Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki çizgi var gibi canım bi daha dene bakalım ne olacak inşallah vardır sabah mesajına çok üzülmüştüm tedavi olumsuz olunca insan elltra üzülüyor hadi güzel haberler veriraib inşallah
tedavi olunca umut artıyor, test yapmaya daha çok korkuyor, bir sonraki tedavi aşaması fikri bile ağır geliyor..

Kızlar ateşim bugün birden 36.6 a çıktı ve dün kremsi bugün de sulu akıntım var. Biraz yapışkan şekilde. Ovulasyon monitöründe 3 gündür high diyodu. Bu sabah peak çıktı gülen yüzle birlikte. Sizce nedir?? Yumurtlamam olmak üzere mi dersiniz?

Bu akşamı mı yarın sabahı mı değerlendirsem sizce ?

Eklentiler

• IMG_20170408_194445.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 38
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Elcanki , zafrina89 , FreeSoull , kızlar çok geçmiş olsun. Allah ailelerinize acil şifalar versin.
passionete hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın canım.
tsefem28 canım sabırla beklemekten başka çare yok. Umarım bu bekleyişin sonunda hayırlı haberler alırsın
H Hayalimi_yasarken imşallah pozitiftir canım.
missdincer canım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesini

Ateşin bugün yükselişe geçmiş. Ya yumurtlama oldu. Ya da olmak üzere. Bugünü peak diyorsa sen bugünleri değerlendir istersen.

Rabbim şifa versin canım temiz çıkmasına sevindim inşallah metastaz yapmamıştır dualarım da babanı da ekliyorum hep

Ben de hep kararsız kalanlardanım. Ama burada yazılanlardan anladığım peak olduğu günle birlikte 3 gün değerlendirmek. Dünü değerlendirmişsin. Biraz ara olsun dersen bence yarın sabahı değerlendir.
3 gün değerlendirmeyi geçen ay denedim bu ayda yarin sabah mı olsa diye düşünüyorum eşim bu akşamda olsun kaçırmayalım diyo.kocise bişey oldu hep ben plan yapardım artık çok istiyor bebek gelsin diye oda galiba beni artık hiç uğraştırmıyor yorgunum demiyor uyuyunca koltukta kalk kalk demek zorunda bırakmıyor bide bebek gelse ne güzel olurdu

İnşallah en kısa zamanda gelir bebişin

Dr direk tüp dedi sanırım cgh pgt falan düşünüyor kayıplardan dolayı ama ben yaptırmakta kararsızım

Cnm hiç iyi Değilim Öksürük mahvetti beni iyileştiydim dün yeniden nüksettibu ay da böyle geçecek umarım Çalışmalara kadar kendimi toplarım

Vaktinde mi ölçüldü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…