Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım ne desem telafisiz, biliyorum..m sadece dua etmek geliyor aklımdan... İnşallah senin bebisinde zamanını bekliyor dur...

Işte tam da bu noktaya gelmişken, kendini atsan güzellik merkezine , selulittlerine savaş acsan ne bileyim spora yazilsan.. belki unutursun belki o zaman beklemedigin anda çıkar gelir.. terfileri kabul etsen.. hiç biri geri dönüşsuz şeyler değil .. Bazen bir şeyi çok istedikçe o imtihana dönüşebiliyor Rabbjmt yardımcımız olsun... Her zaman duamdasin/duamdasiniz...

Canım Leyla ablacım hoşgeldin..heoimziin basindna bir şeyler geliyor geçiyor. Bunlar en kötüsü olsun inslalah. Yeni ay yeni tedavin hayırlı olsun umarım biran önce bebeğine kavusursun. Her şey yolunda gider insallah

Amin bitanem Allah razı olsun Asiyem.. Sen nasılsın gülüm bebiş nasıl? Inşallah herşey yolundadır ablacım..

ben de olabildiği kaar ıyı olmaya zorluyorum kendımı biliyorsun bebek hissediyor. çok neşeli geçmesini istiyrum aslında ama aynen senın gıbı her defasında bır şey zorluyor hormonlarımızda yerınden fırlamaya hazır zaten cabuk etkilenoruz. yyine de çok şükür iyiyim. bebegimin tekmeleriyle uyanıyorum artık. bir başladı hala devam edıyor en az yarım saatte bır hareketlenıyor yanı aralıklı da olsa butun gun pıt pıt vuruyor oğlum çok şükür.

benımde kalp çarpıntılarım oluyor. bır ara tuvalet sorunu azalmıstı şimdi gene öyle bıktım neredeyse durmadan tuvalete gıtmekten :)diyebilirim.oğlum olduğu fikrine iyiden iyiye ısındım ama hala alışverişe gideyim modunda değilm bir ara sabırsızıkla cinsiyeti bekledim alışveriş için ama sonra duruldu bu sabırsızlıgım. giderek uyumak zorlaşıyor bazen gece uykudan kalkıyorum rahatsızlıktan 3 gün önce bebek tüm gece hareket ettı ve tekmeledı sonunda gece 4 te ayaga kalktım ne oldu acaba diye . 1 saat uyudum sonra tekrar başladı . bazı geceler rahatsızlık oluyor yanı yinede ilk aylara göre çok şükür bin şükür iyiyim.çok çabuk yoruluyorum evin içindeki merdivenler bile yoruyor gözüm kesmıyor bazen üst kata cıkmaya.

hep kızlara dua edıyorum en çokta uzun zamandır bekleyen kızlara

allah bu duyguyu onlara da yasatsın inşallah :) birazda onların karnı agrısın degıl mı az da onlar şikayet etsin . gece gündüz dua ediyorum . bazen çok üzülerek yorularak yazıyorlar ya çok üzülüyorum

ufak tefek sorunları atlatacagız canım ne yapalım sana da cok gecmiş olsun tatlım.cinsiyet konusunda fikrini değiştieceksin diye dört gözle bekliyorum ne yalan söyleyeyım

Bebegim karnımda kıpırdadıkca dua ediyorum ne kadar zor bir süreç çok iyi biliyorum hep hep aklımdasınız hiç unutmuyorum ki nasıl unuturum sizi Allah zorunu kolay etsin Leylam canımcım Allah bebegini hayırlısıyla tez zamanda versin . sen de şikayet et inşallah bu bebek beni uyutmuyor tekmelemekten diye :)

