Canim benim bizde artik belirginlesmeye basladik.. bahsettiğin ürünleri recetesiz alabiliyor muyuz? Ücreti nedir? Bitkisel olarak tahinin üzerine çıkan yağın etkisini cok duydum... keşke catlamasakKizlar catlaklar icin mutlaka bir krem kullanin..ilk zamanlar bebe yagi nivea tarzi seyler oluyor ama 20 haftadan sonra yanlardan gobek buyudukce gidiyor..hele suan gobek etlerim aciyor birde catlagin yaninda bolca nemlendirici ozelligi olan bir krem yada sutte alin..
Badem yagi gobek mide bolgemde tuklenme yapti umarim dokulur komik duruyor..
Catlaklar icin lierac - nemlendirme icin babe veya mustella onerdi dr.um
Ben de bebek yağı kullanıyorum duştan sonra sadece şimdilik bi çatlak ya da kaşınma yok kaşıntı başlayınca çatlak da başlar diyolar benim daha önceden kilo almaktan bacaklarımda ve kalcamda biraz çatlama olmuştu karnım epey büyüdü ama yok çok şükür inşallah olmaz halalarımda annemde falan yok genetikse bana da vurmuştur umarım o gen :)Canim benim bizde artik belirginlesmeye basladik.. bahsettiğin ürünleri recetesiz alabiliyor muyuz? Ücreti nedir? Bitkisel olarak tahinin üzerine çıkan yağın etkisini cok duydum... keşke catlamasakkorkuyorum valla...
Günaydın bende tam bunu düşünüyordum dün yumurta beyazı gibi akıntım geldi sabah ateşim düşüktü tabloya göred eyumurtlama pazartesi görünüyor benim hormonlar isyanlardaKizlar dün şeffaf yumurta beyazı akıntım oldu. Gün içinde 3 kere hemide epey mikarda yoğun. Ovu testi yaptim negatif çok silik. Dün çalışma olmadı. Şimdide sol kasığım ağırıyor. Kaçırmamışımdır dimi çıldiriciiiiiim
Yumurta akı bazen günler önceden gelebiliyor.4-5 gün önceden her an tetikte ol.Günaydın bende tam bunu düşünüyordum dün yumurta beyazı gibi akıntım geldi sabah ateşim düşüktü tabloya göred eyumurtlama pazartesi görünüyor benim hormonlar isyanlardaVeson
Yok kuzum bu lar recetesiz lierac catlama 150-babe kremde 70 civariydi netten almak daha ucuza geliyor..Canim benim bizde artik belirginlesmeye basladik.. bahsettiğin ürünleri recetesiz alabiliyor muyuz? Ücreti nedir? Bitkisel olarak tahinin üzerine çıkan yağın etkisini cok duydum... keşke catlamasakkorkuyorum valla...
Canim bol nemlendirme ozelligi olan bir lrem al bir anda olmaya basliyo benim annemdede 1 tane catlak yok bende oldu olmasinida gec etin aciyo muhtemelen icerden genislemede oluyorBen de bebek yağı kullanıyorum duştan sonra sadece şimdilik bi çatlak ya da kaşınma yok kaşıntı başlayınca çatlak da başlar diyolar benim daha önceden kilo almaktan bacaklarımda ve kalcamda biraz çatlama olmuştu karnım epey büyüdü ama yok çok şükür inşallah olmaz halalarımda annemde falan yok genetikse bana da vurmuştur umarım o gen :)
Canim naptin nasil gecti randevun?Ayyy hayirlarla sağlıcakla gelsinde bebeğim belki fikrim değişir haklissin:) şimdilik böyle bakalım ..
Iki gündür zaman geçmek bilmedi..şimdi gece sabah olmayacak gibi..almanya saati ile 8.de randevum var... Bu mesajımı görenlerden dua bekliyorum...senden de canım.
Hala çatlamadı sanırım bakalım yarın ateş kaç çıkacak
Evet kuzenimin 8 ay bittiğinde bi anda çatladı çok mutluydu ben de halama benzedim diye sonra baktım ağlıyor :))Canim bol nemlendirme ozelligi olan bir lrem al bir anda olmaya basliyo benim annemdede 1 tane catlak yok bende oldu olmasinida gec etin aciyo muhtemelen icerden genislemede oluyor
bide senin ikiz sen daha çok dikkat et canım :)Canim bol nemlendirme ozelligi olan bir lrem al bir anda olmaya basliyo benim annemdede 1 tane catlak yok bende oldu olmasinida gec etin aciyo muhtemelen icerden genislemede oluyor
evet bende okudum hep 36da hiç çatlağı olmayıp 37 38 de çatlayanlar varmış derininde bi esneme sınırı var sonuçta bnm zaten basenlerde fln çatlaklar mevcut karın çatlamasa ii olur yaniEvet kuzenimin 8 ay bittiğinde bi anda çatladı çok mutluydu ben de halama benzedim diye sonra baktım ağlıyor :))
Sorma kuzum tek olsa son ayimda boyle olurdum herhalde ikiside buyudu yer genisledikce genisliyi ben surekli elimde kremle geziyorum:))bide senin ikiz sen daha çok dikkat et canım :)
Regl 18 de çArlamışKızlar tabloma bakabilir misiniz? Misafirdi şuydu buydu derken bu ay sadece iki kere ilişki oldu ama hiç böyle düzgün giden bir ateş tablom olmamıştı şimdiye kadar. Hayırlara vesile olsun inşallah :) Bat 29 Mart..
daBen de bebek yağı kullanıyorum duştan sonra sadece şimdilik bi çatlak ya da kaşınma yok kaşıntı başlayınca çatlak da başlar diyolar benim daha önceden kilo almaktan bacaklarımda ve kalcamda biraz çatlama olmuştu karnım epey büyüdü ama yok çok şükür inşallah olmaz halalarımda annemde falan yok genetikse bana da vurmuştur umarım o gen :)
Canim benim bizde artik belirginlesmeye basladik.. bahsettiğin ürünleri recetesiz alabiliyor muyuz? Ücreti nedir? Bitkisel olarak tahinin üzerine çıkan yağın etkisini cok duydum... keşke catlamasakkorkuyorum valla...
Regl 18 de çArlamış
Ay inş bende geçen ay korunmadan hsg çektim olmadı. Hsg sonrası aşılamam olacak.. inş dediğin gibi olur.önümüzdeki ay gözler sende ozaman :) hsg çektiren kızlar hamile kaldı topicte bana adı yetti çektircem dediğim ay geldi bebiş
Evet cnm güzel olmuş sonu da güzel olsun inşallahHah işte aslında tam da çatladığı gün ilişki olmuş şansa. Doğru bir şey olmuş yani değil mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?