- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Maşallah kocaman olmuş canım ya:) darısı kucağına almaya artikDoktordan ciktim kizlar her sey yolunda.
Bebis 1305 gram olmus :)
Valla taşıması daha zor geliyor bana 1 tane taşımaktansa 2 tane doğururum :)) Gerçi dormal diil Epidural sezeryanla yaptım ben ikisini de ama çok güzel bi duygu Allah'ım yaşamayan isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Maşallah kocaman olmuş canım ya:) darısı kucağına almaya artik
Evet niye öyle yapmış adet bitimi hemen ovulasyon gibi.ama çatlamamış yumurta o kesin
Belden uyuşturup normal Doğumu araştırsana prenses doğum diye geçiyorAmin canim.
Ben de epidural sezeryan istiyorum ve beni korkutan o.
Amin kuzum benim insallah.
Evet niye öyle yapmış adet bitimi hemen ovulasyon gibi.ama çatlamamış yumurta o kesin
Amin canim.
Peki yestler koyulaşıyor muhiç anlamadım ki dünden beri yum. sancım var ama lh hala negatif, akıntım da yok.. Hep bir daha ki ay daha iyi anlarım diyorum ama daha beter karışıyor sanki :)
Peki yestler koyulaşıyor mu
Amin canim.
Sen yapmaya devam et ateş düşük halaDün yaptım önceki güne göre daha açıktı rengi ama dikkat etmedim sıvıya ağrım olunca bir deniyim dedim acaba yum. mı diye de pozitif diil hala
Sen yapmaya devam et ateş düşük hala
Her ikisi de düşük ateş bence anlık Yükseldi sen belki farketmemiş olabilirsin Vücutta bir enfeksiyon olup bitmiş de olabilirsabah 5 gibi uyandım saat geldi sandım baktım diilmiş yine de ölçtüm ateşi 35,8 çıktı, 7:30 da 36 çıktı.. derecenin pilini falan değiştireyim bide bu akşam saçma sapan bi hal aldı tablo :))
boğaz başa bela :) sevindim iileşti her kpnuştuğumuzda babam dikkat et ilaçta içemezin gasta olma sakın diip duruyo bide migrenin toptan geçip gidiverse :)Kuzlar hatrımı sorup geçmiş olsun diyen Arkadaşlara teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim.bugün daha iyiyim :)
X xDerinMavix vajinismus geçmişin mi vardı yanlış mı hatırlıyorum canım ya bndr hep normaldoğumdan yanayım bi problem olmadığı sürece ama doğum yaklaşınca korku sarar mı bilmem şimdi hiç doğuracağım aklıma gelmiyoCanım inşallah çok güzel şekilde bebeğini kucağına alırsın. Ama bazen ben duyuyorum böyle normal doğumdan çok korkanlar böyle çok kolay normal doğum yapıyorlar hiç beklemedikleri halde.
Yaa kadın bedeni öyle bir mucize ki bi bakmışsınız ki kendini normal doğumda bulmussun. Aslında pozitif hikayeleri bi oluşan belki biraz korkularından geçer??
Belden uyuşturup normal Doğumu araştırsana prenses doğum diye geçiyor
Hiç korkma canım bence normal istiyorsan da epidural yap ama sezeryan düşünüyorsan genel anestezi daha zor. Hem ayık olunca bebeğini hemen görüyorsun ve emzirmek içinde saatlerce ayılmayı beklemiyorsun
Henuz kavusmaya hazir degilim ben biraz daha beklesin mumkunseX xDerinMavix canim amanin masallah size kocaman olmuş. Ben de gunler geçsin dogum gelsin kavuşalım istiyorum biran evvel.
Canım inşallah çok güzel şekilde bebeğini kucağına alırsın. Ama bazen ben duyuyorum böyle normal doğumdan çok korkanlar böyle çok kolay normal doğum yapıyorlar hiç beklemedikleri halde.
Yaa kadın bedeni öyle bir mucize ki bi bakmışsınız ki kendini normal doğumda bulmussun. Aslında pozitif hikayeleri bi oluşan belki biraz korkularından geçer??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?