Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet canim evliligimin ilk 2 yilinda vajinismusla ugrastim. Her ne kadar ustunden 7 yil gecmis olsa da bilincaltimda var hala.
Benim arkadasim ayni sekil vajinismustan sonra hamile kaldi ve normal dogum diye diretti. Dogum yaklastikca yapamam dedi ve sezeryan oldu.

Tatlim brnim korkum dogurmak degil. Benim vajinismus gecmisim var muayeneyi bile olamiyorun.
Normal dogum hikayesi okumaya tahammulum yok malesef
keşke bir cesaret gelsede hem normal dogum yapsan hem bu sorununu köklü çözsen çokk güzel olurdu. ben umutluyum hiç belli olmz belki sen son dakka alırsın bu kararı. allah yardımcın olsun . inşallah ne oldu anlayamadan kolaylıkla olur

X xDerinMavix canim amanin masallah size kocaman olmuş. Ben de gunler geçsin dogum gelsin kavuşalım istiyorum biran evvel.
ben her gece rüyamda doğuruyorum canım o kadar da kolay güzel doğumlar ki doktorumu görüyorum, dün gece doktorum yoktu başka doktor gelmişti yerine

Kuzlar hatrımı sorup geçmiş olsun diyen Arkadaşlara teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim.bugün daha iyiyim :)
Geçmiş olsun canım hasta mıydın ? ben de iki haftadır düzelmeyen griple öksürükle baş etmeye çalışıyorum

içimde bir bebegin büyüdüğünü düşünmek tüylerimi ürpertiyor tuhaf bir korkuya kapılıyorum bazen. bu duygu normal mi gerçekten bilmiyorum. normal mi ?
sen bide o tekmeleri yemeye başla garipliği tuhaflığı gör canım

Reactions: iiz
Sezeryan istiyorum canim da ameliyathanede uyanik olma fikri baya geriyor beni. Her sey belirsiz.

Zaten ortamı sana göre ayarliyorlar canım. Ben dogumdayken anestezi uzmaniyla sohbet etmiştim hatta çok da güzel bir müzik acmislarladi bol bol fotoğraf çekmişti hemşire de :) eşim de girdi hatta yanımdaydı Tabii şimdi ben ne söylesem boş ama inan hiç korkulacak bişey değil.

ben her gece rüyamda doğuruyorum canım o kadar da kolay güzel doğumlar ki doktorumu görüyorum, dün gece doktorum yoktu başka doktor gelmişti yerine
Rabbim gerçeğini de kolaylastirsin canim. Ben sadece bir kere gördüm emzirirken sonra bir daha goremedim. Sanirim cinsiyet belli olmaya yakin cinsiyetle dogum yaklasinca dogumla alakali ruyalar kaygılar gun yuzune çıkıp ruyalara yansiyor. Her ani guzel. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Suan iliski konusunda vs bir sorun yok 7 sene once atlattim ama normal dogum bana cok cok uzak.
Hakkimda hayirlisi olsun kuzum.

içimde bir bebegin büyüdüğünü düşünmek tüylerimi ürpertiyor tuhaf bir korkuya kapılıyorum bazen. bu duygu normal mi gerçekten bilmiyorum. normal mi ?

Ilk bebek canim normal.
Bana da hareketlerini hissetmek korkunc geliyordu ama alistim :)

Maşallah kocaman olmuş canım

Sagol teyzesi :)

Tabi canim yasamadan anlamak mumkun degil. Insallah rahat rahat olur biter.

Yok canim normal dogumun hicbir seklini istemiyorum.
Belden uyuşunca ha sezaryen ha normal doğum sen beline o iğneyi yaptıktan sonra gerisini hissetmiyorsun ki.sen bence araştır bilmediğin için bu şekilde konuşuyorsun.hiçbirşey hissetmeyeceksin Felç gibi Allah korusun ama normal doğum olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…