- 5 Mayıs 2013
- 33.881
- 41.458
- 798
X xDerinMavix vajinismus geçmişin mi vardı yanlış mı hatırlıyorum canım ya bndr hep normaldoğumdan yanayım bi problem olmadığı sürece ama doğum yaklaşınca korku sarar mı bilmem şimdi hiç doğuracağım aklıma gelmiyo
Doktordan ciktim kizlar her sey yolunda.
Bebis 1305 gram olmus :)
prenses doğum mu !! hımmmBelden uyuşturup normal Doğumu araştırsana prenses doğum diye geçiyor
keşke bir cesaret gelsede hem normal dogum yapsan hem bu sorununu köklü çözsen çokk güzel olurdu. ben umutluyum hiç belli olmz belki sen son dakka alırsın bu kararı. allah yardımcın olsun . inşallah ne oldu anlayamadan kolaylıkla olurTatlim brnim korkum dogurmak degil. Benim vajinismus gecmisim var muayeneyi bile olamiyorun.
Normal dogum hikayesi okumaya tahammulum yok malesef
:)
40 cm'yi de bulmus :)
Maşallah kocaman olmuş canımDoktordan ciktim kizlar her sey yolunda.
Bebis 1305 gram olmus :)
Kuzlar hatrımı sorup geçmiş olsun diyen Arkadaşlara teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim.bugün daha iyiyim :)
ben her gece rüyamda doğuruyorum canım o kadar da kolay güzel doğumlar ki doktorumu görüyorum, dün gece doktorum yoktu başka doktor gelmişti yerineX xDerinMavix canim amanin masallah size kocaman olmuş. Ben de gunler geçsin dogum gelsin kavuşalım istiyorum biran evvel.
Geçmiş olsun canım hasta mıydın ? ben de iki haftadır düzelmeyen griple öksürükle baş etmeye çalışıyorumKuzlar hatrımı sorup geçmiş olsun diyen Arkadaşlara teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim.bugün daha iyiyim :)
sen bide o tekmeleri yemeye başla garipliği tuhaflığı gör canım
içimde bir bebegin büyüdüğünü düşünmek tüylerimi ürpertiyor tuhaf bir korkuya kapılıyorum bazen. bu duygu normal mi gerçekten bilmiyorum. normal mi ?
Ben özlüyorum hamileligi bazensen bide o tekmeleri yemeye başla garipliği tuhaflığı gör canım
Doguranlar bunu cok söylüyor ozleniyomus bide normal doğum yapanlar bebeğin ilk çıktığı anı çok özlüyorBen özlüyorum hamileligi bazençok eğlenceli oluyor tekmeler hareketler hıçkırıkları filan.
sen bide o tekmeleri yemeye başla garipliği tuhaflığı gör canım
Sezeryan istiyorum canim da ameliyathanede uyanik olma fikri baya geriyor beni. Her sey belirsiz.
Rabbim gerçeğini de kolaylastirsin canim. Ben sadece bir kere gördüm emzirirken sonra bir daha goremedim. Sanirim cinsiyet belli olmaya yakin cinsiyetle dogum yaklasinca dogumla alakali ruyalar kaygılar gun yuzune çıkıp ruyalara yansiyor. Her ani guzel. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahben her gece rüyamda doğuruyorum canım o kadar da kolay güzel doğumlar ki doktorumu görüyorum, dün gece doktorum yoktu başka doktor gelmişti yerine
keşke bir cesaret gelsede hem normal dogum yapsan hem bu sorununu köklü çözsen çokk güzel olurdu. ben umutluyum hiç belli olmz belki sen son dakka alırsın bu kararı. allah yardımcın olsun . inşallah ne oldu anlayamadan kolaylıkla olur
içimde bir bebegin büyüdüğünü düşünmek tüylerimi ürpertiyor tuhaf bir korkuya kapılıyorum bazen. bu duygu normal mi gerçekten bilmiyorum. normal mi ?
Maşallah kocaman olmuş canım
Zaten ortamı sana göre ayarliyorlar canım. Ben dogumdayken anestezi uzmaniyla sohbet etmiştim hatta çok da güzel bir müzik acmislarladi bol bol fotoğraf çekmişti hemşire de :) eşim de girdi hatta yanımdaydı Tabii şimdi ben ne söylesem boş ama inan hiç korkulacak bişey değil.
Tam iyileşmedim ama Düne göre daha iyiyim umarım tamamen geçer.sen de dikkat etboğaz başa bela :) sevindim iileşti her kpnuştuğumuzda babam dikkat et ilaçta içemezin gasta olma sakın diip duruyo bide migrenin toptan geçip gidiverse :)
Belden uyuşunca ha sezaryen ha normal doğum sen beline o iğneyi yaptıktan sonra gerisini hissetmiyorsun ki.sen bence araştır bilmediğin için bu şekilde konuşuyorsun.hiçbirşey hissetmeyeceksin Felç gibi Allah korusun ama normal doğum olacak:)Yok canim normal dogumun hicbir seklini istemiyorum.
Ha sen genel anestezi istiyorsun o zaman başkaSezeryan istiyorum canim da ameliyathanede uyanik olma fikri baya geriyor beni. Her sey belirsiz.
Boğaz halsizlik arada Öksürük :) dikkat et kendine topikte herkes hasta :)Geçmiş olsun canım hasta mıydın ? ben de iki haftadır düzelmeyen griple öksürükle baş etmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?