Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim adet günü gelince birak adetten önce birakirsan hamileysen filan Allah korusun progesteron birden düşünce kanamayı tetikleyebilir ya da test yap ona göre birak

Başlama zamanını buldum araştırarak da bırakmayı çözememiştim canım çok teşekkür ederim. İlacı bırakmadan adet gelmiyor diye 13. gün bırakırsam 14-15. gün adet olabilirim diye düşünmüştüm. Test yapana kadar içerim şimdi

Allah Allah nedir bu rahim arkasındaki Sıvı böyle?neymişkş Eşli tedavi verdi?

Evet ovüden normal zamanlama olan 12 gün geçiyor, bırakıcaksın 1 hafta içinde olman gerekiyor. Çünkü aynı zamanda progestan adet gecikmesi de yapıyormuş.

Allah Allah nedir bu rahim arkasındaki Sıvı böyle?neymişkş Eşli tedavi verdi?
Hepsi aynı şeyleri söylüyor doktorlar bu sıvı ya kist vardır o gidince sıvısı oraya akabilir ya yumurta Çatladıği zaman çatlarken olan sıvı olabilir yada enfeksiyon vardır enfeksiyondan olur diyorlar doktor enfeksiyon için tedavi verdi şimdi ben bu sıvı 3 yıldır her muayenede orda dedim üstelik enfeksiyon tedavisi de yaptınız bana dedim o zaman sana bide eşli tedavi uygulayalım dedi 7 günlük bi fitil bide eşimle bana bi antibiyotik verdi işte.bide dedi ki senin hiç bi sorunun görünmüyor eşinin sperm analizi yaptırmasını öneririm size dedi bazen düsuklerine kimyasal gebelikler erkek kaynaklı olabiliyor dedi.o ürolog eşimi caydırdı sinir doktor yer etti kocamda gerek yok diye

bak foto eklicem alttan bakınca böyle çıktı iki bacağı var ortada da pipisi büyük ihtimal erkek dedi 10 gün sonra sonuç çıkarmış 2linin ozaman bidaha bakarız dedi
Anladim canım. Sana nubicin bakan biri de erkek gibi demis gördüm de. Benim de haftaya carsamba randevu. Bakalim heyecanla bekliyorum insallah gosterir

Veson canım sen 11.gün çatlatmışsın gibi geldi bana haberin olsun.
LeYLa_21 ablacım ateşlerimiz benziyor gibi. günlerimiz de aynı ama ben umutsuzum.

ben inofolic combi içtiğim ay hamile kaldm ve ilk defa okdr yoğun akıntı olmuştu ki yumurtlamada ilk defa ovu gününü anlamıştm

senin ki toz şase olandr 2 2 kullanıosan kombi kapsül hap şeklinde

Hayirla saglikla gelsinler canim. Kucagimiza alınca hic bir istek onlar kadar tatli gelmiycek insallah. Resimden anlayamadim ama
sanki oturuyomuşta bacaklarını açmış gibi düşün porselen bebek gibi
c harfi şeklince iki bacağı ortadaki beyaz nokta gibi yerde pipisi

sen pco musun peki? ilaçla ilgili öyle şeyler yazmışlar...
yok diilim hormon testlerimde normal ultrasonumda :) kısmet ozamanaymış belki de doktor önermedi bana ben kendim kullanmıştım denemiş olayım diye ama 2 yıldır bebek istiyoruz 1 yıldırda sıkı takipteyim ama ilk defa ovu olduğunu hissetmiştim demek ki bnm tek yumurtanı in kaliteli olmasını sağladı diye düşünmüştüm

Progestetonu kesince ne zaman adet geliyor biliyor musunuz? Bilen varsa yazabilir mi??
Veson zafrina89 FreeSoull

Ayaklarımıza da yapıştırılın yakı o zaman FreeSoull

o da ne demek? Çok geçmiş olsun ilk kez duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…