Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amin canim.
Ben de epidural sezeryan istiyorum ve beni korkutan o.

Maşallah kocaman olmuş canım ya:) darısı kucağına almaya artik

Amin kuzum benim insallah.

Evet niye öyle yapmış adet bitimi hemen ovulasyon gibi.ama çatlamamış yumurta o kesin

hiç anlamadım ki dünden beri yum. sancım var ama lh hala negatif, akıntım da yok.. Hep bir daha ki ay daha iyi anlarım diyorum ama daha beter karışıyor sanki :)

Amin canim.

Hiç korkma canım bence normal istiyorsan da epidural yap ama sezeryan düşünüyorsan genel anestezi daha zor. Hem ayık olunca bebeğini hemen görüyorsun ve emzirmek içinde saatlerce ayılmayı beklemiyorsun

Amin canim.

Canım inşallah çok güzel şekilde bebeğini kucağına alırsın. Ama bazen ben duyuyorum böyle normal doğumdan çok korkanlar böyle çok kolay normal doğum yapıyorlar hiç beklemedikleri halde.
Yaa kadın bedeni öyle bir mucize ki bi bakmışsınız ki kendini normal doğumda bulmussun. Aslında pozitif hikayeleri bi oluşan belki biraz korkularından geçer??

Sen yapmaya devam et ateş düşük hala

sabah 5 gibi uyandım saat geldi sandım baktım diilmiş yine de ölçtüm ateşi 35,8 çıktı, 7:30 da 36 çıktı.. derecenin pilini falan değiştireyim bide bu akşam saçma sapan bi hal aldı tablo :))

sabah 5 gibi uyandım saat geldi sandım baktım diilmiş yine de ölçtüm ateşi 35,8 çıktı, 7:30 da 36 çıktı.. derecenin pilini falan değiştireyim bide bu akşam saçma sapan bi hal aldı tablo :))
Her ikisi de düşük ateş bence anlık Yükseldi sen belki farketmemiş olabilirsin Vücutta bir enfeksiyon olup bitmiş de olabilir

Kuzlar hatrımı sorup geçmiş olsun diyen Arkadaşlara teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim.bugün daha iyiyim :)
boğaz başa bela :) sevindim iileşti her kpnuştuğumuzda babam dikkat et ilaçta içemezin gasta olma sakın diip duruyo bide migrenin toptan geçip gidiverse :)

X xDerinMavix vajinismus geçmişin mi vardı yanlış mı hatırlıyorum canım ya bndr hep normaldoğumdan yanayım bi problem olmadığı sürece ama doğum yaklaşınca korku sarar mı bilmem şimdi hiç doğuracağım aklıma gelmiyo

Hiç korkma canım bence normal istiyorsan da epidural yap ama sezeryan düşünüyorsan genel anestezi daha zor. Hem ayık olunca bebeğini hemen görüyorsun ve emzirmek içinde saatlerce ayılmayı beklemiyorsun

Sezeryan istiyorum canim da ameliyathanede uyanik olma fikri baya geriyor beni. Her sey belirsiz.

Tatlim brnim korkum dogurmak degil. Benim vajinismus gecmisim var muayeneyi bile olamiyorun.
Normal dogum hikayesi okumaya tahammulum yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…