Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi döngü de geldi bebiş :)
Kısa döngüde geldi :) bir önceki döngü 32 gün sürmüş gebe kaldığım ay da 29. Gün vücut ısım düşmediği için şüphelenip kan tahlili vermiştim. Bu arada döngüler kısalıp uzuyordu ama dpo hiç değişmiyordu 12. Gün regl geliyordu. Bu demek oluyor ki ovulasyon günü de değişiyordu misal bir ay 18. Gün ovu oluyordu bir ay 14. Gün. Senin de ovu günlerin değişiyor mu ya da dpo süren hep aynı mı ?

Kızlar bugün okuldan geldim sırt üstü uzandım bir baktım sol kasığımın üstünde portakal kadar bir çıkıntı,şişlik var. Dokundum orası çok sertti. Sonra bir kaç dakika sonra sol kasığımın üstünden ortaya yani göbeğimin altına doğru geldi şişlik :) sanırım Bebek hareketleri belli oluyor. Karnımın fotoğrafını çekip eşime gönderdim o da şok oldu resmen dışarıdan görünüyor top gibi.

İnşallah dediğin gibi bir süpriz olur bize. Hoşbuldum:)

Bugun ben de karnimda bir kipirti hissettim cok farkli geldi. Hatta sag tarafımda sislik vardi. Anneme gosterdim bilemedi o da. Suan o sislik yok. Gaz falanmi anlamadım.benim daha erken yarin 12 olcaz. Ama senin mümkün canim

Reactions: iiz
Yatağın yolunu zor buldum kızlar yarında yine aynı tempo 11 e kadar yemekleri yapıp görümcemin oğlunu bakacam kv onlarda burda gorumcemin eşi ufak bi operasyon geçirecek bu ay neydi böyle yaa

Yatağın yolunu zor buldum kızlar yarında yine aynı tempo 11 e kadar yemekleri yapıp görümcemin oğlunu bakacam kv onlarda burda gorumcemin eşi ufak bi operasyon geçirecek bu ay neydi böyle yaa
Tablo inceleme Fırsatı bulamamışsındır:))

Kızlar bişey sorucam size ama gülmeyin nolur
12 mart ovulasyon günümdü 13 martta çizgi silikleşmeye başladı. 12 ve 13 martı değerlendirdim. Hatta 4,7,8,10,11,12,13 martı değerlendirdim bu ay 12 ve 13ünde çıkan ovulasyon testlerimi ekledim bu arada kızlar.
Ümidim tutmuş olması. 2 gündür işten eve gidince yemek sonrası kafayı vurup yatıyorum ve sabaha kadar kafam kalkmıyo. sabah zor uyanıp işe geliyorum. aşırı bi halsizlik uyuma isteği. Hasta hissetmiyorum kendimi ama hep uyumak istiyorum. şimdi bile
2 yılda 2 defa düşük yaptım. Diğerlerinde de aynı belirtileri yaşamıştım. Sizce yumurta döllenmişse daha rahme yerleşmeden bu belirtiler olabilir mi. Ben gibi yaşayan varmı. yoksa bu psikolojik mi

Eklentiler

• BeautyPlus_20170313103235_save.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 33
  • BeautyPlus_20170313000902_save.webp
    5 KB · Görüntüleme: 32
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Kimisi hiçbir şey hissetmezken ya da 6. 7. Haftalarda Yeni Yeni hissederken kimisi erkenden hissetmeye başlıyor. Ben hamile kaldığım ay regl günümde adet sancısı hissetmiştim başka da bir şey hissetmemiştim. Yani olabilir de olmayabilir de, ama inşallah tutmuştur :)

Ay hadi inşAllah hayırlısıyla. Ne zaman test yapsam çıkar hayatım.

Reactions: iiz

baktım da değişiyormuş benim dpo canım genellikle ov. 15.güne denk gelmiş

iiz B BenanAsiye kızlar cinsiyetler belli olmadı mı sizin de ? Ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde heniz belli olmamıştı. Bir sonraki kontrol de 2 hafta sonra, aslında şuan belli olmuştur ama 2 hafta sonra öğreneceğim galiba. Sizde durumlar nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…