Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım hsg çektirmeyi düşünüyosun demi kesinlikle şişli echomarı tavsiye ederim 1.5 yıl olacak hsg filmini çektireli. İlgi alakaları güzel rahatlatıcı konuşup işleme başlıyorlar.hiç ağrı sızım olmadı şükür açıktıı tüpler. Yanlış hatırlamıyorsam 15 dk içinde çıktı sonuç.

Bende nette bi videosunu izledim de 1-2 dk sürüyor işlem regl geldiğinde görüşücem canım teşekkür ederim.

Canım Veson iki gündür eşim erken gidiyo işe bende uyanmak zorunda kalıyorum.Eşimi yolcu ediyorum.sabah 6.20 gibi ölçüyorum normalde saatim 07.05e kurulu ölçümde yaklaşık 1 saat önce değiştirirmi ateşimi . Sabah 6 da ölçmüştüm dün 36.1di 7.05de ölçtüm tekrar yatağa geçip 36.02 çıkmıştı.36.01 değerini girdim bende. Bu ay yükselmeye de geçmedi ateşim nedense

Bende nette bi videosunu izledim de 1-2 dk sürüyor işlem regl geldiğinde görüşücem canım teşekkür ederim.
evet canım sadece içerde soyunma odasında sıra varsa bekliyorsun işlem çok kolay ekranda izleyebilirsin tüplerini.bana vajinal muayene olduysan zorlanmazsın demişlerdi.

Selam kızlar nasılsınız ben çok üzgünüm yanımda ateş ölçer ve birgün bile ölcmedim
Sabah unutuyorum aklımın ucundan bile geçmiyor bugun adetimin 5. Günü hiç daha önce yapmadığım için unutuyorum

Veson help me!

Durum şu: ateş saçma sapan.
ovu testinden bir haber yok, yapıyorum ama sonuç alamadım.
amaaaa yumurta akı akıntı geliyor bugün sabahtan öğlene kadar. sulu değil yumurta akı, sünen.... Bu ne şimdi yaaa

Cnm bir saatlik fark derecede yaklaşık 0,1 fark olarak yansıyor bana dün çatlamış gibi geldi Yarınki Ateş'ten anlarız yarın vaktinde ölçmeye çalış.bugün dinlen gerekirse Yarını değerlendirirsin

Alarm kuruyor musun? Alarm kurarsan belki hatırlarsın

Senin ovu testlerine güven olmuyor sen her ihtimale bugünü değerlendir Dr a da bir türlü gidemedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…