- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
ben haftayagidixem tam 11+0 olucaz kısmetse cinsiyet beklentim yok tabi ama ikili için bida mı çağırır haftaya gel fln diye yoksa hemen yapar mı bilmemedim hiç
Ben yaptirmadim ikili canim. Istanbulda genelde radyolojiye yönlendiriyor onlar yapiyor. Gitiiginde yonlendirir seni de.ben haftayagidixem tam 11+0 olucaz kısmetse cinsiyet beklentim yok tabi ama ikili için bida mı çağırır haftaya gel fln diye yoksa hemen yapar mı bilmemedim hiç
Biliyorum canim da. Anlattigim hareket degil zaten karnimdaki sertligin orada toplanmasi gibi bisey aslinda o haftalar gelse de hissetsek kuzulario bagırsak hareetlerı tatlım bu haftalarda çok olurmuş. bebegi hissetmek için çok erken daha. bebek kasları güçlü değilki daha rahım duvarına dokunsa bıle tüy gibi dokunurmuş. ancak güçlenecekki hareket edecek o da en erken 16. haftalardaymış :)
Canim bazi devlet hastaneleri prosdur geregi cinsiyet soylemiyor. Sen artik ozelde de bir doktor bul bence.bende 13. hafta doktora gittiğimde söylemedi . devlet söylemiyor . hala özel hastane bakmış değilim. bende sırf cinsiyet için gitmek üstelemek istemedim . 16. hafta gidecegim zaten o zaman soracağım. ben herşey için 16. haftayı beklıyorum. 16. hafta ıyıce düzelmiş olursam dogum ve bundan sonrası için hastane arayışına geçeceğim
canım kafamda şimdiden 2 hastane var çokkk pahalı olacak ama umursamayacagım galiba. Ankarada en ucuz özel 8 binden başlıyor anladıgım kadarıyla ve 15 bine kadar. bakıcamda daha yeni yeni kendime gelmeye başladım .. hatta arada yokluyor korkuyrum kötüleşeceğim tekrar diye. 16. gelmeyene kadar cinsiyet için bile özele gidecek durumda değilim. olsun 1 hafta geç olsun .Ben yaptirmadim ikili canim. Istanbulda genelde radyolojiye yönlendiriyor onlar yapiyor. Gitiiginde yonlendirir seni de.
Biliyorum canim da. Anlattigim hareket degil zaten karnimdaki sertligin orada toplanmasi gibi bisey aslinda o haftalar gelse de hissetsek kuzulari
Canim bazi devlet hastaneleri prosdur geregi cinsiyet soylemiyor. Sen artik ozelde de bir doktor bul bence.
LeYLa_21 ablacim uzme kendini. Yakinda gelecek inşallah. Benim de ilk kimyasalda yasasaydi suan kucağımda 7 aylik bebegim olacaktı ama nasip boyleymis. Nasil oldu baban bu arada?
@Kuzguni annen taburcu olmus sevindim. Senin bu lekelenme durumu stresten de olabilir bence. Tabi gecen aydan hormonlar da etkili. Insallah rayina girer kisa surede
canım kafamda şimdiden 2 hastane var çokkk pahalı olacak ama umursamayacagım galiba. Ankarada en ucuz özel 8 binden başlıyor anladıgım kadarıyla ve 15 bine kadar. bakıcamda daha yeni yeni kendime gelmeye başladım .. hatta arada yokluyor korkuyrum kötüleşeceğim tekrar diye. 16. gelmeyene kadar cinsiyet için bile özele gidecek durumda değilim. olsun 1 hafta geç olsun .
bu arada benım karnım 5 aylık gıbı oldu ne cabuk buyudu anlamadım.
evet canım doğum paketi şu ana kadar 8 bin altında iyi bir hastane duymadım. iyice araştırmadım ama kimine tel. sordum kimine kızlara sordum.pahalı değil mi ? galiba ya 10 bini gözden çıkaracağız ya da iç rahatlıgıyla girilen bir doğumu.Canim normal doğum ücretleri mi bunlar?
bazen yle oluyor. canım evdeyken pamuklu bez tercih et iyice bunalınca öyle yapıyordum.eski yöntem ama çok rahat nefret edıyordum ped lerdenYa evet. Boyle olacagi belliydi. Cok igrenc. Normal ped fazla geliyor, gunluk ped az. Gunde bir ya da iki gunluk ped. Dun gelmedi. Bugin geliyor mesela. Cok sinir. Adamla hayat da bitti. Boyle igrenc bir var bir yok kendimi temiz hissetmiyorum.
