Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama ben hsg çekileceğim zaman doğum kontrol hapı kullanıyor olacağım. Artık şansımı diğer aya saklı tutayım. İnşallah dediğin gibi olur ve hsg sonrası ben de güzel haberler veririm.
hsgyi hemen bu adetle mi çekilceksin önündeki adetle mi adetin hemen sonrası çekiyolar ya

duyma duyma kulaklarını kapat ben bilmiyorum zaten öğreniyim diye sordum

Aminn insallah canım benim. Hamilesin Rabbim agzından duysun kabul eylesin. Cok tesekkur ederim.

Saol canım inşAllah

Evet cnm ipnenin etkisi boş yere test yapma yumurtan çatlasa da çatlamasa da test iğnenin etkisi ile pozitif oluyor Ateş'ten takip et

Sana az once yaptıgımı atacaktım ama dosya buyuk dedi atamadım.

hsgyi hemen bu adetle mi çekilceksin önündeki adetle mi adetin hemen sonrası çekiyolar ya
Bugün adetim başladı. Kistten dolayı doğum kontrol hapına da bugün başladım. Haftaya cuma hsg çekilecek. Doktor doğum kontrol hapı kullandığım için bu ay içinde herhangi bir zamanda çekilebileceğini söyledi.

önümüzdeki ay gözler sende ozaman :) hsg çektiren kızlar hamile kaldı topicte bana adı yetti çektircem dediğim ay geldi bebiş

Kv aradı galiba gelicek akşama.. Adam benden kaçıp anasının koynunda yatabilir, gözün dönmüş senin diyo bana

Napyon kız adama anasına kaçarsa da kaçsın, pöh

Merhaba kızlar aşılamam oldu 15 gün sonra kanda gebelik testi yaptır dedi rahat geçti Progestan verdi vajinal yoldan kullan dedi sabah akşam bir tane dedi nasıl kullanacağım ben bunu kullanan var mı daha önce

İnşallah benek olur cnm. Hap şeklindeki progesteron vajinal verdi ise parmakla vajina içine itiyorsun. Bir beş dk uzan sonra normal hareket et, hep aynı saatte almayı unutma cnm, önemli.

Corpus luteum kisti de neymiş bence çok geç kaldık artık yeni birşey öğrenmiş olduk.bazen yumurta çatladıktan sonra geride kalan korpus luteum kiste dönüşebiliyormuşEki Görüntüle 1971879

Aaaaa benimki de mi bundan oluyor acaba, yani şimdiki kanamam, yumurta böyle olduysa... bak kanama yaparmış. Hem ateş de düşmedi ya, progesteron vermeye devam etti belki. Gerçi bugün sabah sanki ısım düşmüş gibiydi, artık ölçmeden önce tahmin ediyorum ve çoğunlukla tutuyor valla, yarın bir ölçeyim bakalım. Düşmüşse bugünkü gelen regl derim.

Bilemedimki cnm senin de regl uzadı da uzadı inşallah biran önce düzene girer

Doktora yetisemedik çok merak ediyirum. insAllah iyidir. netten arastirmaya calistim pek bişey anlamdim

ben çok anlamıyorum ama eşiminkini yorumlarken öğrendiğim kadarıyla herşey iyi gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…