Bakalım sonu yeşillenecrk mi?uzun zamandır yoksun bebiş nasıl cinsiyet ne zaman belli olacakVeson canım ateşin gayet güzel ilerliyor inşallah bebiş olur
@kushi iyi çalışmışsın bu ay tablon çok güzel inşallah yüzün güler.
@Tugbanusta senin de ateş sabitlenmiş ama bugün bir düşüş olmuş umarım tekrar yükselir, yarın belli olur.
@aichazeyn vecibi35 kızlar Yen'i ayınız hayırlı olsun inşallah
@Darla vepapatyamrm kızlar tablolar güzel ilerliyor çalışmalar da var inşallah bebiş gelir bu ay
@LeYLa_21 abla yine uzuuun bir dpo oldu bu ay, ateş düşmüş ama yükselir inşallah
Biz de bekliyoruz:)Günaydın. . Hafta sonu kuzenin düğünü vardı cumartesi 3 de yatınca 8 de kalktım ozaman ölçüm yaptım 36.6 çıktı.bugünde yine sabahın 5 de kalktım 36.6 uyuyamadım kısa kestirmişim 6.45 de 36.7 çıktı. Ama ilkini girdim. Normalde 30 da bir gelen adet cuma gelmedi. Hiç bir belirti ne adetle nede hamilelikle ilgili hiçbirşey yok. beklemedeyim:)
Tesekkur ederim canmmm darisi isteyen herkesin basinaaaselam kızlar herkesegüzel haberimiz varmış yine maşallah mina retriever sağlıkla kucağına al inşallah.
kızlar bu cuma tayin yerimiz belli olacak, yerimde duramıyorum heyecandanhaftaya cuma da bitiyor eşimin eğitimi. kv kp kayın hepsini toplayıp birlikte gidelim mezuniyete diye düşündüm ama ben sigara kullanıyorum ya kp kv yanında içmiyorum , 10 saatlik yolculukta nasıl olacak bilemedim. bir de tam regl öncesi ateş püskürdüğüm dönem benzinliklerde durup kenara köşeye kaçıp içebilir miyim acep, kp herşeye de müdahale eden bir insan, ben de araba kullanırken biri müdahale ettiğinde çıldıran bir insanım bu yol kısmını düşünmeden eşime de söyledim annenlerle gelelim diye o da çok sevindi geri de cayamam artık oy oyyy umarım kazasız belasız atlatırız şu yolculuğu. sigarayı neden saygısızlık olarak düşünüyor bu anne babalar yaaa içsem ya yanlarında şöyle strese gireceğime..
Ya aslında derdim şu hiç sperm tahlilimiz yok yani çok peş peşe daha kalitesiz sperm mi olur diye 1 gün ara olsa gibi düşündümCanım fırsatını bulmuşken bugünde yapmaya çalışsan daha iyi olmaz mi? Sabahbbi uyanirsin belki ateş çoktan fırlamış olabilir . Ya da tam tersi bile olsa içeride sperm olur..Yaa tamam test öyle filan ama . Hani bebek odaklı gibi den uzaklasmaya calissan... Hatta belki kayinvalidenij evi bile bunun için adım sayılabilir:) yani yanlış anlama sonuçta yumurtlama haftası ne kadar ilişki olsa o kadar iyi. Hangisinin gidip dolledigini bilmiyoruz. İnsllah sonu geniş olsun
Wc molasi deyip gizli gizli icecejsin artik napcan yavselam kızlar herkesegüzel haberimiz varmış yine maşallah mina retriever sağlıkla kucağına al inşallah.
kızlar bu cuma tayin yerimiz belli olacak, yerimde duramıyorum heyecandanhaftaya cuma da bitiyor eşimin eğitimi. kv kp kayın hepsini toplayıp birlikte gidelim mezuniyete diye düşündüm ama ben sigara kullanıyorum ya kp kv yanında içmiyorum , 10 saatlik yolculukta nasıl olacak bilemedim. bir de tam regl öncesi ateş püskürdüğüm dönem benzinliklerde durup kenara köşeye kaçıp içebilir miyim acep, kp herşeye de müdahale eden bir insan, ben de araba kullanırken biri müdahale ettiğinde çıldıran bir insanım bu yol kısmını düşünmeden eşime de söyledim annenlerle gelelim diye o da çok sevindi geri de cayamam artık oy oyyy umarım kazasız belasız atlatırız şu yolculuğu. sigarayı neden saygısızlık olarak düşünüyor bu anne babalar yaaa içsem ya yanlarında şöyle strese gireceğime..
