Olur sen ölç henüz geç kalmış sayılmazsın alarm çalar çalmaz dereceyi Ağzına koy.2-3 gün ölç sonra unutmak şurda dursun hastalık olur :))Aklını seveyim :)))
Ya hiç kurmadim eşim uyandırıyor du
Buay yapsam olurmu yarın adetim 6. Günü
Eşim uyandırıyor du bugüne kadar ozaman saatide ateş ölçer ide yanima alayımAlarm çalınca da gelmiyor mu aklına :)
Cep telefonu ile dereceyi yakın koyma telefon dereceyi bozuyor bilgin olsunEşim uyandırıyor du bugüne kadar ozaman saatide ateş ölçer ide yanima alayım
Harikasınız :)
Çok teşekkür ederimOlur sen ölç henüz geç kalmış sayılmazsın alarm çalar çalmaz dereceyi Ağzına koy.2-3 gün ölç sonra unutmak şurda dursun hastalık olur :))
inşallah çatlamıştır canım ovu testinin pozitif olduğu gün uzayan akıntımda vardı.cumarteside ankya yolcuyum bi sonraki bata kadar ayrıyız eşimle bugün dinleneyimm artık görev haline dönsün istemiyorumCnm bir saatlik fark derecede yaklaşık 0,1 fark olarak yansıyor bana dün çatlamış gibi geldi Yarınki Ateş'ten anlarız yarın vaktinde ölçmeye çalış.bugün dinlen gerekirse Yarını değerlendirirsin
Hım tamam canım benim anladım ayarlarimCep telefonu ile dereceyi yakın koyma telefon dereceyi bozuyor bilgin olsun
bunu bilmiyordum gerçi ben yastık altına koyuyorum alarm çalınca başlıyorum ölçmeyeCep telefonu ile dereceyi yakın koyma telefon dereceyi bozuyor bilgin olsun
Evet bozuyor kullanma kılavuzunda yazıyor.ben teli koridora dereceyi de yastık altına koyuyorum.bunu bilmiyordum gerçi ben yastık altına koyuyorum alarm çalınca başlıyorum ölçmeye
teli ayak ucuna demişsin nasıl ayak ucunda oluyor telefonun telefonlar bizim hep komidinin üzerinde baş ucumuzda radyasyon yayıyor ama başka nereye koyacağımı bilemediğim için sordum canım . Eşime üroloji doktoru telefonlar odada olmasın dedi ama telefonlar oda da olması gerekiyor.özellikle eşimin meslek gereği.ne zaman göreve çağırcakları belli olmuyor.Evet bozuyor kullanma kılavuzunda yazıyor.ben teli koridora dereceyi de yastık altına koyuyorum.
Evet bozuyor kullanma kılavuzunda yazıyor.ben teli koridora dereceyi de yastık altına koyuyorum.
Unutuyorum diye yastık altına koydum yine unuttum bu gece ayar vereceğim inşallah hiç ölçmek nasip olmadı maalesefbunu bilmiyordum gerçi ben yastık altına koyuyorum alarm çalınca başlıyorum ölçmeye
Veson help me!
Durum şu: ateş saçma sapan.
ovu testinden bir haber yok, yapıyorum ama sonuç alamadım.
amaaaa yumurta akı akıntı geliyor bugün sabahtan öğlene kadar. sulu değil yumurta akı, sünen.... Bu ne şimdi yaaa
Bu aydan bana fayda yok galiba en korktuğum şey hamilelikte diş problemi bari gidip bide bunları baktırayım böyle değişik bişey sanki içindeki dişler canlı gibi dıştaki kaplamaya degiyormus gibi farklı bişey anlamadım gitti böyle dişleri zorlayıp yerinden sallayasım geliyor :)
İnşallah canım keşke öyle olsa :) bugün kuzenim 3. doğum için hastaneye yattı. Sanki benmişim gibi heyecanlanıyorum. Inşallah bize de nasip eder Rabbim.Ateş de inmiş çıkmış dün inşallah yerleşmedir
largopen gebelikte içilebiliyo diye duymuştm canım ilaçların gebelik kategorileri varmış yeni çğrendim ben bilmiyorum a kategorisi kullanılabilirVeson canım merhaba, nasılsın?
Bir şey sormak istiyorum. Dişçiye gittim apar geçmemiş hala dedi. Ve şunu yazdı, penicilin muadiliymiş eczacinin dediğine göre.
Largopen 1g Tablet
Amoksisilin
Alıp devam edeyim dimi?
Sonra Mesajı düzelttim cnm koridora bırakıyorum ayak uçlarım koridora Bakıyor:))teli ayak ucuna demişsin nasıl ayak ucunda oluyor telefonun telefonlar bizim hep komidinin üzerinde baş ucumuzda radyasyon yayıyor ama başka nereye koyacağımı bilemediğim için sordum canım . Eşime üroloji doktoru telefonlar odada olmasın dedi ama telefonlar oda da olması gerekiyor.özellikle eşimin meslek gereği.ne zaman göreve çağırcakları belli olmuyor.
largopen gebelikte içilebiliyo diye duymuştm canım ilaçların gebelik kategorileri varmış yeni çğrendim ben bilmiyorum a kategorisi kullanılabilir
b doktor önerisiyle kullanılabilir
c zarar yarar oranı düşünülüp doktor tarafından verilebilir
d ve x kullanılamazmış
düzeltmeye bakmamıştım canım tamam şimdi olduSonra Mesajı düzelttim cnm koridora bırakıyorum ayak uçlarım koridora Bakıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?