Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Son düzenleme:
maşallah

Kızlar bugün Trabzona gittim trombofili paneli sonucumu aldım kromozom analizi için tekrar kan verdim 1 aya çıkar dediler İstanbula giden tahlil olduğu için geçen sefer giden kan bozulmuştu sonuç çıkmamıştı o yüzden.
Bu sonuçtan anlayan var mı hepsinde normal yazıyor pıhtılaşmam yok galiba dimi

Eklentiler

• 20170323_172102.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 32
Bide benim dün akıntıyla karışık hafif pembe gelmişti ama bugün hiç bişey yok tertemiz geçen ayda bu oldu niye böyle oluyor ya off evdede değilim test yapamadım bugün ateşte saçma sapan gidiyor

B BenanAsiye ayy ne guzel canim. Masalah size ne kadar olmus peki varmı ilerleme?
Canım artık hafta sayımız sabitlendi. Son üç ultrasondur bir iki ileri geri derken bugün 13+0 olmuşuz. (Sat a göre 14+0) doktor daha pek değişmez dedi. 28 Eylül görünüyor hayırlısıyla. Baştan popoya 7 cm olmuşuz. 15 gr kadar vardır dedi.
Omurgalarina organlarina filan baktı. ense kalınlığı için risk grubunda değil dedi. Neredeyse 30 dakika her tarafıni inceledi .ölçtü. Tek Tek her yerini gösterdi. Aşırı heyecanlı geçti benim için, kah gülerek kah ağlayarak...
Birde çok ilginç hani kendi idrarini içmeye başlıyormuş ya bebekler , benimki içmiş, doktor bagirsaklarinda içtiği o suyu gösterdi:) güldük baya...

Daha başka şeyler söyledi ama heyecandan kalmadı aklımda. Bir ay sonraya tekrar randevu verdi. Aylık olacakmis kontroller.hayırlısıyla buyusunlerde.

Senin kontrol ne zaman? Bizim tarihler baya yaklaştı:) senjnkide 30 u dimi

Test sonuçları güzel pıhtılaşma yok.ateş de gerçekten ne yapacağını şaşırdı.yarını da görelim bakalım

Test sonuçları güzel pıhtılaşma yok.ateş de gerçekten ne yapacağını şaşırdı.yarını da görelim bakalım
Salı doktora gidecem soracam kromozom analizi sonuçlarını bekleyelim mi gebelik düşünelim mi diye.bu arada ben ilaç içmekten sıkıldım ve 1 haftadır ne glucophage nede folik asit içmiyorum ateşi bu etkilemiş olabilir mi ki acaba

Yok o ilaçlar Ateş'i etkilemez

Maşallah bebisine canım sağlıkla büyüsün inşallah :) ayrıntılı ultrasonda o sıvıyı yudumladigini görmüştüm hatta videosunda var canım o öyle yutkunurken ağzını yiyesim geliyor

Maşallah bebisine canım sağlıkla büyüsün inşallah :) ayrıntılı ultrasonda o sıvıyı yudumladigini görmüştüm hatta videosunda var canım o öyle yutkunurken ağzını yiyesim geliyor
Amin inşallah hepimizin ki..rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yaa ben çok güldüm o siviya çok ilginçti resmen belliydi. Belki biraz daha bekleseydik cisini yapacaktı:) subhanallah.

İnşallah kucagimizada almak nasip olur. Hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…