Çok geçmiş olsun cnm.inşallah iyice toparlarsın sabah baktım ateş düşmüş Dediğin gibi düzenli ilişki olmadı Hayırlısı bakalım sonu ne olacak
Geçmiş olsun canım bu ay hastalıklarla geçti zaten bir an önce toparlarsın inşallah
günaydın ztn sağlık yerinde olmadığı zaman hiç bişeyin tadı yok canım önce sen ii ol geçmiş olsun çok
Sagolun kizlarEvet canim cok heyecan yaptim ya bu sefer. Bir daha 1 ay tutmam arayi bitmek bilmedi. Allahtan son 2 gun
Gecmis olsun canim. Insallah yeni ay guzel gelir
Sizce yumurtlama testi pozitif mi.hiç anlamıyorum sunlardan. BI haftadir ikinci çizgi var. sasirdim kaldım bu uzun surebiliyo mu
İnşallah güzel haberler vermek isterim. Gelmesin kırmızılar.. Gelirsede haftaya çalışmalara devamVeson canım ateşin gayet güzel ilerliyor inşallah bebiş olur
@kushi iyi çalışmışsın bu ay tablon çok güzel inşallah yüzün güler.
@Tugbanusta senin de ateş sabitlenmiş ama bugün bir düşüş olmuş umarım tekrar yükselir, yarın belli olur.
@aichazeyn vecibi35 kızlar Yen'i ayınız hayırlı olsun inşallah
@Darla vepapatyamrm kızlar tablolar güzel ilerliyor çalışmalar da var inşallah bebiş gelir bu ay
@LeYLa_21 abla yine uzuuun bir dpo oldu bu ay, ateş düşmüş ama yükselir inşallah
BÖyle canim
Gunasiri .bigün çalışma bigun tatil miBugün pozitif olmuş canım. Sen gün aşırı çalışmalara başla
Ya ben bu sabah namaza kalktığımda wc ye gitmeye unuttum ama en son gece 1 buçukta gitmiştim şimdi 2 buçuk gibi test yapacam bu ilk idrar mi olmuş oluyo o zaman ne yapsam of
Sabah yoktu ki sonra da kalkınca dalmışım işlere falan şimdi aklıma geldi o zaman mecbur şimdi wc ye gidip ölçüm saatini biraz geri atacam tüh olsun ne yapalımCanim neden o kadar bekletiyorsun ki sabah gitseydinya. Ilk idrar olur oyle.
Onu gectim nasil tutuyorsun 12 13 saat
Canim benim aslinda doktor 3 hafta dedi ama o kadar yogun ki randevu bulamadim. Olanlar da bana uymadi. Hsonu calismiyor. Arada olmadi baskasina gidicem. Belki de kalp bir kere duyunca oyle geliyor insana. Zatan cinsiyet icin birkac haftaya cagirir. Benim de kv annemler biliyor canim. Okulda 2 arkadasa soylemistim gecen hafta biri cok fena pot kirdi bebis bereketi ile gelecek dedi tabi bi arada baya duyan oldu. Istemedigim bir durumdu ama olan oldu artik. Cok da mahcup oldu.doktora daha sık geliyim mi diceksn ben bile heyecanlandım
kız ben napıcam yaa 3 haftam var daha etrafa da hiç söyledm annemler bide kvler işte de 2 arkadaş biliyo sadece bidaki kontrolden sonra söylerim artık millet dicek doğururken söyleseydn diye :)
Bence pozitif canim. Kolay gelsin calismalardaSizce yumurtlama testi pozitif mi.hiç anlamıyorum sunlardan. BI haftadir ikinci çizgi var. sasirdim kaldım bu uzun surebiliyo mu
Ayy bende tam tersi gelse de biraz sıkışıkken yapsam testleri diyorum hep ben sabah namaza kalkınca 6.15 te gidiyorum sonra saat 9 yada 10 gibi 1 bardak çayla kahvaltı 1 bardak suyla ilaçlar sonrada 2 buçuk gibi testi yapıyorum ama hiç gelmiş olmuyoztn bu ovu testine niyetlenip niyetlenip başlayamama sebebim bu ben normalde de çok su içerim duramıyorum susuz saat başı wcdeyim diyodum 4 saat nasıl tutulur diye
bugün içim çok daralıyo nedense akşam olsa da eve gitsem bir an önceCanim benim aslinda doktor 3 hafta dedi ama o kadar yogun ki randevu bulamadim. Olanlar da bana uymadi. Hsonu calismiyor. Arada olmadi baskasina gidicem. Belki de kalp bir kere duyunca oyle geliyor insana. Zatan cinsiyet icin birkac haftaya cagirir. Benim de kv annemler biliyor canim. Okulda 2 arkadasa soylemistim gecen hafta biri cok fena pot kirdi bebis bereketi ile gelecek dedi tabi bi arada baya duyan oldu. Istemedigim bir durumdu ama olan oldu artik. Cok da mahcup oldu.
Bence pozitif canim. Kolay gelsin calismalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?