Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben haftayagidixem tam 11+0 olucaz kısmetse cinsiyet beklentim yok tabi ama ikili için bida mı çağırır haftaya gel fln diye yoksa hemen yapar mı bilmemedim hiç

11.haftada ikiliye bakanlar var canım,USG de ense ölçümü rahat yapabilirse kan da ister büyük ihtimal.

ben haftayagidixem tam 11+0 olucaz kısmetse cinsiyet beklentim yok tabi ama ikili için bida mı çağırır haftaya gel fln diye yoksa hemen yapar mı bilmemedim hiç
Ben yaptirmadim ikili canim. Istanbulda genelde radyolojiye yönlendiriyor onlar yapiyor. Gitiiginde yonlendirir seni de.

Biliyorum canim da. Anlattigim hareket degil zaten karnimdaki sertligin orada toplanmasi gibi bisey aslinda o haftalar gelse de hissetsek kuzulari

Canim bazi devlet hastaneleri prosdur geregi cinsiyet soylemiyor. Sen artik ozelde de bir doktor bul bence.
LeYLa_21 ablacim uzme kendini. Yakinda gelecek inşallah. Benim de ilk kimyasalda yasasaydi suan kucağımda 7 aylik bebegim olacaktı ama nasip boyleymis. Nasil oldu baban bu arada?
@Kuzguni annen taburcu olmus sevindim. Senin bu lekelenme durumu stresten de olabilir bence. Tabi gecen aydan hormonlar da etkili. Insallah rayina girer kisa surede

canım kafamda şimdiden 2 hastane var çokkk pahalı olacak ama umursamayacagım galiba. Ankarada en ucuz özel 8 binden başlıyor anladıgım kadarıyla ve 15 bine kadar. bakıcamda daha yeni yeni kendime gelmeye başladım .. hatta arada yokluyor korkuyrum kötüleşeceğim tekrar diye. 16. gelmeyene kadar cinsiyet için bile özele gidecek durumda değilim. olsun 1 hafta geç olsun .

bu arada benım karnım 5 aylık gıbı oldu ne cabuk buyudu anlamadım.

Canim normal doğum ücretleri mi bunlar?

Canim normal doğum ücretleri mi bunlar?
evet canım doğum paketi şu ana kadar 8 bin altında iyi bir hastane duymadım. iyice araştırmadım ama kimine tel. sordum kimine kızlara sordum.pahalı değil mi ? galiba ya 10 bini gözden çıkaracağız ya da iç rahatlıgıyla girilen bir doğumu.

Ya evet. Boyle olacagi belliydi. Cok igrenc. Normal ped fazla geliyor, gunluk ped az. Gunde bir ya da iki gunluk ped. Dun gelmedi. Bugin geliyor mesela. Cok sinir. Adamla hayat da bitti. Boyle igrenc bir var bir yok kendimi temiz hissetmiyorum.
bazen yle oluyor. canım evdeyken pamuklu bez tercih et iyice bunalınca öyle yapıyordum.eski yöntem ama çok rahat nefret edıyordum ped lerden

Çok pahaliymis cidden özellikle normal doğum için.

Reactions: iiz
Çok pahaliymis cidden özellikle normal doğum için.
ankara memoriel hastanesini aradım. normal yada diğer şekli farketmiyor 15 bin dedi doğum paketi. 15 bana çok geldi gerek yok ona da ama 10 bine kadar razıyım. tabı bır arastıracagım yınede bir kaç yere gidip soracagım . prof istiyorm ve mumkunse normal doğum

12.haftada bıraktiriyor doktorlar. Genelde multuvitamin veya vitamin veriyorlar cnm. Devam etmene gerek yok
ben zaten mide bulantılarım yüzünden bir de 1 yıldır depoladık vucut diye pek önemsemedım hep aksattım folık asiti ktümü yaptım ki diye içime kurt düştü. içinde folık asit olan bir multıvıtamın var bende onu içsem mi sence ?

bende 16 yı bekleyeceğım. canım detaylı ultrason ve şeker yükselemsi ne zaman yapılıyor ? 2 li testten sonra sırada ne var ?
Detaylı 20-24 hafta arası şeker yükleme de 24 haftadan sonra canım ben daha tetanoz olmadım gripten kurtulup 20 de bi doz 24 de bi doz olunuyor

Detaylı 20-24 hafta arası şeker yükleme de 24 haftadan sonra canım ben daha tetanoz olmadım gripten kurtulup 20 de bi doz 24 de bi doz olunuyor
ben 2 yıl önce tetenoz olmuştum elim kesilmişti yapmışlardı . bildiğime göre 5 yılda bir yapılıyor terar yapmak gerekli mi bilgin var mı ?

Ay yaaaa. İnşallah bende de öledir. Bu arada alerjinin a sını bilmem. sol kolumda kaşıntılar çıktı. başka hiçbiyerimde yok. Bende 2 ölen bebegimde yine böle yaşamıştım. Çok erken uykular halsizlikler başlamıştı. Umutlanmak da istemiyorum aslında. ama ne bilim işte yaaa. Göğüslerim de bugün acımaya başladı. Aynı göğüs acısını daha önceki gebeliklerimde de yaşamıştım.

Bende önümüzdeki pazartesi bi test yaparım evde heralde

inşallah müjden rahmindedir şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…