canim adet günü gelince birak adetten önce birakirsan hamileysen filan Allah korusun progesteron birden düşünce kanamayı tetikleyebilir ya da test yap ona göre birak
kızlar ense kalınlığı 0.8 çıktı burun da 2.4 tü sanırım boyumuz 55mm %80 erkek
Allah Allah nedir bu rahim arkasındaki Sıvı böyle?neymişkş Eşli tedavi verdi?Kızlar doktordan geliyorum bütün herşeyimi aldım gittim doktora baktı hiç bişeyin yok dedi pıhtılaşmam da yokmuş kromozom analizinin sonucunu beklemeye gerek yok dedi.glucophage ni biz kilolu hastalarımıza veriyoruz yumurtaliklarinda iyi görünüyor dedi yumurtlamaya yardımcı innofolik kombi öneriyorum dedi onu yazdı bu sana daha iyi gelir dedi.veee başımın belası rahim arkasında yine sıvı var eşli enfeksiyon tedavisi verdi onun içinde
2li testte mi soyledi canim bunu. Aa ben yaptirmamistim. Hayirla gelsin bakalim oğlusunkızlar ense kalınlığı 0.8 çıktı burun da 2.4 tü sanırım boyumuz 55mm %80 erkek
Evet ovüden normal zamanlama olan 12 gün geçiyor, bırakıcaksın 1 hafta içinde olman gerekiyor. Çünkü aynı zamanda progestan adet gecikmesi de yapıyormuş.Kaçıncı gün başlayıp 15 gün kullandın peki? Ben dr. a gitmeden aldım bu ay ilacı ovu. un 3. günü başladım içmeye 6. gün bugün. 10 günü tamamlayıp bırakmayı düşünüyordum.
evet canım 100lük toz benim ki. Bende 400 ü tamamlamak için 2-2 içiyorum
Hepsi aynı şeyleri söylüyor doktorlar bu sıvı ya kist vardır o gidince sıvısı oraya akabilir ya yumurta Çatladıği zaman çatlarken olan sıvı olabilir yada enfeksiyon vardır enfeksiyondan olur diyorlar doktor enfeksiyon için tedavi verdi şimdi ben bu sıvı 3 yıldır her muayenede orda dedim üstelik enfeksiyon tedavisi de yaptınız bana dedim o zaman sana bide eşli tedavi uygulayalım dedi 7 günlük bi fitil bide eşimle bana bi antibiyotik verdi işte.bide dedi ki senin hiç bi sorunun görünmüyor eşinin sperm analizi yaptırmasını öneririm size dedi bazen düsuklerine kimyasal gebelikler erkek kaynaklı olabiliyor dedi.o ürolog eşimi caydırdı sinir doktor yer etti kocamda gerek yok diyeAllah Allah nedir bu rahim arkasındaki Sıvı böyle?neymişkş Eşli tedavi verdi?
bak foto eklicem alttan bakınca böyle çıktı iki bacağı var ortada da pipisi büyük ihtimal erkek dedi 10 gün sonra sonuç çıkarmış 2linin ozaman bidaha bakarız dedi2li testte mi soyledi canim bunu. Aa ben yaptirmamistim. Hayirla gelsin bakalim oğlusun
Anladim canım. Sana nubicin bakan biri de erkek gibi demis gördüm de. Benim de haftaya carsamba randevu. Bakalim heyecanla bekliyorum insallah gosterirbak foto eklicem alttan bakınca böyle çıktı iki bacağı var ortada da pipisi büyük ihtimal erkek dedi 10 gün sonra sonuç çıkarmış 2linin ozaman bidaha bakarız dedi
ben inofolic combi içtiğim ay hamile kaldm ve ilk defa okdr yoğun akıntı olmuştu ki yumurtlamada ilk defa ovu gününü anlamıştmKızlar doktordan geliyorum bütün herşeyimi aldım gittim doktora baktı hiç bişeyin yok dedi pıhtılaşmam da yokmuş kromozom analizinin sonucunu beklemeye gerek yok dedi.glucophage ni biz kilolu hastalarımıza veriyoruz yumurtaliklarinda iyi görünüyor dedi yumurtlamaya yardımcı innofolik kombi öneriyorum dedi onu yazdı bu sana daha iyi gelir dedi.veee başımın belası rahim arkasında yine sıvı var eşli enfeksiyon tedavisi verdi onun içinde
senin ki toz şase olandr 2 2 kullanıosan kombi kapsül hap şeklindeeczanenin teli varsa ara söyle yoksa da getirtirler ama emin ol etken maddeleri aynı diye savunacaklar yaptıklarını.. Bende dr. ne veriyorsa onu alma taraftarıyım. İnofolic kullanıyorum ben canım ama dr. vermedi kendim aldım sabah 2 akşam 2 içiyorum.
evet nesli sabah1 akşam 1 alcaksnToz mu senin inofolic bu kapsül şeklinde içeriğindeki folik asit miktarına baktım 200 mcg yani sabah 1 akşam 1 içmek lazım günlük folik asit 400 mcg almamız lazım ya o yüzden sabah 1 akşam 1 içmeliyim galiba
Hayirla saglikla gelsinler canim. Kucagimiza alınca hic bir istek onlar kadar tatli gelmiycek insallah. Resimden anlayamadim amabak bacak arası bnde nubtan geçen cmt erkek diye anlamıştm ama kız istediğimizden konduramıyodum
sanki oturuyomuşta bacaklarını açmış gibi düşün porselen bebek gibiHayirla saglikla gelsinler canim. Kucagimiza alınca hic bir istek onlar kadar tatli gelmiycek insallah. Resimden anlayamadim ama
Boyle anlatinca anladim simdi canim. Bir sonraki randevuya belli olur artik.sanki oturuyomuşta bacaklarını açmış gibi düşün porselen bebek gibi
c harfi şeklince iki bacağı ortadaki beyaz nokta gibi yerde pipisi
sen pco musun peki? ilaçla ilgili öyle şeyler yazmışlar...ben inofolic combi içtiğim ay hamile kaldm ve ilk defa okdr yoğun akıntı olmuştu ki yumurtlamada ilk defa ovu gününü anlamıştm
yok diilim hormon testlerimde normal ultrasonumda :) kısmet ozamanaymış belki de doktor önermedi bana ben kendim kullanmıştım denemiş olayım diye ama 2 yıldır bebek istiyoruz 1 yıldırda sıkı takipteyim ama ilk defa ovu olduğunu hissetmiştim demek ki bnm tek yumurtanı in kaliteli olmasını sağladı diye düşünmüştümsen pco musun peki? ilaçla ilgili öyle şeyler yazmışlar...
o da ne demek? Çok geçmiş olsun ilk kez duydum.Kızlar doktordan geliyorum bütün herşeyimi aldım gittim doktora baktı hiç bişeyin yok dedi pıhtılaşmam da yokmuş kromozom analizinin sonucunu beklemeye gerek yok dedi.glucophage ni biz kilolu hastalarımıza veriyoruz yumurtaliklarinda iyi görünüyor dedi yumurtlamaya yardımcı innofolik kombi öneriyorum dedi onu yazdı bu sana daha iyi gelir dedi.veee başımın belası rahim arkasında yine sıvı var eşli enfeksiyon tedavisi verdi onun içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?