eşim ilişkiden sonra bacaklarımı havaya kaldırıp salladı diyeni duydum vallatakla nidennn olmasınn
biz bebekteki ilişkiden sonra eşim 3 ay olmasın dikket edelim dedi dün bn çok özledim ne zaman olcak dedi bende olabilir ztn sen yasak koydun kendi kendine dedim adamın öyle bi atlayışı vardı ki gülmekten öldümVeson kiz tablondaki AM ve PM ler beni heyecanlandırdı bu ay rekor çalışma yapıyorsun desene beni geçersin kız sen
Benim arkadasimda yapmış adetten sonrakı günlerde çalışma olmuş şimdi 5 haftalık hamile.Yakı ile bir kez hamile kaldım ama kürtaj oldum.sonra tekrar 2 kez daha denedim tutmadı.uzun zamandır da denemedim
Ben öyle ogrendim adetime 10 gün vardı. Ama kimyasal oldu.Kizlar ben de hep soru sormak icin yaziyorum, ama tum yazdiklarinizi okuyorum, sizleri takip ediyorum :)
Hani ovulasyon testi ile gebeligin erkenden tespit edilmesi mumkun deniyor ya. Alakali basliklar da var ama ben size sormak istedim, masallah oldukca bilgilisiniz. Ovulasyondan kac gun sonra yapmak gerek? Ve garanti midir? Lh negatifse kesin hamilelik yok mudur?
Ben ov sonrasi 9.gundeyim. bat'ima tam 7 gun kaldi. Nasil sabredicem, bilmiyorum. Surekli belirti ariyorum kendimde. Takintili bir tip oldum.
Canım hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Sağlıklı bebiş olsun, annesine sıkı sıkı tutunsun inş. Buradan güzel haberlerini de duyarız inşKızlar, bugün aşılamam oldu.. çok acı çektim.. meğerse rahim ağzım çok darmış..çok canım acıdı' çığlık çığlığa, ..doktor aşılamanın normal ilişkşyengöre oranın yüksek olması , rahim ağzı darlığı olduğunu söyledi, spermlerin oradan Rahime geçirmemesinden kaynaklı olduğunu söyledi. İnş çektiğim acılara değer.. duanızda eksik etmeyin..
Benim eşim de ne zaman zararliydi ilk üç ay mi son üç ay mi dedi ikisi de dedim o zaman şuan ortadayiz zararsız dedi öyle gelişti işlerbiz bebekteki ilişkiden sonra eşim 3 ay olmasın dikket edelim dedi dün bn çok özledim ne zaman olcak dedi bende olabilir ztn sen yasak koydun kendi kendine dedim adamın öyle bi atlayışı vardı ki gülmekten öldüm
Soermler içeride 4 güne kadar canlı kalabiliyor yani sizde en son 25 te ilişki olduysa spermler içerde hazır bekliyordu.daha sonraki 4 gün içerisinde ovulasyon olsa bile gebelik şansı var demektir.bu Yüzden de kanda negatif çıkmış olabilir.geç döllenmeden dolayı.ki Dr da bunu Demiş sanırım.Ilk hamileligim usg takibiyle oldu. En son 19.gundu galiba dr'a gittigimde dr "bu 21'de catlar, 21-23-25 calisin" dedi, takibi orda kesip gonderdi beni. Aynen dedigi gunlerde calistik. Ilk iliskiden 11 gun sonra kan negatifti. Ilk iliskiden 17 gun, son iliskiden 13 gun sonra sabah erken gebelik testinde bile ikinci cizgi hayaletti, ve nihayet o gunun aksami kan 140 idi. Son iliskiden 17 gun sonra kese usg'de zar zor gorundu ve dr "25'ten bile sonra olmus gibi kucuk" demisti. Ama 25'ten sonra iliski olmadi. Ben de bu olayi kendi kendime hep soyle yorumladim; o donem yumurtlamam hep gec oluyordu, min 21.. demek ki embriyonun olusum sureci de bende yavas yavas oldu diye dusunmustum:))
Aslinda dongum artik eskisinden kisa. 30-31 genelde. Hatta gecen ay ilk denememde 29.gun regl oldum. Bu ay ovulasyon testine gore bir gun daha geri geldi, 28 oldu dongum. Bende bir hizlanma var yani bakalim hayirlisi:)) artik biyolojik saat panigiyle nasil bir ureme icgudusu sardiysa beni, dusunce gucuyle sistem hizlandi
