Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun ruyamda seni gordum passi
Karnın kocaman olmustu dogumu bekliyodun bebişin kız sanırım kız karnına benziyodu
Saglıcakla gelsin inşallah duanda unutma

Tsk ederimm tatlim

Seninki de pozitif:) ilk idrar diye yanıltmıyordur inşallah bizi:)
Gün içinde ve akşam yine yapacam test bakalım artık.bide benim bi yontemim var hep tuttu şimdiye kadar ben gece yatarken ateşimi ölçüyorum testim belirmeye başladığı zaman ve hep doğru çıktı ne zaman pozitif olsa o akşam ateşim yüksek çıkıyor sabahında da yükselmiş oluyor ölçüm saatimde dün gecede ölçtüm 36.2 çıktı eşime daha çatlamadı dedim bakalim bu akşam kaç çıkacak şimdi 36.9 çıktı dün gün içinde 36.4 çıkmıştı.
Neslihan kafayı yemiş dediğinizi duyar gibiyim

canim üçünü de ayri tuketmeni tavsiye ederim. ben poleni 1 cay kaşığı sade yiyordum. çörek otunu da 1 cay kaşığı agzima atip iyice cigniyordum. tarcini da gün icinde süte katip icebilirsin. hepsini gün icinde ayri zamanlarda kullannabilirsin

Kızlar sizden Agnucaston kullanan oldu mu? Birde ben folik asit kullanıyorum 4 aydır ama inofolic çok duydum onunla arasında ne fark var folik asitin?
canim inofolic in icinde inozitol diye bi madde var yumurtlamayaa yardimci oluyormus. bence bayaga faydali bisey. azcik pahaliya geliyo ama. toz olani alirsan sabah aksam ikişer poset hap olani alirsan sabah aksam birer tane iciyorsun doktor bana o sekilde vermisti

Canım cok sıkıldı cunku.
Ates 36.1 idi uyandıgımda.
Sonrada baktım galiba adet oluyorum ustelik daha 18. Gunum
sıkma canini anca düzene gireceksin. beni tup bebekten sonra hormonlar öyle etkilemiski 4-5 ay göğüslerim bile acaip şişti silikonlu gibi daha gecen ay indi sisligi demekki vücut anca düzene giriyor

Eşim gitti eczaneye şase olandan istemiştim sabah 2 akşam 2 içilecek bir mg falan varsa ona göre al dedim eczacı şase günde 1 kullanılıyor acaba tablet mi sizinki demiş.

Eşim gitti eczaneye şase olandan istemiştim sabah 2 akşam 2 içilecek bir mg falan varsa ona göre al dedim eczacı şase günde 1 kullanılıyor acaba tablet mi sizinki demiş.
canim gunde 1 icin de var 2 icinde. ama doktor bana sabah aksam ikişer poşet vermisti ondan öyle kullandim ben hep daha etkili olur heralde diye düşündüm :) burdan bi iki arkadasa daha doktoru öyle tavsiye etmis.

Adetime 9 gün var.iki gündür ateşim 36,8 -37,1 çıkıyor beş gün önce (Çarşamba günü )yumurta takibimde doktor çatlıyor demişti ateşin yükselmesi normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…