Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah müjden rahmindedir şimdi

ben 2 yıl önce tetenoz olmuştum elim kesilmişti yapmışlardı . bildiğime göre 5 yılda bir yapılıyor terar yapmak gerekli mi bilgin var mı ?
Yok canım öyle değilmiş tam koruma için beş dozu tamamlamak gerekliymis sanırım

Reactions: iiz
oha o nedir demek istiyorum bnm kuzen 2000 e fln doğurmuştu bende haftaya gittiğimde bi sorayım bakayım hastaneye ne kdrmış doğum
bide doğum ücreti ne paketi ne paket dediğinde ne var

Kız yanlışın Olmasın normal doğum fiyatı mı? Bir bayan var Fatma bolkan mıdır nedir? Hiç duydun mu iyi bşr Dr sanırım dur senin için fiyatlara ben bakarım

Prof olunca fiyat yüksek oluyordur belki.cnm sen Prof U ne yapacaksın sürekli normal doğum yaptıran tecrübeli birilerini araştır.ne kadar çok vaka o kadar çok tecrübe

Sagol cnm. Evet sanirim tup ilacalari yuzunden oldu. Rahmim bile yasta yani :/

bazen yle oluyor. canım evdeyken pamuklu bez tercih et iyice bunalınca öyle yapıyordum.eski yöntem ama çok rahat nefret edıyordum ped lerden
Tüh evde de hic oyle yok. Gecende eski atketimi temizlik bezi ysptim. Keske yapmasaymisim.

oha o nedir demek istiyorum bnm kuzen 2000 e fln doğurmuştu bende haftaya gittiğimde bi sorayım bakayım hastaneye ne kdrmış doğum
bide doğum ücreti ne paketi ne paket dediğinde ne var
tam bilmiyorum canım ayrıntılı bakacak durumda değildim. anladıgım kadar doğumun her şekli + dogum sonrası bebekle + 3 -5 kere muayene +ılgılı bazı tetkıkler + sezeryan falan olursa 1 ya da 2 gece hastanede yatış + refekatçinin kalışı + oda süsleme .. vs . tam sorusturmadım ben ılk anladıgım bunlar kzlar ama emın degılım ona göre

Prof olunca fiyat yüksek oluyordur belki.cnm sen Prof U ne yapacaksın sürekli normal doğum yaptıran tecrübeli birilerini araştır.ne kadar çok vaka o kadar çok tecrübe
hımmmmm .... bilmem daha ıyı olur diye düşündüm ilk yargım buydu yani

yok canım prof 300-500 farkedıyor önemli farkı o yaratmıyor özel hastaneler pahalı canım burada. mesela liv hospital var 2-3 yıl önce doğumu 7-8 bin miş heralde şimdi 12 bin vardır.

hepsini öğrenip lazım olur diye yazacağım buradan

Sagol cnm. Evet sanirim tup ilacalari yuzunden oldu. Rahmim bile yasta yani :/

Tüh evde de hic oyle yok. Gecende eski atketimi temizlik bezi ysptim. Keske yapmasaymisim.
valla ben bunalım geçirip yenileri parçalıyordum . ıyyyy o pedin tenime değişi ben de resmen kişilik değişimine yol açıyor . manyaklaşıyorum birden bire
not : kocanın atletleri var :)

hımmmmm .... bilmem daha ıyı olur diye düşündüm ilk yargım buydu yani
Prof tmm bilgisi vardır ama doğumda bana kalırsa Tecrübe daha önemli sen buna dikkat et.bi de bazı Dr lar sezaryenci bazıları normalci.normal doğum istiyorsanız buna dikkat edin.son bir de kızlar anne ve bebek için yoğun Bakım bölümü bar mı? Onu sorun.

İçinde neler var acaba doğum paketinin? Kimisinde oda süsleme falan oluyormuş. Belki baya kapsamlidir. Gerçi Prof. Dr da ekstra ücretli olabilir.

Canim onu doktoruna danis istersen, ben elevit içiyorum onunda içinde folik var bir de balık yağı hapı alıyorum, ama çok aksatiyorum , tedaviden beri sürekli vitamin takviye gina geldi artık. Doktorda çok önemsemiyor zaten kan tahlilleri iyi olduğu sürece bir de herhangi bir rahatsızlığın yoksa şu aşamada gerek bile gormuyor. 6 ayı geçtikten sonra kan değerleri birden dusebiliyormus o aşamalarda daha önemli olduğunu söyledi.

Veson canım catlatma ignesini girebiliyor muyduk ff'ye? Girebiliyorsak nasıl yapıyoruz? Dun aksam catlatma ignesi vuruldum.

Medications kısmından HCG yi seçiyordün sanırım. Ben öyle yapmıştım diye hatırlıyorum.sen tekrardan tedaviye mi basladin?

Yok canım benim son negatifimden sonra adetlerim sorunluydu oylesine kontrole gittim yumurtam varmıs olgunlasan. İgne verdi doktorum 36 saat sonra iliski dedi. Bakalım insallah dogal yolla olur. Dualarında beni de an.

Benimki doçent ama Sezeryan düşünüyorum ben, normal doktorlar kadar deneyimi vardır sanırım değil mi? Tüp bebek doktoru kendisi, hocam takip edermisiniz benim gebeliği dedim her ay bir tane dogurtturuyorum seni de dogurttururum merak etme demişti..tekrar dusunmelimiyim bu konuyu acaba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…