Canım analarımız Can Can... ne anayı ne babayı kocada arayıp darlandırma kendini. Yapıyorsa oh çok şükür deYemek bile zor yiyorum valla. Halbuki cokta severm ymegi fln ama 1 haftadir icim almiyo zor yutuyorum. Bide o corbayi yapayim bari.. ahh ahh onceden annem ne guzel bakardi bana :)
Yok islemeyen adama naz işlemiyor başından beri biz de aynıyız hep benden daha hasta ben üç haftadan fazla grip geçirdim onunki bi hafta sürmedi benden beter oldu kiyasliyor bide ben söyleyim böyleyim benim burnum kanadı ama hemen diyorum acile gidelim sen kesin ameliyatliksin bu kadar feci duramazsın ayaktaManyak bunlar yaaa. Basim agriyo diyorm benimde diyo. Halsizim diyorm bende diyo. Midem bulaniyo diyorm benmde bulaniyo diyo. Dedim o zman senide kontrole goturelim normal degil brbr hamile kaldik heralde... cocugun kafasi bende vucudu sendemi acaba baktirmak lazim dedim iyice delirtti adam beni. Bn hamile kaldiktan snra adam hep hasta hep nazli oldu hizmet bekliyo terse donduk o yatiyo ben ona bakiyorum.. arkadasimda hamile valla bulasik bile yikamiyorm tiksiniyorm diye ayak yapiyo adam yapiyo her isini. Biz nazlanmayi bilmiyoruz galibaa
Sağol canım inşallah aşılamam sonuç verir de tüpe gerek kalmaz. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah gülüm...evet benim 2 negatif denemem var ama 2 tane de dondurulmuşlarla deneme hakkım var onları sonraya saklıyorum.
ben bahçelievler medicana da yaptırdım ablacım.
ama sen yaptırırsan bir gün sana bülent traş ı tavsiye ederim.
çünkü ben dondurulmuşlarımı orada transfer olmayı planlıyorum.
Canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Korkma Allah ın izniyle bişey olmaz bebişine. Sen de bebişin de Allaha emanet olunKizlar esim hastaydi banada gectiatesim 37.6 gozlerim yaniyor bogazim agriyor bebise bi sıkıntı yaratir mi ? Btki cayi fln yaptm corba vs ama halsizim...ilik dusa gir dediler onuda denicem simdi. Bsy olmaz dimi
Geçmiş olsun canım bi tane de bende var benden hamile naz niyaz ölecek
adaçayı fln içilmiyo canım öksürüğe iyi geliyo diye içme ıhlamuruda bi fincan içiyorum ben içersemBenm adam aksam yuzume yuzume oksuruyo laf anlatamiyorumki. Kendi bi ton ilac iciyo bende bakiyorm iste boyle. Bi kalkip corbami koymuyo tabaga iyice hazira alisti bak yine snirlendm :)
Ya benimki turp gibi de olsa ben hastaysam hasta hemen hicbiseye de yardımcı olmaz hazirci ay şimdi çok sinirlendimbenimki de hasta bn bütün gün çok yoğun çalışıyorum bnmki öğretmen hastaymış ölüyomuş franjit olmuş :) hakkını yemiyim yardımcı oluyo tabi de hastalığı hiç çekilmiyo
Karnin çok acikiyo mu kiz. Bn snden supheleniom bebis var gibi geliyo
Ben de bir hafta 10 gün içerisinde gelir diye duymuştumcibi35
Kizlar esim hastaydi banada gectiatesim 37.6 gozlerim yaniyor bogazim agriyor bebise bi sıkıntı yaratir mi ? Btki cayi fln yaptm corba vs ama halsizim...ilik dusa gir dediler onuda denicem simdi. Bsy olmaz dimi
Yapmiyo kii :) neyseki annemle çok yakiniz sansliyimCanım analarımız Can Can... ne anayı ne babayı kocada arayıp darlandırma kendini. Yapıyorsa oh çok şükür de
Bende zoraki acile goturdm gitmek istemedi ben senimi cekcem dedim popodan igneyi yedi iyilestim ben diyo yoksa bilio bidaha yicek igneyi. Bide bana kizio hemsireyle yalniz ne birakiyon diye naparsa yapsin sana dedim yeter :)Yok islemeyen adama naz işlemiyor başından beri biz de aynıyız hep benden daha hasta ben üç haftadan fazla grip geçirdim onunki bi hafta sürmedi benden beter oldu kiyasliyor bide ben söyleyim böyleyim benim burnum kanadı ama hemen diyorum acile gidelim sen kesin ameliyatliksin bu kadar feci duramazsın ayakta
insallah canim benim :)Canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Korkma Allah ın izniyle bişey olmaz bebişine. Sen de bebişin de Allaha emanet olun
Adacayi kasilma yapiyomus diye icmedim zencefil tarcin ihlamr fln yaptim onu ictim insallah iyi gelir bide ilik dus... yarin nasil olcm acaba :)adaçayı fln içilmiyo canım öksürüğe iyi geliyo diye içme ıhlamuruda bi fincan içiyorum ben içersem
Ay bende serumdan cok korkuyorum serum takarlar diye gidemedim vallaGeçmiş olsun canım sen yinede bir Dr. a gitsen iyi olur öyle kendiliğinden geçmiyor bu illet
Ay bende serumdan cok korkuyorum serum takarlar diye gidemedim valla
Kalcadan igne pit yapiyo kiz hic acimiyo cok zevklitakarlar sanki :) bebiş olunca en iyisi serum oluyor. Bana da kalcadan iğne yapmasınlar da damardan naparlarsa yapsınlar. Yıllar sonra kendi ayağımla gidip çatlatma iğnesi yaptırdım kardeşim şoka girdi
Mesela serumu kolumdan takarsalar sorun yok ama elimin ustunden takmasinlar acir valla ince orasi :)takarlar sanki :) bebiş olunca en iyisi serum oluyor. Bana da kalcadan iğne yapmasınlar da damardan naparlarsa yapsınlar. Yıllar sonra kendi ayağımla gidip çatlatma iğnesi yaptırdım kardeşim şoka girdi
Mesela serumu kolumdan takarsalar sorun yok ama elimin ustunden takmasinlar acir valla ince orasi :)
Benimki de geldiGeldi kızlar geldi ama hiç çaktırmadı bu defa sinsi :))
Yeni ay yeni umutlar olsun asla vazgeçmeyelimBenimki de geldi
geçmiş olsun canım kendinide bebişini de yorma çokGünaydın hatunlar.. babaannem cok hastahic bu kadar görmemiştim babaannemi.. heryeri şişti, uyuyup duruyor... annem babam yurtdisinda.. babam cok uzuluyo goruntulu
Konustugumuzda konusamiyor hemen aglayarak kapatiyor.. onumuzdeki hafta annem gelcek duruma gore babamda geliyor.. insAllah babaanneme bir sey olmaz ama ölümlü dünya her seye hazirlikli olmak gerekiyor.. yaşlılık artik beraberinde yaslanan organlari da getiriyor..bir de tasindim ama calistigim icin tam dort dortluk olmadi ev.. parca parca oluyo.. valla kosusturmadan yoruldum. Bebisimin gelisimini bile takip edemiyorum bazen. Bu ara baya aktif butun gun nerdeyse gobusumde hissediyorum.. mutlu oluyorum ama sipa yoruyo da beni. Dun 9 da sizmis kalmisim. Sabah sabah utuye basladim. Adamin hic kiyafeti kalmamis. İki sepet utu birikmis ooofoof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?