- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Leyla abla inşallah sonu bebiş olsun aşılamanın hadi hayırlısıMerhaba kızlar. Elde olmayan nedenlerden dolayı topice giremedim. Sağolsun tuğbacım aracı oldu. Beni merak edip soran herkese teşekkür ediyorum canlarım. Tek tek alıntı yapamadım. Bugün doktor randevum vardı. Bu ay aşılama yapacaz. 75 lik doz iğne verdi. 6 gün yaptır dedi. Pazartesi tekrar bakacak yumoşlara. Inşallah bu ay hepimiz için hayırlı olur. Hasta olan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. Yarım yamalak bakabildim. Başka gelişme varmı bilmiyorum.. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum...
bencedeBahar gelsin havalar guzellessin birazda alisveris telaslarin baslasin ozaman keyfin yerine gelir canim
İyi olmaya çalışıyorum, duydum ki aşılamaya niyetlenmişsin. Ben de aşılama yaptırdım bu ay. 9.günümdeyim.. çok heyecanlıyım ve korkuyorum..Canım benim bende sizleri özledim ablacım. Inşallah hepiniz iyisizdir..
İnşallah tutar canım.İyi olmaya çalışıyorum, duydum ki aşılamaya niyetlenmişsin. Ben de aşılama yaptırdım bu ay. 9.günümdeyim.. çok heyecanlıyım ve korkuyorum..
İnşallah tutar canım.
beklediğin gün müjdenle gelsin inşallah .İyi olmaya çalışıyorum, duydum ki aşılamaya niyetlenmişsin. Ben de aşılama yaptırdım bu ay. 9.günümdeyim.. çok heyecanlıyım ve korkuyorum..
taşınma işinde fln mı yıprattın yoksa kendini bi tansiyon mu baktırsanKizlar kalp carpintisi olaniniz var mi??
Kahve ictim galiba ondan oldu
Sağol canım sorma ya.şifre ile ilgili bir sıkıntı oluştu. Düzeldi nihayet girebildim.Hoşgeldin leyla abla. aşılaman hayirli olsun simdiden. nerelerdeydin bunca zamandir merak ettim ama iyi olmana sevindim
Hoşbuldum canım sağolasın ablacım.bende sizleri özledim valla. Amin gülüm inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım benim..Herşey bildiğin gibi ablahoşgeldin hepimiz özledik valla inşallah bu ay tedavi vesile olur sonu bebiş olur
Sağol gülüm Amin inşallah canım benim..Leyla abla inşallah sonu bebiş olsun aşılamanın hadi hayırlısı
Amin canım inşallah sağolasın kuzum..LeYLa_21 tedavin hayırlı olsun sonu bebiş olsun
Amin gülüm inşallah sağolasın canım benim..LeYLa_21 inşallah Bebek olur cnm.
Ayy hadi inşallah gülüm sen önce ver müjdeyi bizde arkadan inşallah.. Doktor bugün aşılama deyince şok oldum.. Hiç beklemeyelim. Aşılama şansımızı arttıtır dedi. Gonal-f iğne verdi 75lik doz yaptır dedi. Sen iğne ile mi oldun canım? Rabbim yüzümüzü güldürsün mübarek üç aylar hürmetine..İyi olmaya çalışıyorum, duydum ki aşılamaya niyetlenmişsin. Ben de aşılama yaptırdım bu ay. 9.günümdeyim.. çok heyecanlıyım ve korkuyorum..
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ablacım..LeYLa_21 ablam, hayırlı bir ay olsun senin için. Allah emeklerinize boşa çıkarmasın. Başta kızına sağlıklı, hayırlı ömürler daha sonra da sağlıklı hayırlı kardeş nasip etsin
Sağol canım Allah razı olsun sümbülüm.. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi? Herşey yolundadır inşallah gülüm. Bol duâ bekliyorum sizlerden kuzum...LeYLa_21 tedavin hayırlı olsun canım
Bende bi ara sarmıştım bunlara ama kolu gerçekten çok yoruyor kas lazım
cibi35 canm acaba sen hamile misin atesin dusmemis hala ?
ben de aynen öyle. nasıl geçiyor hamileliğin canım ?
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim. Inşallah Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün emeklerimizi zayi etmesin kuzum... Sende son durum nedir? Epeydir giremedim kim ne halde bilmiyorum..LeYLa_21 canım hayırlı olsun inşallah tedavin bebisin gelsin bu ay :)
H Hayalimi_yasarken @Tugbanusta kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum en yakın zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?