bnm kuzene 12. haftalarda fln erkek gibi demişlerdi şimdi 16 lara geldi sanırım bebek göstermiyo demişler muallakta kaldı yine 16ya kadar emin olmamak lazm heralde he erkekler daha çabuk gözükğyomuş amaiiz @BenanAsiye kızlar cinsiyetler belli olmadı mı sizin de ? Ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde heniz belli olmamıştı. Bir sonraki kontrol de 2 hafta sonra, aslında şuan belli olmuştur ama 2 hafta sonra öğreneceğim galiba. Sizde durumlar nedir ?
bide benan öğrenmek istemiyodu sankiiiz @BenanAsiye kızlar cinsiyetler belli olmadı mı sizin de ? Ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde heniz belli olmamıştı. Bir sonraki kontrol de 2 hafta sonra, aslında şuan belli olmuştur ama 2 hafta sonra öğreneceğim galiba. Sizde durumlar nedir ?
ovulasyondan sonra 12. gün çıkıyo genelde ama baya silik oluyoAy hadi inşAllah hayırlısıyla. Ne zaman test yapsam çıkar hayatım.
Canım bana 14 de baktı ama söylemedi yanılma payimiz çok oluyor dedi 17 de söyledi detaylı ultrasonda netleşti bence çok temkinli ol çok gördüm erken öğrenip cinsiyeti sonra farklı netlesen sabırla bekle derimiiz @BenanAsiye kızlar cinsiyetler belli olmadı mı sizin de ? Ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde heniz belli olmamıştı. Bir sonraki kontrol de 2 hafta sonra, aslında şuan belli olmuştur ama 2 hafta sonra öğreneceğim galiba. Sizde durumlar nedir ?
30 gün sürüyo hayatım normalde. Bugün itibariyle adetime 10 gün var. Ovulasyondan 14 15 gün sonra adet oluyorum genelde. yani arada 30 35 arası değişebiliyo döngüm. Ama 3 ayda falan öle oluyo. Yani genelde düzenliŞuan kaçıncı gündesiniz ? Döngünüz normalde kaç gün sürer ? Ovulasyondan sonra kaçıncı gün regl olursunuz?
ovulasyondan sonra 12. gün çıkıyo genelde ama baya silik oluyo
Benim de gittigimde 10+6ydi daha erken dedi cinsiyet için. Bir sonraki randevuya 3 hafta var 14+6 olacak insallah. Soyler diye tahmin ediyorum ben de bakalim.iiz @BenanAsiye kızlar cinsiyetler belli olmadı mı sizin de ? Ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde heniz belli olmamıştı. Bir sonraki kontrol de 2 hafta sonra, aslında şuan belli olmuştur ama 2 hafta sonra öğreneceğim galiba. Sizde durumlar nedir ?
Ama gülmezsem olmazKızlar bişey sorucam size ama gülmeyin nolur
12 mart ovulasyon günümdü 13 martta çizgi silikleşmeye başladı. 12 ve 13 martı değerlendirdim. Hatta 4,7,8,10,11,12,13 martı değerlendirdim bu ay12 ve 13ünde çıkan ovulasyon testlerimi ekledim bu arada kızlar.
Ümidim tutmuş olması. 2 gündür işten eve gidince yemek sonrası kafayı vurup yatıyorum ve sabaha kadar kafam kalkmıyo. sabah zor uyanıp işe geliyorum. aşırı bi halsizlik uyuma isteği. Hasta hissetmiyorum kendimi ama hep uyumak istiyorum. şimdi bile
2 yılda 2 defa düşük yaptım. Diğerlerinde de aynı belirtileri yaşamıştım. Sizce yumurta döllenmişse daha rahme yerleşmeden bu belirtiler olabilir mi. Ben gibi yaşayan varmı. yoksa bu psikolojik mi
Ama gülmezsem olmazdaha 3 gün olmuş bismillah kız
Bu hafta içim çok buruk... Bebeğim yaşasaydı hafta sonu doğacaktı.. Kelimeler anlamını yitirdi artık..
