Benimki tahlil verecekti ben engel oldum ovulasyondan sonra ver dedim.olmadı tahlilde bir sıkıntı çıkarsa seninkine söyle o da versinBen ilk bu kaşıntı ile 4 aylık evliyken ilk korunmayı bıraktığımda tanıştım ben 45 dk falan bekliyordum o zamanlar ayaklarımı kendime çekip ama varya artık nette sperm alerjisi diye bişey var mı diye araştırmaya başlamıştım beni o içerdeki gıdıklanma kaşınma hissi öldürüyordu.bence bize bu eslerimizden geliyor doktorlar kabul etmesede
Bi tahlil verse tek o kaldı bizim ama vermiyor işte hep kaçıyorBenimki tahlil verecekti ben engel oldum ovulasyondan sonra ver dedim.olmadı tahlilde bir sıkıntı çıkarsa seninkine söyle o da versin
Benimkinin sonuçlarını merak ediyorum ilaçlar bir işe yaramış mı? Versin de Görelim bakalımBi tahlil verse tek o kaldı bizim ama vermiyor işte hep kaçıyor
Sen bir foto at takvimin fotosunu bir de tablo oluştu ise tablonun
İnşallah becericem bu seferYok hayatım adete 4 gün var kırmızılar gelsin başlıcam uygulamaya.
[QUOTE="passionete, post: 50640035, member:
Canim pes etme cok basit aslinda. Biraz kurcaladikca anliyor insan. Her gun takvime tiklayip tek tek her gune ates ve varsa adet iliski bilgilerini girmen gerekiyor.
Tmm cnm takıldığın nokta olursa sorarsın[/QUOTE]İnşallah becericem bu sefer
canım benım nasılsın ? bebek nasıl ? epeydır yoktunAcele etme annesi daha durrrrr bu bi baslangic
ama sporda vücut sıkılaşıyo zayıflamasan bile kas kütlen artıyoben 1 aydir deli gibi spor yapiyorum ama 100 g bile veremedim
kacirdigini sanmam. genelde yum catlamadan bi kac gün önce akinti basliyor. eger agrin catlama agrisi olsa bile bugün catliyordur. sen tedbir olarak bugün calisKizlar dün şeffaf yumurta beyazı akıntım oldu. Gün içinde 3 kere hemide epey mikarda yoğun. Ovu testi yaptim negatif çok silik. Dün çalışma olmadı. Şimdide sol kasığım ağırıyor. Kaçırmamışımdır dimi çıldiriciiiiiim
Kizlar TARLUSAL kullananlar ilac bittikten kac gun sonra adet oldunuz?
ooovv bayaga gecmisBen 8 9 gun sonra olmustum canim.
ooovv bayaga gecmisadetimin bu ay düzensiz olacagi tuttu. ne guzel uçak bileti alacaktim istanbula tedavi icin. simdi otobusle gitmem gerekecek
Ben kullanırken oldum lekeler başladı zaten 5 günlük vermiştiKizlar TARLUSAL kullananlar ilac bittikten kac gun sonra adet oldunuz?
11 e çekmiş akıntıları siler misin bir? Sence hangi gün Çatladı hissettin mi ovulasyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?