Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım sonu yeşillenecrk mi?uzun zamandır yoksun bebiş nasıl cinsiyet ne zaman belli olacak

Biz de bekliyoruz:)

Tesekkur ederim canmmm darisi isteyen herkesin basinaaa

Ya aslında derdim şu hiç sperm tahlilimiz yok yani çok peş peşe daha kalitesiz sperm mi olur diye 1 gün ara olsa gibi düşündüm

Wc molasi deyip gizli gizli icecejsin artik napcan yav

Çok geçmiş olsun cnm.inşallah iyice toparlarsın sabah baktım ateş düşmüş Dediğin gibi düzenli ilişki olmadı Hayırlısı bakalım sonu ne olacak

Geçmiş olsun canım bu ay hastalıklarla geçti zaten bir an önce toparlarsın inşallah

günaydın ztn sağlık yerinde olmadığı zaman hiç bişeyin tadı yok canım önce sen ii ol geçmiş olsun çok

Evet canim cok heyecan yaptim ya bu sefer. Bir daha 1 ay tutmam arayi bitmek bilmedi. Allahtan son 2 gun

Gecmis olsun canim. Insallah yeni ay guzel gelir
Sagolun kizlar
Nasip artik napalim bu ayda boyle olsun alistik artik

İnşallah güzel haberler vermek isterim. Gelmesin kırmızılar.. Gelirsede haftaya çalışmalara devam

Ya ben bu sabah namaza kalktığımda wc ye gitmeye unuttum ama en son gece 1 buçukta gitmiştim şimdi 2 buçuk gibi test yapacam bu ilk idrar mi olmuş oluyo o zaman ne yapsam of

Ya ben bu sabah namaza kalktığımda wc ye gitmeye unuttum ama en son gece 1 buçukta gitmiştim şimdi 2 buçuk gibi test yapacam bu ilk idrar mi olmuş oluyo o zaman ne yapsam of

Canim neden o kadar bekletiyorsun ki sabah gitseydinya. Ilk idrar olur oyle.
Onu gectim nasil tutuyorsun 12 13 saat

Canim neden o kadar bekletiyorsun ki sabah gitseydinya. Ilk idrar olur oyle.
Onu gectim nasil tutuyorsun 12 13 saat
Sabah yoktu ki sonra da kalkınca dalmışım işlere falan şimdi aklıma geldi o zaman mecbur şimdi wc ye gidip ölçüm saatini biraz geri atacam tüh olsun ne yapalım

ztn bu ovu testine niyetlenip niyetlenip başlayamama sebebim bu ben normalde de çok su içerim duramıyorum susuz saat başı wcdeyim diyodum 4 saat nasıl tutulur diye

Canim benim aslinda doktor 3 hafta dedi ama o kadar yogun ki randevu bulamadim. Olanlar da bana uymadi. Hsonu calismiyor. Arada olmadi baskasina gidicem. Belki de kalp bir kere duyunca oyle geliyor insana. Zatan cinsiyet icin birkac haftaya cagirir. Benim de kv annemler biliyor canim. Okulda 2 arkadasa soylemistim gecen hafta biri cok fena pot kirdi bebis bereketi ile gelecek dedi tabi bi arada baya duyan oldu. Istemedigim bir durumdu ama olan oldu artik. Cok da mahcup oldu.

Sizce yumurtlama testi pozitif mi.hiç anlamıyorum sunlardan. BI haftadir ikinci çizgi var. sasirdim kaldım bu uzun surebiliyo mu
Bence pozitif canim. Kolay gelsin calismalarda

ztn bu ovu testine niyetlenip niyetlenip başlayamama sebebim bu ben normalde de çok su içerim duramıyorum susuz saat başı wcdeyim diyodum 4 saat nasıl tutulur diye
Ayy bende tam tersi gelse de biraz sıkışıkken yapsam testleri diyorum hep ben sabah namaza kalkınca 6.15 te gidiyorum sonra saat 9 yada 10 gibi 1 bardak çayla kahvaltı 1 bardak suyla ilaçlar sonrada 2 buçuk gibi testi yapıyorum ama hiç gelmiş olmuyo

bugün içim çok daralıyo nedense akşam olsa da eve gitsem bir an önce

bnmki direkt 1 ay sonra gel dedi ultrasonda tam 7 gözükmüştğ sata göre tam 8 idi yakalar mı bilmem 7ye göre düşünürsek 11+0 da gitmiş olcam cinsiyet belli olmaz kaçıncı haftada bidaha çağırır bilmem yine bi ay demese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…