Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
passionete bu çarş mı gidicektin doktora
Evet canim cok heyecan yaptim ya bu sefer. Bir daha 1 ay tutmam arayi bitmek bilmedi. Allahtan son 2 gun

Gecmis olsun canim. Insallah yeni ay guzel gelir

Kızlar sizden Agnucaston kullanan oldu mu? Birde ben folik asit kullanıyorum 4 aydır ama inofolic çok duydum onunla arasında ne fark var folik asitin?

şimdi yaptım canım kırmızı işaretli pik yaptığı gün ve sonrası beyazda şimdiki

Bende değiştirmek istiyorum sen bayaa araştırdın heralde dimi? Bende mi ondan alsam ki..

darkgirl kullanmıştı sanırım, foto attı buradan bana. baktım birkaç foruma olumsuz bir şey okumadım. Labo da iyi deniyor ama ben tutturamadığımdan bir değiştireyim dedim. Bir de diğer topikten dediler ya 2 damla damlat, sulu boya gibi dağılmaz diye. Ama mesela prospektüste onlar 3 -4 damla demişler. mallarını bilmemişler mi anlamadım. O yüzden deneyeyim dedim, zaten labo ile olmadı. labo damlatmalı bu daldırmalı. arada kullanım farkı çok yok. zaten foto çekip bir kenara atıyoruz.

zaten kasetin içinde de aynı şeritten var farketmez dediğin gibi de bende bu son aldıklarımdan memnun kalmadım hep yarım çıktı T çizgisi.. Bende 4 bazen 5 damla damlattım bi dağılma yaşamadım ama bazılarında aşırı sarılık oldu onuda suya tutup açtım.. Bu ay ne varsa kullanmaya başladım bakalım doktora gitmicem :)

selam kızlar herkese güzel haberimiz varmış yine maşallah mina retriever sağlıkla kucağına al inşallah.

kızlar bu cuma tayin yerimiz belli olacak, yerimde duramıyorum heyecandan haftaya cuma da bitiyor eşimin eğitimi. kv kp kayın hepsini toplayıp birlikte gidelim mezuniyete diye düşündüm ama ben sigara kullanıyorum ya kp kv yanında içmiyorum , 10 saatlik yolculukta nasıl olacak bilemedim. bir de tam regl öncesi ateş püskürdüğüm dönem benzinliklerde durup kenara köşeye kaçıp içebilir miyim acep, kp herşeye de müdahale eden bir insan, ben de araba kullanırken biri müdahale ettiğinde çıldıran bir insanım bu yol kısmını düşünmeden eşime de söyledim annenlerle gelelim diye o da çok sevindi geri de cayamam artık oy oyyy umarım kazasız belasız atlatırız şu yolculuğu. sigarayı neden saygısızlık olarak düşünüyor bu anne babalar yaaa içsem ya yanlarında şöyle strese gireceğime..

Evet canim cok heyecan yaptim ya bu sefer. Bir daha 1 ay tutmam arayi bitmek bilmedi. Allahtan son 2 gun

Gecmis olsun canim. Insallah yeni ay guzel gelir
doktora daha sık geliyim mi diceksn ben bile heyecanlandım

kız ben napıcam yaa 3 haftam var daha etrafa da hiç söyledm annemler bide kvler işte de 2 arkadaş biliyo sadece bidaki kontrolden sonra söylerim artık millet dicek doğururken söyleseydn diye :)

en iyisi bırak kurtul sigaranın sana kattığı bişey yok götürdüğü çok şey var babamdan sonra daha bi hassas oldum bu konuda inşallah istediğiniz bi yer çıkar tayinde mutlu mesut huzurla yaşarsınız tedavinizede olanakların bol olduğu bir yer olur umarım :)

en güzeli o da... pfff çok zor geliyor bırakmak... hiç hazır değilim sanki... ay hepsi bahane tabi de... regl öncesi bırakma işi daha zor. inşallah bırakırım canım ya çok istiyorum ben de , eşim de benim yüzümden başladı ona da üzülüyorum sebep oldum diye.

amin canım inşallah. rüyamda bursada yaşayan çok yakın bir arkadaşımı gördüm dün gece, birlikte valiz topluyorduk hatta sanki bursa olacak gibime geliyor. ilk istediğimiz şehir bursa zaten. hayırlı ise olur inşallah

Veson canım ateşin gayet güzel ilerliyor inşallah bebiş olur
kushi iyi çalışmışsın bu ay tablon çok güzel inşallah yüzün güler.
Tgbptn senin de ateş sabitlenmiş ama bugün bir düşüş olmuş umarım tekrar yükselir, yarın belli olur.
A aichazeyn ve cibi35 kızlar Yen'i ayınız hayırlı olsun inşallah
@Darla ve papatyamrm kızlar tablolar güzel ilerliyor çalışmalar da var inşallah bebiş gelir bu ay
LeYLa_21 abla yine uzuuun bir dpo oldu bu ay, ateş düşmüş ama yükselir inşallah

Sizce yumurtlama testi pozitif mi.hiç anlamıyorum sunlardan. BI haftadir ikinci çizgi var. sasirdim kaldım bu uzun surebiliyo mu

Eklentiler

• 20170306_114747.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 33
İnşallah gönlündeki şehir çıkar cnm.senin için Herşeyin Hayırlısı olsun o sigarayı da bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…