En önemli olan hangisidir gerekli olan:)ben çok anlamıyorum ama eşiminkini yorumlarken öğrendiğim kadarıyla herşey iyi gibi :)
Bende şaşırdım dün ateş düştü bebek yoktur dedim pm oldu kocayı kandırdım bide bebek varsa adam korkacak şimdi :)Neslihaann ateş yeniden yüksrlmiş
Valla bu ay bana güzel değil de tuhaf gidiyor gibi geliyor :)
Allah razı olsun canım tşkler. valla içim rahatladı meraktan uyuyamaxdim
Benimde bugün geldi hayırlısı olsun tez zamanda Rabbim mucizesi gondersin hepimizeYum günü doğruymuş 16 gün benim yum. İle bat. Arası şimdi pembe geldi yarına gelir kırmızılar bu ayda olmadı yeni döngüde taktik değişecem yum. Gününe kadar çalışma yapmadan bide deneyeyim :)
Ilk sayfadan bilgi alabilirsin cnmMerhaba bende ates olcme yontemi ve ovulasyon testi ile takip edecegim. Ne zmn yumurtladigimi net saptamam gerekiyor. Adetim de ya 30/35 gunde bir oluyor. Ovulasyon gunu ates duser mi? Nasil anliyoruz? Birde nasil olculuyor? Tesekkurler
Evet gordum cok tesekkurler.Ilk sayfadan bilgi alabilirsin cnm
Ayyy hayirlarla sağlıcakla gelsinde bebeğim belki fikrim değişir haklissin:) şimdilik böyle bakalım ..yanı doguma kadar merakta kalacagız demek ... belki değiştirisin fikrinidaha zaman cok
Canım çatlama biraz genetik... Ne yapsanda catlayacaksa catliyormus bu bir..S.a kızlar,
Karni büyüyenler ve büyüyecek olanlar.. size bir şey danışacağım.. bilgisi olan yorum yapsa ya da baska bilgi eklemek isterse sevinirim!
Çatlaklarla alakalı;
duyduğuma göre tahinin üzerine çıkan yağı gobegimize göğsümüze falan sürersek çatlağı önlüyormuş? Ben korkmaya başladım? Siz ne gibi şeyler biliyorsunuz duydunuz ya da kullaniyorsunuz??
Saol canım amin inşAllah tamam hergün aynı saatte alırım ilkini aldm ama uzandm kalkadım bi 10dkNapyon kız adamaanasına kaçarsa da kaçsın, pöh
İnşallah benek olur cnm. Hap şeklindeki progesteron vajinal verdi ise parmakla vajina içine itiyorsun. Bir beş dk uzan sonra normal hareket et, hep aynı saatte almayı unutma cnm, önemli.
Aaaaa benimki de mi bundan oluyor acaba, yani şimdiki kanamam, yumurta böyle olduysa... bak kanama yaparmış. Hem ateş de düşmedi ya, progesteron vermeye devam etti belki. Gerçi bugün sabah sanki ısım düşmüş gibiydi, artık ölçmeden önce tahmin ediyorum ve çoğunlukla tutuyor valla, yarın bir ölçeyim bakalım. Düşmüşse bugünkü gelen regl derim.
dualrım seninle. ben de uyuyamıyorum oysa cok yorgunum uykumda var ama vucudumda ki huzursuzluk uyutmuyorAyyy hayirlarla sağlıcakla gelsinde bebeğim belki fikrim değişir haklissin:) şimdilik böyle bakalım ..
Iki gündür zaman geçmek bilmedi..şimdi gece sabah olmayacak gibi..almanya saati ile 8.de randevum var... Bu mesajımı görenlerden dua bekliyorum...senden de canım.
ben daha başlamadım içimden bir ses çatlamayacagımı söylüyor nedenseCanım çatlama biraz genetik... Ne yapsanda catlayacaksa catliyormus bu bir..
Ama önlemle en aza indirgenebilirmis..
1)bol şu içerek vücudu içeriden nemlendirmek.
2)herhangi bir doğal yağla(zeytinyağı badem yağı bebe yağı vs vs..) duştan sonra filan nemlendirmek... Ben her aklıma gelince suruyorum.
Ama sonuç ne olacak göreceğiz:))
dualrım seninle. ben de uyuyamıyorum oysa cok yorgunum uykumda var ama vucudumda ki huzursuzluk uyutmuyor
Canim rabbim sifasini versin tez vakitte zor gozunun onunde aci cektigini gormekte insallah bebis haberin sifa olsun moral olsun babana canim..Allahin izniyle birsey plmaz bebege sen kafani takma hep olumlu dusun canimevet yaa okdr zaman uğraşıp beklemediğim ay olunca şaşkınım hala ailenin kalanına da söylmedm hep bi korku içimde bu kpntrolü atlatırsak biraz rahatlıcam sanki halbuki ağrı leke fln yok içime kurt düşürcek neyse Rabbim hayırlısını versin babamda çok kötü bu aralar kafam hep onda yatakta çok vakit geçiriyorum ama hep rüyalar kabuslar hiç dinlenemiyorum uyanıkken zaten aklımda deli sorular ilk başta babam pek etkilenmedi hemen toparlıcak diyodum şimdi okdr kötü ki acaba iyileşebilecek mi diyorum20 kilo verdi doğeu düzgün bişey yiyip içmiyo perş son kürü var bakalım nolcak siz nasılsınız
18 19 haftalarda minik pitpitlarda basladi simdi karete yapiyorlar icerde teyzesi :)senin tekmeler ne zaman başlamıştı canım ? ilk nasıl hissettin ? gerçi senin ikiz hepimizden başka :)
Canim saglikla kucagina almak nasip olsun oglusunu tebrik ederim..biz iyi sayiliriz herhafta kontrole gidiyoruz kan degerleri kontrol ediliyor.Melissa81 sagol canim hatrina geldigim icin.. iyiyiz elhamdulillah, buyuyoruz.. son haftalarda bas agrisi migrenle ugrastim.. bu hafta da kirmizi lekemsi bir sey geldi korktum. Dun acile doktoruma gittim oğluşumu sağlıklı bir şekilde taklalar atarken gördüm icim rahatladı.. herhangibi bi sıkıntı da gorunmedi sukur ki, rahim agzi rahim falan tertemiz.. muhtemelen ya idrardan ya da rahimdeki kilcar damarlardan birisi catlamis olabilir tekrarlancagini dusunmuyorum ama ben seni endiseli gordugum icin düşük önleyici igne veriyorum dedi.. dun vuruldum. iyiyiz elhamdulillah.. Rabbim bundan geri koymasin.. 120 gr olmusuz boyumuzda 20 cm yakin dedi :)
İdrarimda da koku arttı gibi bi de akıntım da sarımsı. Saglikocagina idrar vermiştim az bi enfeksiyon var ama bol suya gecirebilirsin dedi... cok su iciyorum ama ictigim suyu direk cikariyorum.. napcam bilmem :)
Sen nasilsin? En son ki durumu atlattın mi? Nasil gidiyor bebisler nasil?
Buraya pek bakamiyorum bi yandan da tasinma telasim var... Allah hepimiz güç kuvvet versin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?