Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar aşılamam oldu 15 gün sonra kanda gebelik testi yaptır dedi rahat geçti Progestan verdi vajinal yoldan kullan dedi sabah akşam bir tane dedi nasıl kullanacağım ben bunu kullanan var mı daha önce
Canım hayırlı olsun..pipet gibi olan kısmı sonuna kadar it ve hızlıca ilacı sık. 10 dk sonra falan kalk 15 dk yürü ilaç içerde topaklanıyor çünkü
Müjdeli haberlerle dön

Merhaba kızlar aşılamam oldu 15 gün sonra kanda gebelik testi yaptır dedi rahat geçti Progestan verdi vajinal yoldan kullan dedi sabah akşam bir tane dedi nasıl kullanacağım ben bunu kullanan var mı daha önce
hayirli olsun insallah pozitif sonucunu alirsin :) canim fitil gibi o zaten yumuşak. parmaginla itebildigin kadar ileri iteceksin geri gelmemesi icin bi süre yat. gün icinde fazlalik olan geri geliyor korkma

böyle uzayan durumlarda kist hep çıkıyor yaaa... ahhh keşke uzasa da gebelik olsa ama ...bende de var kist. perşembe göreceğim bence.

ShinSeGi
Canım kistten dolayı mı adetin gecikmiş peki? Benim 7 cm çikolata kistim var yinede düzenli oluyor gecikme olması gerekmez mi
Basit kistim oldugunda yine gecikme olmuyor..
Hcg sonucun cıktı mı çikolata kistin ne durumdaymış.gecmiş olsun cnm

hadi hayırlısı olsun canım güzel haberler alalım inşallah :)

Canım hayırlı olsun..pipet gibi olan kısmı sonuna kadar it ve hızlıca ilacı sık. 10 dk sonra falan kalk 15 dk yürü ilaç içerde topaklanıyor çünkü
Müjdeli haberlerle dön
Saol canım hap gibi ama bu nasıl sıkıcam ki amin inşAllah

Kızlar malum ov. günleri ve sonrası meraklı günlerdeyim o nedenle bir sorum olacak :)
Geçen aylarda ov. sonrası kremsi bir akıntım oluyordu ama yumurta akını çok nadir görüyordum hatta kasım ayıydı yanlış hatırlamıyorsam yumurtanın tamamı düştü zannetmiştim öyle yoğun ve tek parçaydı. Bu ay da 3 gün 3 defa yumurta akı kıvamında akıntım oldu ama sonraki günler hep kuru geçiyor. Şimdi normali kremsi akıntı mı yoksa kuruluk mu anlayamadım? Tablolara da baktım genelde ov. günlerinde sulu ve kıvamlı akıntı sonrasında da kremsi başlamış çoğunda.. Çalışma olsun gün aşırı diye düşünüyorum ama bu kurulukta da mümkün olur mu bilemedim

canim bu ayki yumurtam catlayamamis kiste çevirmiş o yuzden adet gecikmis cikolata kisti değil yani.
normlade yum catlayinca progesteron yükseliyor hamilelik yoksa bat yaklaşınca progesteron değeri düşük adeti baslatiyor ya bende yum catlamayinca progesteron da yukselememis adet de gelememis.
cikolata kistim hala ayni cok şükür büyüme yok. sonuclari 3 te ogrencem

Hadi hayırl ı olsun cnm aşılama yapılan güne ilişki seçeneğine ıuı giriyorsun cnm

Ben akıntı takibinde pek başarılı Değilim ÇOĞU zaman ben de maalesef kuruyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…