ben daha iyiyim böyle musmutlu değilim sürekli bir rahatsızlık cabuk uzursuzluk hallerim var bir an da ağlayıverıyorum . ağrılarım ..vs vs derlken minik minik sıkıntılar yanı yoksa çok şükür her şey yolunda dogum doktoru bulmak dışında hala kılımı kıpırdatmadım sonunda ya devlette ya evde dogurursam şaşmayın :)
topikten iyi haberler gelse biraz neşelensek diye her gün bekliyorum. şimdi dua ettim hem sana hem ShinSeGi ya şu kızlar tedavi derken aaa baksınlar minik kuşları karınlarında inşallah. biliyorusn bende aşılamaya hazırlanıyordum ve o ayı salladım ovu testı bıle bıtmıstı evde ovuyu tespıt bıle edemedım ve aralıklı 2 ilişki oldu sadece inan en fazla 10 dk öylece kaldım hemen kalktım banyoya ama o bebegin gelecegı varsa her şey bahane geliyor işte kuzum hadı ınşallah sende hazırlanırken aşılamaya kalsın o hazırlıklar öylece ben attım aşılama raporunu bır yere :) sen de at inşallah

@gelecekelbetgelecek ile @Tugbanusta epey yol aldılar onları beklıyorum şimdi yüzümüz gülecek inşallah kızlar müjde verecekler diye

Amin bitanem Allah razı olsun Asiyem.. Sen nasılsın gülüm bebiş nasıl? Inşallah herşey yolundadır ablacım..
Bende daha iyiyim Leyla abla. Biraz zor günler geçirdim. İlk üç ayın stresi bitti derken on gündür disi deki apseyle uğraşıyorum.su an antibiyotik kullanıyorum sonra da çekilecek ınş. Ama hamdolsun. Hep diyorum bunlar en kötüsü olsun ınş. Rabbim dermansiz dert vermesin. Daha iyi günleri de görelim ins

nasıl gidiyor canım hamileliğin ?
Bi sknti yok simdilik arada duygusallasma huzursuzlanma disinda :) bide kalp carpintim var ama olsun yaa katlanirim :) dr ayda 1 kontrol artik dedi en son 7. Haftada gormustum ama dyanamadm yrn ozelden randevu aldim bi goriyim diyorum :) sen nasilsin iyimisin

canım kalp carpıntıları 12-13 haftaya kadar sürüyor sonra hafıflıyor. sakınlıkte kalırsan daha ıyı olursun. carpıntın olunca tv muzık falan kapat yapabılırsen yeşil alanlara gıtmeye calış. ılık dus al sakın rahat elbıseler gıy kendını daha ıyı hıssedersın. ben de sneın gıbı mınık sıkıntılar dısında ıyıyım. bende keyıfsızlenıyorum genelde neden bılmıyorum kahkahalar atayım bebek mutlu olsun dıye ugrasıyorum ama hep tersı oluyor

Canimm ya senin yazdıklarını bile okurken nasıl heyecanlandım..... biran önce bende o kipirdanmalara geçmek istiyorum. Bazen bir şey hissediyorum ama emin olamıyorum böyle pit pit gibi. .bagirsaktir diyip geçiyorum:)

Senin oğluşun çok hareketli olacak:) annesi. İnşallah. Rabbim sağ salim kucagimizada almayı nasip etsin... Sen böyle uykudan uayndiriyor filan dedinya bir arkadaşın karnında resmen morluklar varmış. Gelinimiz anlattı. Kadıncağız doğana kadar ne canım yandı diyormuş. O kadar olmasında ama böyle iletişim icinde olmak eminim çok daha başka bir duygudur:)

Açık hava temiz hava filan iyi geliyor ama çabuk yoruluyorum. Şimdi turkiyedeyimya sağlıklı beslenmeye dikkat edemiyorum. Herkes sürekli bir şey yedirme derdinde sürekli şiş hissediyorum. Dönünce ilk isim yürüyüşe ve yogaya başlamak olacak.

