- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Ben de epeydir korkuyorum ama galiba bende korkunun ecele faydası yok, kuralı işliyor :/
Bazen keşke olup olmayacağını bilsem diyorum, artık yük olmaya başladı konu. O yüzden her an salabilirim kendimi. Spora, güzellik bakım falana, ne bileyim selülitler gitsin, şurada kırışıklık olmuş, aman onu açayım, göbek katmerlendi de erisin, saçıma toka alayım....öyle yani... Hayatımı kendime adayayım dedim. Üç buçuk yıldır sadece Bebek Bebek diye diye yaşadım. Sonuç yok. Embriyo iyi,... Ama tutmuyor işte. Rabbimin bana yazdığını bilmiyorum. Ateş ölç, iğrenç şeyler ye, iç, iş ev her şeyi bebeğe göre karar ver. Terfi bile almadım, iş tekliflerini göğün tempo olur, Bebek yapacağım diye reddettim, evden bile taşınmadım o yüzden... Tatilde sahilde iğne vurulduğum yazlar var, gizli gizli... Tatil öncesi alınan negatif sonuçlardan berbat geçen yaz tatillerim var. Ya doğum günlerimiz? Yılbaşılarımız? özel günlere bir negatif tüp bebek sonucu aldım birer defa... Ve ben ayarlamadım, öyle denk geldi.... Bir sene yılbaşına, bir sene benim doğum günüme, bu sene kocamın doğum gününe... Harika hediyeler bunlar. Hayat verdi. O yüzden şu bünyem delirdi ya, normal vallahi... Muhtemelen iki aydır ovulasyon olmuyor. Ne yazdım be, içim şişmiş haberim yokmuş kızlar Hakkı'nızı helal edin. Sizi de şişirdim. Ama benVeson olsun @Neslihaann olsun @ LeYLa_21 olsun... Eskilerden çok ümitliyim, kendimden fazla inanın. Gençlerin zaten olacak, vakti var, listeyi komple saymayayım. cibi35 nin de olacak... Olacak ilte kızlar, içime doğuyor. Güzel olacak her şey sizin için
Merhaba kızlar. Elde olmayan nedenlerden dolayı topice giremedim. Sağolsun tuğbacım aracı oldu. Beni merak edip soran herkese teşekkür ediyorum canlarım. Tek tek alıntı yapamadım. Bugün doktor randevum vardı. Bu ay aşılama yapacaz. 75 lik doz iğne verdi. 6 gün yaptır dedi. Pazartesi tekrar bakacak yumoşlara. Inşallah bu ay hepimiz için hayırlı olur. Hasta olan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. Yarım yamalak bakabildim. Başka gelişme varmı bilmiyorum.. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum...
Amin bitanem Allah razı olsun Asiyem.. Sen nasılsın gülüm bebiş nasıl? Inşallah herşey yolundadır ablacım..Canım Leyla ablacım hoşgeldin..heoimziin basindna bir şeyler geliyor geçiyor. Bunlar en kötüsü olsun inslalah. Yeni ay yeni tedavin hayırlı olsun umarım biran önce bebeğine kavusursun. Her şey yolunda gider insallah
ben de olabildiği kaar ıyı olmaya zorluyorum kendımı biliyorsun bebek hissediyor. çok neşeli geçmesini istiyrum aslında ama aynen senın gıbı her defasında bır şey zorluyor hormonlarımızda yerınden fırlamaya hazır zaten cabuk etkilenoruz. yyine de çok şükür iyiyim. bebegimin tekmeleriyle uyanıyorum artık. bir başladı hala devam edıyor en az yarım saatte bır hareketlenıyor yanı aralıklı da olsa butun gun pıt pıt vuruyor oğlum çok şükür.Öncelikle hamdolsun diyelim.. iyiyim ınş daha iyi olurum ..Ama bende de biraz senin modun var.. ilk haftalar bulantı sonra kanama sonra kabızlık dedemin vefati üstüne bu on günlük diş vakası derken 2.trimestrin tadına varamadim daha.. Hala bir inanamama hali var bende ..ultrasonda görene kadar. Sonumuz hayrola insalalh. Su diside atlatirsam inşallah artık neşelenmek, enerji dolmak istiyorum. Her günü bitsin diye değil tadına vararak yaşamak istiyorum.İnşallah bunlar en kötü gunlerdirr.
Sen nasılsın canım? Kıpırdanmalar arttı mi? :)
Sağol canım sorma ya.şifre ile ilgili bir sıkıntı oluştu. Düzeldi nihayet girebildim.
Hoşbuldum canım sağolasın ablacım.bende sizleri özledim valla. Amin gülüm inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım benim..
Sağol gülüm Amin inşallah canım benim..
Amin canım inşallah sağolasın kuzum..
Amin gülüm inşallah sağolasın canım benim..
