kimyasaldan sonra hsg çektirdim orda doktora gittim ya o zaman başladım yani Ekim Kasım gibi.Histten önceki tabloların resmen pco gibi idi ama polip alındıktan sonra düzeldi.ilaca da mı o zaman başladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?