Canım kolay gelsin, sen yavaş yavaş yaparsın böyle kendini yormadan olabildiğince, çok geçmiş olsun babaannene. İnşallah iyileşir.Günaydın hatunlar.. babaannem cok hastahic bu kadar görmemiştim babaannemi.. heryeri şişti, uyuyup duruyor... annem babam yurtdisinda.. babam cok uzuluyo goruntulu
Konustugumuzda konusamiyor hemen aglayarak kapatiyor.. onumuzdeki hafta annem gelcek duruma gore babamda geliyor.. insAllah babaanneme bir sey olmaz ama ölümlü dünya her seye hazirlikli olmak gerekiyor.. yaşlılık artik beraberinde yaslanan organlari da getiriyor..bir de tasindim ama calistigim icin tam dort dortluk olmadi ev.. parca parca oluyo.. valla kosusturmadan yoruldum. Bebisimin gelisimini bile takip edemiyorum bazen. Bu ara baya aktif butun gun nerdeyse gobusumde hissediyorum.. mutlu oluyorum ama sipa yoruyo da beni. Dun 9 da sizmis kalmisim. Sabah sabah utuye basladim. Adamin hic kiyafeti kalmamis. İki sepet utu birikmis ooofoof
Çok geçmiş olsun canım, Allah babanı size bağışlasın. İnşallah atlama yoktur.babamın kemosu bitti ciğeri temiz çıktı ama geçmeyen bi kemik ağrısı var şüphelebiyolar kemik metastazımı yaptı diye kemik sintigrafisi istediler pzt çektircek inşallah temiz çıkar ya adam bi deri bi kemik kaldı geçen hafta enfeksiyon kapmış bi hafta hastanede yattıhiç keyfim yok benimde
size de geçmiş olsun canım yaa sorma aile de bi kişi hastaysa bütün ailenin kafası hasta annem desen mahvolmuş durumda sürekli babamın başında o acıdan kıvranırken elinden bişey gelmiyo yorgunluktan psikolojisi bitti kadının inşallah atlatır sağlıklaÇok geçmiş olsun canım, Allah babanı size bağışlasın. İnşallah atlama yoktur.
Annem de hala Dr Dr geziyor. Teşhis YÖK ortada, göğüste de ağrı var. En son romatoloğa gittik, başka Dr yönlendirdi. O da akciğerde biriken su ve onu alma işlemi sonrası ağrılar olur, korkmayın dedi ama kadının her günü acı.... Hafta içi göğüs hastalıkları Dr.una ayarlayacağız bir randevu. Bakalım....
Velhasıl anada babada ağrı hastalık falan görmek de evlada nasıl ağır geliyor,... bir şey yapamama duygusu... inşallah hepsi tez zamanda iyileşir.
Hayirli ugurlu olsun canim. Seninde oglusun oluyormus tebrik ederim.. saglicakla buyuyup dogsunlar insallah
Sagol canim senin babaciginin da gecmis olsun toplasin kendini hemen insallah... zor vallaageçmiş olsun canım kendinide bebişini de yorma çok
Sagol canim Allah razi olsun. Oyle yapmaya calisiyorum.. 1 yapip 3 oturuyorum bakalim hayirlisi olsnCanım kolay gelsin, sen yavaş yavaş yaparsın böyle kendini yormadan olabildiğince, çok geçmiş olsun babaannene. İnşallah iyileşir.
babamın kemosu bitti ciğeri temiz çıktı ama geçmeyen bi kemik ağrısı var şüphelebiyolar kemik metastazımı yaptı diye kemik sintigrafisi istediler pzt çektircek inşallah temiz çıkar ya adam bi deri bi kemik kaldı geçen hafta enfeksiyon kapmış bi hafta hastanede yattıhiç keyfim yok benimde
meehabalar bahcecide tedaviye basladiniz mi? basladiysaniz hangi doktorla? ben istanbul disindan gelecem kibra hanima randevu verdiler ama enim olamadim kibra hanim hakkinda bir bilginiz var mi? 1 asilamam negatif ile sonuclandi 2. asilamami orada denemek istiyorumya bana en yakın adres bahçeci fulya ama mustafa beyle aylin hanım arasında kaldım mustafa beyin yorumlarını okudumda o çok yoğun olduğundan pek ilgilenemiyomuş asistanı bakıyomış diye karar sızım ama en iyi doktor o bide fulyada hastanın dosyası bütün doktorlarla paylaşılıyomuş yani hepsi ekipmiş doğrumu
gecmis olsun ben yeni katildim araniza benimde bugun 15. gunum 11. gunde kan yesti yaptirdim negatif cikyi yadin regly olmayi bekliyorum insAllah Allah birdahaki asilamaya bize nasip eder.aşılamanın 13.günü negatif
Inşallah öbür ay yüzün gülsün canım.. 13.günde belli olur mu hemen? Kan testi mi yaptın cnm?aşılamanın 13.günü negatif
Benimki de geldi
saol ablacımInşallah öbür ay yüzün gülsün canım.. 13.günde belli olur mu hemen? Kan testi mi yaptın cnm?
Elcanki geçmiş olsun canım babanene. Allah şifa versin kuzum...
zafrina89 sanada geçmiş olsun canım
Veson canım yeni ay yeni umut inşallah. Sen neden aşılama yapmıyorsun canım ya? Belki aşılama tutar olmazsa o zaman tüpe geçersin..
saol canım amin inşallahSagol canim senin babaciginin da gecmis olsun toplasin kendini hemen insallah... zor vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?