cici olmuşlar eline sağlık ben de bir şey reyim diyorum ama ne öreceğim onu bile bilmiyorum artık ipçiye gidip orda neye kara verirsem
Aslında hep umutluyuz ama aradan bi geliyor umutlarımız da yerle bir oluyor inşallah Rabbim nasip eder hepimizeYaş 35 .dr yaşın ilerliyor daha fazla bekleme derken 20 li yaşlarda değilsin demek istedi.sen inşallah benim yaşa gelince 2. Yi de doğurmuş olacaksın ben inanıyorum sen de umudunu yitirme.dediğin gibi bir tutma meselesivar kaçıncı tüp kısmet olur Allah bilir.bunu da düşünmek gerek bir an önce kolları sıvayayım en iyisi
Hepimiz aynıyız ben evliliğimi 4 aydan ibaret sayıyorum sonrası hep bebekle uğraşmakla mutsuz sonuçlarla geçti ilk gebeliğin mutluluğu heyecanı bidaha hiç olmadı bende bazen artık hayatımdan çıkarmak istiyorum bebek işini ama beceremiyorum of rüyalarım gecem gündüzüm hep bebek annelik inşallah hepimiz anneliği takarızBen de epeydir korkuyorum ama galiba bende korkunun ecele faydası yok, kuralı işliyor :/
Bazen keşke olup olmayacağını bilsem diyorum, artık yük olmaya başladı konu. O yüzden her an salabilirim kendimi. Spora, güzellik bakım falana, ne bileyim selülitler gitsin, şurada kırışıklık olmuş, aman onu açayım, göbek katmerlendi de erisin, saçıma toka alayım....öyle yani... Hayatımı kendime adayayım dedim. Üç buçuk yıldır sadece Bebek Bebek diye diye yaşadım. Sonuç yok. Embriyo iyi,... Ama tutmuyor işte. Rabbimin bana yazdığını bilmiyorum. Ateş ölç, iğrenç şeyler ye, iç, iş ev her şeyi bebeğe göre karar ver. Terfi bile almadım, iş tekliflerini göğün tempo olur, Bebek yapacağım diye reddettim, evden bile taşınmadım o yüzden... Tatilde sahilde iğne vurulduğum yazlar var, gizli gizli... Tatil öncesi alınan negatif sonuçlardan berbat geçen yaz tatillerim var. Ya doğum günlerimiz? Yılbaşılarımız? özel günlere bir negatif tüp bebek sonucu aldım birer defa... Ve ben ayarlamadım, öyle denk geldi.... Bir sene yılbaşına, bir sene benim doğum günüme, bu sene kocamın doğum gününe... Harika hediyeler bunlar. Hayat verdi. O yüzden şu bünyem delirdi ya, normal vallahi... Muhtemelen iki aydır ovulasyon olmuyor. Ne yazdım be, içim şişmiş haberim yokmuş kızlar Hakkı'nızı helal edin. Sizi de şişirdim. Ama benVeson olsun Neslihaann olsun @ LeYLa_21 olsun... Eskilerden çok ümitliyim, kendimden fazla inanın. Gençlerin zaten olacak, vakti var, listeyi komple saymayayım. cibi35 nin de olacak... Olacak ilte kızlar, içime doğuyor. Güzel olacak her şey sizin için
Bahar gelsin havalar guzellessin birazda alisveris telaslarin baslasin ozaman keyfin yerine gelir canimbulantılar nerdeyse tamamen gectı arada hafıf yokluyor ama önemsiz onlar rahatladım artık. bilmiyorum keyifsizliğim neden hormonlardan galiba çok ugrasıyorum neşelenmek için ama nedense ilk ayları zor geçirmek benı bedensel olarak cok yormus galıba ondan
Canim bende bu donemde oluyor az ve sık yememi oneriyor dr.ama kahve yapmis olabilir seninkini tansiyon takibi yap bir sureKizlar kalp carpintisi olaniniz var mi??
