Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki tahlil verecekti ben engel oldum ovulasyondan sonra ver dedim.olmadı tahlilde bir sıkıntı çıkarsa seninkine söyle o da versin

İnşallah becericem bu sefer [/QUOTE]
Tmm cnm takıldığın nokta olursa sorarsın

Kizlar doktora gittim. nur topu gibi 2 tane folikuler kistim olmus 2,5 cm millet ultrason ciktisinda bebegine bakar ben kistlere
yine de beta hcg istedi doktor sıfırı görmezsem olmaz öğleden sonra tüp bebek doktorunu aricam bakalim o ne dicek
Veson iiz

Son düzenleme:
Reactions: iiz
Kizlar dün şeffaf yumurta beyazı akıntım oldu. Gün içinde 3 kere hemide epey mikarda yoğun. Ovu testi yaptim negatif çok silik. Dün çalışma olmadı. Şimdide sol kasığım ağırıyor. Kaçırmamışımdır dimi çıldiriciiiiiim

kacirdigini sanmam. genelde yum catlamadan bi kac gün önce akinti basliyor. eger agrin catlama agrisi olsa bile bugün catliyordur. sen tedbir olarak bugün calis

ooovv bayaga gecmis adetimin bu ay düzensiz olacagi tuttu. ne guzel uçak bileti alacaktim istanbula tedavi icin. simdi otobusle gitmem gerekecek

Canim zaten prospektusunde yazar 10 gune kadar diye.
Sansina hemen de olabilir ama ben dedigin gibi epey beklemistim.
Arkadasim da kullanmisti o daha kutu bitmeden oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…