Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım ilacı şu son kimyasaldan sonra hsg çektirdim orda doktora gittim ya o zaman başladım yani Ekim Kasım gibi.
Bilemedim ki cnm ilaç hakkında pek bilgim yok pco Yu sizin amlattıklarınız kadar biliyorum ama tabloların dediğim gibi Değişti

Bilemedim ki cnm ilaç hakkında pek bilgim yok pco Yu sizin amlattıklarınız kadar biliyorum ama tabloların dediğim gibi Değişti
Dün gece derecem bi güzel yere düştü inşallah bozulmamistır teste göre bu akşam çalışma yapsam mı kararsızım kv. Nin ameliyat çarşamba eşimi ikna edebilsem çarşamba sabahı gitsek bu akşamı atlayıp yarın sabah ve ertesi sabaha çalışma daha iyi olurdu sanki

Evet sanki öyle daha iyi olacak gibi ama önce testi görelim sonra karar verirsin

Veson maşallah ateşin hiç düşmez inşallah sonu bebek olur tablonun
Hayırlısı cnm bu ay kendime yasak koydum ff e sadece ateş girip çıkıyorum tabloya da şöyle bir göz ucu ile bakıyorum o kadar:) öyle saatlerce inceleme karşılaştırma yapmadım hiç bu ay bakalım sonu ne olacak benim Ateşler de birden düşüveriyor güvenemiyorum

Bişey sorcam bide adet günümü ateş düşüyo yoksa ondan evvel düşüşe geçebiliyomu?
Bazen adetten 1-2 gün önce Düşüyor bazen bat günü Düşüyor.ama nadiren de olsa yüksek Ateşle regl geldiği de oluyor o zaman regl dan sonra düşüşe geçiyor.o Yüzden ateşten gebelik anlaşılmıyorsadece tahmin yürütebiliyoruz

Hımm anladım canım çok sağol. Şimdi düşmüş benim moralimi bozmiyim yani dimii ümit var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…