Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iiz oğluş geliyormuş hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah:))
zafrina89 bizimde görüntü aynen böyleydi:) bir dahakine kesinleşir sanırım..
passionete canım senin ne zaman kontrol, ne zaman belli olacak hiç yorum yok mu? Nub a göre falan?

Veson bu ay güzel geçmiş maşallah

Reactions: iiz
Veson canım sen 11.gün çatlatmışsın gibi geldi bana haberin olsun.
@LeYLa_21 ablacım ateşlerimiz benziyor gibi. günlerimiz de aynı ama ben umutsuzum.
Tükrük testi var onu girince 12 ye çekiyor ama ben akışına bıraktım bakalım ff bey hangi güne çekecek Leyla bu ay dk hapı kullanıyor senin test günü ne zaman?

ay evet baya da belli bn erkek olduğunu benimsemeye çalışıyorum değişeceği hiç aklıma gelmiyo ztn :) sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah şu ikilide bakılan hcg ile cinsiyet tahmini var ya 50nin altıysa erkek üstüyse kız diyo sen ikiliyimi yaptırmıştn daha ayrıntılı bi testmi yaptırmıştın tam hatırlayamadm

Ateş bir türlü yükselmedi çalışmalarda bitmedi bir türlü artık yeter

Tükrük testi var onu girince 12 ye çekiyor ama ben akışına bıraktım bakalım ff bey hangi güne çekecek Leyla bu ay dk hapı kullanıyor senin test günü ne zaman?

ben yapıyorum ama negatif çıkıyor adetime daha 4 5 gün var bakalım Allah tan umut kesilmez ama bir şey yok gibi.
ben 11 ya da 12 de çatlamış gibi gördüm seninkini. inşallah bu ay muradın olur canım.

Evet canım sağlıkla gelsinlerde:) ben ikiliyide yaptırdım, baktım şimdi de 32.85 çıkmış o değer, galiba tutmuş bende:) senin kaç?

Canim ben hic anlamiyorum nubdan.bir topicde sordum ultrason 10+6dyi nub icin küçük dedi en azindan 11 falan olmasi lazimmis. Ama 6 haftalik ultrasona keseye gore kiz gibi dedi biri. Randevu haftaya carsamba o gunu bekliyoruz sabirsizlikla bakalim. Sen nasilsin? Nasil gidiyor

ben yapıyorum ama negatif çıkıyor adetime daha 4 5 gün var bakalım Allah tan umut kesilmez ama bir şey yok gibi.
ben 11 ya da 12 de çatlamış gibi gördüm seninkini. inşallah bu ay muradın olur canım.
Amin cnm inşallah.ben de 13 te Çatladı gibi hissettim belirtilerden ama Ateş'e bakınca 12 daha mantıklı ama bu gidişle ff Düne çizgiyi çekecek.eğer adet gelirse anlarız hangi gün Çatladı bakalım.

Sen ne yapıyorsun negatif çıkıyor anlamadım? Ateş düşük gidiyor senin ama bu şekilde de hamile kalan çok.hayırlısı olur inşallah

iğneden sonra dün 12.günümdü idrar testi akşam negatif çıktı canım. kafam baya karıştı valla bende anlamıyorum artık.
inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

o da ne demek? Çok geçmiş olsun ilk kez duydum.
Canım benım 3 yıldır hep görünen bi sıvı bu rahim arkasında dogluas diye bi boşluk varmış orda oluyor bazı doktor önemsiz olabilir bazı dönemler diyo bazısı takip etmemiz lazım diyor bu doktorda her seferinde enfeksiyon olma ihtimalinde duruyor ilaç veriyor işte

Ilk kez Ateş'ten hangi gün Çatladı yumurtam anlayamadım:) bu ay derece Değişikliği oldu eski derece annemlerdde kaldı.o Yüzden her aydan farklı ilerledi ateş.zaten hafta sonu da 1 saat erken ölçtüm saat Değişikliği yapmış telefon otomatik ben de anlamamışım.yani abuk subuk birşey oldu tablonun durumu anlayacağın umarım sonu güzel olur
İyi olmuş cnm bol çalışma iyidir:) bana da 11 de catlamış gibi geldi ...

İyi olmuş hem ilişki anlamında hemde belki karmaşaya bebek çıkıp gelir

Bende 10. Haftada sormuştum aslında neyse az kalmış seninde kontrole, benimde haftaya Çarşamba idi kontrol ama iptal oldu biz iyiyiz şimdilik canım, ayrıntılıyı bekliyorum hala:))

Evet dereceni unuttuğunu hatırlıyorum canım, çalışmalar güzel ama bu seferde böyle olsun:)) inşallah son tablo olur

iğneden sonra dün 12.günümdü idrar testi akşam negatif çıktı canım. kafam baya karıştı valla bende anlamıyorum artık.
inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
Insallah pozitif olur canim.

Bende 10. Haftada sormuştum aslında neyse az kalmış seninde kontrole, benimde haftaya Çarşamba idi kontrol ama iptal oldu biz iyiyiz şimdilik canım, ayrıntılıyı bekliyorum hala:))
Valla bilmemki canim oyle dediler. Zaten anlamayinca. Birde burdaki samimiyet olmayinca. Hayirlisi artik. Ayrintili nereye yaptircaksin canim. Kosuyolu medipolda hakan apaydin varmis onu övdüler baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…