Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah çatlamıştır canım ovu testinin pozitif olduğu gün uzayan akıntımda vardı.cumarteside ankya yolcuyum bi sonraki bata kadar ayrıyız eşimle bugün dinleneyimm artık görev haline dönsün istemiyorum

Evet bozuyor kullanma kılavuzunda yazıyor.ben teli koridora dereceyi de yastık altına koyuyorum.
teli ayak ucuna demişsin nasıl ayak ucunda oluyor telefonun telefonlar bizim hep komidinin üzerinde baş ucumuzda radyasyon yayıyor ama başka nereye koyacağımı bilemediğim için sordum canım . Eşime üroloji doktoru telefonlar odada olmasın dedi ama telefonlar oda da olması gerekiyor.özellikle eşimin meslek gereği.ne zaman göreve çağırcakları belli olmuyor.

Veson canım merhaba, nasılsın?
Bir şey sormak istiyorum. Dişçiye gittim apar geçmemiş hala dedi. Ve şunu yazdı, penicilin muadiliymiş eczacinin dediğine göre.

Largopen 1g Tablet
Amoksisilin

Alıp devam edeyim dimi?

Ben iki aydir ovu testi yapip akintima dikkat ediyorum. 2 aydir ovu testi + olmadan 3-4 gun once ilk yumurta akini goruyorum. Yani ilk yumurta akindam 4-5 gun sonra ovu oluyo bende 2 aydir.

Canim hemen koş git baktır varsa bir şey tedavi ettir. Hamileliği öğrenene kadar yapılan tedaviler bebege zarar vermiyor. Benim dis tedavim yarıda kaldı 10 gündür mahvolmus durumdayım. Allahtan 2.trimesterda ortaya çıktı. İlk trimesterda da bir şeyler yapılıyor ama organ gelişimi olduğu için insanın içine sinmiyor... Hamilelikte çok zor canım.
İnşallah disinde bir şey yoktur. Varsa bile erken farketmissindir. Geçmiş olsun

largopen gebelikte içilebiliyo diye duymuştm canım ilaçların gebelik kategorileri varmış yeni çğrendim ben bilmiyorum a kategorisi kullanılabilir
b doktor önerisiyle kullanılabilir
c zarar yarar oranı düşünülüp doktor tarafından verilebilir
d ve x kullanılamazmış

Sonra Mesajı düzelttim cnm koridora bırakıyorum ayak uçlarım koridora Bakıyor:))

Ya canım bende net ten öyle okudum. Ama gittiğim disciyi hiç tanimiyorum. O yüzden aldım ama daha baslamadim. Almanya daki doktorundan bu ilacı bilmiyorum demiş. Yani büyük ihtimal firma adı yüzünden tanimamistir. Sonuçta ilaclar aynı bile olsa her ülkede farklı firmalardan farkli isimlerde çıkıyor. Öyle ışte. Veson can yazsinda rahatlayacam

Kizlar bu ay ustuste cok calisma psikolojik olarak yipratti diye yazmistim. Bu ay 1-2 calismayla denemek istiyorum. Yalniz ovu testi ve ff bir araya gelince kafam gercekten cok karisti. Pikten ne kadar zaman sonra yumurta catlamis, gecen 2 aya bakip bunu cozmeye calisiyorum.

Subatta 17 subat cuma saat 15'te ovu testte iki cizgi esitti. 18 subat cmrt saat 15'te ikinci cizgi daha acikti. 6 mart pzrt saat 11'de regl basladi. (Iliskiler 17 subat gece, 18 subat gece, 19 subat gunduz)

Martta 17 mart cuma saat 15'te ikinci cizgi daha koyuydu. 18 mart cmrt saat 15'te ikinci cizgi yok denecek kadar silikti. 2 nisan pazar saat 9'da regl basladi. (Iliskiler 15 mart sabah, 17 mart sabah, 18 mart gece, 20 mart sabah)

Bu durumda subatta ve martta hangi gunler catladi, tahmin edebilecek olan var mi?

Kafayi yedim artik takvimi acip saymaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…