Ayy hadi inşallah gülüm sen önce ver müjdeyi bizde arkadan inşallah.. Doktor bugün aşılama deyince şok oldum.. Hiç beklemeyelim. Aşılama şansımızı arttıtır dedi. Gonal-f iğne verdi 75lik doz yaptır dedi. Sen iğne ile mi oldun canım? Rabbim yüzümüzü güldürsün mübarek üç aylar hürmetine..
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ablacım..
Sağol canım Allah razı olsun sümbülüm.. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi? Herşey yolundadır inşallah gülüm. Bol duâ bekliyorum sizlerden kuzum...
Hic belli olmaz ins vardir bebisCanım eğer 19. Da catladiysa Yarın dpo12 ama ben progesteron a yoruyorum ateşi cumadan beri içmiyorum ama etkiledi galiba
Bende daha iyiyim Leyla abla. Biraz zor günler geçirdim. İlk üç ayın stresi bitti derken on gündür disi deki apseyle uğraşıyorum.su an antibiyotik kullanıyorum sonra da çekilecek ınş. Ama hamdolsun. Hep diyorum bunlar en kötüsü olsun ınş. Rabbim dermansiz dert vermesin. Daha iyi günleri de görelim insAmin bitanem Allah razı olsun Asiyem.. Sen nasılsın gülüm bebiş nasıl? Inşallah herşey yolundadır ablacım..
nasıl gidiyor canım hamileliğin ?Hic belli olmaz ins vardir bebis
Bi sknti yok simdilik arada duygusallasma huzursuzlanma disinda :) bide kalp carpintim var ama olsun yaa katlanirim :) dr ayda 1 kontrol artik dedi en son 7. Haftada gormustum ama dyanamadm yrn ozelden randevu aldim bi goriyim diyorum :) sen nasilsin iyimisinnasıl gidiyor canım hamileliğin ?
canım kalp carpıntıları 12-13 haftaya kadar sürüyor sonra hafıflıyor. sakınlıkte kalırsan daha ıyı olursun. carpıntın olunca tv muzık falan kapat yapabılırsen yeşil alanlara gıtmeye calış. ılık dus al sakın rahat elbıseler gıy kendını daha ıyı hıssedersın. ben de sneın gıbı mınık sıkıntılar dısında ıyıyım. bende keyıfsızlenıyorum genelde neden bılmıyorum kahkahalar atayım bebek mutlu olsun dıye ugrasıyorum ama hep tersı oluyorBi sknti yok simdilik arada duygusallasma huzursuzlanma disinda :) bide kalp carpintim var ama olsun yaa katlanirim :) dr ayda 1 kontrol artik dedi en son 7. Haftada gormustum ama dyanamadm yrn ozelden randevu aldim bi goriyim diyorum :) sen nasilsin iyimisin
ben de olabildiği kaar ıyı olmaya zorluyorum kendımı biliyorsun bebek hissediyor. çok neşeli geçmesini istiyrum aslında ama aynen senın gıbı her defasında bır şey zorluyor hormonlarımızda yerınden fırlamaya hazır zaten cabuk etkilenoruz. yyine de çok şükür iyiyim. bebegimin tekmeleriyle uyanıyorum artık. bir başladı hala devam edıyor en az yarım saatte bır hareketlenıyor yanı aralıklı da olsa butun gun pıt pıt vuruyor oğlum çok şükür.
benımde kalp çarpıntılarım oluyor. bır ara tuvalet sorunu azalmıstı şimdi gene öyle bıktım neredeyse durmadan tuvalete gıtmekten :)diyebilirim.oğlum olduğu fikrine iyiden iyiye ısındım ama hala alışverişe gideyim modunda değilm bir ara sabırsızıkla cinsiyeti bekledim alışveriş için ama sonra duruldu bu sabırsızlıgım. giderek uyumak zorlaşıyor bazen gece uykudan kalkıyorum rahatsızlıktan 3 gün önce bebek tüm gece hareket ettı ve tekmeledı sonunda gece 4 te ayaga kalktım ne oldu acaba diye . 1 saat uyudum sonra tekrar başladı . bazı geceler rahatsızlık oluyor yanı yinede ilk aylara göre çok şükür bin şükür iyiyim.çok çabuk yoruluyorum evin içindeki merdivenler bile yoruyor gözüm kesmıyor bazen üst kata cıkmaya.
hep kızlara dua edıyorum en çokta uzun zamandır bekleyen kızlara
allah bu duyguyu onlara da yasatsın inşallah :) birazda onların karnı agrısın degıl mı az da onlar şikayet etsin . gece gündüz dua ediyorum . bazen çok üzülerek yorularak yazıyorlar ya çok üzülüyorum
ufak tefek sorunları atlatacagız canım ne yapalım sana da cok gecmiş olsun tatlım.cinsiyet konusunda fikrini değiştieceksin diye dört gözle bekliyorum ne yalan söyleyeyım
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim. Inşallah Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün emeklerimizi zayi etmesin kuzum... Sende son durum nedir? Epeydir giremedim kim ne halde bilmiyorum..
