hsgyi hemen bu adetle mi çekilceksin önündeki adetle mi adetin hemen sonrası çekiyolar yaAma ben hsg çekileceğim zaman doğum kontrol hapı kullanıyor olacağım. Artık şansımı diğer aya saklı tutayım. İnşallah dediğin gibi olur ve hsg sonrası ben de güzel haberler veririm.
Yumurta çatladıktan sonra kalan cisme korpus luteum veya sarı cisim deniyor.işte progesteronu salgılayan bu cisim hamile kalmazsan sönüp gidiyor progesteron Düşüyor ateş düşüyor regl geliyor.hamile kalanlarda ise bu cisim sönmüyor bebek belli büyüklüğe gelene kadar progesteron salgılanmaya devam ediyor.
Bu cismin kiste dönüştüğünü ilk kez duydum.
Hadi insallah bebis olsun.
Nice yillarin olsun canim. Bu yil bebisini getirsin insallah sana. Seneye bebisin kucaginda karsilarsin insallah yeni yaşını.
Canim ben de hsg cektirdigim ay korundum. Bir sonraki ay igne ve catlatma ignesi ile hamile kaldim.
duyma duyma kulaklarını kapat ben bilmiyorum zaten öğreniyim diye sordum
Saol canım inşAllahHadi insallah bebis olsun.
Nice yillarin olsun canim. Bu yil bebisini getirsin insallah sana. Seneye bebisin kucaginda karsilarsin insallah yeni yaşını.
Canim ben de hsg cektirdigim ay korundum. Bir sonraki ay igne ve catlatma ignesi ile hamile kaldim.
Evet cnm ipnenin etkisi boş yere test yapma yumurtan çatlasa da çatlamasa da test iğnenin etkisi ile pozitif oluyor Ateş'ten takip et
Bugün adetim başladı. Kistten dolayı doğum kontrol hapına da bugün başladım. Haftaya cuma hsg çekilecek. Doktor doğum kontrol hapı kullandığım için bu ay içinde herhangi bir zamanda çekilebileceğini söyledi.hsgyi hemen bu adetle mi çekilceksin önündeki adetle mi adetin hemen sonrası çekiyolar ya
önümüzdeki ay gözler sende ozaman :) hsg çektiren kızlar hamile kaldı topicte bana adı yetti çektircem dediğim ay geldi bebişBugün adetim başladı. Kistten dolayı doğum kontrol hapına da bugün başladım. Haftaya cuma hsg çekilecek. Doktor doğum kontrol hapı kullandığım için bu ay içinde herhangi bir zamanda çekilebileceğini söyledi.
Kv aradı galiba gelicek akşama.. Adam benden kaçıp anasının koynunda yatabilir, gözün dönmüş senin diyo bana
Merhaba kızlar aşılamam oldu 15 gün sonra kanda gebelik testi yaptır dedi rahat geçti Progestan verdi vajinal yoldan kullan dedi sabah akşam bir tane dedi nasıl kullanacağım ben bunu kullanan var mı daha önce
Corpus luteum kisti de neymiş bence çok geç kaldık artık yeni birşey öğrenmiş olduk. bazen yumurta çatladıktan sonra geride kalan korpus luteum kiste dönüşebiliyormuş Eki Görüntüle 1971879
Doğum günün kutlu olsun cnm, inşallah müjde alırsın hediyen olur.Sana az once yaptıgımı atacaktım ama dosya buyuk dedi atamadım.
Adı bile yeter diyorsun yani önümüzdeki ay gözler sende ozaman :) hsg çektiren kızlar hamile kaldı topicte bana adı yetti çektircem dediğim ay geldi bebiş
Doğum günün kutlu olsun cnm, inşallah müjde alırsın hediyen olur.
Bilemedimki cnm senin de regl uzadı da uzadı inşallah biran önce düzene girerNapyon kız adamaanasına kaçarsa da kaçsın, pöh
İnşallah benek olur cnm. Hap şeklindeki progesteron vajinal verdi ise parmakla vajina içine itiyorsun. Bir beş dk uzan sonra normal hareket et, hep aynı saatte almayı unutma cnm, önemli.
Aaaaa benimki de mi bundan oluyor acaba, yani şimdiki kanamam, yumurta böyle olduysa... bak kanama yaparmış. Hem ateş de düşmedi ya, progesteron vermeye devam etti belki. Gerçi bugün sabah sanki ısım düşmüş gibiydi, artık ölçmeden önce tahmin ediyorum ve çoğunlukla tutuyor valla, yarın bir ölçeyim bakalım. Düşmüşse bugünkü gelen regl derim.
Anlayan kızlar vardı sen yolla bakalımKızlar spermiogram'i yorumlayabilen var mı. foto çekip yoliyim mi
Anlayan kızlar vardı sen yolla bakalım
Adı bile yeter diyorsun yani Hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?