Bugun ruyamda seni gordum passiCanim benim aslinda doktor 3 hafta dedi ama o kadar yogun ki randevu bulamadim. Olanlar da bana uymadi. Hsonu calismiyor. Arada olmadi baskasina gidicem. Belki de kalp bir kere duyunca oyle geliyor insana. Zatan cinsiyet icin birkac haftaya cagirir. Benim de kv annemler biliyor canim. Okulda 2 arkadasa soylemistim gecen hafta biri cok fena pot kirdi bebis bereketi ile gelecek dedi tabi bi arada baya duyan oldu. Istemedigim bir durumdu ama olan oldu artik. Cok da mahcup oldu.
Bence pozitif canim. Kolay gelsin calismalarda
Pozitif olmuş:)BÖyle canim
Tsk ederimm tatlimCanim benim aslinda doktor 3 hafta dedi ama o kadar yogun ki randevu bulamadim. Olanlar da bana uymadi. Hsonu calismiyor. Arada olmadi baskasina gidicem. Belki de kalp bir kere duyunca oyle geliyor insana. Zatan cinsiyet icin birkac haftaya cagirir. Benim de kv annemler biliyor canim. Okulda 2 arkadasa soylemistim gecen hafta biri cok fena pot kirdi bebis bereketi ile gelecek dedi tabi bi arada baya duyan oldu. Istemedigim bir durumdu ama olan oldu artik. Cok da mahcup oldu.
Bence pozitif canim. Kolay gelsin calismalarda
Yasasin. tamam çok tsk ederimmPozitif olmuş:)
Üç gün üstüste sonra da GünaşırıYasasin. tamam çok tsk ederimm
Seninki de pozitif:) ilk idrar diye yanıltmıyordur inşallah bizi:)T C den daha koyu ben bugünleri de gördüm hayret hic T tam koyu olmazdı benim
Sabah yoktu ki sonra da kalkınca dalmışım işlere falan şimdi aklıma geldi o zaman mecbur şimdi wc ye gidip ölçüm saatini biraz geri atacam tüh olsun ne yapalım
Ooo cok guzel peak :)T C den daha koyu ben bugünleri de gördüm hayret hic T tam koyu olmazdı benim
Ben de susuz duramamak durmadan su icmek istiyorum. Enfeksiyonuma da iyi gelirdi ama malesef.ztn bu ovu testine niyetlenip niyetlenip başlayamama sebebim bu ben normalde de çok su içerim duramıyorum susuz saat başı wcdeyim diyodum 4 saat nasıl tutulur diye
Gün içinde ve akşam yine yapacam test bakalım artık.bide benim bi yontemim var hep tuttu şimdiye kadar ben gece yatarken ateşimi ölçüyorum testim belirmeye başladığı zaman ve hep doğru çıktı ne zaman pozitif olsa o akşam ateşim yüksek çıkıyor sabahında da yükselmiş oluyor ölçüm saatimde dün gecede ölçtüm 36.2 çıktı eşime daha çatlamadı dedim bakalim bu akşam kaç çıkacak şimdi 36.9 çıktı dün gün içinde 36.4 çıkmıştı.Seninki de pozitif:) ilk idrar diye yanıltmıyordur inşallah bizi:)
Gunasiri .bigün çalışma bigun tatil mi
canim üçünü de ayri tuketmeni tavsiye ederim. ben poleni 1 cay kaşığı sade yiyordum. çörek otunu da 1 cay kaşığı agzima atip iyice cigniyordum. tarcini da gün icinde süte katip icebilirsin. hepsini gün icinde ayri zamanlarda kullannabilirsinKızlar ben bu çörekotu yağını nerelere katıp da yesem sabah midem ağzıma geldibal koyamıyorum diye polen-çörekotu-tarçın yapayım dedim ıyyy iğrenç oldu yarım litre süt içtim arkasından bana mısın demedi yarın pekmezle yapıyım diyorum ama önerisi olan varsa yazsın lütfen..
o strip testi sanirim kaset değil ben o yuzden labquick aldim eğer sen memnun kalirsan ben de bi dahakine ondan alayimKızlar innovita ovu testi sipariş ettim bu sefer, bakalım bunda ne olacak
canim inofolic in icinde inozitol diye bi madde var yumurtlamayaa yardimci oluyormus. bence bayaga faydali bisey. azcik pahaliya geliyo ama. toz olani alirsan sabah aksam ikişer poset hap olani alirsan sabah aksam birer tane iciyorsun doktor bana o sekilde vermistiKızlar sizden Agnucaston kullanan oldu mu? Birde ben folik asit kullanıyorum 4 aydır ama inofolic çok duydum onunla arasında ne fark var folik asitin?
sıkma canini anca düzene gireceksin. beni tup bebekten sonra hormonlar öyle etkilemiski 4-5 ay göğüslerim bile acaip şişti silikonlu gibi daha gecen ay indi sisligi demekki vücut anca düzene giriyorCanım cok sıkıldı cunku.
Ates 36.1 idi uyandıgımda.
Sonrada baktım galiba adet oluyorum ustelik daha 18. Gunum
canim inofolic in icinde inozitol diye bi madde var yumurtlamayaa yardimci oluyormus. bence bayaga faydali bisey. azcik pahaliya geliyo ama. toz olani alirsan sabah aksam ikişer poset hap olani alirsan sabah aksam birer tane iciyorsun doktor bana o sekilde vermisti
canim gunde 1 icin de var 2 icinde. ama doktor bana sabah aksam ikişer poşet vermisti ondan öyle kullandim ben hep daha etkili olur heralde diye düşündüm :) burdan bi iki arkadasa daha doktoru öyle tavsiye etmis.Eşim gitti eczaneye şase olandan istemiştim sabah 2 akşam 2 içilecek bir mg falan varsa ona göre al dedim eczacı şase günde 1 kullanılıyor acaba tablet mi sizinki demiş.
günde 1 sase cok az ama en azindan günde 2 sase olcak sekilde kullan cnmEşim gitti eczaneye şase olandan istemiştim sabah 2 akşam 2 içilecek bir mg falan varsa ona göre al dedim eczacı şase günde 1 kullanılıyor acaba tablet mi sizinki demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?