Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya niye geçmemiş öyle çok mu kötü oldun? Ikili antibiyotik yazmış diğer antibiyotik de kuvvetli aslında demekki enfeksiyon ciddi.

Cnm bunlarda penos gibi Penisilin türevi ilaçlar

Canım ilk sayfada ff ateş tablon yok. Aslında ateş konusunda ben de yeniyim. Ama ateş tablonu, ilişki günlerini ve ovulasyon da pozitif olan günleri girip gönderirsen kızlar daha iyi yardımcı olabilirler :)

Hadi ya niye geçmemiş öyle çok mu kötü oldun? Ikili antibiyotik yazmış diğer antibiyotik de kuvvetli aslında demekki enfeksiyon ciddi.

Malesef canım ya 10 gündür ne çektiğimi ben biliyorum. İlk üç gün çok korkunçtu
İnşallah bu sefer iyileşir. Artık dönünce Almanyada cektirecegim. Hem o zamana bebeğim.biraz daha büyümüş olur. Biran önce şu disten kurtulurum ınş.

Keşke hiç bebek işlerine girmeden dislerimi halletseymisim gebeyken çok çok daha zormus

Canım ya bugün ateşin düşmüş bir kaç gündür bakamamistim. hayırlısı olsun.
Rabbim çok bekletmeden bebeğine kavuştursun seni ınş..hep duamdasin...

Kaçıncı günün bugün kuzum
12. Gün

Sağol canımm ateşi düştü çok şükür de boğaz ağrısı var biraz onuda spreyle falan geçiştiriyoruz. Antibiyotik bugün yarın etki eder artık inşallah
Adaçayı da çok rahatlatır, doğal antibiyotik. Demle, limon sık. Ilıyınca bal koy, yudum yudum içsin. Sanki böyle boğazında gezdirir gibi bulaştırarak içsin cnm.

Senin ovu testlerine güven olmuyor sen her ihtimale bugünü değerlendir Dr a da bir türlü gidemedin

Değerlendirdim. Bakalım ne olacak. Sen de bilirsin bende de akıntı çok değildir, pek anlaşılmaz, bugün görünce şaşırdım valla. Başka sebeple bu akıntı olabilir mi?

Geçmiş olsunnnn
Amannn bulunur bir yol...
Ben yaptırdım da bir işe yaramadı. Vallahi üzerine çürüdü bile

Tgbptn canım dpo12 desin maasallah epey yol almıssın cok az kalmış. nasılsın bu arada peki ? ne zaman test yapacaksın?
İyiyim canım saol sen nasılsın evet az kaldı heyecanlıyım ama hiç bir hissim yok perşembe kan testi verecegim doktorum öyle demişti bekliyorm bakalım hayırlısı dua edin bana :)

Canım yabancı bi site vardı ismini tam hatırlayamıyorum. Bilen kızlar varsa yazarlar. İlacın ismini değil de etken maddesini yazınca hamilelikte risksiz, az riskli, riskli şeklinde bilgi alabiliyorsun. Bi araştır istesen

Melissa81 canım sen nasılsın ?
Sukur canim iyiyiz bugun kontrolumuz vardi buyumusler bebisler 1,100civari kilolari 32 cm teyzoslari :))
5 hafta sonraya hazirlikli ol dedi tabi kismet su vs gelmezse Allahin izniyle insallah iyice gelisimlerini tamamlayip gelirler insallah..
Bugun minnos bir yavruyu annesi atmis onu esimle veterinerlik hizmetlerine verdik evde bakmak istedim ama dr.um kabul etmedi.kizimm kordon bagi bile duruyordu gobusunde cok agladim ona nasil verdigimiz sutu icti gorsen..
Aklima sen geldin :))
Icim cok rahat uyuyabilirim bugun yoksa olucekti sabaha
Ondan hem cok duygusalim hemde cok mutluyum bugun :))
Sen nasilsin canim bebis nasil testler vs nasil gidiyor bulantilar gecmistir insallah

Gecmis olsun canim benimde dolgu disimin parcasi kirilmisti ilk zamanlar bende pisman olmustum disleri aksattigima insallah gecer hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…