Haydaa bu ne şans böyle :) sabaha işim varı sıkıştır toplantıda bari
Ya hiç sormayın, sabah da nöbetçiyim :/ bir de ben sene başında beş hafta hasta yattım şimdi izin alırken çok rahatsız oluyorum. Offf rabbim büyük.ne olacak bu halimiz kocalar yetmiyor müdürler
Yakı çok kullandım boyun fıtığım olduğu için sırtım tutuluyor genelde ama bebek için kullanıldığını duymamıştım daha önce çok ilginç :)) sıcaklıktan mı etkiliyor ovulasyonu acaba?
Valla sorma adama bi haller geldi :) bide kızı oynuyo kıpır kıpır tekmeler falan önce soruyor napiyo uyuyo mu diye
canımm hayırlı ugursun olsun inşallah merakla beklıyoruz 10 gün sonrasınıÇok umutluyum' ağzında gevşek bir gülümseme' çok heyacanlıyım' güzel dilekleriniz kabul olsun inş. İnş inş inş inş
Aşık baba o kesin :)iyi baba olacak şimdiden bellii
canımm hayırlı ugursun olsun inşallah merakla beklıyoruz 10 gün sonrasını
Yok bir aydır bıraktık son zamanlarda eşim düzensiz içmeye başladı ben de sinirlenip almadım.bu ay test verecek sonuca bakalım gerçekten faydası olmuşsa yeniden kullanmaya başlarız diyorumİnşallah canım ya. İlaçlar noldu sizin devam mı?
Adet gunu sacma olur bence... sonucta bebek tutunmadiysa ne fayda edecek kiBenimde öyle birşey olmuştu ovudan bir gün önce taktım ovu günü ilişki yoktu ertesi gün ilişkiden sonra banyo yaparken çıkarmıştım:) ama çok değişik şekilde kullanıp hamile kalanlar var.adet günü takanlar bile vardı o zaman araştırmıştım
Amin tatlım inşAllah iğnenin 8.günü bugün haftasonuna etkisi gecer sanırım hayırlısyla olsun belim dün bi agrıdı bi agrıdı iğne batması gibiH Hayalimi_yasarken canım hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçla dönersin
@tubanusta ve senden güzel haberler bekliyoruz Rabbim vesile kılsın bebişleriniz sımsıkı tutunsun
Bilmiyorum ama o şekilde deneyip hamile kalanda var.Adet gunu sacma olur bence... sonucta bebek tutunmadiysa ne fayda edecek ki
Duzelmistir bence hadi bakalim. Insallah gerek kalmaz. Gercek atesin gelmis bugun tabloyaYok bir aydır bıraktık son zamanlarda eşim düzensiz içmeye başladı ben de sinirlenip almadım.bu ay test verecek sonuca bakalım gerçekten faydası olmuşsa yeniden kullanmaya başlarız diyorum
Her halukarda atesli hatunsun. Bu ates benim hamile ateşim.Sonunda bir düzene giriyor mu ne? Ohhh... çok şükür uzun aradan sonra 36.7 yi gördüm. Bu resmen delilik. Ateşin düşmesi için yalvaracağımı bilmezdim
Evet ateş Yükseldi:) ama vücudumda hala enfeksiyon var.şuan Boğaz'ım dolu sesim kısılmış.gözümde de enfeksiyon var.2gübdür şiş kızarıklık çapaklanıyordu açamıyorum gözümü.ff i de kendi haline bıraktım :)bu gidişle Düne çekecek çizgiyi ama bence çok daha önce Çatladı yumurta.hadi Hayırlısı artık bekleme zamanıDuzelmistir bence hadi bakalim. Insallah gerek kalmaz. Gercek atesin gelmis bugun tabloya
Her halukarda atesli hatunsun. Bu ates benim hamile ateşim.
Canım sadece 5-6 gün ölçtüğün ateş çok bir şey ifade etmez bence. Bazı aylar ateşimiz yüksek seyredebiliyor. Ama inşallah hamilesindirmerhaba kızlar ben tekrar geldim. tüm ay boyunca ateş ölçmüyordum ama reglime yakın olan son 5-6 gün ölçtüm 2 aydır. bu ay ilk defa değşik bişey oldu. ateşim regl öncesi kaç aydır 36.3-36.4 - 36.5 arasında gezerdi. bu ay reglime 3 gün kaldı bu arada 36.8-36.9 sürekli böyle . hatta akşamları 37.1 e çıkyıor ve vücudumu bi ateş basıyor. başka herhangi bi değşiklik yok. bildiğiniz regl öncesi değişiklikler. ne dersiniz bu ateş yükselmesi normal midir sizce ?
Gecmis olsun canim hakkinda hayirlisi olsun.Evet ateş Yükseldi:) ama vücudumda hala enfeksiyon var.şuan Boğaz'ım dolu sesim kısılmış.gözümde de enfeksiyon var.2gübdür şiş kızarıklık çapaklanıyordu açamıyorum gözümü.ff i de kendi haline bıraktım :)bu gidişle Düne çekecek çizgiyi ama bence çok daha önce Çatladı yumurta.hadi Hayırlısı artık bekleme zamanı
İnşallah canım yaa valla maymun oldum iyice hamile miyim değil miyim her ay her ayCanım sadece 5-6 gün ölçtüğün ateş çok bir şey ifade etmez bence. Bazı aylar ateşimiz yüksek seyredebiliyor. Ama inşallah hamilesindir
Ya hiç sormayın, sabah da nöbetçiyim :/ bir de ben sene başında beş hafta hasta yattım şimdi izin alırken çok rahatsız oluyorum. Offf rabbim büyük.
Ben biliyorummmm
Çin tıbbında da var bu konu. Hatta tüp benekte Çin tıbbına göre ayaklar hep sıcak kalmalı denir çünkü ayak ısısı = rahim ısısı
Kızlar ısı sayesinde kan rahimde yoğunlaşıyor. Tutunma vs için ısı önemli rahimde. Soğuk rahim istenmeyen durum. Rahmin bereketi için sıcak gerekli. Yakı da bu işe yarıyor bence, denemeye değer kızlar.cibi35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?