Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Leyla abla inşallah sonu bebiş olsun aşılamanın hadi hayırlısı

LeYLa_21 ablam, hayırlı bir ay olsun senin için. Allah emeklerinize boşa çıkarmasın. Başta kızına sağlıklı, hayırlı ömürler daha sonra da sağlıklı hayırlı kardeş nasip etsin

Hoşgeldin leyla abla. aşılaman hayirli olsun simdiden. nerelerdeydin bunca zamandir merak ettim ama iyi olmana sevindim
Sağol canım sorma ya.şifre ile ilgili bir sıkıntı oluştu. Düzeldi nihayet girebildim.
Herşey bildiğin gibi abla hoşgeldin hepimiz özledik valla inşallah bu ay tedavi vesile olur sonu bebiş olur
Hoşbuldum canım sağolasın ablacım.bende sizleri özledim valla. Amin gülüm inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım benim..
Leyla abla inşallah sonu bebiş olsun aşılamanın hadi hayırlısı
Sağol gülüm Amin inşallah canım benim..
LeYLa_21 tedavin hayırlı olsun sonu bebiş olsun
Amin canım inşallah sağolasın kuzum..
LeYLa_21 inşallah Bebek olur cnm.
Amin gülüm inşallah sağolasın canım benim..
İyi olmaya çalışıyorum, duydum ki aşılamaya niyetlenmişsin. Ben de aşılama yaptırdım bu ay. 9.günümdeyim.. çok heyecanlıyım ve korkuyorum..
Ayy hadi inşallah gülüm sen önce ver müjdeyi bizde arkadan inşallah.. Doktor bugün aşılama deyince şok oldum.. Hiç beklemeyelim. Aşılama şansımızı arttıtır dedi. Gonal-f iğne verdi 75lik doz yaptır dedi. Sen iğne ile mi oldun canım? Rabbim yüzümüzü güldürsün mübarek üç aylar hürmetine..
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ablacım..
LeYLa_21 tedavin hayırlı olsun canım
Sağol canım Allah razı olsun sümbülüm.. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi? Herşey yolundadır inşallah gülüm. Bol duâ bekliyorum sizlerden kuzum...

ben de aynen öyle. nasıl geçiyor hamileliğin canım ?

Öncelikle hamdolsun diyelim.. iyiyim ınş daha iyi olurum ..Ama bende de biraz senin modun var.. ilk haftalar bulantı sonra kanama sonra kabızlık dedemin vefati üstüne bu on günlük diş vakası derken 2.trimestrin tadına varamadim daha.. Hala bir inanamama hali var bende ..ultrasonda görene kadar. Sonumuz hayrola insalalh. Su diside atlatirsam inşallah artık neşelenmek, enerji dolmak istiyorum. Her günü bitsin diye değil tadına vararak yaşamak istiyorum.İnşallah bunlar en kötü gunlerdirr.

Sen nasılsın canım? Kıpırdanmalar arttı mi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…