Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay bilemedm henüz benimseyebilmiş diilim malum bütün hayaller kız üstüneydi :) bi kesinleşsinde bakalım :) sağlıkla doğsunlar inşallah
Belki kordondur dicem ama :) sağlıkla gelsinler ben ikisine de aynı hevesteydim ama rüyamda hep maviş gözlü kızım olduğunu gördüm kızım oluyo bakalım maviş olcak mi :))

Ya kızlar bn progestanı alttan koyuyorm da bugün elime top gibi bisey degiyo girişte yatarak koyuyorm yanlısmı yaptım acaba korktum böyle szladı için sanki
Vajene ilacı iterken parmağına sert yuvarlak balon gibi birşey mi geldi

Yok biz Prof olduk
Bugün iş yerinden yakın arkadaşım bebek yapmaya karar vermişler eşi ile. Bana da ne yapayım diye danışti. Ben de LH testi verdim ve anlattım. Ateş ölçme yöntemine dahabhazir değil. Üç aydır deniyorlar ve 2 yıllık veliler. Neyse, benden önce başka arkadaş da anlatmış bir şeyler. O da takvim yöntemini anlatmış çünkü ikinci denemede 3o günlük regle göre 14 gün önce ilişki olmuş pat maşallah çocuk olmuş o da. Hikayesi şükür burda bitmiş. Koz bir ondan dinlemiş bir de benden dinledi. Her ikisi bana Prof unvanı verdi

Ben böyle luteal fazdi yok efenim lutein hormonuydu... diye anlatinca!?...

kızlar sizi çoktandır takip ediyom buğün yazı cam dedim acayip his ediyom kendimi ağlaya ağlaya hela oldum konuşmaya ihtiyacım var

Ben sizin haricinizde bir Tek kardeşimle konuşuyorum bu konuları o da anlayabilecegim dilden konuş abla diyo :)) ama kocayı egittim o artık anlıyor söylediklerimi

hoşbulduk her topikde ilk cevap yazan melekgim ben bu gün çok kötüyum ya sanki hiç anne olmıycak gibiyim çok ağladım kendi kendime bugün acayip yorgun düştümya ben ne yapcağımı şaşırdım çok yoruldum çok çok zorbi sınavmış evlat hasreti Allah kimseye yaşatmasın düşmanıma dahi

Kizlar merhaba, nasilsiniz ? Dogumuma az kaldi, hepiniz aklimdasiniz bol bol dua edecegim sanci cekerken hepinize.
Allah razı olsun canım bizimde dualarımız seninle Rabbim saglıcakla kavustursun hayırlı kolay dogum nasip etsin

wagen canım senin hikayen nasıl ne zamandır deniyorsunuz belli bi sorun var mı? Ağla dök içini rahatla ama asla umitsiz olma Hepimiz Rabbim in Ol emrini bekliyoruz dua ve sabırla gelecek inş bebişler

inşallah canım umudum ve inancım sonsuz bu günede şükür ama ne bilim işte nefis arada dürtüyo benim şöylt 21 yaş iki yurtalıkta 3 santim çukulata kisti bide rahim filmi çektik oda azıcık sıkıntılı bu ay ovalasyon testi denedim bide bi ev ebesi otlu çay tüpleri açmak için fitil balık yağından bide yakı bata son 4 gün kasıklar ağırmaya başladı olmadı yine galiba bu ayda olmazsa tüp leroskopi olcam ama çok korkuyom yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…