Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bnm kuzene 12. haftalarda fln erkek gibi demişlerdi şimdi 16 lara geldi sanırım bebek göstermiyo demişler muallakta kaldı yine 16ya kadar emin olmamak lazm heralde he erkekler daha çabuk gözükğyomuş ama

Canım bana 14 de baktı ama söylemedi yanılma payimiz çok oluyor dedi 17 de söyledi detaylı ultrasonda netleşti bence çok temkinli ol çok gördüm erken öğrenip cinsiyeti sonra farklı netlesen sabırla bekle derim

Şuan kaçıncı gündesiniz ? Döngünüz normalde kaç gün sürer ? Ovulasyondan sonra kaçıncı gün regl olursunuz?
30 gün sürüyo hayatım normalde. Bugün itibariyle adetime 10 gün var. Ovulasyondan 14 15 gün sonra adet oluyorum genelde. yani arada 30 35 arası değişebiliyo döngüm. Ama 3 ayda falan öle oluyo. Yani genelde düzenli

Benim de gittigimde 10+6ydi daha erken dedi cinsiyet için. Bir sonraki randevuya 3 hafta var 14+6 olacak insallah. Soyler diye tahmin ediyorum ben de bakalim.

Ama gülmezsem olmazdaha 3 gün olmuş bismillah kız

Bu hafta içim çok buruk... Bebeğim yaşasaydı hafta sonu doğacaktı.. Kelimeler anlamını yitirdi artık..

Bu hafta içim çok buruk... Bebeğim yaşasaydı hafta sonu doğacaktı.. Kelimeler anlamını yitirdi artık..

Çok iyi anlıyorum seni canım benim. İnsan çok üzülüyo. 2 yılda 2 tane kaybettim bende. Bu yılki ölmeseydi 16 mayısta da ben doğum yapacaktım. Şefaatçi gönderdik inşallah cennete. Her gece rahmetli babamla birlikte ikisine de dua okuyorum. Ve rüyamda hep babamla birlikte 3 tane bebek görüyorum. Oynayışlarını,gülüşlerini..... Biri de 40 yıl önce annemin yaptığı ölü doğum. İnşallah öyledir berzah aleminde oynuyolardır mutlulardır inşallah.

Ya evet. Boyle olacagi belliydi. Cok igrenc. Normal ped fazla geliyor, gunluk ped az. Gunde bir ya da iki gunluk ped. Dun gelmedi. Bugin geliyor mesela. Cok sinir. Adamla hayat da bitti. Boyle igrenc bir var bir yok kendimi temiz hissetmiyorum.

Benim de gittigimde 10+6ydi daha erken dedi cinsiyet için. Bir sonraki randevuya 3 hafta var 14+6 olacak insallah. Soyler diye tahmin ediyorum ben de bakalim.
ben haftayagidixem tam 11+0 olucaz kısmetse cinsiyet beklentim yok tabi ama ikili için bida mı çağırır haftaya gel fln diye yoksa hemen yapar mı bilmemedim hiç

ben ovudan 2 gün sonra hafiften belli belirsiz mide bulantısını farketmiştim ve o hiç kesilmedi giderek çogaldı 7 haftada çok yükseldi. yani aralıksız oldu. ovudan hemen sonra belirti olmaz diyoruz ama bu hamilelik olayı çok ilginç gerçektende ilk hamileliğimde de hemen belirti olmuş ama aşırı şiddetliydi yürüyemiyordum . uyumaktan kafamı kaldıramıyordum 24 saatın 22 saatı uyumuştm mesela. bunda şimdi bile çok uykum yok daha yenı yenı akşamları ağırlaşma hissediyorum. yani aynı kişide bile değişiyor. benım diğer dikkati çeken belirtim 2. belirtim normalde hiç olmayan bir şeydi bogazımdan ggüslerime kadar minicik micicik sivilceler olmuştu. ben son olarak ovunun 6. günü tuvalete sıkısıklıgımın tuhaflıgını faretım ilk o aklıma getirdi o ay tabloya bakamadım ateste ölçememıstım dogru düzgün kendimi hiç gözlemleyememıstım yogun bir aydı yanı. ovunun 7. günü geç uyandım ve tuvalete acılı bir sıkışıklıkla uyandım daha gözümü açmadan 5 dk bekledim ve düşündüm bu normal değil dedim ya enfeksiyondur ama agır enfeksiyon olmalı tabi ya da bir şey var. hemen kalktım yataktan yüzümü yıkar yıkamaz ilk idrarı aldım bir kaba ve yaptım testi . hep nefatife hazır oldugumuz için çıkan ilk ince çizgiyi gözüm öyle yanılıyor sandım. telefonumun büyüteciyle baktım ve gördüm çizgiyi. hemen dökmediğim o idrarla bir test daha yaptım onda da gördum bu arada diğer test gözle görülür şekilde netleşmişti. sonra 1 saat bekleyip yeni idrarla yeni test yaptım onda da vardı ve o gün akşam 7 de kan verdim yılbaşına girecegimiz gündü saat 9 da misafirliğe gittigimiz yerde bilgisayardan kan sonucunu gördüm ve 11:45 de kocama söyledim

Ay hadi inşAllah hayırlısıyla. Ne zaman test yapsam çıkar hayatım.
herkes başka 6. gün çıkanda var adet günü çıkanda adetten 2-3 gün sonra çıkanda belli olmuyor testte. benım çok erken çıktı ovulayonun 7. günü evdeki testte de cıktı kan verdım 26.89 cıktı degerım

Bugun ben de karnimda bir kipirti hissettim cok farkli geldi. Hatta sag tarafımda sislik vardi. Anneme gosterdim bilemedi o da. Suan o sislik yok. Gaz falanmi anlamadım.benim daha erken yarin 12 olcaz. Ama senin mümkün canim
o bagırsak hareetlerı tatlım bu haftalarda çok olurmuş. bebegi hissetmek için çok erken daha. bebek kasları güçlü değilki daha rahım duvarına dokunsa bıle tüy gibi dokunurmuş. ancak güçlenecekki hareket edecek o da en erken 16. haftalardaymış :)

bende 13. hafta doktora gittiğimde söylemedi . devlet söylemiyor . hala özel hastane bakmış değilim. bende sırf cinsiyet için gitmek üstelemek istemedim . 16. hafta gidecegim zaten o zaman soracağım. ben herşey için 16. haftayı beklıyorum. 16. hafta ıyıce düzelmiş olursam dogum ve bundan sonrası için hastane arayışına geçeceğim

bende 16 yı bekleyeceğım. canım detaylı ultrason ve şeker yükselemsi ne zaman yapılıyor ? 2 li testten sonra sırada ne var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…