canım teşekkür ederim :)iiz oğluş geliyormuş hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah:))
zafrina89 bizimde görüntü aynen böyleydi:) bir dahakine kesinleşir sanırım..
@passionete canım senin ne zaman kontrol, ne zaman belli olacak hiç yorum yok mu? Nub a göre falan?
Veson bu ay güzel geçmiş maşallah
doktordan utanılır mı kızKızlar kimyasal gebelik gecirenler değer düşüne kadar ilişki oluyo olmuyo mu. Utandım doktora da soramadim.
ay bilemedm henüz benimseyebilmiş diilim malum bütün hayaller kız üstüneydi :) bi kesinleşsinde bakalım :) sağlıkla doğsunlar inşallahOy oy erkek annesi mi olcan sen de
Belki kordondur dicem ama :) sağlıkla gelsinler ben ikisine de aynı hevesteydim ama rüyamda hep maviş gözlü kızım olduğunu gördüm kızım oluyo bakalım maviş olcak mi :))ay bilemedm henüz benimseyebilmiş diilim malum bütün hayaller kız üstüneydi :) bi kesinleşsinde bakalım :) sağlıkla doğsunlar inşallah
Belki kordondur dicem ama :) sağlıkla gelsinler ben ikisine de aynı hevesteydim ama rüyamda hep maviş gözlü kızım olduğunu gördüm kızım oluyo bakalım maviş olcak mi :))
Kanama yoksa sıkıntı yokKızlar kimyasal gebelik gecirenler değer düşüne kadar ilişki oluyo olmuyo mu. Utandım doktora da soramadim.
Yok biz Prof oldukhiç soyleme yaee sizde doktor yarısı sayilirsinjz:))
Vajene ilacı iterken parmağına sert yuvarlak balon gibi birşey mi geldiYa kızlar bn progestanı alttan koyuyorm da bugün elime top gibi bisey degiyo girişte yatarak koyuyorm yanlısmı yaptım acaba korktum böyle szladı için sanki
Bugün iş yerinden yakın arkadaşım bebek yapmaya karar vermişler eşi ile. Bana da ne yapayım diye danışti. Ben de LH testi verdim ve anlattım. Ateş ölçme yöntemine dahabhazir değil. Üç aydır deniyorlar ve 2 yıllık veliler. Neyse, benden önce başka arkadaş da anlatmış bir şeyler. O da takvim yöntemini anlatmış çünkü ikinci denemede 3o günlük regle göre 14 gün önce ilişki olmuş pat maşallah çocuk olmuş o da. Hikayesi şükür burda bitmiş. Koz bir ondan dinlemiş bir de benden dinledi. Her ikisi bana Prof unvanı verdiYok biz Prof olduk
Hayırdır insAllah. Anlat dinlerim ben cnm. Kötü bişey olmamistir insAllahkızlar sizi çoktandır takip ediyom buğün yazı cam dedim acayip his ediyom kendimi ağlaya ağlaya hela oldum konuşmaya ihtiyacım var
Bugün iş yerinden yakın arkadaşım bebek yapmaya karar vermişler eşi ile. Bana da ne yapayım diye danışti. Ben de LH testi verdim ve anlattım. Ateş ölçme yöntemine dahabhazir değil. Üç aydır deniyorlar ve 2 yıllık veliler. Neyse, benden önce başka arkadaş da anlatmış bir şeyler. O da takvim yöntemini anlatmış çünkü ikinci denemede 3o günlük regle göre 14 gün önce ilişki olmuş pat maşallah çocuk olmuş o da. Hikayesi şükür burda bitmiş. Koz bir ondan dinlemiş bir de benden dinledi. Her ikisi bana Prof unvanı verdi
Ben böyle luteal fazdi yok efenim lutein hormonuydu... diye anlatinca!?...
kızlar sizi çoktandır takip ediyom buğün yazı cam dedim acayip his ediyom kendimi ağlaya ağlaya hela oldum konuşmaya ihtiyacım var
etiketlemeyi unuttum canım üsteki mesajaHoş geldin canım
Allah razı olsun canım bizimde dualarımız seninle Rabbim saglıcakla kavustursun hayırlı kolay dogum nasip etsinKizlar merhaba, nasilsiniz ? Dogumuma az kaldi, hepiniz aklimdasiniz bol bol dua edecegim sanci cekerken hepinize.
inşallah canım umudum ve inancım sonsuz bu günede şükür ama ne bilim işte nefis arada dürtüyo benim şöylt 21 yaş iki yurtalıkta 3 santim çukulata kisti bide rahim filmi çektik oda azıcık sıkıntılı bu ay ovalasyon testi denedim bide bi ev ebesi otlu çay tüpleri açmak için fitil balık yağından bide yakı bata son 4 gün kasıklar ağırmaya başladı olmadı yine galiba bu ayda olmazsa tüp leroskopi olcam ama çok korkuyom yaaaAllah razı olsun canım bizimde dualarımız seninle Rabbim saglıcakla kavustursun hayırlı kolay dogum nasip etsin
wagen canım senin hikayen nasıl ne zamandır deniyorsunuz belli bi sorun var mı? Ağla dök içini rahatla ama asla umitsiz olma Hepimiz Rabbim in Ol emrini bekliyoruz dua ve sabırla gelecek inş bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?