Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zafrina89 canım oğluşun mu oluyor hayırlı olsun tutturamadım cinsiyeti kız o kordon olmasın
Önemli olan sağlıklı olması sağlıcakla kucagına al ins canım

Bu ay ölçüm saatimi 5 e aldım ama bi türlü uyanamıyorum saati kapatıyorum 6 da uyanıyorum bünyem alışmış 6 ya ama mecbur 1 saat geri almam lazım namaz geri gidiyor çünkü inşallah relg bitince düzene girer uyanmam

Insallah pozitif olur canim.

Valla bilmemki canim oyle dediler. Zaten anlamayinca. Birde burdaki samimiyet olmayinca. Hayirlisi artik. Ayrintili nereye yaptircaksin canim. Kosuyolu medipolda hakan apaydin varmis onu övdüler baya.

Ben Avrupa tarafındayım canım, Koç Ünv. Hastanesine gidiyorum, ayrıntılı da orada olacak. Ama dr perinatolog değil sadece yurtdışında bunun eğitimini almış iyi olduğunu söylüyorlar ikiliyide o yapmıştı benim. Ama Allah korusun ekstra bir durum çıkarsa daha iyi birine giderim mutlaka..

Anladim canim. Ben 2li yaptirmadim. Ayrintiliyi cok iyibir yerde yaptirmak istiyorum perinatolog bu bahsettigim bakalim. Sanirim ona gitcem ben de

zafrina89 canım oğluşun mu oluyor hayırlı olsun tutturamadım cinsiyeti kız o kordon olmasın
Önemli olan sağlıklı olması sağlıcakla kucagına al ins canım
valla bizde kız diye bekliyoduk amaaa doktor büyük ihtimal erkek dedi bakalım bi hafta sonra sonuç almaya gidince ne dicek kdndi doktorum 16dan önce söylemem dedi

Evet dereceni unuttuğunu hatırlıyorum canım, çalışmalar güzel ama bu seferde böyle olsun:)) inşallah son tablo olur
Evet ya sonu gelmiyor tabloların.kk ya kayıt olurken son tablo olsun diye ismimi ''ve son'' koydum ama birtürlü son olmadı gitti artık sayısını hatırlamıyorum.ismimi mi değiştirsem acep Hayırlısı bakalım

Önce ateşini ölç sonra Alarmı kapat.ben öyle yapıyorum alarm çalar çalmaz dereceyi sokuyorum ağzıma alarm orda uzun uzun Çalıyor bir gün komşu şu Alarmı kapat artık diye yukarı çıkacak

Sagol gülüm napim bende iş kurs ev bu döngüdeyim yaram acımıyor artık ama yine kanama var napıcam bilemiyorum artık..sende bebişte iyisinizdir inşallah dua et canım

Uzun sürecek sanırım iyileşmesi, ilişki oluyor ama de mi? geçsin bir an önce inşallah..biz iyiyiz şükür.. Her duamda aklımdasınız emin olun canım...

Ay değiştirme Başka biri ile konuşuyorum gibi olur arada böyle durgunluk oluyor sonra hamile haberi almaya başlıyoruz e yeterince durgunluk oldu inşallah güzel hbrler gelir artık.

Ya kızlar bn progestanı alttan koyuyorm da bugün elime top gibi bisey degiyo girişte yatarak koyuyorm yanlısmı yaptım acaba korktum böyle szladı için sanki

Kızlar kimyasal gebelik gecirenler değer düşüne kadar ilişki oluyo olmuyo mu. Utandım doktora da soramadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…