Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bn test yaptım asılamanın 14.günü bugün ama negatif cıktı yarın kan testi günüm hayırlısı bakalım nasip degilmiş

Veson cum ateşin birtakım. Tık yükselmiş bir şey not almışsın herhalde. Bu normal mi diğer tablolarına göre.
Not Mühim bir not değil diğer derecem geldi onunlada ölçtüm onu not aldım o da aşağı yukarı aynı Değeri gösterdi.

Valla cnm bu tablo aksilikler tablosu oldu ve çok garip ilerliyor ben de şaşkınım.
Tablo yükseltmekten çok can çekişiyor gibi geldi bana:))şunu da belirteyim karın ağrılarım iyice yoğunlaştı en geç haftasonu gelecek gibi hissediyorum.

Hayırdır inşallah diyelim:)

dün akşam ikili test sonucunu aldm olasılıklar baya düşük 33000 de 1 fln doktor sıkıntı yok dedi
fakat aklıma bişey takıldı kanda bakılan papp a değerinin alt sınırı 275 gözüküo bnm değerim 263 cinsiyete bidaha baktık bnmki bağdaş kurup kordonuda bacak arasına öyle bi kıstırmış ki göremedik bu arada free bhcg 62 çıkmış 50 ve altı erkek üstü kız diye bi muhabbet var cinsiyeti tam öğrenince size de yazıcam doğru çıktı veya çıkmadı diye

senin oğlan futbolcu olcak galiba :))) anneyi geceleri uyandırmasın yaramaz kuzu teyzezi kizar yoksa

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar ben size ateş ölçer kendi ilgili bilgiler almak istiyorum en yüksek kaç olmalı düşükken kaç oluyor

Veson döngü de dereceden dolayı uzamamıştır heralde :)) bu farklılık iyi bişii gibi geldi bana

Değerlerin tabloda gözükmüyor cnm girmedin mi?

Ateş Değeri kişiden kişiye değişir.adetli iken 35 de olabilir 36,5 de
Canım daha tabloya girmedim akşama girerim tabloyu görümcem ayarladı akşam öğrenirim hemde guncellerim
Çok teşekkür ederim

Ay nolsun yemediğim içmediğim kalmadı bu ay yine negatifi gördüm canım progesteronda adeti erteledi ateş kaldı yukarda kırmızılar gelsin de hsg için gün alıyım diye bekliyorum işte :)
Hayırlısı canım inşallah nasip olur..
Gerçekten mi çok sevindim o da bayrağıdır uğraşıyordu
Bende çok sevindim. Inşallah sağlıkla ilerler.. Darısı başımıza olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…