- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Bana da 14 gibi geldi bakalım ilerleyen günler ateş nasıl olacak yumurta Çatladı orası kesin:)
Iyiki doğdun öyle ise yeni yaşın sene bebek getirsin inşallahDun dogum gunum vardı supriz yaptı ailem falan cok yorgundum degerlendiremedik esimle dun geceyi. Bu sabahı degerlendirdik en son iste. İgne de oldum insallah sonucu guzel olur Rabbim yuzume gulsun.
Pardon cnm jelle karıstırdmSaol canım hap gibi ama bu nasıl sıkıcam ki amin inşAllah
Tamamen mi tıkalı imiş bazen hsg sırasında yapışıklık falan Açılıyor diyorlarBenim hsg de sağ tüpüm tıkalı çıktı. Çok acı çektim çok. Şimdi aşılamaya başlıcaz inş soldan yumurtlarım ., cumartesi bakacak . aklım hep orda..
Tamamen mi tıkalı imiş bazen hsg sırasında yapışıklık falan Açılıyor diyorlar
Çok geçmiş olsun inşallah aşılama ile Bebeğin gelir2 3 defa işlem sırasında denediler. O yüzden çok acı çektim. Açılmadığını söylediler. Birde şu en meşhur yer..
Kv aradı galiba gelicek akşama.. Adam benden kaçıp anasının koynunda yatabilir, gözün dönmüş senin diyo bana
hadi hayırlı olsun sağlıkla bebiş olsun :)Merhaba kızlar aşılamam oldu 15 gün sonra kanda gebelik testi yaptır dedi rahat geçti Progestan verdi vajinal yoldan kullan dedi sabah akşam bir tane dedi nasıl kullanacağım ben bunu kullanan var mı daha önce
Tamam canım saol öğrendim :)Pardon cnm jelle karıstırdm
Saol tatlım aminnn inşAllahhadi hayırlı olsun sağlıkla bebiş olsun :)
cok gecmis olsun cnm. bi tupu kapali diger tüpü yapisiklikli, esinin sperm degerleri düşük iken hamile kalani bile duydum. yani olumlu olma ihtimali tabiki var2 3 defa işlem sırasında denediler. O yüzden çok acı çektim. Açılmadığını söylediler. Birde şu en meşhur yer..
Ben akıntı takibinde pek başarılı Değilim ÇOĞU zaman ben de maalesef kuruyum.Eki Görüntüle 1971702
Bende de çok iç açıcı değil, sperm değeri düşük, bir tüpü tıkalı' hiperprolaktin , pko .. nereye baksam bir sıkıntı çıkıyor. Özel muayene benimkisi.. yapmıyor yönlendiriyor.cok gecmis olsun cnm. bi tupu kapali diger tüpü yapisiklikli, esinin sperm degerleri düşük iken hamile kalani bile duydum. yani olumlu olma ihtimali tabiki varpeki laporoskopi ile tüpün açılma ihtimali yokmuymus? sen hangi hastaneye gittin?
canim bence iyi bi tüp bebek merkezine git. tüp bebek yaptirmak icin değil bu durumunla ilgili görüşmek icin. istanbuldaki meshur doktorlardan birine. sisli memorialda filan bi bayan doktor vardi prof adini unuttum ya da mustafa bahceciye ya da bülent tirasa filan. senden daha kötü durumlarda var cnm korkma bazilarinin yazik eşinden tese ameliyatina ragmen hic sperm bulamiyorlar düşünsene tüp bebek sanslari bile olmuyor. sen de dogal yolla olmazsa en kötü ihtimal tüp bebek denersin o yuzden sakin canini sıkma negatif düşünmeBende de çok iç açıcı değil, sperm değeri düşük, bir tüpü tıkalı' hiperprolaktin , pko .. nereye baksam bir sıkıntı çıkıyor. Özel muayene benimkisi.. yapmıyor yönlendiriyor.
Hayırlı olsun canım. Allah utandırmasın. İnşallah buradan güzel haberlerini de alırız.Merhaba kızlar aşılamam oldu 15 gün sonra kanda gebelik testi yaptır dedi rahat geçti Progestan verdi vajinal yoldan kullan dedi sabah akşam bir tane dedi nasıl kullanacağım ben bunu kullanan var mı daha önce
ekim annelerinde bi bayan var 2012 de tüp bebekle kızı doğmuş şimdi yine tüp bebekle ikizlerine hamileymiş tüp bebeklerin hepsi tutsun inşallah bukdr emek çaba masraf ümit boşa gitmesincanim bence iyi bi tüp bebek merkezine git. tüp bebek yaptirmak icin değil bu durumunla ilgili görüşmek icin. istanbuldaki meshur doktorlardan birine. sisli memorialda filan bi bayan doktor vardi prof adini unuttum ya da mustafa bahceciye ya da bülent tirasa filan. senden daha kötü durumlarda var cnm korkma bazilarinin yazik eşinden tese ameliyatina ragmen hic sperm bulamiyorlar düşünsene tüp bebek sanslari bile olmuyor. sen de dogal yolla olmazsa en kötü ihtimal tüp bebek denersin o yuzden sakin canini sıkma negatif düşünme
amiiinnn cnm insallah. gercekten maddi manevi cok zor. büyük konusmayayim ama ilk cocugu bi kucagima alsam ikinci icin artik tuple filan ugrasmam akışına birakirim nasip derim. insallah ikiz olur da tek seferde bitiririm cocuk olayini :)ekim annelerinde bi bayan var 2012 de tüp bebekle kızı doğmuş şimdi yine tüp bebekle ikizlerine hamileymiş tüp bebeklerin hepsi tutsun inşallah bukdr emek çaba masraf ümit boşa gitmesin
hayirli olsun cnm. baştan işin ehli doktora gitmekle en iyisini yapmissin cnmKızlar ben de doktorumu değiştirdim. Tam teşekküllü bir hastaneye gidiyorum. Doktorum infertilite ve tüp bebek konusunda uzman. Dün kontrole gittim. Biliyorsunuz daha önce yazmıştım bu ay başka bir doktor yumurta takibi yaptı. Progestoron değerim 16 çıktı fakat muayenede folikül kisti var,Yumurtlama olmamış dedi. Bu doktorum muayene etti. yumurtlama olmuş fakat yumurtanın içşnde bulunduğu folikülde kanama oldupu için kistleşmiş dedi. Kistim biraz daha büyümüş. Erimesi için bu ay doğum kontrıl hapı kullanacağım. Bu ay korunuyorken; diğer tetkiklerimizi, kromozom analizi ve hsg yaptıracağım. Onlarda aradan çıkdın dedi. Haftaya cuma hsg çekileceğim. Herşey yolunda giderse diğer ay yumurta takini yapıp gerekirse çatlatma iğnesi vurulacağım. Adet de bugün başladı. Hakkımızda hayırlısı. Ateş ölçmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?