inşallah müjden rahmindedir şimdiAy yaaaa. İnşallah bende de öledir. Bu arada alerjinin a sını bilmem. sol kolumda kaşıntılar çıktı. başka hiçbiyerimde yok. Bende 2 ölen bebegimde yine böle yaşamıştım. Çok erken uykular halsizlikler başlamıştı. Umutlanmak da istemiyorum aslında. ama ne bilim işte yaaa. Göğüslerim de bugün acımaya başladı. Aynı göğüs acısını daha önceki gebeliklerimde de yaşamıştım.
teşekkür ederimNe güzel bi dua bu. Ağzına karnındaki meleğe sağlık canııııııımmm. İnşAllah müjdelerim burdan bende.
Doktor bırak diyene kadar kullan bana 12 haftaya kadar demişti ondan sonra da balık yiyemezsem arada iç hergün değil dedi
Yok canım öyle değilmiş tam koruma için beş dozu tamamlamak gerekliymis sanırımben 2 yıl önce tetenoz olmuştum elim kesilmişti yapmışlardı . bildiğime göre 5 yılda bir yapılıyor terar yapmak gerekli mi bilgin var mı ?
sormadım ki doktora ama herkes 12. haftada bırakmış.Doktor bırak diyene kadar kullan bana 12 haftaya kadar demişti ondan sonra da balık yiyemezsem arada iç hergün değil dedi
oha o nedir demek istiyorum bnm kuzen 2000 e fln doğurmuştu bende haftaya gittiğimde bi sorayım bakayım hastaneye ne kdrmış doğumevet canım doğum paketi şu ana kadar 8 bin altında iyi bir hastane duymadım. iyice araştırmadım ama kimine tel. sordum kimine kızlara sordum.pahalı değil mi ? galiba ya 10 bini gözden çıkaracağız ya da iç rahatlıgıyla girilen bir doğumu.
Kız yanlışın Olmasın normal doğum fiyatı mı? Bir bayan var Fatma bolkan mıdır nedir? Hiç duydun mu iyi bşr Dr sanırım dur senin için fiyatlara ben bakarımevet canım doğum paketi şu ana kadar 8 bin altında iyi bir hastane duymadım. iyice araştırmadım ama kimine tel. sordum kimine kızlara sordum.pahalı değil mi ? galiba ya 10 bini gözden çıkaracağız ya da iç rahatlıgıyla girilen bir doğumu.
Prof olunca fiyat yüksek oluyordur belki.cnm sen Prof U ne yapacaksın sürekli normal doğum yaptıran tecrübeli birilerini araştır.ne kadar çok vaka o kadar çok tecrübeankara memoriel hastanesini aradım. normal yada diğer şekli farketmiyor 15 bin dedi doğum paketi. 15 bana çok geldi gerek yok ona da ama 10 bine kadar razıyım. tabı bır arastıracagım yınede bir kaç yere gidip soracagım . prof istiyorm ve mumkunse normal doğum
Sagol cnm. Evet sanirim tup ilacalari yuzunden oldu. Rahmim bile yasta yani :/Ben yaptirmadim ikili canim. Istanbulda genelde radyolojiye yönlendiriyor onlar yapiyor. Gitiiginde yonlendirir seni de.
Biliyorum canim da. Anlattigim hareket degil zaten karnimdaki sertligin orada toplanmasi gibi bisey aslinda o haftalar gelse de hissetsek kuzulari
Canim bazi devlet hastaneleri prosdur geregi cinsiyet soylemiyor. Sen artik ozelde de bir doktor bul bence.
@LeYLa_21 ablacim uzme kendini. Yakinda gelecek inşallah. Benim de ilk kimyasalda yasasaydi suan kucağımda 7 aylik bebegim olacaktı ama nasip boyleymis. Nasil oldu baban bu arada?
FreeSoull annen taburcu olmus sevindim. Senin bu lekelenme durumu stresten de olabilir bence. Tabi gecen aydan hormonlar da etkili. Insallah rayina girer kisa surede
Tüh evde de hic oyle yok. Gecende eski atketimi temizlik bezi ysptim. Keske yapmasaymisim.bazen yle oluyor. canım evdeyken pamuklu bez tercih et iyice bunalınca öyle yapıyordum.eski yöntem ama çok rahat nefret edıyordum ped lerden
tam bilmiyorum canım ayrıntılı bakacak durumda değildim. anladıgım kadar doğumun her şekli + dogum sonrası bebekle + 3 -5 kere muayene +ılgılı bazı tetkıkler + sezeryan falan olursa 1 ya da 2 gece hastanede yatış + refekatçinin kalışı + oda süsleme .. vs . tam sorusturmadım ben ılk anladıgım bunlar kzlar ama emın degılım ona göreoha o nedir demek istiyorum bnm kuzen 2000 e fln doğurmuştu bende haftaya gittiğimde bi sorayım bakayım hastaneye ne kdrmış doğum
bide doğum ücreti ne paketi ne paket dediğinde ne var
hımmmmm .... bilmem daha ıyı olur diye düşündüm ilk yargım buydu yaniProf olunca fiyat yüksek oluyordur belki.cnm sen Prof U ne yapacaksın sürekli normal doğum yaptıran tecrübeli birilerini araştır.ne kadar çok vaka o kadar çok tecrübe
valla ben bunalım geçirip yenileri parçalıyordum . ıyyyy o pedin tenime değişi ben de resmen kişilik değişimine yol açıyor . manyaklaşıyorum birden bireSagol cnm. Evet sanirim tup ilacalari yuzunden oldu. Rahmim bile yasta yani :/
Tüh evde de hic oyle yok. Gecende eski atketimi temizlik bezi ysptim. Keske yapmasaymisim.
Prof tmm bilgisi vardır ama doğumda bana kalırsa Tecrübe daha önemli sen buna dikkat et.bi de bazı Dr lar sezaryenci bazıları normalci.normal doğum istiyorsanız buna dikkat edin.son bir de kızlar anne ve bebek için yoğun Bakım bölümü bar mı? Onu sorun.hımmmmm .... bilmem daha ıyı olur diye düşündüm ilk yargım buydu yani
ankara memoriel hastanesini aradım. normal yada diğer şekli farketmiyor 15 bin dedi doğum paketi. 15 bana çok geldi gerek yok ona da ama 10 bine kadar razıyım. tabı bır arastıracagım yınede bir kaç yere gidip soracagım . prof istiyorm ve mumkunse normal doğum
ben zaten mide bulantılarım yüzünden bir de 1 yıldır depoladık vucut diye pek önemsemedım hep aksattım folık asiti ktümü yaptım ki diye içime kurt düştü. içinde folık asit olan bir multıvıtamın var bende onu içsem mi sence ?
Veson canım catlatma ignesini girebiliyor muyduk ff'ye? Girebiliyorsak nasıl yapıyoruz? Dun aksam catlatma ignesi vuruldum.
Medications kısmından HCG yi seçiyordün sanırım. Ben öyle yapmıştım diye hatırlıyorum.sen tekrardan tedaviye mi basladin?
Prof tmm bilgisi vardır ama doğumda bana kalırsa Tecrübe daha önemli sen buna dikkat et.bi de bazı Dr lar sezaryenci bazıları normalci.normal doğum istiyorsanız buna dikkat edin.son bir de kızlar anne ve bebek için yoğun Bakım bölümü bar mı? Onu sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?