Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah bir baktim bütün atesler düşmüş LeYLa_21 Tgbptn hatta cibi35 regl grmissin bile hakkinizda hayirlisi diyelim artik.
dimi bende sabah kalkıp ateşlere baktm hemen eşim diyo geç kalmıcakmısın neye bakıosun :) hayırlısı olsun inşallah bidaki ay hepsinin düşmediğini görürüz

Kizlar gunaydin derse girmeden yazayim dedim
Kac gundur yazamıyorum daha yeni yebi iyi olmaya basladim insaallah tekrarlamaz
Benim ates 11.gunde dustu artik hic unut yok herhalde zaten hasta olunca iliski araligi duzgun olmadi hatta iliski bile olmadi Veson zafrina89

Çok geçmiş olsun cnm.inşallah iyice toparlarsın sabah baktım ateş düşmüş Dediğin gibi düzenli ilişki olmadı Hayırlısı bakalım sonu ne olacak

Kızlar ben bu çörekotu yağını nerelere katıp da yesem sabah midem ağzıma geldi bal koyamıyorum diye polen-çörekotu-tarçın yapayım dedim ıyyy iğrenç oldu yarım litre süt içtim arkasından bana mısın demedi yarın pekmezle yapıyım diyorum ama önerisi olan varsa yazsın lütfen..

Geçmiş olsun canım bu ay hastalıklarla geçti zaten bir an önce toparlarsın inşallah

Bir portakalı hemen sıkacakta sık, ona kat. Pekmez suni şekerli diye tercih etmezdim ben.

Bir portakalı hemen sıkacakta sık, ona kat. Pekmez suni şekerli diye tercih etmezdim ben.

Elazığ dan geliyor bana canım tamamen organik olur mu ona? Portakal asitli ya boş mideye girince bütün gün yakar beni

Canım fırsatını bulmuşken bugünde yapmaya çalışsan daha iyi olmaz mi? Sabahbbi uyanirsin belki ateş çoktan fırlamış olabilir . Ya da tam tersi bile olsa içeride sperm olur..Yaa tamam test öyle filan ama . Hani bebek odaklı gibi den uzaklasmaya calissan... Hatta belki kayinvalidenij evi bile bunun için adım sayılabilir:) yani yanlış anlama sonuçta yumurtlama haftası ne kadar ilişki olsa o kadar iyi. Hangisinin gidip dolledigini bilmiyoruz. İnsllah sonu geniş olsun

Günaydın. . Hafta sonu kuzenin düğünü vardı cumartesi 3 de yatınca 8 de kalktım ozaman ölçüm yaptım 36.6 çıktı.bugünde yine sabahın 5 de kalktım 36.6 uyuyamadım kısa kestirmişim 6.45 de 36.7 çıktı. Ama ilkini girdim. Normalde 30 da bir gelen adet cuma gelmedi. Hiç bir belirti ne adetle nede hamilelikle ilgili hiçbirşey yok. beklemedeyim:)

günaydın ztn sağlık yerinde olmadığı zaman hiç bişeyin tadı yok canım önce sen ii ol geçmiş olsun çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…