Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben çok anlamıyorum ama eşiminkini yorumlarken öğrendiğim kadarıyla herşey iyi gibi :)
En önemli olan hangisidir gerekli olan:)
Bugün kanamamda basladi. herhâlde bugünu adet günu sayicam. vebugun ogrendigim kadarıyla acı sirke ve Limon aşırısı dollenmeyi geciktiriyomus

Yum günü doğruymuş 16 gün benim yum. İle bat. Arası şimdi pembe geldi yarına gelir kırmızılar bu ayda olmadı yeni döngüde taktik değişecem yum. Gününe kadar çalışma yapmadan bide deneyeyim :)

Benimde bugün geldi hayırlısı olsun tez zamanda Rabbim mucizesi gondersin hepimize

Merhaba bende ates olcme yontemi ve ovulasyon testi ile takip edecegim. Ne zmn yumurtladigimi net saptamam gerekiyor. Adetim de ya 30/35 gunde bir oluyor. Ovulasyon gunu ates duser mi? Nasil anliyoruz? Birde nasil olculuyor? Tesekkurler

yanı doguma kadar merakta kalacagız demek ... belki değiştirisin fikrini daha zaman cok
Ayyy hayirlarla sağlıcakla gelsinde bebeğim belki fikrim değişir haklissin:) şimdilik böyle bakalım ..
Iki gündür zaman geçmek bilmedi..şimdi gece sabah olmayacak gibi..almanya saati ile 8.de randevum var... Bu mesajımı görenlerden dua bekliyorum...senden de canım.

Canım çatlama biraz genetik... Ne yapsanda catlayacaksa catliyormus bu bir..

Ama önlemle en aza indirgenebilirmis..
1)bol şu içerek vücudu içeriden nemlendirmek.
2)herhangi bir doğal yağla(zeytinyağı badem yağı bebe yağı vs vs..) duştan sonra filan nemlendirmek... Ben her aklıma gelince suruyorum.

Ama sonuç ne olacak göreceğiz:))

Saol canım amin inşAllah tamam hergün aynı saatte alırım ilkini aldm ama uzandm kalkadım bi 10dk

dualrım seninle. ben de uyuyamıyorum oysa cok yorgunum uykumda var ama vucudumda ki huzursuzluk uyutmuyor

ben daha başlamadım içimden bir ses çatlamayacagımı söylüyor nedense

dualrım seninle. ben de uyuyamıyorum oysa cok yorgunum uykumda var ama vucudumda ki huzursuzluk uyutmuyor

bende uyuyup uyanıyorum sabah olmuyor bir türlü:). Bugünlerde geçecek belki ozleyecegiz. .. sağlıkla gelsinler ınş.

Annen catlamdiysa ona guveniyorsundur:)
Genelde böyle işliyor süreç.Ama ben catlsyscgsim gibi çünkü kuru bir cildin var. Ne kurtarirsam kardır diyor:

Canim rabbim sifasini versin tez vakitte zor gozunun onunde aci cektigini gormekte insallah bebis haberin sifa olsun moral olsun babana canim..Allahin izniyle birsey plmaz bebege sen kafani takma hep olumlu dusun canim

Canim saglikla kucagina almak nasip olsun oglusunu tebrik ederim..biz iyi sayiliriz herhafta kontrole gidiyoruz kan degerleri kontrol ediliyor.
Allah iyilik versin canim yakinda bulantilarinda gecer evet canim bol su ic o sekilde gecirirsin.gunde 1 soda tavsiye ediyorlar icindeki mineraller acisindan ondanda ic.canim Allah yardimcin olsun tez canlisin acele cabuk is yapma dikkat et bebisine kuzum..bende cok giremiyorum merak ediyorum hepinizi

Kizlar catlaklar icin mutlaka bir krem kullanin..ilk zamanlar bebe yagi nivea tarzi seyler oluyor ama 20 haftadan sonra yanlardan gobek buyudukce gidiyor..hele suan gobek etlerim aciyor birde catlagin yaninda bolca nemlendirici ozelligi olan bir krem yada sutte alin..
Badem yagi gobek mide bolgemde tuklenme yapti umarim dokulur komik duruyor..
Catlaklar icin lierac - nemlendirme icin babe veya mustella onerdi dr.um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…