Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim bizde artik belirginlesmeye basladik.. bahsettiğin ürünleri recetesiz alabiliyor muyuz? Ücreti nedir? Bitkisel olarak tahinin üzerine çıkan yağın etkisini cok duydum... keşke catlamasak korkuyorum valla...

Canim benim bizde artik belirginlesmeye basladik.. bahsettiğin ürünleri recetesiz alabiliyor muyuz? Ücreti nedir? Bitkisel olarak tahinin üzerine çıkan yağın etkisini cok duydum... keşke catlamasak korkuyorum valla...
Ben de bebek yağı kullanıyorum duştan sonra sadece şimdilik bi çatlak ya da kaşınma yok kaşıntı başlayınca çatlak da başlar diyolar benim daha önceden kilo almaktan bacaklarımda ve kalcamda biraz çatlama olmuştu karnım epey büyüdü ama yok çok şükür inşallah olmaz halalarımda annemde falan yok genetikse bana da vurmuştur umarım o gen :)

Günaydın bende tam bunu düşünüyordum dün yumurta beyazı gibi akıntım geldi sabah ateşim düşüktü tabloya göred eyumurtlama pazartesi görünüyor benim hormonlar isyanlarda Veson

Günaydın bende tam bunu düşünüyordum dün yumurta beyazı gibi akıntım geldi sabah ateşim düşüktü tabloya göred eyumurtlama pazartesi görünüyor benim hormonlar isyanlarda Veson
Yumurta akı bazen günler önceden gelebiliyor.4-5 gün önceden her an tetikte ol.

Bazen de sperm menisi ile de karışabiliyor yakında ilişki oldu ise

Yok kuzum bu lar recetesiz lierac catlama 150-babe kremde 70 civariydi netten almak daha ucuza geliyor..
Masallah canim rabbim daim etsin boyle guzelce buyusunler bebisler :)

Canim bol nemlendirme ozelligi olan bir lrem al bir anda olmaya basliyo benim annemdede 1 tane catlak yok bende oldu olmasinida gec etin aciyo muhtemelen icerden genislemede oluyor

Canim naptin nasil gecti randevun?

Veson ates yukseliyor yavaş yavaş
LeYLa_21 ablacim nerelerdesin?

Kizlar ben suan nemlendirici kullanıyorum sadece arada aklima geldikce hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Annemde dalan catlak var bende de olur gibi geliyor zaten cildim de kuru.

Hala çatlamadı sanırım bakalım yarın ateş kaç çıkacak

Canim bol nemlendirme ozelligi olan bir lrem al bir anda olmaya basliyo benim annemdede 1 tane catlak yok bende oldu olmasinida gec etin aciyo muhtemelen icerden genislemede oluyor
Evet kuzenimin 8 ay bittiğinde bi anda çatladı çok mutluydu ben de halama benzedim diye sonra baktım ağlıyor :))

Evet kuzenimin 8 ay bittiğinde bi anda çatladı çok mutluydu ben de halama benzedim diye sonra baktım ağlıyor :))
evet bende okudum hep 36da hiç çatlağı olmayıp 37 38 de çatlayanlar varmış derininde bi esneme sınırı var sonuçta bnm zaten basenlerde fln çatlaklar mevcut karın çatlamasa ii olur yani

Kızlar tabloma bakabilir misiniz? Misafirdi şuydu buydu derken bu ay sadece iki kere ilişki oldu ama hiç böyle düzgün giden bir ateş tablom olmamıştı şimdiye kadar. Hayırlara vesile olsun inşallah :) Bat 29 Mart..

Eklentiler

• vı.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 56
Bende arada kasinti oluyo ama ben de gormedim daha catlak. Biooil kullaniyorum bayagi fayda etti gibi.
da

Johnson's Baby'nin bed time diye bi yagi var canim mor kapakli olan ben onu kullaniyorum ve hic catlama olmadi.
Benim kuzenim de cok kilo alip verdi. O yagin olan catlaklarini bile gecirdigini soyluyor.

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…