Kızlar, bugün aşılamam oldu.. çok acı çektim.. meğerse rahim ağzım çok darmış..çok canım acıdı' çığlık çığlığa, ..doktor aşılamanın normal ilişkşyengöre oranın yüksek olması , rahim ağzı darlığı olduğunu söyledi, spermlerin oradan Rahime geçirmemesinden kaynaklı olduğunu söyledi. İnş çektiğim acılara değer.. duanızda eksik etmeyin..
yarına yap sen deAslında pek bişey yapasım yoktu bugün çok halsizim ama olsun bari
ne olacak bu halimiz kocalar yetmiyor müdürlerBende bu şans varken... mudur toplantı koydu. Çıkamadım. ..
Canım umarım çektiğin acıya değer ve bebişin gelir. Dualarım sizinle.Kızlar, bugün aşılamam oldu.. çok acı çektim.. meğerse rahim ağzım çok darmış..çok canım acıdı' çığlık çığlığa, ..doktor aşılamanın normal ilişkşyengöre oranın yüksek olması , rahim ağzı darlığı olduğunu söyledi, spermlerin oradan Rahime geçirmemesinden kaynaklı olduğunu söyledi. İnş çektiğim acılara değer.. duanızda eksik etmeyin..
Kizlar ben de hep soru sormak icin yaziyorum, ama tum yazdiklarinizi okuyorum, sizleri takip ediyorum :)
Hani ovulasyon testi ile gebeligin erkenden tespit edilmesi mumkun deniyor ya. Alakali basliklar da var ama ben size sormak istedim, masallah oldukca bilgilisiniz. Ovulasyondan kac gun sonra yapmak gerek? Ve garanti midir? Lh negatifse kesin hamilelik yok mudur?
Ben ov sonrasi 9.gundeyim. bat'ima tam 7 gun kaldi. Nasil sabredicem, bilmiyorum. Surekli belirti ariyorum kendimde. Takintili bir tip oldum.
Belime ovulasyon günü yakı yapıştırdım o ay hamile kaldım hem de uzun bir aradan sonra:)onu kaybedince 2 kez daha denedim ama tutmadı.ben de kk dan duyup denemiştim:)Nasıl yani
Hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallahKızlar, bugün aşılamam oldu.. çok acı çektim.. meğerse rahim ağzım çok darmış..çok canım acıdı' çığlık çığlığa, ..doktor aşılamanın normal ilişkşyengöre oranın yüksek olması , rahim ağzı darlığı olduğunu söyledi, spermlerin oradan Rahime geçirmemesinden kaynaklı olduğunu söyledi. İnş çektiğim acılara değer.. duanızda eksik etmeyin..
Cnm ovu testi kesin Gebeliği göstermiyor maalesef.-ama Gebeliği ovu testi ile öğrenenleri duyuyoruz.şöyleki daha geçenlerde bir arkadaş test yaptı pozitif yarın silinir yumurta çatlar dedik yarın tekrar test yaptı daha koyu yarın silinir dedik daha da koyu çıktı.anlayacağın silinmesini beklerken test gittikçe koyulaştı.meğer hamileymiş.Kizlar ben de hep soru sormak icin yaziyorum, ama tum yazdiklarinizi okuyorum, sizleri takip ediyorum :)
Hani ovulasyon testi ile gebeligin erkenden tespit edilmesi mumkun deniyor ya. Alakali basliklar da var ama ben size sormak istedim, masallah oldukca bilgilisiniz. Ovulasyondan kac gun sonra yapmak gerek? Ve garanti midir? Lh negatifse kesin hamilelik yok mudur?
Ben ov sonrasi 9.gundeyim. bat'ima tam 7 gun kaldi. Nasil sabredicem, bilmiyorum. Surekli belirti ariyorum kendimde. Takintili bir tip oldum.
Belime ovulasyon günü yakı yapıştırdım o ay hamile kaldım hem de uzun bir aradan sonra:)onu kaybedince 2 kez daha denedim ama tutmadı.ben de kk dan duyup denemiştim:)
yakı ben de denedım işe yaramadıBelime ovulasyon günü yakı yapıştırdım o ay hamile kaldım hem de uzun bir aradan sonra:)onu kaybedince 2 kez daha denedim ama tutmadı.ben de kk dan duyup denemiştim:)
Nasıl bir ilişki var bilmiyorum ama kk da dolaşırsan deneyip hamile kalanları çok duyarsın.hatta o ay birkaç arkadaş birlikte yakı deneyerek hamile kalmıştık:))Yakı çok kullandım boyun fıtığım olduğu için sırtım tutuluyor genelde ama bebek için kullanıldığını duymamıştım daha önce çok ilginç :)) sıcaklıktan mı etkiliyor ovulasyonu acaba?
Nasıl bir ilişki var bilmiyorum ama kk da dolaşırsan deneyip hamile kalanları çok duyarsın.hatta o ay birkaç arkadaş birlikte yakı deneyerek hamile kalmıştık:))
İçimde kalmasın onu da deneyeyim dedim oldu:)vakti geliyor birşey vesile oluyor işte.herkes zamanını bekliyor aslındayakı ben de denedım işe yaramadı
Dene bacım dene içinde kalmasın bebek için yemediğimiz şey içmediğimiz ot yapmadığımız Yöntem kalmasınBu ay olmazsa önümüzdeki aya yeni bir yöntem buldumm desene
Dene bacım dene içinde kalmasın bebek için yemediğimiz şey içmediğimiz ot yapmadığımız Yöntem kalmasın
Cnm ovu testi kesin Gebeliği göstermiyor maalesef.-ama Gebeliği ovu testi ile öğrenenleri duyuyoruz.şöyleki daha geçenlerde bir arkadaş test yaptı pozitif yarın silinir yumurta çatlar dedik yarın tekrar test yaptı daha koyu yarın silinir dedik daha da koyu çıktı.anlayacağın silinmesini beklerken test gittikçe koyulaştı.meğer hamileymiş.
Dayanamıyorum öğrenip kurtulmam gerek diyorsan 2 güne kan ver varsa vardır yoksa yok kesin sonuç.
Kiz ben de yaki kullandigim ay hamile kaldimBu ay olmazsa önümüzdeki aya yeni bir yöntem buldumm desene
eşim ilişkiden sonra bacaklarımı havaya kaldırıp salladı diyeni duydum vallaBiri çıkıp takla attım dese kaç takla diye sorucam
Amuda kalkan da olmuş mudur?eşim ilişkiden sonra bacaklarımı havaya kaldırıp salladı diyeni duydum vallatakla nidennn olmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?