Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cici olmuşlar eline sağlık ben de bir şey reyim diyorum ama ne öreceğim onu bile bilmiyorum artık ipçiye gidip orda neye kara verirsem

teşekkür ederim şimdi portbebe örmeye başladım ama sağlam pazu yapıcam heralde bitirene kadar

Aslında hep umutluyuz ama aradan bi geliyor umutlarımız da yerle bir oluyor inşallah Rabbim nasip eder hepimize

Hepimiz aynıyız ben evliliğimi 4 aydan ibaret sayıyorum sonrası hep bebekle uğraşmakla mutsuz sonuçlarla geçti ilk gebeliğin mutluluğu heyecanı bidaha hiç olmadı bende bazen artık hayatımdan çıkarmak istiyorum bebek işini ama beceremiyorum of rüyalarım gecem gündüzüm hep bebek annelik inşallah hepimiz anneliği takarız

Bahar gelsin havalar guzellessin birazda alisveris telaslarin baslasin ozaman keyfin yerine gelir canim

Canim benim haklisin tup deneyimim olmadi ama kayipla beklemekle gecti nedemek istedigini anliyorum o tatiller dogumgu hediyeleri herbiri gecti basimizdan Rabbim insallah bekleyenleri daha fazla bekletmedin icinde sizleride insallah bende inaniyorum o guzel mujdeli haberleri alinca hepiniz unutacaksiniz bu bunalimlari evet hayat bunlari yasayarak deneyimleniyor malesef kiymetlilerimiz insallah saglikla kucagimizda olacak bir gun insallah

Merhaba kızlar. Elde olmayan nedenlerden dolayı topice giremedim. Sağolsun tuğbacım aracı oldu. Beni merak edip soran herkese teşekkür ediyorum canlarım. Tek tek alıntı yapamadım. Bugün doktor randevum vardı. Bu ay aşılama yapacaz. 75 lik doz iğne verdi. 6 gün yaptır dedi. Pazartesi tekrar bakacak yumoşlara. Inşallah bu ay hepimiz için hayırlı olur. Hasta olan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. Yarım yamalak bakabildim. Başka gelişme varmı bilmiyorum.. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum...

Sağol gülüm. Rabbim sanada gönlün gibi temiz hayırlı evlat nasip etsin canım..

Hoşgeldin leyla abla. aşılaman hayirli olsun simdiden. nerelerdeydin bunca zamandir merak ettim ama iyi olmana sevindim

Herşey bildiğin gibi abla hoşgeldin hepimiz özledik valla inşallah bu ay tedavi vesile olur sonu bebiş olur

Yuvarlak çok yaptım da beğenen alıp gidiyor :)) İlk acemilik işlerim var da onları gostermiyim dedim Kolay canım çabuk bitiyor en azından benim gibi sabirsizsan ideal ama yoruyor
Bende bi ara sarmıştım bunlara ama kolu gerçekten çok yoruyor kas lazım

Eklentiler

• IMG_20170404_200315.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…