Veson kuzum yumurta takibi yaptirma imkanin yokmu canim hani evet ates akinti ugrasiyoruz ama takip daha kisa surrde sonuc elde etmeni saglicak benceAteş bugün Tepetaklak oldu demekki yumurta 12 de Çatladı yakında da regl gelir.demekki bu ay da olmadı histereskopi de bir işe yaramadı daha ne yapayım :-/
Sagolasin canım. Hiç duymaim böyle bir siteyi. Burdan hem ve sona sordum hemde bir kaç doktor arkadaşa. Kullanbilirsin dediler. Allaha emanet dedik kullanıyoruz. Hayrola inşallahCanım yabancı bi site vardı ismini tam hatırlayamıyorum. Bilen kızlar varsa yazarlar. İlacın ismini değil de etken maddesini yazınca hamilelikte risksiz, az riskli, riskli şeklinde bilgi alabiliyorsun. Bi araştır istesen
Bende çok pişmanım... Ama artık geçti şimdi biran önce nasıl en sağlıklı kurtulurum onun derdindeyim... Gebelik emzirme filan bitince ilk işim komple ağız bakımı yaptirmak tepeden tırnağa.hayırlısı.Gecmis olsun canim benimde dolgu disimin parcasi kirilmisti ilk zamanlar bende pisman olmustum disleri aksattigima insallah gecer hemen
Çok geçmiş olsun cnm inşaşlah biran önce kurtulursun.evet ateş düşüşe geçti bu ayda Rabbim çok bekletmesin inşallah elden ne gelir?Malesef canım ya10 gündür ne çektiğimi ben biliyorum. İlk üç gün çok korkunçtu
İnşallah bu sefer iyileşir. Artık dönünce Almanyada cektirecegim. Hem o zamana bebeğim.biraz daha büyümüş olur. Biran önce şu disten kurtulurum ınş.
Keşke hiç bebek işlerine girmeden dislerimi halletseymisimgebeyken çok çok daha zormus
Canım ya bugün ateşin düşmüşbir kaç gündür bakamamistim. hayırlısı olsun.
Rabbim çok bekletmeden bebeğine kavuştursun seni ınş..hep duamdasin...
Yakında ilişki varsa spermle karışmış olabilir12. Gün
Adaçayı da çok rahatlatır, doğal antibiyotik. Demle, limon sık. Ilıyınca bal koy, yudum yudum içsin. Sanki böyle boğazında gezdirir gibi bulaştırarak içsin cnm.
Değerlendirdim. Bakalım ne olacak. Sen de bilirsin bende de akıntı çok değildir, pek anlaşılmaz, bugün görünce şaşırdım valla. Başka sebeple bu akıntı olabilir mi?
Ahh gec kaldim ama herkesi uyariyorum gercekten cok cok onemliBende çok pişmanım... Ama artık geçti şimdi biran önce nasıl en sağlıklı kurtulurum onun derdindeyim... Gebelik emzirme filan bitince ilk işim komple ağız bakımı yaptirmak tepeden tırnağa.hayırlısı.
Çok geçmiş olsun cnm inşaşlah biran önce kurtulursun.evet ateş düşüşe geçti bu ayda Rabbim çok bekletmesin inşallah elden ne gelir?
Cnm ya o aşamaları ben Çoktan geçtim.en son histereskopi oldum Dr birkaç ay doğal yolla deneyin olmazsa tüp bebek dedi.işte hist olalı 6 ay oluyor 2 ay korundum 4 aydır da çalışıyoruz.yavaş yavaş ümidim kırılıyor.tüp için hazır Değilim hem maddi hem manevi.hayırlusı artıkVeson kuzum yumurta takibi yaptirma imkanin yokmu canim hani evet ates akinti ugrasiyoruz ama takip daha kisa surrde sonuc elde etmeni saglicak bence
Maşallah kuzular ne güzel kilo almış öyleSukur canim iyiyiz bugun kontrolumuz vardi buyumusler bebisler 1,100civari kilolari 32 cm teyzoslari :))
5 hafta sonraya hazirlikli ol dedi tabi kismet su vs gelmezse Allahin izniyle insallah iyice gelisimlerini tamamlayip gelirler insallah..
Bugun minnos bir yavruyu annesi atmis onu esimle veterinerlik hizmetlerine verdik evde bakmak istedim ama dr.um kabul etmedi.kizimm kordon bagi bile duruyordu gobusundecok agladim ona nasil verdigimiz sutu icti gorsen..
