saol canım aminnGecmis olsun Allah acil sifalar versin tez zamanda insallah.
amin canım tüm hastalara inşallah@Elcankizafrina89 FreeSoull kızlar çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin tez zamanda inşallah
H Hayalimi_yasarken nick in gibi elbet bir gün gelecek canım o yaramazlar üzülme.. inşallah bu ay tedaviye ihtiyaç duymadan kendiliğinden olur
Kızlar bebeğimizin cinsiyeti belli oldu kızımız geliyor hayırlısıyla. Allahım sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin kimseyi fazla bekletmesin
Yok yaptırmadım daha., olsa çıkardı şimdiye, aşılama topiklernde 10.günden öğrenen vAr.Inşallah öbür ay yüzün gülsün canım.. 13.günde belli olur mu hemen? Kan testi mi yaptın cnm?
@Elcanki geçmiş olsun canım babanene. Allah şifa versin kuzum...
zafrina89 sanada geçmiş olsun canım
Veson canım yeni ay yeni umut inşallah. Sen neden aşılama yapmıyorsun canım ya? Belki aşılama tutar olmazsa o zaman tüpe geçersin..
Maşallah canım hayırla gelsin kizcelerimizKızlar bebeğimizin cinsiyeti belli oldu kızımız geliyor hayırlısıyla. Allahım sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin kimseyi fazla bekletmesin
Canım su damlat bakalım farklı marka da deneyebilirsen dene inşallah vardırKızlar sabah hiç birşey çıkmadı .size yazdığımda , dışarı çıktım ..eve geldiğim de test böyleydi.. idrardan mı?
Kız senin test yaptım negatif dediğin kan mı idrar mı?Yok yaptırmadım daha., olsa çıkardı şimdiye, aşılama topiklernde 10.günden öğrenen vAr.
Ayyy gözün aydın, maşallah tamamına erdirsin AllahKızlar bebeğimizin cinsiyeti belli oldu kızımız geliyor hayırlısıyla. Allahım sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin kimseyi fazla bekletmesin
Sanki çizgi var gibi canım bi daha dene bakalım ne olacak inşallah vardır sabah mesajına çok üzülmüştüm tedavi olumsuz olunca insan elltra üzülüyor hadi güzel haberler veriraib inşallahKızlar sabah hiç birşey çıkmadı .size yazdığımda , dışarı çıktım ..eve geldiğim de test böyleydi.. idrardan mı?
Bende sabah kan negatif sanmıştım idrar yapmış meğer inşallah pozitiftirKız senin test yaptım negatif dediğin kan mı idrar mı?
sen neye negatif deyip kederlendin? Eğer idrar ise ama aslında pozitif ise çok hoşuma gidecek ve sana çok güleceğim
E evettt... çünkü o kadar üzülme kan için olur zira kesinBende sabah kan negatif sanmıştım idrar yapmış meğer inşallah pozitiftir
Kız var sanki hadi inşallah canım ya.. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap.bence hamilesin. Inşallah benim aşılamamda tutar. Bizlerede umut ol inşallah gülüm..Kızlar sabah hiç birşey çıkmadı .size yazdığımda , dışarı çıktım ..eve geldiğim de test böyleydi.. idrardan mı?
Kızlar sabah hiç birşey çıkmadı .size yazdığımda , dışarı çıktım ..eve geldiğim de test böyleydi.. idrardan mı?
Kızlar bebeğimizin cinsiyeti belli oldu kızımız geliyor hayırlısıyla. Allahım sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin kimseyi fazla bekletmesin
İnş ablam.. adet belirtilerim kapıda..adet görmezsem yaparım, dışarı çıktım eğlendim , zıpladım, koştum, direksiyon çalıştım geldim , kafam dağılsın diye.. bakalımKız var sanki hadi inşallah canım ya.. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap.bence hamilesin. Inşallah benim aşılamamda tutar. Bizlerede umut ol inşallah gülüm..
ay kıyamıyorumCanım su damlat bakalım farklı marka da deneyebilirsen dene inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?