Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bu görümce oğlunu sana verdi sanırım

Hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah

Canım hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Sağlıklı bebiş olsun, annesine sıkı sıkı tutunsun inş. Buradan güzel haberlerini de duyarız inş
Çok umutluyum' ağzında gevşek bir gülümseme' çok heyacanlıyım' güzel dilekleriniz kabul olsun inş. İnş inş inş inş

Çok umutluyum' ağzında gevşek bir gülümseme' çok heyacanlıyım' güzel dilekleriniz kabul olsun inş. İnş inş inş inş
Rabbim bebeğine kavuşman için vesile kılmış olsun canım sağlıkla az belirtiyle güzel bi hamilelikle kolay bi doğumla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Rabbim bebeğine kavuşman için vesile kılmış olsun canım sağlıkla az belirtiyle güzel bi hamilelikle kolay bi doğumla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Amin amin amin. Pozitifim , hep öyle dua ettim, inş canın sizler gibi Burda bizde hamileyiz yazarız.

Herhalde bu böğürtlen kökünden bir ben bir de çok da şeyapmamsk Lazım etkilenmedi
Valla bana göre berbat tadı var toprak kök içiyor gibiydi. Allah kimseyi zorunda bırakmasın bu tarz şeylere ama şifa dedik içtik. Siz nasıl etkilenmediniz anlamadım zaten
Ben de son ay çok umutluydum hep bir tedavi uygulansa hamile kalıcam gibi diyordum öyle de oldu şükür. Hatta kardeşim düğün planı yapıyordu ona tarih değiştirdim eylül düşünüyordu ağustos olcak allahtan hissetmişim. umarım senin de öyle olur canım.

Hac dan gelen yuvarlak şey vardı ya kırdım onu kaynattım bahsetmiştim daha önce bu ay birer bardak içebildik.aynen Dediğin gibi resmen odun TADI veriyor.benim de o hiç Hoşuma gitmedi Dediğin gibi şifa niyetine içiyoruz işte

Neler yaptınız?
doktor tavsiyesiyle NEOFORTİL ;günde 2 defa , keçiboynuzu kürü her akşam , sigara içiyordu bıraktı.

allahım beni umutsuz görmesin diye , bende senin gibiyim, inş benimde sonum senin gibi olur.

senin onu kırman bile takdire şayan birşey zaten. Bu ay senden umutluyum ben baya

doktor tavsiyesiyle NEOFORTİL ;günde 2 defa , keçiboynuzu kürü her akşam , sigara içiyordu bıraktı.

allahım beni umutsuz görmesin diye , bende senin gibiyim, inş benimde sonum senin gibi olur.
amin canım inşallah sağlıkla hayırlısı ile

senin onu kırman bile takdire şayan birşey zaten. Bu ay senden umutluyum ben baya

amin canım inşallah sağlıkla hayırlısı ile
Ay ne bileyim cnm ya mantar enfeksiyon derken histten sonra doğru dürüst çalışma olmadı.2aydır düzgün çalışmalar oldu.geçen ay tutmadı bakalım bu ay ne olacak yavaş yavaş ümidim kırılıyor.histten sonra Bayağı bir heyecan yapmıştım ben de

İnşallah canım ya. İlaçlar noldu sizin devam mı?

Amuda kalkan da olmuş mudur?
ben kalktım :) valla bak şaka değil ama alakası yok ya 2 kere hamıle kaldım 1. de sırf hamıle kalmamak ıcın fırladım yataktan ve hemen yıkandım ama kaldım sürpriz olmustu ama malesef sonu gemedı...

bu hamılelıgımde de 10 dk bile yatmadım hemen kalktım cunku ovu gectı artık dedım bır de beklemek gelmedı ıcımden beklemedım. olacagı varsa oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…