Aklima sen geldin :))
Icim cok rahat uyuyabilirim bugun yoksa olucekti sabaha
Ondan hem cok duygusalim hemde cok mutluyum bugun :))
Sen nasilsin canim bebis nasil testler vs nasil gidiyor bulantilar gecmistir insallah
Cnm benim ya..keşke kafadan tamamen atsak ama aslında son aylar çok da kafama takmadım takmaya fırsatım olmadı sağlık sorunları pek fırsat vermedi.mantar idrar yolu enfeksiyonu Kızın Rahatsızlığı migren derken bu ayda gözüm ve Boğaz'ım enfeksiyon kaptı.bunlarla uğraşırken bebek biraz olsun kafadan çıktı.kk ya girince değil de ff e girince daha çok aklıma geliyor.ben de son aylar kendime yasak koydum ateş girip çıkıyorum tablo falan incelemiyorum.bu da gerçekten iyi geldi.aslında pek burdan yansıtamayan da kafamdan çıkartmaya çalışıyorum bu aralar.umarım başarılı olurum.Canım tanisali neredeyse bir yıl oldu... Sen ne kadar çok şey denedin... Elinden geleni ardına koymak diye bir tabir var ya o sensin...maşallah... İmkanların hepsini ise yarar diye sunulan neredeyse duyduğumuz her şeyi...Allah bizden istediğimiz şey icincabalamamizi istiyor... Sen bu çabasın..maşallah...
Ben nacizane senin son bir şeyi denemedigini düşünüyorum. O da bir şekilde kafanı bir şeye takip bebek olayını unutmak..unutmaya çalışmak... Unutmayi bile unutmak... Bu nasıl olur? Hangi yolla olur ne yapabilirsin gene senin bileceğim şey... Bir süreliğine kk yi mi birkairsin? Telefondan hayatından bebekle ilgili her şeyi mi çıkarirsin.. senelik izne mi ayrilirsin... Yeni bir entruman mi çalmaya başlarsınız.dikiş mi yaparsın. Yabancı bir dil ...ya bilmiyorum.. Canım sanki elden gelecek son şey bu gibi. Unutmak unuttuğunu bile unutmak. Tabloların yaptikalrin her şeyin tamam, insllah bir gün Rabbim ol diyecek ve biz hepimiz buradan senin haberini kutlayacağız:) topikte en çok yorum alan gebelik haberi olacak:)) inslalh insallah
Tmm canim anladim ama illa tup olcaksa hist den sonra en az bir asilama yaparlar inan bu daha az yipratir seni ucretide az tutuyor.keske olanaklar izin verse hemen yaptirsan boyle beklemek biliyorum ki cok yipratiyor.insallah rabbim mucizeni daha fazla bekletmeden yollar sana kalben diliyorum canimCnm ya o aşamaları ben Çoktan geçtim.en son histereskopi oldum Dr birkaç ay doğal yolla deneyin olmazsa tüp bebek dedi.işte hist olalı 6 ay oluyor 2 ay korundum 4 aydır da çalışıyoruz.yavaş yavaş ümidim kırılıyor.tüp için hazır Değilim hem maddi hem manevi.hayırlusı artık
Insallah canim veterinerle konustuk sut anne lazim ben bulurum diyince hemen goturduk ama yazik bizim siringadan oyle bir cektiki yavrum nasil acti onun emdigini gorunce yuregim dayanmadi birakmaya insallah bir kedide sahip cikar ona :)Maşallah kuzular ne güzel kilo almış öyleben üç tane yavru kedi baktım öyle anneleri gelmedi aldım eve sıcak şu torbası peluş içine koydum onları da yeni doğan bebekten hiç farklı değil bütün gece sırayla uyaniyolardi tuvaletini yaptırmak gerekiyor malesef yasatamadim bir hafta yaşadı en uzun yaşayan tam gözleri açılmıştı rahat derken sonuncu da koynumda öldü hiç unutmam o günleri gecem gündüzüm karıştı herşeyi araştırıp forumlarda yazisip aldım yaptım ama malesef yaşama şansları düşük oluyodu veteriner de o şekilde söylemişti inşallah sizin bulduğunuz kuzucuk yaşar Allah a emanet
