- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
tedavi olunca umut artıyor, test yapmaya daha çok korkuyor, bir sonraki tedavi aşaması fikri bile ağır geliyor..Sanki çizgi var gibi canım bi daha dene bakalım ne olacak inşallah vardır sabah mesajına çok üzülmüştüm tedavi olumsuz olunca insan elltra üzülüyor hadi güzel haberler veriraib inşallah
Tamam tamam, biliyorum adet gelmediği sürece umut vardır kızlar, sağolun desteğiniz için.. inş beta ile gelirim pazartesiye kadar Yolu var..Bende sabah kan negatif sanmıştım idrar yapmış meğer inşallah pozitiftir
Birşey diyemiyorum , eşime bile diyemedim, ilk defa gözleri doldu.... her zaman zamanı vardır diyen adam..H Hayalimi_yasarken allahım sana sabrini versin canım. Inşallah bebeğin koşa koşa kısa zamanda gelir.
Hadi hayırlısı, bence de yaptır, aklında kalmazHsg için haber bekliyorum bi hemşire ablamdan Amerikan hastanesinde çalışıyor daha önce devletteydi bakalım canım
İnşallah ptesi kanda pozitif olurBirşey diyemiyorum , eşime bile diyemedim, ilk defa gözleri doldu.... her zaman zamanı vardır diyen adam..
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinGünaydın hatunlar.. babaannem cok hastahic bu kadar görmemiştim babaannemi.. heryeri şişti, uyuyup duruyor... annem babam yurtdisinda.. babam cok uzuluyo goruntulu
Konustugumuzda konusamiyor hemen aglayarak kapatiyor.. onumuzdeki hafta annem gelcek duruma gore babamda geliyor.. insAllah babaanneme bir sey olmaz ama ölümlü dünya her seye hazirlikli olmak gerekiyor.. yaşlılık artik beraberinde yaslanan organlari da getiriyor..bir de tasindim ama calistigim icin tam dort dortluk olmadi ev.. parca parca oluyo.. valla kosusturmadan yoruldum. Bebisimin gelisimini bile takip edemiyorum bazen. Bu ara baya aktif butun gun nerdeyse gobusumde hissediyorum.. mutlu oluyorum ama sipa yoruyo da beni. Dun 9 da sizmis kalmisim. Sabah sabah utuye basladim. Adamin hic kiyafeti kalmamis. İki sepet utu birikmis ooofoof
Ateşin bugün yükselişe geçmiş. Ya yumurtlama oldu. Ya da olmak üzere. Bugünü peak diyorsa sen bugünleri değerlendir istersen.Kızlar ateşim bugün birden 36.6 a çıktı ve dün kremsi bugün de sulu akıntım var. Biraz yapışkan şekilde. Ovulasyon monitöründe 3 gündür high diyodu. Bu sabah peak çıktı gülen yüzle birlikte. Sizce nedir?? Yumurtlamam olmak üzere mi dersiniz?
Bu pozitif hadi inşallah kanda da çıkarKızlar sabah hiç birşey çıkmadı .size yazdığımda , dışarı çıktım ..eve geldiğim de test böyleydi.. idrardan mı?
Ben de hep kararsız kalanlardanım. Ama burada yazılanlardan anladığım peak olduğu günle birlikte 3 gün değerlendirmek. Dünü değerlendirmişsin. Biraz ara olsun dersen bence yarın sabahı değerlendir.Bu akşamı mı yarın sabahı mı değerlendirsem sizce ?
Rabbim şifa versin canım temiz çıkmasına sevindim inşallah metastaz yapmamıştır dualarım da babanı da ekliyorum hepbabamın kemosu bitti ciğeri temiz çıktı ama geçmeyen bi kemik ağrısı var şüphelebiyolar kemik metastazımı yaptı diye kemik sintigrafisi istediler pzt çektircek inşallah temiz çıkar ya adam bi deri bi kemik kaldı geçen hafta enfeksiyon kapmış bi hafta hastanede yattıhiç keyfim yok benimde
Dualarım seninle kuzum.. Güzel haberlerini bekliyorum canımİnş ablam.. adet belirtilerim kapıda..adet görmezsem yaparım, dışarı çıktım eğlendim , zıpladım, koştum, direksiyon çalıştım geldim , kafam dağılsın diye.. bakalım
3 gün değerlendirmeyi geçen ay denedim bu ayda yarin sabah mı olsa diye düşünüyorum eşim bu akşamda olsun kaçırmayalım diyo.kocise bişey oldu hep ben plan yapardım artık çok istiyor bebek gelsin diye oda galiba beni artık hiç uğraştırmıyor yorgunum demiyor uyuyunca koltukta kalk kalk demek zorunda bırakmıyor bide bebek gelse ne güzel olurduBen de hep kararsız kalanlardanım. Ama burada yazılanlardan anladığım peak olduğu günle birlikte 3 gün değerlendirmek. Dünü değerlendirmişsin. Biraz ara olsun dersen bence yarın sabahı değerlendir.
İnşallah en kısa zamanda gelir bebişin3 gün değerlendirmeyi geçen ay denedim bu ayda yarin sabah mı olsa diye düşünüyorum eşim bu akşamda olsun kaçırmayalım diyo.kocise bişey oldu hep ben plan yapardım artık çok istiyor bebek gelsin diye oda galiba beni artık hiç uğraştırmıyor yorgunum demiyor uyuyunca koltukta kalk kalk demek zorunda bırakmıyor bide bebek gelse ne güzel olurdu
Dr direk tüp dedi sanırım cgh pgt falan düşünüyor kayıplardan dolayı ama ben yaptırmakta kararsızımInşallah öbür ay yüzün gülsün canım.. 13.günde belli olur mu hemen? Kan testi mi yaptın cnm?
Elcanki geçmiş olsun canım babanene. Allah şifa versin kuzum...
zafrina89 sanada geçmiş olsun canım
Veson canım yeni ay yeni umut inşallah. Sen neden aşılama yapmıyorsun canım ya? Belki aşılama tutar olmazsa o zaman tüpe geçersin..
Su tutKızlar sabah hiç birşey çıkmadı .size yazdığımda , dışarı çıktım ..eve geldiğim de test böyleydi.. idrardan mı?
Cnm hiç iyi Değilim Öksürük mahvetti beni iyileştiydim dün yeniden nüksetti@butterfly_gns bu ay var mı bir planın canım? İnşallah şu kırmızılar artık yeşil olur sende de
Veson acaba bu ay Dr kontrolünde yumurta takibi mi yaptırsan ama klomensiz. Sana yaramıyordu. O Dr isimlerinden biriyle başlasan? Zaten aşılama tüp vs düşünmüyorsun...
Vaktinde mi ölçüldü?Kızlar ateşim bugün birden 36.6 a çıktı ve dün kremsi bugün de sulu akıntım var. Biraz yapışkan şekilde. Ovulasyon monitöründe 3 gündür high diyodu. Bu sabah peak çıktı gülen yüzle birlikte. Sizce nedir?? Yumurtlamam olmak üzere mi dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?