Ya evet. Boyle olacagi belliydi. Cok igrenc. Normal ped fazla geliyor, gunluk ped az. Gunde bir ya da iki gunluk ped. Dun gelmedi. Bugin geliyor mesela. Cok sinir. Adamla hayat da bitti. Boyle igrenc bir var bir yok kendimi temiz hissetmiyorum.Bu kadar mı:))
oyy ablam üzülme Rabbim yenisini versin sağlıkla yavrucağına kardeş sana hayırlı evlat olsunBu hafta içim çok buruk... Bebeğim yaşasaydı hafta sonu doğacaktı.. Kelimeler anlamını yitirdi artık..
ben haftayagidixem tam 11+0 olucaz kısmetse cinsiyet beklentim yok tabi ama ikili için bida mı çağırır haftaya gel fln diye yoksa hemen yapar mı bilmemedim hiçBenim de gittigimde 10+6ydi daha erken dedi cinsiyet için. Bir sonraki randevuya 3 hafta var 14+6 olacak insallah. Soyler diye tahmin ediyorum ben de bakalim.
Kızlar bişey sorucam size ama gülmeyin nolur
12 mart ovulasyon günümdü 13 martta çizgi silikleşmeye başladı. 12 ve 13 martı değerlendirdim. Hatta 4,7,8,10,11,12,13 martı değerlendirdim bu ay12 ve 13ünde çıkan ovulasyon testlerimi ekledim bu arada kızlar.
Ümidim tutmuş olması. 2 gündür işten eve gidince yemek sonrası kafayı vurup yatıyorum ve sabaha kadar kafam kalkmıyo. sabah zor uyanıp işe geliyorum. aşırı bi halsizlik uyuma isteği. Hasta hissetmiyorum kendimi ama hep uyumak istiyorum. şimdi bile
2 yılda 2 defa düşük yaptım. Diğerlerinde de aynı belirtileri yaşamıştım. Sizce yumurta döllenmişse daha rahme yerleşmeden bu belirtiler olabilir mi. Ben gibi yaşayan varmı. yoksa bu psikolojik mi
herkes başka 6. gün çıkanda var adet günü çıkanda adetten 2-3 gün sonra çıkanda belli olmuyor testte. benım çok erken çıktı ovulayonun 7. günü evdeki testte de cıktı kan verdım 26.89 cıktı degerımAy hadi inşAllah hayırlısıyla. Ne zaman test yapsam çıkar hayatım.
o bagırsak hareetlerı tatlım bu haftalarda çok olurmuş. bebegi hissetmek için çok erken daha. bebek kasları güçlü değilki daha rahım duvarına dokunsa bıle tüy gibi dokunurmuş. ancak güçlenecekki hareket edecek o da en erken 16. haftalardaymış :)Bugun ben de karnimda bir kipirti hissettim cok farkli geldi. Hatta sag tarafımda sislik vardi. Anneme gosterdim bilemedi o da. Suan o sislik yok. Gaz falanmi anlamadım.benim daha erken yarin 12 olcaz. Ama senin mümkün canim
bende 13. hafta doktora gittiğimde söylemedi . devlet söylemiyor . hala özel hastane bakmış değilim. bende sırf cinsiyet için gitmek üstelemek istemedim . 16. hafta gidecegim zaten o zaman soracağım. ben herşey için 16. haftayı beklıyorum. 16. hafta ıyıce düzelmiş olursam dogum ve bundan sonrası için hastane arayışına geçeceğimiiz @BenanAsiye kızlar cinsiyetler belli olmadı mı sizin de ? Ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde heniz belli olmamıştı. Bir sonraki kontrol de 2 hafta sonra, aslında şuan belli olmuştur ama 2 hafta sonra öğreneceğim galiba. Sizde durumlar nedir ?
bende 16 yı bekleyeceğım. canım detaylı ultrason ve şeker yükselemsi ne zaman yapılıyor ? 2 li testten sonra sırada ne var ?Canım bana 14 de baktı ama söylemedi yanılma payimiz çok oluyor dedi 17 de söyledi detaylı ultrasonda netleşti bence çok temkinli ol çok gördüm erken öğrenip cinsiyeti sonra farklı netlesen sabırla bekle derim
Canım bana 14 de baktı ama söylemedi yanılma payimiz çok oluyor dedi 17 de söyledi detaylı ultrasonda netleşti bence çok temkinli ol çok gördüm erken öğrenip cinsiyeti sonra farklı netlesen sabırla bekle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?