Canım ben de tam sana yazıyordum. Sen çatlama gününden emin miisn? Belki 20. Gün çatladı ve beta için erken baktırdın? Bi daha test yaptın mı? Umarım kasık ağrıların bebiştendir? Çok da ümitlendirmek istemem ama içimden öyle geçiyorYa kızlar hala gelen giden bişey yok bendeara ara kasıklarıma ağrı giriyo tamam geliyor regl diyorum ama tık yok... ateş de zaten saçma sapan bir derecede kaldı.. Baktım da Progesteronu bırakalı 7 gün olmuş napsam ki?
Canım ben de tam sana yazıyordum. Sen çatlama gününden emin miisn? Belki 20. Gün çatladı ve beta için erken baktırdın? Bi daha test yaptın mı? Umarım kasık ağrıların bebiştendir? Çok da ümitlendirmek istemem ama içimden öyle geçiyor
3 gün daha bekle bakalım progestan ı bıraktıktan 10 gün içerisinde diyorlar yaYok canım 2 gün önce idrar testi yaptım negatif di
3 gün daha bekle bakalım progestan ı bıraktıktan 10 gün içerisinde diyorlar ya
Gözün aydın canım :) bebişin gelmiş Allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin. Allah bütün isteyenlere hayırlı evlatlar versin. Uzun zamandır güzel haber alamamıştık bizim topikten69 çıkmış kızlar
Ben de 1 hafta diye biliyorum,ben 1 hafta biliyordum tamam canım teşekkür ederim
Maşallah , kat kat artar inş69 çıkmış kızlar
Karnin çok acikiyo mu kiz. Bn snden supheleniom bebis var gibi geliyoben 1 hafta biliyordum tamam canım teşekkür ederim
Geçmiş olsun cnm ya kendine dikkat et.Kizlar esim hastaydi banada gectiatesim 37.6 gozlerim yaniyor bogazim agriyor bebise bi sıkıntı yaratir mi ? Btki cayi fln yaptm corba vs ama halsizim...ilik dusa gir dediler onuda denicem simdi. Bsy olmaz dimi
Gebelikte bitki çayı sakıncalı olabilir canım. Çok geçmiş olsun, bol su tüket. Dr önerisi al cnmKizlar esim hastaydi banada gectiatesim 37.6 gozlerim yaniyor bogazim agriyor bebise bi sıkıntı yaratir mi ? Btki cayi fln yaptm corba vs ama halsizim...ilik dusa gir dediler onuda denicem simdi. Bsy olmaz dimi
Geçmiş olsun cnm ya kendine dikkat et.
Benm adam aksam yuzume yuzume oksuruyo laf anlatamiyorumki. Kendi bi ton ilac iciyo bende bakiyorm iste boyle. Bi kalkip corbami koymuyo tabaga iyice hazira alisti bak yine snirlendm :)Gebelikte bitki çayı sakıncalı olabilir canım. Çok geçmiş olsun, bol su tüket. Dr önerisi al cnm
Geçmiş olsun canım bi tane de bende var benden hamile naz niyaz ölecekBenm adam aksam yuzume yuzume oksuruyo laf anlatamiyorumki. Kendi bi ton ilac iciyo bende bakiyorm iste boyle. Bi kalkip corbami koymuyo tabaga iyice hazira alisti bak yine snirlendm :)
En güzeli tavuk suyuna çorbaBenm adam aksam yuzume yuzume oksuruyo laf anlatamiyorumki. Kendi bi ton ilac iciyo bende bakiyorm iste boyle. Bi kalkip corbami koymuyo tabaga iyice hazira alisti bak yine snirlendm :)
Manyak bunlar yaaa. Basim agriyo diyorm benimde diyo. Halsizim diyorm bende diyo. Midem bulaniyo diyorm benmde bulaniyo diyo. Dedim o zman senide kontrole goturelim normal degil brbr hamile kaldik heralde... cocugun kafasi bende vucudu sendemi acaba baktirmak lazim dedim iyice delirtti adam beni. Bn hamile kaldiktan snra adam hep hasta hep nazli oldu hizmet bekliyo terse donduk o yatiyo ben ona bakiyorum.. arkadasimda hamile valla bulasik bile yikamiyorm tiksiniyorm diye ayak yapiyo adam yapiyo her isini. Biz nazlanmayi bilmiyoruz galibaaGeçmiş olsun canım bi tane de bende var benden hamile naz niyaz ölecek
Yemek bile zor yiyorum valla. Halbuki cokta severm ymegi fln ama 1 haftadir icim almiyo zor yutuyorum. Bide o corbayi yapayim bari.. ahh ahh onceden annem ne guzel bakardi bana :)En güzeli tavuk suyuna çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?