- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 333
bi alışsanız hemen eliniz yastık altına gider valla alıştı ben uyanır uyanmaz derecem nerde diye soruyorum eşimeUnutuyorum diye yastık altına koydum yine unuttum bu gece ayar vereceğim inşallah hiç ölçmek nasip olmadı maalesef
Hadi ya niye geçmemiş öyle çok mu kötü oldun? Ikili antibiyotik yazmış diğer antibiyotik de kuvvetli aslında demekki enfeksiyon ciddi.Veson canım merhaba, nasılsın?
Bir şey sormak istiyorum. Dişçiye gittim apar geçmemiş hala dedi. Ve şunu yazdı, penicilin muadiliymiş eczacinin dediğine göre.
Largopen 1g Tablet
Amoksisilin
Alıp devam edeyim dimi?
Cnm bunlarda penos gibi Penisilin türevi ilaçlarYa canım bende net ten öyle okudum. Ama gittiğim disciyi hiç tanimiyorum. O yüzden aldım ama daha baslamadim. Almanya daki doktorundan bu ilacı bilmiyorum demiş. Yani büyük ihtimal firma adı yüzünden tanimamistir. Sonuçta ilaclar aynı bile olsa her ülkede farklı firmalardan farkli isimlerde çıkıyor. Öyle ışte. Veson can yazsinda rahatlayacam
Canım ilk sayfada ff ateş tablon yok. Aslında ateş konusunda ben de yeniyim. Ama ateş tablonu, ilişki günlerini ve ovulasyon da pozitif olan günleri girip gönderirsen kızlar daha iyi yardımcı olabilirler :)Kizlar bu ay ustuste cok calisma psikolojik olarak yipratti diye yazmistim. Bu ay 1-2 calismayla denemek istiyorum. Yalniz ovu testi ve ff bir araya gelince kafam gercekten cok karisti. Pikten ne kadar zaman sonra yumurta catlamis, gecen 2 aya bakip bunu cozmeye calisiyorum.
Subatta 17 subat cuma saat 15'te ovu testte iki cizgi esitti. 18 subat cmrt saat 15'te ikinci cizgi daha acikti. 6 mart pzrt saat 11'de regl basladi. (Iliskiler 17 subat gece, 18 subat gece, 19 subat gunduz)
Martta 17 mart cuma saat 15'te ikinci cizgi daha koyuydu. 18 mart cmrt saat 15'te ikinci cizgi yok denecek kadar silikti. 2 nisan pazar saat 9'da regl basladi. (Iliskiler 15 mart sabah, 17 mart sabah, 18 mart gece, 20 mart sabah)
Bu durumda subatta ve martta hangi gunler catladi, tahmin edebilecek olan var mi?
Kafayi yedim artik takvimi acip saymaktan.
benim gözümde tugba da ama dillendirmek istemedim :)
Hadi ya niye geçmemiş öyle çok mu kötü oldun? Ikili antibiyotik yazmış diğer antibiyotik de kuvvetli aslında demekki enfeksiyon ciddi.
İnşallah eşine hamile testinide verirsin canım benim inşallah birgün başlasam inşallah gerisi gelirdebi alışsanız hemen eliniz yastık altına gider valla alıştı ben uyanır uyanmaz derecem nerde diye soruyorum eşime
12. GünKaçıncı günün bugün kuzum
Adaçayı da çok rahatlatır, doğal antibiyotik. Demle, limon sık. Ilıyınca bal koy, yudum yudum içsin. Sanki böyle boğazında gezdirir gibi bulaştırarak içsin cnm.Sağol canımm ateşi düştü çok şükür de boğaz ağrısı var biraz onuda spreyle falan geçiştiriyoruz. Antibiyotik bugün yarın etki eder artık inşallah
Senin ovu testlerine güven olmuyor sen her ihtimale bugünü değerlendir Dr a da bir türlü gidemedin
Geçmiş olsunnnnMalesef canım ya10 gündür ne çektiğimi ben biliyorum. İlk üç gün çok korkunçtu
İnşallah bu sefer iyileşir. Artık dönünce Almanyada cektirecegim. Hem o zamana bebeğim.biraz daha büyümüş olur. Biran önce şu disten kurtulurum ınş.
Keşke hiç bebek işlerine girmeden dislerimi halletseymisimgebeyken çok çok daha zormus
Canım ya bugün ateşin düşmüşbir kaç gündür bakamamistim. hayırlısı olsun.
Rabbim çok bekletmeden bebeğine kavuştursun seni ınş..hep duamdasin...
Amin inşAllah canım test günüm perşembe kan tahlili yaptıracagım bakalım
Saolasın canım beklmeye devam bakalım :)benim gözümde tugba da ama dillendirmek istemedim :)
İyiyim canım saol sen nasılsın evet az kaldı heyecanlıyım ama hiç bir hissim yok perşembe kan testi verecegim doktorum öyle demişti bekliyorm bakalım hayırlısı dua edin bana :)Tgbptn canım dpo12 desin maasallah epey yol almıssın cok az kalmış. nasılsın bu arada peki ? ne zaman test yapacaksın?
Canım yabancı bi site vardı ismini tam hatırlayamıyorum. Bilen kızlar varsa yazarlar. İlacın ismini değil de etken maddesini yazınca hamilelikte risksiz, az riskli, riskli şeklinde bilgi alabiliyorsun. Bi araştır istesenYa canım bende net ten öyle okudum. Ama gittiğim disciyi hiç tanimiyorum. O yüzden aldım ama daha baslamadim. Almanya daki doktorundan bu ilacı bilmiyorum demiş. Yani büyük ihtimal firma adı yüzünden tanimamistir. Sonuçta ilaclar aynı bile olsa her ülkede farklı firmalardan farkli isimlerde çıkıyor. Öyle ışte. Veson can yazsinda rahatlayacam
Sukur canim iyiyiz bugun kontrolumuz vardi buyumusler bebisler 1,100civari kilolari 32 cm teyzoslari :))Melissa81 canım sen nasılsın ?
Gecmis olsun canim benimde dolgu disimin parcasi kirilmisti ilk zamanlar bende pisman olmustum disleri aksattigima insallah gecer hemenMalesef canım ya10 gündür ne çektiğimi ben biliyorum. İlk üç gün çok korkunçtu
İnşallah bu sefer iyileşir. Artık dönünce Almanyada cektirecegim. Hem o zamana bebeğim.biraz daha büyümüş olur. Biran önce şu disten kurtulurum ınş.
Keşke hiç bebek işlerine girmeden dislerimi halletseymisimgebeyken çok çok daha zormus
Canım ya bugün ateşin düşmüşbir kaç gündür bakamamistim. hayırlısı olsun.
Rabbim çok bekletmeden bebeğine kavuştursun seni ınş..hep duamdasin...
amin canım benim inşallah hepimiz tez vakitte veririz müjdeleri eşlerimizeİnşallah eşine hamile testinide verirsin canım benim inşallah birgün başlasam inşallah gerisi gelirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?