Kız bu görümce oğlunu sana verdi sanırımKızlar başım ağırıyor öğleden beri görümcemin oğlu bende resmen susmayan bebek yapmışlar :) Ayy artık biraz sussan dedim ona az önce şaşkın şaşkın bakıyor bana :) inşallah bizimki böyle olmaz bebek işini bidaha düşünesim geldi resmen
Canım umarım çektiğin acıya değer ve bebişin gelir. Dualarım sizinle.
Canım sor tabi biz de sora sora öğrend,k. Ovulasyon testleri gebelikte kesin sonuç vermez. Onunla gebelik var ya da kesin yok demek mümkün değil ama hamile kalınca ben de yaptım ve pozitifti ama pozitif olmayan da olabiliyor. Sen biraz sabret bakalım inşallah pozitifi görürsün. Ama dayanamam dersen 12. falan yapabilirsin gebelik testi. bazen dpo7-8de pozitif alan da var.
Hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah
Çok umutluyum' ağzında gevşek bir gülümseme' çok heyacanlıyım' güzel dilekleriniz kabul olsun inş. İnş inş inş inşCanım hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Sağlıklı bebiş olsun, annesine sıkı sıkı tutunsun inş. Buradan güzel haberlerini de duyarız inş
Ben ben
Rabbim bebeğine kavuşman için vesile kılmış olsun canım sağlıkla az belirtiyle güzel bi hamilelikle kolay bi doğumla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Çok umutluyum' ağzında gevşek bir gülümseme' çok heyacanlıyım' güzel dilekleriniz kabul olsun inş. İnş inş inş inş
Ümidini kaybetme kendini de çok kaptırma gönlündeki gerçek olsun inşallah.test günü ne zaman?Çok umutluyum' ağzında gevşek bir gülümseme' çok heyacanlıyım' güzel dilekleriniz kabul olsun inş. İnş inş inş inş
Kaçmazveson onuda yaptım deme
progesteron bitince bir hafta içinde. Olmazsan yapacaksın kan testini dedi, doktor garantici biraz..Ümidini kaybetme kendini de çok kaptırma gönlündeki gerçek olsun inşallah.test günü ne zaman?
Amin amin amin. Pozitifim , hep öyle dua ettim, inş canın sizler gibi Burda bizde hamileyiz yazarız.Rabbim bebeğine kavuşman için vesile kılmış olsun canım sağlıkla az belirtiyle güzel bi hamilelikle kolay bi doğumla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Baktı duruyor benimle bırakmaya başladı valla bende anlamadım :)Kız bu görümce oğlunu sana verdi sanırım
Neler yaptınız?Kızlar kasım ayında eşimin spermi 10 milyon çıkmıştı.. bugün testte 156 milyon çıktı..yaptıklarımızın karşılığını aldık şükür..
Valla bana göre berbat tadı var toprak kök içiyor gibiydi. Allah kimseyi zorunda bırakmasın bu tarz şeylere ama şifa dedik içtik. Siz nasıl etkilenmediniz anlamadım zatenHerhalde bu böğürtlen kökünden bir ben bir de çok da şeyapmamsk Lazım etkilenmedi
Ben de son ay çok umutluydum hep bir tedavi uygulansa hamile kalıcam gibi diyordum öyle de oldu şükür. Hatta kardeşim düğün planı yapıyordu ona tarih değiştirdim eylül düşünüyordu ağustos olcak allahtan hissetmişim. umarım senin de öyle olur canım.Çok umutluyum' ağzında gevşek bir gülümseme' çok heyacanlıyım' güzel dilekleriniz kabul olsun inş. İnş inş inş inş
Hac dan gelen yuvarlak şey vardı ya kırdım onu kaynattım bahsetmiştim daha önce bu ay birer bardak içebildik.aynen Dediğin gibi resmen odun TADI veriyor.benim de o hiç Hoşuma gitmedi Dediğin gibi şifa niyetine içiyoruz işteValla bana göre berbat tadı var toprak kök içiyor gibiydi. Allah kimseyi zorunda bırakmasın bu tarz şeylere ama şifa dedik içtik. Siz nasıl etkilenmediniz anlamadım zaten
Ben de son ay çok umutluydum hep bir tedavi uygulansa hamile kalıcam gibi diyordum öyle de oldu şükür. Hatta kardeşim düğün planı yapıyordu ona tarih değiştirdim eylül düşünüyordu ağustos olcak allahtan hissetmişim. umarım senin de öyle olur canım.
doktor tavsiyesiyle NEOFORTİL ;günde 2 defa , keçiboynuzu kürü her akşam , sigara içiyordu bıraktı.Neler yaptınız?
allahım beni umutsuz görmesin diye , bende senin gibiyim, inş benimde sonum senin gibi olur.Valla bana göre berbat tadı var toprak kök içiyor gibiydi. Allah kimseyi zorunda bırakmasın bu tarz şeylere ama şifa dedik içtik. Siz nasıl etkilenmediniz anlamadım zaten
Ben de son ay çok umutluydum hep bir tedavi uygulansa hamile kalıcam gibi diyordum öyle de oldu şükür. Hatta kardeşim düğün planı yapıyordu ona tarih değiştirdim eylül düşünüyordu ağustos olcak allahtan hissetmişim. umarım senin de öyle olur canım.
senin onu kırman bile takdire şayan birşey zaten.Hac dan gelen yuvarlak şey vardı ya kırdım onu kaynattım bahsetmiştim daha önce bu ay birer bardak içebildik.aynen Dediğin gibi resmen odun TADI veriyor.benim de o hiç Hoşuma gitmedi Dediğin gibi şifa niyetine içiyoruz işte
amin canım inşallah sağlıkla hayırlısı iledoktor tavsiyesiyle NEOFORTİL ;günde 2 defa , keçiboynuzu kürü her akşam , sigara içiyordu bıraktı.
allahım beni umutsuz görmesin diye , bende senin gibiyim, inş benimde sonum senin gibi olur.
Ay ne bileyim cnm ya mantar enfeksiyon derken histten sonra doğru dürüst çalışma olmadı.2aydır düzgün çalışmalar oldu.geçen ay tutmadı bakalım bu ay ne olacak yavaş yavaş ümidim kırılıyor.histten sonra Bayağı bir heyecan yapmıştım ben desenin onu kırman bile takdire şayan birşey zaten.Bu ay senden umutluyum ben baya
amin canım inşallah sağlıkla hayırlısı ile
İnşallah canım ya. İlaçlar noldu sizin devam mı?Ay ne bileyim cnm ya mantar enfeksiyon derken histten sonra doğru dürüst çalışma olmadı.2aydır düzgün çalışmalar oldu.geçen ay tutmadı bakalım bu ay ne olacak yavaş yavaş ümidim kırılıyor.histten sonra Bayağı bir heyecan yapmıştım ben de
ben kalktım :) valla bak şaka değil ama alakası yok ya 2 kere hamıle kaldım 1. de sırf hamıle kalmamak ıcın fırladım yataktan ve hemen yıkandım ama kaldım sürpriz olmustu ama malesef sonu gemedı...Amuda kalkan da olmuş mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?