Yok cnm aşılamayı önermedi direk tüp dedi.yaştan dolayı.bir de Kayıplar falan var ya pgt cgh falan da olabilir.dr da fazla bekleme dedi yaşın genç olsa bir sene doğal dene derdim ama yaşın ilerliyor birkaç ay dene olmazsa tüp yapalım dedi.Tmm canim anladim ama illa tup olcaksa hist den sonra en az bir asilama yaparlar inan bu daha az yipratir seni ucretide az tutuyor.keske olanaklar izin verse hemen yaptirsan boyle beklemek biliyorum ki cok yipratiyor.insallah rabbim mucizeni daha fazla bekletmeden yollar sana kalben diliyorum canim
Insallah canim en yakin arkadasimdan biliyorum ki kk da cok ornek var uzun zaman deneyip ilk tupte basarili olan cok kisi var imkanlari zorlayabiliyorsan bence bekleme canim malesef yaslarimiz bizi korkutuyor en azindan keske demezsin.beklemekte cok yipratiyor biz en son esimle kedi kopek gibiydik tabiri caizse herseye kuser alinir olmustuk simdi sukur hepsi gecti..kollari siva kuzum arastirmalara basla sen Allah buyuk vesileni o sekilde kilmistir belkiYok cnm aşılamayı önermedi direk tüp dedi.yaştan dolayı.bir de Kayıplar falan var ya pgt cgh falan da olabilir.dr da fazla bekleme dedi yaşın genç olsa bir sene doğal dene derdim ama yaşın ilerliyor birkaç ay dene olmazsa tüp yapalım dedi.
En iyisi ben ufaktan ufaktan tüp araştırmalarına gireyim.ancak psikolojim hazır olur maddi kısmını da bir şekilde hallederiz.
Veson kaç yaşındasın ben 29 u da 4 ay sonra dolduracağım sanki tüm hayatım bebeksiz geçecek gibi bazen içimi bi hüzün kaplıyor pazar günü değişiklik olsun dedik Trabzona avm ye yemeğe vs. Gittik hep bebekli aileler bebek arabalı aileler gördükçe üzüldüm berbat bi pazar geçirdim eşimde algıda seçicilik bizimki ne olur daha üzme kendini diyor.bende bu akşam eşime tüp bebek yaptıralım mı dedim keşke tutacağı kesin olsa saniye beklemezdim keşke benimde bi yavrum olsaYok cnm aşılamayı önermedi direk tüp dedi.yaştan dolayı.bir de Kayıplar falan var ya pgt cgh falan da olabilir.dr da fazla bekleme dedi yaşın genç olsa bir sene doğal dene derdim ama yaşın ilerliyor birkaç ay dene olmazsa tüp yapalım dedi.
En iyisi ben ufaktan ufaktan tüp araştırmalarına gireyim.ancak psikolojim hazır olur maddi kısmını da bir şekilde hallederiz.
Bi yavruyu da süt veren anneye alıştırdım zor oldu başta kabul etmedi tuttuk bakmasın diye uğraştık biraz emince yavruya kendi kokusu geçti tabi benimsedi hemen yoksa saldiriyodu başta çok güzel bi duygu vicdanı olarak büyük haz biliyorum :) ben de muz maden suyu sevmesem de kaşar tüketiyorum bakalım ne kadar olucak üç hafta sonra kontrolInsallah canim veterinerle konustuk sut anne lazim ben bulurum diyince hemen goturduk ama yazik bizim siringadan oyle bir cektiki yavrum nasil acti onun emdigini gorunce yuregim dayanmadi birakmaya insallah bir kedide sahip cikar ona :)
Sukur canim aklinda olsun protein ve kalsiyum agirlikli beslenirsen bebise cok faydasi oluyormus
Ne guzel canim Allah razi olsun guzel seyler bunlar :))Bi yavruyu da süt veren anneye alıştırdım zor oldu başta kabul etmedi tuttuk bakmasın diye uğraştık biraz emince yavruya kendi kokusu geçti tabi benimsedi hemen yoksa saldiriyodu başta çok güzel bi duygu vicdanı olarak büyük haz biliyorum :) ben de muz maden suyu sevmesem de kaşar tüketiyorum bakalım ne kadar olucak üç hafta sonra kontrol
Amin canım inşallah vakit oldukça tüm sayfaları okuyorum güzel bi haber alayım diye dua ederek inşallah herkesten alırızNe guzel canim Allah razi olsun guzel seyler bunlar :))
Insallah guzel cikar yediklerinle dogru orantili gidiyor sanirim kilolarida saglikli olsunlarda canim :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu topikteki tum arkadaslarin yuzu gulsun tez zamanda insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?