Canim nettem bir bakayim dedim, 550 tl diyor, dogru mu? :/
Aynı moddayım :/
Bu ay çalışmalar da güzeldi aslında. Bir yarın olsun görelim.
Bilemiyorum ki kızlar sanki geliyorlar gibi .bugün yarın gelmese de öbür güne teşrif edecekler sanki.sabah ola hayrola Yarınki Ateş'ten anlarız.Insallah yukselir canim
Ateş de inmiş çıkmış dün inşallah yerleşmedirKızlar dün ilişkide kanama olmuş.5 gün ara vermiştik ama aslında canım da yanmamıştı havluda epey leke vardı. Acaba yerleşmeye zarar verir mi ilişkiler. Kafamda deli sorular......
Bilemiyorum ki kızlar sanki geliyorlar gibi .bugün yarın gelmese de öbür güne teşrif edecekler sanki.sabah ola hayrola Yarınki Ateş'ten anlarız.
.
canım hsg çektirmeyi düşünüyosun demi kesinlikle şişli echomarı tavsiye ederim 1.5 yıl olacak hsg filmini çektireli. İlgi alakaları güzel rahatlatıcı konuşup işleme başlıyorlar.hiç ağrı sızım olmadı şükür açıktıı tüpler. Yanlış hatırlamıyorsam 15 dk içinde çıktı sonuç.@missdincerFreeSoull @iiz H Hayalimi_yasarken kızlar kızım ateşli olduğu için sadece okuyabildim yazdıklarınızı ancak donebiliyorum çok teşekkür ederim.. yarından itibaren bu konuya odaklaniyorum artık hsg den başka yol kalmadı gibi.. Birde Anadolu yakasında iyi bir doktor öneriniz varsa sevinirim.
canım hsg çektirmeyi düşünüyosun demi kesinlikle şişli echomarı tavsiye ederim 1.5 yıl olacak hsg filmini çektireli. İlgi alakaları güzel rahatlatıcı konuşup işleme başlıyorlar.hiç ağrı sızım olmadı şükür açıktıı tüpler. Yanlış hatırlamıyorsam 15 dk içinde çıktı sonuç.
evet canım sadece içerde soyunma odasında sıra varsa bekliyorsun işlem çok kolay ekranda izleyebilirsin tüplerini.bana vajinal muayene olduysan zorlanmazsın demişlerdi.Bende nette bi videosunu izledim de 1-2 dk sürüyor işlem regl geldiğinde görüşücem canım teşekkür ederim.
Evet ; bitsin artık diye çığlık çığlığa; onların da bana o şekilde tepki vermesi de buradaki okuudklarıma göre beklenmedik hareketlerdi..Echomar da mı çektirdin ? İlk kez sende duyuyorum acı çeken. Herhalde açmaya çalışırlarken acımıştır.
Selam kızlar nasılsınız ben çok üzgünüm yanımda ateş ölçer ve birgün bile ölcmedim
Sabah unutuyorum aklımın ucundan bile geçmiyor bugun adetimin 5. Günü hiç daha önce yapmadığım için unutuyorum
Veson help me!
Durum şu: ateş saçma sapan.
ovu testinden bir haber yok, yapıyorum ama sonuç alamadım.
amaaaa yumurta akı akıntı geliyor bugün sabahtan öğlene kadar. sulu değil yumurta akı, sünen.... Bu ne şimdi yaaa
cibi35 geçmiş olsun cnm, kız nasıl oldu?
Cnm bir saatlik fark derecede yaklaşık 0,1 fark olarak yansıyor bana dün çatlamış gibi geldi Yarınki Ateş'ten anlarız yarın vaktinde ölçmeye çalış.bugün dinlen gerekirse Yarını değerlendirirsinCanımVeson iki gündür eşim erken gidiyo işe bende uyanmak zorunda kalıyorum.Eşimi yolcu ediyorum.sabah 6.20 gibi ölçüyorum normalde saatim 07.05e kurulu ölçümde yaklaşık 1 saat önce değiştirirmi ateşimi . Sabah 6 da ölçmüştüm dün 36.1di 7.05de ölçtüm tekrar yatağa geçip 36.02 çıkmıştı.36.01 değerini girdim bende. Bu ay yükselmeye de geçmedi ateşim nedense
Alarm kuruyor musun? Alarm kurarsan belki hatırlarsınSelam kızlar nasılsınız ben çok üzgünüm yanımda ateş ölçer ve birgün bile ölcmedim
Sabah unutuyorum aklımın ucundan bile geçmiyor bugun adetimin 5. Günü hiç daha önce yapmadığım için unutuyorum
Senin ovu testlerine güven olmuyor sen her ihtimale bugünü değerlendir Dr a da bir türlü gidemedinVeson help me!
Durum şu: ateş saçma sapan.
ovu testinden bir haber yok, yapıyorum ama sonuç alamadım.
amaaaa yumurta akı akıntı geliyor bugün sabahtan öğlene kadar. sulu değil yumurta akı, sünen.... Bu ne şimdi yaaa
Aklını seveyim :)))Alarm kuruyor musun? Alarm kurarsan belki hatırlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?