Ya canım cinsiyet konusunda kararliyim. Kız erkek farketmez dokuz ay bebeğim diye seveceğim... Allahtan gelen bir hediye gibi.. birde ben pembe ve mavi sevmiyorum boylellikle alışveriş yaparken diğer bütün renkleri kullanmış olacağım:) çevremde hediye alırken ister istemez benim zevkime uymuş olacak. Buda bir artı:) aslında dün cinsiyeti öğrenebilirdim disciden önce kadın doğuma gittim ama öğrenmedim. Hatta çıkınca aklıma geldi .Ama ilerleyen zamanlar ne olur bende bilmiyorum hayırlısı.
Yaa bende de alışveriş modu yok. Şöyle 20.haftayı tamamlayinca yavaş yavaş başlarım ama 0-6 ay kıyafet dışında pek bir şey almayı düşünmüyorum .diğer seyleride ihtiyaç oldukça almayı planlıyorum. Çoğu gereksiz geliyor. Yani ihtiyaç olunca etrafımda birinden (mesela gorumcemden) alabilirim hatta bebeğimin kullanıp kullanmayacaginida görmüş olurum. Etrafımda çok gördüm bir sürü şey alip çoğunu kullanmayan.. 20.haftayı geçince öncelikle doğuma hazırlanmaya başlayacağım. Bir kaç tane harika kitap ve bazı doğumu kolaylaştırıcı nefes ve egzersizler... Ardından manevi olarak kendimi çocuğuma hazırlamak istiyorum.. eşya her türlü alınır ama psikolji daha önemli.

İnşallah her şey yolunda agider. Bebek bekleyenler sağ salim.kucağına alır. İsteyenler hamile kalır. Rabbim.hepimizi muradimiza erdirsin

Son düzenleme:
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim. Inşallah Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün emeklerimizi zayi etmesin kuzum... Sende son durum nedir? Epeydir giremedim kim ne halde bilmiyorum..

Ay nolsun yemediğim içmediğim kalmadı bu ay yine negatifi gördüm canım progesteronda adeti erteledi ateş kaldı yukarda kırmızılar gelsin de hsg için gün alıyım diye bekliyorum işte :)

canım pıt pıt dıye sankı su da baloncuk patlıyor gibi oluyorsa onlar tekme işte yavas yavas güçlendiğinde anlıyorsun. ben 15 haftanın başında farkettım ilk oldugunda 2 kere pıt pıt oldu o kadar aradan 3 gun gectı ve birden hareketlendı yanı adım adım bekleme bır anda karnında kaymaya başlarsa sasırma . annem bana 2 gun once telefonda 2 hafta içinde bebek oynamaya baslar ilk hareketlerde korkma demıstı.
ben ilk hareketınde ağladım hüngür hüngür tutamadım kendimi bir taraftan karnımda hareketlerı dısardan ızlerken bir taraftan göbegıme gözyaşlarım dökülüyordu sonra hiç durmadı çok şükür. ben hareketler baslaınca anladım ki 3 gun önce o pıt pıt dısında kayma hıssettım onu bagırsak hreketı sandım megerse degılmıs sankı ııcnde balık kayıyor gıbı bır his oldu ben de. ben karnıma muzik dayadım ilk hareket o zaman gelmıstı ama bır daha yapmadım ben karına ses dayanmasını dogru bılmuyorum heyecanımı yenemedım yaptım ama kısacık yaptım hemende cevap gelmiş meğerse :)

kızlar ben folik asiti bıraktıktan sonra hiçbir takvıye almadım. kan degerlerıme falan bakıldı ama doktor bır sey vermedı bende sormadım hiç .... önemli olan ve bilmediğim bir şey var mı sizce ?

Aynen ama normalmis heralde. Bgn kasik bolgemde rhatszlik hssettim yattim hemen gecti. Bide biri guzel biseyde soylese hemen agliyorum yaa. Diyorumki bir an once dogsunda hem ozlem bitsin hem rhat hrekey edip ozumuze donelim :) bide karin seyirmesi neden oluyor biliyo musun

kızlar , akıntım biraz artmıştı ve hafıf koku vardı doktor akıntıdan örnek aldı sonuç bu cıkmış anlayan var mı ?

Günaydın kızlar bu ay gene döngüm Uzadı geç çatlamış yumlarım geçen ay inofolic toz bu ay da combi olanını kullanıyorum. Döngümü uzattı sanki bu kullandıklarım ateş ölçtüğümden beri döngüm 25 26lardan 27 28 hatta bu ay 29 güne çıktı iyiye işaretmi kötüye mi sizce arkadaşlar. 13 nisandan 16sına çekti döngümü ff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…