- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Inan ateşinden birşey anlamadım:)Hımm anladım canım çok sağol. Şimdi düşmüş benim moralimi bozmiyim yani dimii ümit var yani
ilk günkü Değerler olmayınca tabloyu Detaylı yorumlamak zor.dr a gözükme şansın var mı? Ben de gerçekten merak ettim yumurta ne oldu
Çok geçmiş olsun cnm.inşallah iyice toparlarsın sabah baktım ateş düşmüş Dediğin gibi düzenli ilişki olmadı Hayırlısı bakalım sonu ne olacak
Bir portakalı hemen sıkacakta sık, ona kat. Pekmez suni şekerli diye tercih etmezdim ben.Kızlar ben bu çörekotu yağını nerelere katıp da yesem sabah midem ağzıma geldibal koyamıyorum diye polen-çörekotu-tarçın yapayım dedim ıyyy iğrenç oldu yarım litre süt içtim arkasından bana mısın demedi yarın pekmezle yapıyım diyorum ama önerisi olan varsa yazsın lütfen..
Bir portakalı hemen sıkacakta sık, ona kat. Pekmez suni şekerli diye tercih etmezdim ben.
Elazığ dan geliyor bana canım tamamen organik olur mu ona? Portakal asitli ya boş mideye girince bütün gün yakar beni
Kızlar innovita ovu testi sipariş ettim bu sefer, bakalım bunda ne olacak
Canım fırsatını bulmuşken bugünde yapmaya çalışsan daha iyi olmaz mi? Sabahbbi uyanirsin belki ateş çoktan fırlamış olabilir . Ya da tam tersi bile olsa içeride sperm olur..Yaa tamam test öyle filan ama . Hani bebek odaklı gibi den uzaklasmaya calissan... Hatta belki kayinvalidenij evi bile bunun için adım sayılabilir:) yani yanlış anlama sonuçta yumurtlama haftası ne kadar ilişki olsa o kadar iyi. Hangisinin gidip dolledigini bilmiyoruz. İnsllah sonu geniş olsunDün gece derecem bi güzel yere düştü inşallah bozulmamistır teste göre bu akşam çalışma yapsam mı kararsızım kv. Nin ameliyat çarşamba eşimi ikna edebilsem çarşamba sabahı gitsek bu akşamı atlayıp yarın sabah ve ertesi sabaha çalışma daha iyi olurdu sanki
Günaydın. . Hafta sonu kuzenin düğünü vardı cumartesi 3 de yatınca 8 de kalktım ozaman ölçüm yaptım 36.6 çıktı.bugünde yine sabahın 5 de kalktım 36.6 uyuyamadım kısa kestirmişim 6.45 de 36.7 çıktı. Ama ilkini girdim. Normalde 30 da bir gelen adet cuma gelmedi. Hiç bir belirti ne adetle nede hamilelikle ilgili hiçbirşey yok. beklemedeyim:)
günaydın ztn sağlık yerinde olmadığı zaman hiç bişeyin tadı yok canım önce sen ii ol geçmiş olsun çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?