Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ha sen genel anestezi istiyorsun o zaman başka

benim bir arkadaşımın genel anestezi ile yaptığı doğumda yanında kalmıştım bekarken, 2 gün çocuğun yüzüne bakmadı kız, dr.lar anestezi sonrası anne bebek arasında acıyla uyanmanın getirmiş olduğu kopukluk olabileceğini söyledi. 2 gün sonra Allah'ın hikmeti, artık nasıl görmesini istediyse bebeğin üzerinden fare atladığını görüyor arkadaş hastanede de öyle aldı kucağına çocuğu.. Gerçekte böyle bişey olması imkansız kaç kişiydik oda da biz görmedik o öyle gördü heralde.. Bunu yaşadıktan sonra ne olursa olsun normal doğum yaparım dedim ama zaman geldiğinde dr çatın dar vakum kullanmak zorunda kalabiliriz diyince epidural sezeryana razı oldum. Çok da isabetli bir karar vermişim hiç pişman olmadım.
yalnız kızlar aklınızda bulunsun epiduralinde 2 çeşit ilacı var birinin yan etkisi baş ağrısı, mutlaka dr.unuza sorun.. X xDerinMavix

canımcım o iğnenin felç etme riskimi var bana öyle demişerdi . belden yapılıyormuş ve en ufak bir hareketın tehlikelimiş . gerçekten öyle mi ?

canımcım o iğnenin felç etme riskimi var bana öyle demişerdi . belden yapılıyormuş ve en ufak bir hareketın tehlikelimiş . gerçekten öyle mi ?

var canım risk ama narkoz da daha büyük risk varmış o yüzden belden aşağı yapılan tüm ameliyatlarda artık epidural yapıyor dr.lar

Reactions: iiz
Benimki de epidıral sezaryen benim baş ağrısı olmadı ama doğumdan sonra migren kaldı bende daha önce migren yoktu

Genel anestezi nin De riskleri var uyanmayabilirsin

beni
Benimki de epidıral sezaryen benim baş ağrısı olmadı ama doğumdan sonra migren kaldı bende daha önce migren yoktu

Benim ilk doğumda hiç birşey olmadı, ikinci de baş ağrısı yaptı o zaman öğrendim ilaç faklıymış ve bu operasyon vücutta fazla su tuttuğu için oluyormuş bu ağrı. 1 hafta sonra doğumdan önce su gelir ya öyle bir su boşalması oldu bende hatta altıma yaptım heralde dedim kimseye de bişey söyleyemedim koştum wc.ye ama onunla birlikte bıçak gibi kesildi ağrı. Migrenle bir ilgisi var mı hiç bilmiyorum ama bende de var migren araştırmak lazım..

Canım sagklasin doktorun verdiği ot ve diğer tavsiyeler ise yaradı.
Cnm 1. Bebeğinde pıhtılaşma ya da farklı genetik testler yaptırmış mıydın?Ben bugün yaptırdım bakalım sonuç ne çıkacak.birde eşli olarak yapılacakmış ona da tarih verdi 28 nisan.baska yaptıracak ya da yaptıran varsa yardımcı olabilir misiniz kızlar ?

Kızlar çok sevinerek verdigim sevincim bu gursagimda kaldi. degerim düşüşe geçmiş 243ten 85 e o kadar uzuldum ki. aglamaktan gözlerim şişti. kimyasal gebelik dedi doktor. üzüntüden bayilmisim. var mı bunu yasayan

oyy kıyamam kuzum kimyasalın peşinden kolay hamile kalınıyo diyoruz vazgeçme sakın devam et denemelere benm bi arkadaş kimyasal yaşadı 2 ay sonra hamile kaldı şimdi 4 aylık olcak nerdeyse

geçen eşime ondan bahsediyodum pıhtılaşma diye bişey var bebeği kaybetmeden bakmıyolar insanları üzdükten sonra sebebini arıyolar diye hayırlısı olsun canım nasılsın biraz toparladın mı

oyy kıyamam kuzum kimyasalın peşinden kolay hamile kalınıyo diyoruz vazgeçme sakın devam et denemelere benm bi arkadaş kimyasal yaşadı 2 ay sonra hamile kaldı şimdi 4 aylık olcak nerdeyse
Dünya bana kustuu sanki. heryerim yas içinde. nasıl atlaticam bunu. çok istemistim bebegimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…