Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yaptırmadım daha., olsa çıkardı şimdiye, aşılama topiklernde 10.günden öğrenen vAr.

Kızlar bebeğimizin cinsiyeti belli oldu kızımız geliyor hayırlısıyla. Allahım sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin kimseyi fazla bekletmesin
Maşallah canım hayırla gelsin kizcelerimiz

Kızlar sabah hiç birşey çıkmadı .size yazdığımda , dışarı çıktım ..eve geldiğim de test böyleydi.. idrardan mı?
Sanki çizgi var gibi canım bi daha dene bakalım ne olacak inşallah vardır sabah mesajına çok üzülmüştüm tedavi olumsuz olunca insan elltra üzülüyor hadi güzel haberler veriraib inşallah

Kız senin test yaptım negatif dediğin kan mı idrar mı?
sen neye negatif deyip kederlendin? Eğer idrar ise ama aslında pozitif ise çok hoşuma gidecek ve sana çok güleceğim
Bende sabah kan negatif sanmıştım idrar yapmış meğer inşallah pozitiftir

Kızlar sabah hiç birşey çıkmadı .size yazdığımda , dışarı çıktım ..eve geldiğim de test böyleydi.. idrardan mı?
Kız var sanki hadi inşallah canım ya.. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap.bence hamilesin. Inşallah benim aşılamamda tutar. Bizlerede umut ol inşallah gülüm..

cibi35 bu ay var mı bir planın canım? İnşallah şu kırmızılar artık yeşil olur sende de
Veson acaba bu ay Dr kontrolünde yumurta takibi mi yaptırsan ama klomensiz. Sana yaramıyordu. O Dr isimlerinden biriyle başlasan? Zaten aşılama tüp vs düşünmüyorsun...

Hsg için haber bekliyorum bi hemşire ablamdan Amerikan hastanesinde çalışıyor daha önce devletteydi bakalım canım

Kız var sanki hadi inşallah canım ya.. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap.bence hamilesin. Inşallah benim aşılamamda tutar. Bizlerede umut ol inşallah gülüm..
İnş ablam.. adet belirtilerim kapıda..adet görmezsem yaparım, dışarı çıktım eğlendim , zıpladım, koştum, direksiyon çalıştım geldim , kafam dağılsın diye.. bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…