Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson kiz tablondaki AM ve PM ler beni heyecanlandırdı bu ay rekor çalışma yapıyorsun desene beni geçersin kız sen
biz bebekteki ilişkiden sonra eşim 3 ay olmasın dikket edelim dedi dün bn çok özledim ne zaman olcak dedi bende olabilir ztn sen yasak koydun kendi kendine dedim adamın öyle bi atlayışı vardı ki gülmekten öldüm

Ben öyle ogrendim adetime 10 gün vardı. Ama kimyasal oldu.

Canım hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Sağlıklı bebiş olsun, annesine sıkı sıkı tutunsun inş. Buradan güzel haberlerini de duyarız inş

Benim eşim de ne zaman zararliydi ilk üç ay mi son üç ay mi dedi ikisi de dedim o zaman şuan ortadayiz zararsız dedi öyle gelişti işler şimdi de kızından utaniyomus hey Allah im

Soermler içeride 4 güne kadar canlı kalabiliyor yani sizde en son 25 te ilişki olduysa spermler içerde hazır bekliyordu.daha sonraki 4 gün içerisinde ovulasyon olsa bile gebelik şansı var demektir.bu Yüzden de kanda negatif çıkmış olabilir.geç döllenmeden dolayı.ki Dr da bunu Demiş sanırım.

Ovulasyon tarihini kesin biliyorsan 10 gün sonra kanda mutlaka çıkacaktır.ha Çıkmayan var mıdır? Belki vardır ama çok nadirdir.açıkcası ben topikte ovu tarihini bilip de 10 .gün kanda çıkmayana henüz denk gelmedim.

İnşallah bu kısalmalar iyiye işarettir diyelim hadi Hayırlısı inşallah:))

Veson kiz tablondaki AM ve PM ler beni heyecanlandırdı bu ay rekor çalışma yapıyorsun desene beni geçersin kız sen
Yok Kız senin eline su dökemembakma sen hergün ilişki oldu gibi gözüküyor ama aslında ilişkiler Arasında en az 30 saat var.benden bu kadar kızlar bugün çalışma olmaz sanırım yarın da ateş 36,8 i GÖRDÜ mü ben bu Ay'ı kapatırım

Dene bacım dene içinde kalmasın bebek için yemediğimiz şey içmediğimiz ot yapmadığımız Yöntem kalmasın
ay hele eşim de ben de böğürtlen kökü duyunca direk bu moddayız. en kötüsü oydu sanırım. Taki ayak dikmeler, dikerken gelen gülme krizleri anlatılmaz hepimiz yaşıyoruz zaten.

Benim eşim de ne zaman zararliydi ilk üç ay mi son üç ay mi dedi ikisi de dedim o zaman şuan ortadayiz zararsız dedi öyle gelişti işler şimdi de kızından utaniyomus hey Allah im
Canım kızı nasıl olmuş acep neden utanıyorsa ben video izledim valla anne için ve bebek için ilişki aslında çok önemli. ben eşime de izlettim. artık abartı olmasa da haftada 1 bazen 2 oluyor.

Ayyy yazık bizim de o eski halimizden eser yok. Haftada 1 oluyor bazen 2 onda da adam kendi işine bakıyor uyuz oluyorum bi de bebek rahatsiz olmasin diye pozisyonunu degistirdi daha dogrusu benim en sevmedigim sekilde onunda en sevdigi.. oyle hallediyor bitti gitti.. hic bu hatun neymis ne istiyomus yok

Kesin var cnm o kadar çok ki yakı ile hamile kalan.kimilerine vesile oluyor işte:)

Sen nasıl kullandın kaç gün kaldı?
Ben ovu gununden bi gun once taktim. Ertesi gunu gece iliski oldu, hic kalkmadan yattim sabah dusa girerken de cikardim.. bi de o durum var ya.. yoksa bi gun daha bekletirdim..

Kapatma kapatma icerisi bos kalmasin

Valla sorma adama bi haller geldi :) bide kızı oynuyo kıpır kıpır tekmeler falan önce soruyor napiyo uyuyo mu diye

Kızlar başım ağırıyor öğleden beri görümcemin oğlu bende resmen susmayan bebek yapmışlar :) Ayy artık biraz sussan dedim ona az önce şaşkın şaşkın bakıyor bana :) inşallah bizimki böyle olmaz bebek işini bidaha düşünesim geldi resmen

Herhalde bu böğürtlen kökünden bir ben bir de çok da şeyapmamsk Lazım etkilenmedi

Ben ovu gununden bi gun once taktim. Ertesi gunu gece iliski oldu, hic kalkmadan yattim sabah dusa girerken de cikardim.. bi de o durum var ya.. yoksa bi gun daha bekletirdim..
Benimde öyle birşey olmuştu ovudan bir gün önce taktım ovu günü ilişki yoktu ertesi gün ilişkiden sonra banyo yaparken çıkarmıştım:) ama çok değişik şekilde kullanıp hamile kalanlar var.adet günü takanlar bile vardı o zaman araştırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…