Insallah pozitif olur canim.
Valla bilmemki canim oyle dediler. Zaten anlamayinca. Birde burdaki samimiyet olmayinca. Hayirlisi artik. Ayrintili nereye yaptircaksin canim. Kosuyolu medipolda hakan apaydin varmis onu övdüler baya.
zafrina89 canım oğluşun mu oluyor hayırlı olsun tutturamadım cinsiyeti kız o kordon olmasın
Önemli olan sağlıklı olması sağlıcakla kucagına al ins canım
Anladim canim. Ben 2li yaptirmadim. Ayrintiliyi cok iyibir yerde yaptirmak istiyorum perinatolog bu bahsettigim bakalim. Sanirim ona gitcem ben deBen Avrupa tarafındayım canım, Koç Ünv. Hastanesine gidiyorum, ayrıntılı da orada olacak. Ama dr perinatolog değil sadece yurtdışında bunun eğitimini almış iyi olduğunu söylüyorlar ikiliyide o yapmıştı benim. Ama Allah korusun ekstra bir durum çıkarsa daha iyi birine giderim mutlaka..
valla bizde kız diye bekliyoduk amaaa doktor büyük ihtimal erkek dedi bakalım bi hafta sonra sonuç almaya gidince ne dicek kdndi doktorum 16dan önce söylemem dedizafrina89 canım oğluşun mu oluyor hayırlı olsun tutturamadım cinsiyeti kız o kordon olmasın
Önemli olan sağlıklı olması sağlıcakla kucagına al ins canım
:) saol canım darısı sağlıkla rahatlıkla tez vakitte size olsunhenüz bu konularda pek fikrim yok ama iyidir heralde degerler. ohhh masallah diyelim oglusuna:)
amin canım inşallah daha kesin diil ama bakalım hayırlısı :) darısı tez zamanda sağlıkla size olsunMasallah erkek bebişlerimiz çoğaldı saglikla gelsin insallah
Sagol gülüm napim bende iş kurs ev bu döngüdeyim yaram acımıyor artık ama yine kanama var napıcam bilemiyorum artık..sende bebişte iyisinizdir inşallah dua et canımCanım sen neler yapıyorsun, yaralar iyileştimi?
Evet ilişki anlamında gerçekten iyi oldu Ateş'in yükseldiğini görünce benim psikolojikmsn çalışma isteğim kalmıyorİyi olmuş hem ilişki anlamında hemde belki karmaşaya bebek çıkıp gelir
Evet ya sonu gelmiyor tabloların.kk ya kayıt olurken son tablo olsun diye ismimi ''ve son'' koydum ama birtürlü son olmadı gitti artık sayısını hatırlamıyorum.Evet dereceni unuttuğunu hatırlıyorum canım, çalışmalar güzel ama bu seferde böyle olsun:)) inşallah son tablo olur
Önce ateşini ölç sonra Alarmı kapat.ben öyle yapıyorum alarm çalar çalmaz dereceyi sokuyorum ağzıma alarm orda uzun uzun ÇalıyorBu ay ölçüm saatimi 5 e aldım ama bi türlü uyanamıyorum saati kapatıyorum 6 da uyanıyorum bünyem alışmış 6 ya ama mecbur 1 saat geri almam lazım namaz geri gidiyor çünkü inşallah relg bitince düzene girer uyanmam
Sagol gülüm napim bende iş kurs ev bu döngüdeyim yaram acımıyor artık ama yine kanama var napıcam bilemiyorum artık..sende bebişte iyisinizdir inşallah dua et canım
Evet ya sonu gelmiyor tabloların.kk ya kayıt olurken son tablo olsun diye ismimi ''ve son'' koydum ama birtürlü son olmadı gitti artık sayısını hatırlamıyorum.ismimi mi değiştirsem acep Hayırlısı bakalım
Mantıklı bende öyle yapayım inşallah bu seferde derece ağzımda uyumamÖnce ateşini ölç sonra Alarmı kapat.ben öyle yapıyorum alarm çalar çalmaz dereceyi sokuyorum ağzıma alarm orda uzun uzun Çalıyorbir gün komşu şu Alarmı kapat artık diye yukarı çıkacak
Derecenin hafızası varsa sorun yok:))Mantıklı bende öyle yapayım inşallah bu seferde derece ağzımda uyumam
Bence de yeter bu durgunluk:)Ay değiştirme Başka biri ile konuşuyorum gibi olur arada böyle durgunluk oluyor sonra hamile haberi almaya başlıyoruz e yeterince durgunluk oldu inşallah güzel hbrler gelir artık.
Oy oy erkek annesi mi olcan sen debak bacak arası bnde nubtan geçen cmt erkek diye anlamıştm ama kız istediğimizden konduramıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?