- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Bilemedim ki cnm ilaç hakkında pek bilgim yok pco Yu sizin amlattıklarınız kadar biliyorum ama tabloların dediğim gibi DeğiştiYok canım ilacı şu son kimyasaldan sonra hsg çektirdim orda doktora gittim ya o zaman başladım yani Ekim Kasım gibi.
Dün gece derecem bi güzel yere düştü inşallah bozulmamistır teste göre bu akşam çalışma yapsam mı kararsızım kv. Nin ameliyat çarşamba eşimi ikna edebilsem çarşamba sabahı gitsek bu akşamı atlayıp yarın sabah ve ertesi sabaha çalışma daha iyi olurdu sankiBilemedim ki cnm ilaç hakkında pek bilgim yok pco Yu sizin amlattıklarınız kadar biliyorum ama tabloların dediğim gibi Değişti
Evet sanki öyle daha iyi olacak gibi ama önce testi görelim sonra karar verirsinDün gece derecem bi güzel yere düştü inşallah bozulmamistır teste göre bu akşam çalışma yapsam mı kararsızım kv. Nin ameliyat çarşamba eşimi ikna edebilsem çarşamba sabahı gitsek bu akşamı atlayıp yarın sabah ve ertesi sabaha çalışma daha iyi olurdu sanki
Hayırlısı cnm bu ay kendime yasak koydum ff e sadece ateş girip çıkıyorum tabloya da şöyle bir göz ucu ile bakıyorum o kadar:) öyle saatlerce inceleme karşılaştırma yapmadım hiç bu ay bakalım sonu ne olacak benim Ateşler de birden düşüveriyor güvenemiyorumVeson maşallah ateşin hiç düşmez inşallah sonu bebek olur tablonun
ilk günkü Değerler olmayınca tabloyu Detaylı yorumlamak zor.dr a gözükme şansın var mı? Ben de gerçekten merak ettim yumurta ne oldu
ilk günkü Değerler olmayınca tabloyu Detaylı yorumlamak zor.dr a gözükme şansın var mı? Ben de gerçekten merak ettim yumurta ne oldu
Senin tablo ters gidiyorŞuan görünme şansım yok ya uf neyse beklicem bakalım böyle ateşmi oluuuuuuuuur
Senin tablo ters gidiyorbekleyip görelim
@butterfly_gns cnm ateş düşmüş regl gelmiş yeni ay yeni umutlar diyelim inşallah
Evet canım ateş düştü
Bazen adetten 1-2 gün önce Düşüyor bazen bat günü Düşüyor.ama nadiren de olsa yüksek Ateşle regl geldiği de oluyor o zaman regl dan sonra düşüşe geçiyor.o Yüzden ateşten gebelik anlaşılmıyorsadece tahmin yürütebiliyoruzBişey sorcam bide adet günümü ateş düşüyo yoksa ondan evvel düşüşe geçebiliyomu?
Bazen adetten 1-2 gün önce Düşüyor bazen bat günü Düşüyor.ama nadiren de olsa yüksek Ateşle regl geldiği de oluyor o zaman regl dan sonra düşüşe geçiyor.o Yüzden ateşten gebelik anlaşılmıyorsadece tahmin yürütebiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?