Ben sabah test yaptım ama negatif çıktı tutmadı sanırım yarın kan testi verecegim snra adeti beklerim progestan geciktiriyo dimi adetiLeYLa_21 canım hayırlı olsun inşallah tedavin bebisin gelsin bu ay :)
@gelecekelbetgelecekTgbptn kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum en yakın zamanda :)
Bn test yaptım asılamanın 14.günü bugün ama negatif cıktı yarın kan testi günüm hayırlısı bakalım nasip degilmiş
Bebegim karnımda kıpırdadıkca dua ediyorum ne kadar zor bir süreç çok iyi biliyorum hep hep aklımdasınız hiç unutmuyorum ki nasıl unuturum sizi Allah zorunu kolay etsin Leylam canımcım Allah bebegini hayırlısıyla tez zamanda versin . sen de şikayet et inşallah bu bebek beni uyutmuyor tekmelemekten diye :)
ben daha iyiyim böyle musmutlu değilim sürekli bir rahatsızlık cabuk uzursuzluk hallerim var bir an da ağlayıverıyorum . ağrılarım ..vs vs derlken minik minik sıkıntılar yanı yoksa çok şükür her şey yolunda dogum doktoru bulmak dışında hala kılımı kıpırdatmadım sonunda ya devlette ya evde dogurursam şaşmayın :)
topikten iyi haberler gelse biraz neşelensek diye her gün bekliyorum. şimdi dua ettim hem sana hemShinSeGi ya şu kızlar tedavi derken aaa baksınlar minik kuşları karınlarında inşallah. biliyorusn bende aşılamaya hazırlanıyordum ve o ayı salladım ovu testı bıle bıtmıstı evde ovuyu tespıt bıle edemedım ve aralıklı 2 ilişki oldu sadece inan en fazla 10 dk öylece kaldım hemen kalktım banyoya ama o bebegin gelecegı varsa her şey bahane geliyor işte kuzum hadı ınşallah sende hazırlanırken aşılamaya kalsın o hazırlıklar öylece ben attım aşılama raporunu bır yere :) sen de at inşallah
@gelecekelbetgelecek ileTgbptn epey yol aldılar onları beklıyorum şimdi yüzümüz gülecek inşallah kızlar müjde verecekler diye
Not Mühim bir not değil diğer derecem geldi onunlada ölçtüm onu not aldım o da aşağı yukarı aynı Değeri gösterdi.Veson cum ateşin birtakım. Tık yükselmiş bir şey not almışsın herhalde. Bu normal mi diğer tablolarına göre.
Hayırlısı olsun Gül'üm inşallah kan testi bizi yanıltır.tedavilerin sonucu negatif olunca insan daha çok üzülüyorBn test yaptım asılamanın 14.günü bugün ama negatif cıktı yarın kan testi günüm hayırlısı bakalım nasip degilmiş
Hayırdır inşallah diyelim:)Günaydın kızlar bu ay gene döngüm Uzadı geç çatlamış yumlarımgeçen ay inofolic toz bu ay da combi olanını kullanıyorum. Döngümü uzattı sanki bu kullandıklarım ateş ölçtüğümden beri döngüm 25 26lardan 27 28 hatta bu ay 29 güne çıktı iyiye işaretmi kötüye mi sizce arkadaşlar. 13 nisandan 16sına çekti döngümü ff
hayırlısı olsun canım tedavilerin negatiflerine daha çok üzülüyorumBn test yaptım asılamanın 14.günü bugün ama negatif cıktı yarın kan testi günüm hayırlısı bakalım nasip degilmiş
Amin canım bakalım inşAllahHayırlısı olsun Gül'üm inşallah kan testi bizi yanıltır.tedavilerin sonucu negatif olunca insan daha çok üzülüyor
Amin inşAllah tatlımhayırlısı olsun canım tedavilerin negatiflerine daha çok üzülüyorumbebeğin daha fazla bekletmez seni inşallah
senin oğlan futbolcu olcak galiba :))) anneyi geceleri uyandırmasın yaramaz kuzu teyzezi kizar yoksaben de olabildiği kaar ıyı olmaya zorluyorum kendımı biliyorsun bebek hissediyor. çok neşeli geçmesini istiyrum aslında ama aynen senın gıbı her defasında bır şey zorluyor hormonlarımızda yerınden fırlamaya hazır zaten cabuk etkilenoruz. yyine de çok şükür iyiyim. bebegimin tekmeleriyle uyanıyorum artık. bir başladı hala devam edıyor en az yarım saatte bır hareketlenıyor yanı aralıklı da olsa butun gun pıt pıt vuruyor oğlum çok şükür.
benımde kalp çarpıntılarım oluyor. bır ara tuvalet sorunu azalmıstı şimdi gene öyle bıktım neredeyse durmadan tuvalete gıtmekten :)diyebilirim.oğlum olduğu fikrine iyiden iyiye ısındım ama hala alışverişe gideyim modunda değilm bir ara sabırsızıkla cinsiyeti bekledim alışveriş için ama sonra duruldu bu sabırsızlıgım. giderek uyumak zorlaşıyor bazen gece uykudan kalkıyorum rahatsızlıktan 3 gün önce bebek tüm gece hareket ettı ve tekmeledı sonunda gece 4 te ayaga kalktım ne oldu acaba diye . 1 saat uyudum sonra tekrar başladı . bazı geceler rahatsızlık oluyor yanı yinede ilk aylara göre çok şükür bin şükür iyiyim.çok çabuk yoruluyorum evin içindeki merdivenler bile yoruyor gözüm kesmıyor bazen üst kata cıkmaya.
hep kızlara dua edıyorum en çokta uzun zamandır bekleyen kızlara
allah bu duyguyu onlara da yasatsın inşallah :) birazda onların karnı agrısın degıl mı az da onlar şikayet etsin . gece gündüz dua ediyorum . bazen çok üzülerek yorularak yazıyorlar ya çok üzülüyorum
ufak tefek sorunları atlatacagız canım ne yapalım sana da cok gecmiş olsun tatlım.cinsiyet konusunda fikrini değiştieceksin diye dört gözle bekliyorum ne yalan söyleyeyım
Ben sabah test yaptım ama negatif çıktı tutmadı sanırım yarın kan testi verecegim snra adeti beklerim progestan geciktiriyo dimi adeti
Değerlerin tabloda gözükmüyor cnm girmedin mi?Bu arada iki gündür olcuyorum
Canım daha tabloya girmedim akşama girerim tabloyu görümcem ayarladı akşam öğrenirim hemde guncellerimDeğerlerin tabloda gözükmüyor cnm girmedin mi?
Ateş Değeri kişiden kişiye değişir.adetli iken 35 de olabilir 36,5 de
Hiç umudum yok tatlımBendeki gecikmeyi ona bağladım canım inşallah kanda pozitifi görürsün
Hayırlısı canım inşallah nasip olur..Ay nolsun yemediğim içmediğim kalmadı bu ay yine negatifi gördüm canım progesteronda adeti erteledi ateş kaldı yukarda kırmızılar gelsin de hsg için gün alıyım diye bekliyorum işte :)
Bende çok sevindim. Inşallah sağlıkla ilerler.. Darısı başımıza olsun canım..Gerçekten mi çok sevindim o da bayrağıdır uğraşıyordu
Tuğbacım aşılama için iğne mi oldun klomen mi kullandın canım? Kaçıncı günde aşılama oldu? Kaç yumurta vardı?Hiç umudum yok tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?