Kahve ictim galiba ondan oldu
Valla 2 gundur canim kahve cekti normalde icmem.. oglen iciyorum bi bardak.. aksamCanim bende bu donemde oluyor az ve sık yememi oneriyor dr.ama kahve yapmis olabilir seninkini tansiyon takibi yap bir sure
Canim benim haklisin tup deneyimim olmadi ama kayipla beklemekle gecti nedemek istedigini anliyorum o tatiller dogumgu hediyeleri herbiri gecti basimizdan Rabbim insallah bekleyenleri daha fazla bekletmedin icinde sizleride insallah bende inaniyorum o guzel mujdeli haberleri alinca hepiniz unutacaksiniz bu bunalimlari evet hayat bunlari yasayarak deneyimleniyor malesef kiymetlilerimiz insallah saglikla kucagimizda olacak bir gun insallahBen de epeydir korkuyorum ama galiba bende korkunun ecele faydası yok, kuralı işliyor :/
Bazen keşke olup olmayacağını bilsem diyorum, artık yük olmaya başladı konu. O yüzden her an salabilirim kendimi. Spora, güzellik bakım falana, ne bileyim selülitler gitsin, şurada kırışıklık olmuş, aman onu açayım, göbek katmerlendi de erisin, saçıma toka alayım....öyle yani... Hayatımı kendime adayayım dedim. Üç buçuk yıldır sadece Bebek Bebek diye diye yaşadım. Sonuç yok. Embriyo iyi,... Ama tutmuyor işte. Rabbimin bana yazdığını bilmiyorum. Ateş ölç, iğrenç şeyler ye, iç, iş ev her şeyi bebeğe göre karar ver. Terfi bile almadım, iş tekliflerini göğün tempo olur, Bebek yapacağım diye reddettim, evden bile taşınmadım o yüzden... Tatilde sahilde iğne vurulduğum yazlar var, gizli gizli... Tatil öncesi alınan negatif sonuçlardan berbat geçen yaz tatillerim var. Ya doğum günlerimiz? Yılbaşılarımız? özel günlere bir negatif tüp bebek sonucu aldım birer defa... Ve ben ayarlamadım, öyle denk geldi.... Bir sene yılbaşına, bir sene benim doğum günüme, bu sene kocamın doğum gününe... Harika hediyeler bunlar. Hayat verdi. O yüzden şu bünyem delirdi ya, normal vallahi... Muhtemelen iki aydır ovulasyon olmuyor. Ne yazdım be, içim şişmiş haberim yokmuş kızlar Hakkı'nızı helal edin. Sizi de şişirdim. Ama benVeson olsun Neslihaann olsun @ LeYLa_21 olsun... Eskilerden çok ümitliyim, kendimden fazla inanın. Gençlerin zaten olacak, vakti var, listeyi komple saymayayım. cibi35 nin de olacak... Olacak ilte kızlar, içime doğuyor. Güzel olacak her şey sizin için
Dene bakalim birdaha hic olmazsa kahveagir geliyor olursa gebeligin yaptigi birsey canimValla 2 gundur canim kahve cekti normalde icmem.. oglen iciyorum bi bardak.. aksam
Ustu bi 5 dk fln çarpıntım oluyor.. birdaha icmeyecegim :)
Sağol gülüm. Rabbim sanada gönlün gibi temiz hayırlı evlat nasip etsin canım..Ben de epeydir korkuyorum ama galiba bende korkunun ecele faydası yok, kuralı işliyor :/
Canım benim bende sizleri özledim ablacım. Inşallah hepiniz iyisizdir..LeYLa_21 abla özlettin kendini,,
Cok guzel olmus bende yuvarlaklarindan yapmak istiyorum kolay mi zincir cekiyorsun demisti arkadasim
Hoşgeldin leyla abla. aşılaman hayirli olsun simdiden. nerelerdeydin bunca zamandir merak ettim ama iyi olmana sevindimMerhaba kızlar. Elde olmayan nedenlerden dolayı topice giremedim. Sağolsun tuğbacım aracı oldu. Beni merak edip soran herkese teşekkür ediyorum canlarım. Tek tek alıntı yapamadım. Bugün doktor randevum vardı. Bu ay aşılama yapacaz. 75 lik doz iğne verdi. 6 gün yaptır dedi. Pazartesi tekrar bakacak yumoşlara. Inşallah bu ay hepimiz için hayırlı olur. Hasta olan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. Yarım yamalak bakabildim. Başka gelişme varmı bilmiyorum.. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum...
Herşey bildiğin gibi ablaMerhaba kızlar. Elde olmayan nedenlerden dolayı topice giremedim. Sağolsun tuğbacım aracı oldu. Beni merak edip soran herkese teşekkür ediyorum canlarım. Tek tek alıntı yapamadım. Bugün doktor randevum vardı. Bu ay aşılama yapacaz. 75 lik doz iğne verdi. 6 gün yaptır dedi. Pazartesi tekrar bakacak yumoşlara. Inşallah bu ay hepimiz için hayırlı olur. Hasta olan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. Yarım yamalak bakabildim. Başka gelişme varmı bilmiyorum.. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum...
Bende bi ara sarmıştım bunlara ama kolu gerçekten çok yoruyor kas lazımYuvarlak çok yaptım da beğenen alıp gidiyor :)) İlk acemilik işlerim var da onları gostermiyim dedimKolay canım çabuk bitiyor en azından benim gibi sabirsizsan ideal ama yoruyor
evet anım normal benımde 1-2hafta nce coktu azaldı şimdiKizlar kalp carpintisi olaniniz var mi??
Kahve ictim galiba ondan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?