evet canım doğum paketi şu ana kadar 8 bin altında iyi bir hastane duymadım. iyice araştırmadım ama kimine tel. sordum kimine kızlara sordum.pahalı değil mi ? galiba ya 10 bini gözden çıkaracağız ya da iç rahatlıgıyla girilen bir doğumu.
ankara memoriel hastanesini aradım. normal yada diğer şekli farketmiyor 15 bin dedi doğum paketi. 15 bana çok geldi gerek yok ona da ama 10 bine kadar razıyım. tabı bır arastıracagım yınede bir kaç yere gidip soracagım . prof istiyorm ve mumkunse normal doğumÇok pahaliymis cidden özellikle normal doğum için.
ben zaten mide bulantılarım yüzünden bir de 1 yıldır depoladık vucut diye pek önemsemedım hep aksattım folık asiti ktümü yaptım ki diye içime kurt düştü. içinde folık asit olan bir multıvıtamın var bende onu içsem mi sence ?12.haftada bıraktiriyor doktorlar. Genelde multuvitamin veya vitamin veriyorlar cnm. Devam etmene gerek yok
Detaylı 20-24 hafta arası şeker yükleme de 24 haftadan sonra canım ben daha tetanoz olmadım gripten kurtulup 20 de bi doz 24 de bi doz olunuyorbende 16 yı bekleyeceğım. canım detaylı ultrason ve şeker yükselemsi ne zaman yapılıyor ? 2 li testten sonra sırada ne var ?
ben 2 yıl önce tetenoz olmuştum elim kesilmişti yapmışlardı . bildiğime göre 5 yılda bir yapılıyor terar yapmak gerekli mi bilgin var mı ?Detaylı 20-24 hafta arası şeker yükleme de 24 haftadan sonra canım ben daha tetanoz olmadım gripten kurtulup 20 de bi doz 24 de bi doz olunuyor
ben ovudan 2 gün sonra hafiften belli belirsiz mide bulantısını farketmiştim ve o hiç kesilmedi giderek çogaldı 7 haftada çok yükseldi. yani aralıksız oldu. ovudan hemen sonra belirti olmaz diyoruz ama bu hamilelik olayı çok ilginç gerçektende ilk hamileliğimde de hemen belirti olmuş ama aşırı şiddetliydi yürüyemiyordum . uyumaktan kafamı kaldıramıyordum 24 saatın 22 saatı uyumuştm mesela. bunda şimdi bile çok uykum yok daha yenı yenı akşamları ağırlaşma hissediyorum. yani aynı kişide bile değişiyor. benım diğer dikkati çeken belirtim 2. belirtim normalde hiç olmayan bir şeydi bogazımdan ggüslerime kadar minicik micicik sivilceler olmuştu. ben son olarak ovunun 6. günü tuvalete sıkısıklıgımın tuhaflıgını faretım ilk o aklıma getirdi o ay tabloya bakamadım ateste ölçememıstım dogru düzgün kendimi hiç gözlemleyememıstım yogun bir aydı yanı. ovunun 7. günü geç uyandım ve tuvalete acılı bir sıkışıklıkla uyandım daha gözümü açmadan 5 dk bekledim ve düşündüm bu normal değil dedim ya enfeksiyondur ama agır enfeksiyon olmalı tabi ya da bir şey var. hemen kalktım yataktan yüzümü yıkar yıkamaz ilk idrarı aldım bir kaba ve yaptım testi . hep nefatife hazır oldugumuz için çıkan ilk ince çizgiyi gözüm öyle yanılıyor sandım. telefonumun büyüteciyle baktım ve gördüm çizgiyi. hemen dökmediğim o idrarla bir test daha yaptım onda da gördum bu arada diğer test gözle görülür şekilde netleşmişti. sonra 1 saat bekleyip yeni idrarla yeni test yaptım onda da vardı ve o gün akşam 7 de kan verdim yılbaşına girecegimiz gündü saat 9 da misafirliğe gittigimiz yerde bilgisayardan kan sonucunu gördüm ve 11:45 de kocama söyledim
herkes başka 6. gün çıkanda var adet günü çıkanda adetten 2-3 gün sonra çıkanda belli olmuyor testte. benım çok erken çıktı ovulayonun 7. günü evdeki testte de cıktı kan verdım 26.89 cıktı degerım
inşallah müjden rahmindedir şimdiAy yaaaa. İnşallah bende de öledir. Bu arada alerjinin a sını bilmem. sol kolumda kaşıntılar çıktı. başka hiçbiyerimde yok. Bende 2 ölen bebegimde yine böle yaşamıştım. Çok erken uykular halsizlikler başlamıştı. Umutlanmak da istemiyorum aslında. ama ne bilim işte yaaa. Göğüslerim de bugün acımaya başladı. Aynı göğüs acısını daha önceki gebeliklerimde de yaşamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?