canım pıt pıt dıye sankı su da baloncuk patlıyor gibi oluyorsa onlar tekme işte yavas yavas güçlendiğinde anlıyorsun. ben 15 haftanın başında farkettım ilk oldugunda 2 kere pıt pıt oldu o kadar aradan 3 gun gectı ve birden hareketlendı yanı adım adım bekleme bır anda karnında kaymaya başlarsa sasırma . annem bana 2 gun once telefonda 2 hafta içinde bebek oynamaya baslar ilk hareketlerde korkma demıstı.Canimm ya senin yazdıklarını bile okurken nasıl heyecanlandım..... biran önce bende o kipirdanmalara geçmek istiyorum. Bazen bir şu hissediyorum ama emin olamıyorum böyle pit pit gibi. .bagirsaktir duyup geçiyorum:)
Senin oğluşun çok hareketli olacak:) annesi. İnşallah. Rabbim sağ salim kucagimizada almayı nasip etsin... Sen böyle uykudan uayndiriyor filan dedinya bir arkadaşın karnında resmen morluklar varmış. Rejimimiz anlattı. Kadıncağız soğana kadar ne canım yandı diyormuş. O kadar olmasında ama böyle iletişim icind e olmak eminim çok daha başka bir duygudur:)
Açık hava temiz hava filan iyi geliyor ama çabuk yoruluyorum. Şimdi turkiyedeyimya sağlıklı beslenmeye dikkat edemiyorum. Herkes sürekli bir şey yedirme derdinde sürekli şiş hissediyorum. Dönünce ilk isim yürüyüşe ve ypgaya başlamak olacak.
Ya canım cinsiyet konusunda kararliyim. Kız erken farketmez dokuz ay bebeğim diye seçeceğim... Allahtan gelen bir hediye gibi.. birde ben pembe ve mavi sevmiyorum boylellikle alışveriş yaparken diğer bütün renkleri kullanmış olacağım:) çevremde hediye alırken ister istemez benim zevkine uymuş olacak. Buda bir artı:) aslında dün cinsiyeti öğrenebilirdim disciden önce kadın doğuma gittim ama öğrenmedim. Hatta çıkınca aklıma geldi .Ama ilerleyen zamanlar ne olur bende bilmiyorum hayırlısı.
Yaa bende de alışveriş modu yok. Şöyle 20.haftayı tamamlayinca yavaş yavaş başlarım ama 0-6 ay kıyafet dışında pek bir şey almayı düşünmüyorum.O da yapamyacagim zaten .diğer seyelride ihtiyaç oldukça almayı planlıyorum. Çoğu gereksiz geliyor. Yani ihtiyaç olunca etrafımda birinden (mesela goumcemden) alabilirim hatta bebeğinin kullanıp kullanmayacaginida görmüş olurum. Etrafımda çok gördüm bir sürü şey alip çoğunu kullanmayan.. 20.haftayı geçince öncelikle doğuma hazırlanmaya başlayacağım. Bir kaç tane harika kitap ve bazı doğumu kolaylaştırıcı nefes ve egzersizler... Ardından manevi olarak kendimi çocuğuma hazırlamak istiyorum.. eşya her türlü alınır ama psikolji daha önemli.
İnşallah her şey yolunda agider. Bebek bekleyenler sağ salim.kucağına alır. İsteyenler hamile kalır. Rabbim.hepimizi muradimiza erdirsin
Aynen ama normalmis heralde. Bgn kasik bolgemde rhatszlik hssettim yattim hemen gecti. Bide biri guzel biseyde soylese hemen agliyorum yaa. Diyorumki bir an once dogsunda hem ozlem bitsin hem rhat hrekey edip ozumuze donelim :) bide karin seyirmesi neden oluyor biliyo musuncanım kalp carpıntıları 12-13 haftaya kadar sürüyor sonra hafıflıyor. sakınlıkte kalırsan daha ıyı olursun. carpıntın olunca tv muzık falan kapat yapabılırsen yeşil alanlara gıtmeye calış. ılık dus al sakın rahat elbıseler gıy kendını daha ıyı hıssedersın. ben de sneın gıbı mınık sıkıntılar dısında ıyıyım. bende keyıfsızlenıyorum genelde neden bılmıyorum kahkahalar atayım bebek mutlu olsun dıye ugrasıyorum ama hep tersı oluyor
Gerçekten mi çok sevindim o da bayrağıdır uğraşıyorduVeson canım hsevda vardıya öbür topicte hatice tüp bebek ile hamile şuan. Bugün pozitifi gördü çok şükür. Darısı başımıza olsun hepimizin inşallah. Çok sevindim ya..
bakteri çıkmışkızlar , akıntım biraz artmıştı ve hafıf koku vardı doktor akıntıdan örnek aldı sonuç bu cıkmış anlayan var mı ?
Eki Görüntüle 1977431
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?