Pm konduralım diyorum bakalım kısmet olursa
Ateş çatlamamış diyor Çalışmalara devamKizlar dün şeffaf yumurta beyazı akıntım oldu. Gün içinde 3 kere hemide epey mikarda yoğun. Ovu testi yaptim negatif çok silik. Dün çalışma olmadı. Şimdide sol kasığım ağırıyor. Kaçırmamışımdır dimi çıldiriciiiiiim
Ben kullanırken olmuştum , 7 gün sonunda diye hatırlıyorumKizlar TARLUSAL kullananlar ilac bittikten kac gun sonra adet oldunuz?
ben ben :) hemde iki kere birinde ztn lekelenmem vardı ilaç içerken başlamıştı adet diğerinde hap bitti bi hafta fln sonra oldumKizlar TARLUSAL kullananlar ilac bittikten kac gun sonra adet oldunuz?
benimde 6 günlük bakalim ben ne zaman adet olcamBen kullanırken oldum lekeler başladı zaten 5 günlük vermişti
Hadi ya söktürücü mü verecek peki
11 e çekmiş akıntıları siler misin bir? Sence hangi gün Çatladı hissettin mi ovulasyonu
Ben kullanırken olmuştum , 7 gün sonunda diye hatırlıyorum
demekki bu değişken bir sey... ucak bileti alamicam ona üzülüyorum 8-9 saat otobus yolcugu cekilir mi pöffff.ben ben :) hemde iki kere birinde ztn lekelenmem vardı ilaç içerken başlamıştı adet diğerinde hap bitti bi hafta fln sonra oldum
belli olmuyor cnm. bazen 2 gün kala bazen adet günü düşüyor hatta bazen adet okuyorsun ertesi gün düşüyor. o yüzden atese bakarak hamile mi degil mi yorum yapamiyoruzKızlar bişey sorabilir miyim? Adete kaç gün kala ateş düşüyor. Araştırdım bu ateş konusunu ama tam cevap bulamadım sanki
Bana da 14 gibi geldi bakalım ilerleyen günler ateş nasıl olacak yumurta Çatladı orası kesin:)Veson akıntıları silince 14. Gune silik cizgi cekmis canım.
cibi35 dün çatlattın gibi bugünü de değerlendirin isterseniz
Kv aradı galiba gelicek akşama.. Adam benden kaçıp anasının koynunda yatabilir, gözün dönmüş senin diyo bana
Neyseki bir gün önce çalışma var.hadi Hayırlısı 2 güne çizgin de gelir
belli olmuyor cnm. bazen 2 gün kala bazen adet günü düşüyor hatta bazen adet okuyorsun ertesi gün düşüyor. o yüzden atese bakarak hamile mi degil mi yorum yapamiyoruz
malesefTamam canım teşekkürler cevabın için. İlle o adet günü beklenecek yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?