- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
Kısa döngüde geldi :) bir önceki döngü 32 gün sürmüş gebe kaldığım ay da 29. Gün vücut ısım düşmediği için şüphelenip kan tahlili vermiştim. Bu arada döngüler kısalıp uzuyordu ama dpo hiç değişmiyordu 12. Gün regl geliyordu. Bu demek oluyor ki ovulasyon günü de değişiyordu misal bir ay 18. Gün ovu oluyordu bir ay 14. Gün. Senin de ovu günlerin değişiyor mu ya da dpo süren hep aynı mı ?Hangi döngü de geldi bebiş :)
Kızlar bugün okuldan geldim sırt üstü uzandım bir baktım sol kasığımın üstünde portakal kadar bir çıkıntı,şişlik var. Dokundum orası çok sertti. Sonra bir kaç dakika sonra sol kasığımın üstünden ortaya yani göbeğimin altına doğru geldi şişlik :) sanırım Bebek hareketleri belli oluyor. Karnımın fotoğrafını çekip eşime gönderdim o da şok oldu resmen dışarıdan görünüyor top gibi.Canim sen de bendensin. Bizi hamilelik cok şükür zorlamadi. Bulanti falan az ölçüde oldu sanırım biz hamile oldugumuzu idrak edemedik daha. Ben de oyleyim. Hatta ben yabanci dizi hastasiyim. Aksiyonlu diziler izeyince gece ruyamda onu goruyorum cinayetler kovalamaca falan diyorum bebis nerdesin gel artik ruyalarima. Onun da zamani gelecek sanki.
Zamansiz yolcu benim de 2 yumurta olmustu. Biri ile hamis kaldim digeri 7.9 cm kist oldu. Bence de catlamis biri. Umarim doktoruna da sana da supriz olur bebisin. Hosgeldin bu arada
İnşallah dediğin gibi bir süpriz olur bize. Hoşbuldum:)Canim sen de bendensin. Bizi hamilelik cok şükür zorlamadi. Bulanti falan az ölçüde oldu sanırım biz hamile oldugumuzu idrak edemedik daha. Ben de oyleyim. Hatta ben yabanci dizi hastasiyim. Aksiyonlu diziler izeyince gece ruyamda onu goruyorum cinayetler kovalamaca falan diyorum bebis nerdesin gel artik ruyalarima. Onun da zamani gelecek sanki.
Zamansiz yolcu benim de 2 yumurta olmustu. Biri ile hamis kaldim digeri 7.9 cm kist oldu. Bence de catlamis biri. Umarim doktoruna da sana da supriz olur bebisin. Hosgeldin bu arada
Bugun ben de karnimda bir kipirti hissettim cok farkli geldi. Hatta sag tarafımda sislik vardi. Anneme gosterdim bilemedi o da. Suan o sislik yok. Gaz falanmi anlamadım.benim daha erken yarin 12 olcaz. Ama senin mümkün canimKızlar bugün okuldan geldim sırt üstü uzandım bir baktım sol kasığımın üstünde portakal kadar bir çıkıntı,şişlik var. Dokundum orası çok sertti. Sonra bir kaç dakika sonra sol kasığımın üstünden ortaya yani göbeğimin altına doğru geldi şişlik :) sanırım Bebek hareketleri belli oluyor. Karnımın fotoğrafını çekip eşime gönderdim o da şok oldu resmen dışarıdan görünüyor top gibi.
merhaba şeker hoşgeldin bu arada tablon çok güzel. sonu bebek olsun inşallah
Teşekkür ederim. Hoşbuldum. Umarım sonu bebiş olurmerhaba şeker hoşgeldin bu arada tablon çok güzel. sonu bebek olsun inşallah
Evet cnm günde 1-2 mm ortalama büyüyor.ztn 15. gün 24 mm olan yumurta naısl 21. gün 25mm olur ki ztn günde 1 veya 2 mm büyüyoVeson öyle diil mi
Bu kadar mı:))Dr.dan el cevap: duzensizlik olur. Ben de o zaman bekleyeyim dedim. Twsekkur ettim. Ustume bir huysiluzluk coktu valla.
Onunki yine gebrlik tablosu Ateş'i düşüp yeniden yükselenlere fikir verir belki diye bırakmıştım
Tablo inceleme Fırsatı bulamamışsındır:))Yatağın yolunu zor buldum kızlar yarında yine aynı tempo 11 e kadar yemekleri yapıp görümcemin oğlunu bakacam kv onlarda burda gorumcemin eşi ufak bi operasyon geçirecek bu ay neydi böyle yaa
Tablo inceleme Fırsatı bulamamışsındır:))
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Kimisi hiçbir şey hissetmezken ya da 6. 7. Haftalarda Yeni Yeni hissederken kimisi erkenden hissetmeye başlıyor. Ben hamile kaldığım ay regl günümde adet sancısı hissetmiştim başka da bir şey hissetmemiştim. Yani olabilir de olmayabilir de, ama inşallah tutmuştur :)Kızlar bişey sorucam size ama gülmeyin nolur
12 mart ovulasyon günümdü 13 martta çizgi silikleşmeye başladı. 12 ve 13 martı değerlendirdim. Hatta 4,7,8,10,11,12,13 martı değerlendirdim bu ay12 ve 13ünde çıkan ovulasyon testlerimi ekledim bu arada kızlar.
Ümidim tutmuş olması. 2 gündür işten eve gidince yemek sonrası kafayı vurup yatıyorum ve sabaha kadar kafam kalkmıyo. sabah zor uyanıp işe geliyorum. aşırı bi halsizlik uyuma isteği. Hasta hissetmiyorum kendimi ama hep uyumak istiyorum. şimdi bile
2 yılda 2 defa düşük yaptım. Diğerlerinde de aynı belirtileri yaşamıştım. Sizce yumurta döllenmişse daha rahme yerleşmeden bu belirtiler olabilir mi. Ben gibi yaşayan varmı. yoksa bu psikolojik mi
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Kimisi hiçbir şey hissetmezken ya da 6. 7. Haftalarda Yeni Yeni hissederken kimisi erkenden hissetmeye başlıyor. Ben hamile kaldığım ay regl günümde adet sancısı hissetmiştim başka da bir şey hissetmemiştim. Yani olabilir de olmayabilir de, ama inşallah tutmuştur :)
Şuan kaçıncı gündesiniz ? Döngünüz normalde kaç gün sürer ? Ovulasyondan sonra kaçıncı gün regl olursunuz?Ay hadi inşAllah hayırlısıyla. Ne zaman test yapsam çıkar hayatım.
Kısa döngüde geldi :) bir önceki döngü 32 gün sürmüş gebe kaldığım ay da 29. Gün vücut ısım düşmediği için şüphelenip kan tahlili vermiştim. Bu arada döngüler kısalıp uzuyordu ama dpo hiç değişmiyordu 12. Gün regl geliyordu. Bu demek oluyor ki ovulasyon günü de değişiyordu misal bir ay 18. Gün ovu oluyordu bir ay 14. Gün. Senin de ovu günlerin değişiyor mu ya da dpo süren hep aynı mı ?
Benim dpo sabitti hep, ovu günlerim değişiyordubaktım da değişiyormuş benim dpo canım genellikle ov. 15.güne denk gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?