Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah güzel olur bu acının sonu :) çok geçmiş olsun

Kizlar ben de hep soru sormak icin yaziyorum, ama tum yazdiklarinizi okuyorum, sizleri takip ediyorum :)

Hani ovulasyon testi ile gebeligin erkenden tespit edilmesi mumkun deniyor ya. Alakali basliklar da var ama ben size sormak istedim, masallah oldukca bilgilisiniz. Ovulasyondan kac gun sonra yapmak gerek? Ve garanti midir? Lh negatifse kesin hamilelik yok mudur?

Ben ov sonrasi 9.gundeyim. bat'ima tam 7 gun kaldi. Nasil sabredicem, bilmiyorum. Surekli belirti ariyorum kendimde. Takintili bir tip oldum.

Canım umarım çektiğin acıya değer ve bebişin gelir. Dualarım sizinle.

Canım sor tabi biz de sora sora öğrend,k. Ovulasyon testleri gebelikte kesin sonuç vermez. Onunla gebelik var ya da kesin yok demek mümkün değil ama hamile kalınca ben de yaptım ve pozitifti ama pozitif olmayan da olabiliyor. Sen biraz sabret bakalım inşallah pozitifi görürsün. Ama dayanamam dersen 12. falan yapabilirsin gebelik testi. bazen dpo7-8de pozitif alan da var.

Hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah

Cnm ovu testi kesin Gebeliği göstermiyor maalesef.-ama Gebeliği ovu testi ile öğrenenleri duyuyoruz.şöyleki daha geçenlerde bir arkadaş test yaptı pozitif yarın silinir yumurta çatlar dedik yarın tekrar test yaptı daha koyu yarın silinir dedik daha da koyu çıktı.anlayacağın silinmesini beklerken test gittikçe koyulaştı.meğer hamileymiş.

Dayanamıyorum öğrenip kurtulmam gerek diyorsan 2 güne kan ver varsa vardır yoksa yok kesin sonuç.

Belime ovulasyon günü yakı yapıştırdım o ay hamile kaldım hem de uzun bir aradan sonra:)onu kaybedince 2 kez daha denedim ama tutmadı.ben de kk dan duyup denemiştim:)

Yakı çok kullandım boyun fıtığım olduğu için sırtım tutuluyor genelde ama bebek için kullanıldığını duymamıştım daha önce çok ilginç :)) sıcaklıktan mı etkiliyor ovulasyonu acaba?

Nasıl bir ilişki var bilmiyorum ama kk da dolaşırsan deneyip hamile kalanları çok duyarsın.hatta o ay birkaç arkadaş birlikte yakı deneyerek hamile kalmıştık:))

Nasıl bir ilişki var bilmiyorum ama kk da dolaşırsan deneyip hamile kalanları çok duyarsın.hatta o ay birkaç arkadaş birlikte yakı deneyerek hamile kalmıştık:))

Bu ay olmazsa önümüzdeki aya yeni bir yöntem buldumm desene

Ilk hamileligim usg takibiyle oldu. En son 19.gundu galiba dr'a gittigimde dr "bu 21'de catlar, 21-23-25 calisin" dedi, takibi orda kesip gonderdi beni. Aynen dedigi gunlerde calistik. Ilk iliskiden 11 gun sonra kan negatifti. Ilk iliskiden 17 gun, son iliskiden 13 gun sonra sabah erken gebelik testinde bile ikinci cizgi hayaletti, ve nihayet o gunun aksami kan 140 idi. Son iliskiden 17 gun sonra kese usg'de zar zor gorundu ve dr "25'ten bile sonra olmus gibi kucuk" demisti. Ama 25'ten sonra iliski olmadi. Ben de bu olayi kendi kendime hep soyle yorumladim; o donem yumurtlamam hep gec oluyordu, min 21.. demek ki embriyonun olusum sureci de bende yavas yavas oldu diye dusunmustum:))

Aslinda dongum artik eskisinden kisa. 30-31 genelde. Hatta gecen ay ilk denememde 29.gun regl oldum. Bu ay ovulasyon testine gore bir gun daha geri geldi, 28 oldu dongum. Bende bir hizlanma var yani bakalim hayirlisi:)) artik biyolojik saat panigiyle nasil bir ureme icgudusu sardiysa beni, dusunce gucuyle sistem hizlandi
Dusunce gucuyle hamile de kalsak keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…