Dusunce gucuyle hamile de kalsak keske
Ben beneşim ilişkiden sonra bacaklarımı havaya kaldırıp salladı diyeni duydum vallatakla nidennn olmasınn
Yok Kız senin eline su dökememVeson kiz tablondaki AM ve PM ler beni heyecanlandırdı bu ay rekor çalışma yapıyorsun desene beni geçersin kız sen
Kesin var cnm o kadar çok ki yakı ile hamile kalan.kimilerine vesile oluyor işte:)Kiz ben de yaki kullandigim ay hamile kaldimetkisi var galiba. Ovu gunune denk getirmek lazim
Veson
ay hele eşim de ben de böğürtlen kökü duyuncaDene bacım dene içinde kalmasın bebek için yemediğimiz şey içmediğimiz ot yapmadığımız Yöntem kalmasın
Canım kızı nasıl olmuş acep neden utanıyorsaBenim eşim de ne zaman zararliydi ilk üç ay mi son üç ay mi dedi ikisi de dedim o zaman şuan ortadayiz zararsız dedi öyle gelişti işlerşimdi de kızından utaniyomus hey Allah im
Ayyy yazıkbiz bebekteki ilişkiden sonra eşim 3 ay olmasın dikket edelim dedi dün bn çok özledim ne zaman olcak dedi bende olabilir ztn sen yasak koydun kendi kendine dedim adamın öyle bi atlayışı vardı ki gülmekten öldüm
Ben ovu gununden bi gun once taktim. Ertesi gunu gece iliski oldu, hic kalkmadan yattim sabah dusa girerken de cikardim.. bi de o durum var ya.. yoksa bi gun daha bekletirdim..Kesin var cnm o kadar çok ki yakı ile hamile kalan.kimilerine vesile oluyor işte:)
Sen nasıl kullandın kaç gün kaldı?
Yok Kız senin eline su dökemembakma sen hergün ilişki oldu gibi gözüküyor ama aslında ilişkiler Arasında en az 30 saat var.benden bu kadar kızlar bugün çalışma olmaz sanırım yarın da ateş 36,8 i GÖRDÜ mü ben bu Ay'ı kapatırım
Valla sorma adama bi haller geldi :) bide kızı oynuyo kıpır kıpır tekmeler falan önce soruyor napiyo uyuyo mu diyeay hele eşim de ben de böğürtlen kökü duyuncadirek bu moddayız. en kötüsü oydu sanırım. Taki ayak dikmeler, dikerken gelen gülme krizleri anlatılmaz hepimiz yaşıyoruz zaten.
Canım kızı nasıl olmuş acep neden utanıyorsaben video izledim valla anne için ve bebek için ilişki aslında çok önemli. ben eşime de izlettim. artık abartı olmasa da haftada 1 bazen 2 oluyor.
eB
Benim arkadasimda yapmış adetten sonrakı günlerde çalışma olmuş şimdi 5 haftalık hamile.
Bugün koca yokKapatma kapatma icerisi bos kalmasin
Herhalde bu böğürtlen kökünden bir ben bir de çok da şeyapmamsk Lazım etkilenmediay hele eşim de ben de böğürtlen kökü duyuncadirek bu moddayız. en kötüsü oydu sanırım. Taki ayak dikmeler, dikerken gelen gülme krizleri anlatılmaz hepimiz yaşıyoruz zaten.
Canım kızı nasıl olmuş acep neden utanıyorsaben video izledim valla anne için ve bebek için ilişki aslında çok önemli. ben eşime de izlettim. artık abartı olmasa da haftada 1 bazen 2 oluyor.
Benimde öyle birşey olmuştu ovudan bir gün önce taktım ovu günü ilişki yoktu ertesi gün ilişkiden sonra banyo yaparken çıkarmıştım:) ama çok değişik şekilde kullanıp hamile kalanlar var.adet günü takanlar bile vardı o zaman araştırmıştımBen ovu gununden bi gun once taktim. Ertesi gunu gece iliski oldu, hic kalkmadan yattim sabah dusa girerken de cikardim.. bi de o durum var ya.. yoksa bi gun daha bekletirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?