Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemek bile zor yiyorum valla. Halbuki cokta severm ymegi fln ama 1 haftadir icim almiyo zor yutuyorum. Bide o corbayi yapayim bari.. ahh ahh onceden annem ne guzel bakardi bana :)
Canım analarımız Can Can... ne anayı ne babayı kocada arayıp darlandırma kendini. Yapıyorsa oh çok şükür de

Yok islemeyen adama naz işlemiyor başından beri biz de aynıyız hep benden daha hasta ben üç haftadan fazla grip geçirdim onunki bi hafta sürmedi benden beter oldu kiyasliyor bide ben söyleyim böyleyim benim burnum kanadı ama hemen diyorum acile gidelim sen kesin ameliyatliksin bu kadar feci duramazsın ayakta

Sağol canım inşallah aşılamam sonuç verir de tüpe gerek kalmaz. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah gülüm...

Kizlar esim hastaydi banada gecti atesim 37.6 gozlerim yaniyor bogazim agriyor bebise bi sıkıntı yaratir mi ? Btki cayi fln yaptm corba vs ama halsizim...ilik dusa gir dediler onuda denicem simdi. Bsy olmaz dimi
Canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Korkma Allah ın izniyle bişey olmaz bebişine. Sen de bebişin de Allaha emanet olun

benimki de hasta bn bütün gün çok yoğun çalışıyorum bnmki öğretmen hastaymış ölüyomuş franjit olmuş :) hakkını yemiyim yardımcı oluyo tabi de hastalığı hiç çekilmiyo
Ya benimki turp gibi de olsa ben hastaysam hasta hemen hicbiseye de yardımcı olmaz hazirci ay şimdi çok sinirlendim

Kizlar esim hastaydi banada gecti atesim 37.6 gozlerim yaniyor bogazim agriyor bebise bi sıkıntı yaratir mi ? Btki cayi fln yaptm corba vs ama halsizim...ilik dusa gir dediler onuda denicem simdi. Bsy olmaz dimi

Geçmiş olsun canım sen yinede bir Dr. a gitsen iyi olur öyle kendiliğinden geçmiyor bu illet

Canım analarımız Can Can... ne anayı ne babayı kocada arayıp darlandırma kendini. Yapıyorsa oh çok şükür de
Yapmiyo kii :) neyseki annemle çok yakiniz sansliyim
Bende zoraki acile goturdm gitmek istemedi ben senimi cekcem dedim popodan igneyi yedi iyilestim ben diyo yoksa bilio bidaha yicek igneyi. Bide bana kizio hemsireyle yalniz ne birakiyon diye naparsa yapsin sana dedim yeter :)
Canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Korkma Allah ın izniyle bişey olmaz bebişine. Sen de bebişin de Allaha emanet olun
insallah canim benim :)
adaçayı fln içilmiyo canım öksürüğe iyi geliyo diye içme ıhlamuruda bi fincan içiyorum ben içersem
Adacayi kasilma yapiyomus diye icmedim zencefil tarcin ihlamr fln yaptim onu ictim insallah iyi gelir bide ilik dus... yarin nasil olcm acaba :)

takarlar sanki :) bebiş olunca en iyisi serum oluyor. Bana da kalcadan iğne yapmasınlar da damardan naparlarsa yapsınlar. Yıllar sonra kendi ayağımla gidip çatlatma iğnesi yaptırdım kardeşim şoka girdi
Mesela serumu kolumdan takarsalar sorun yok ama elimin ustunden takmasinlar acir valla ince orasi :)

Mesela serumu kolumdan takarsalar sorun yok ama elimin ustunden takmasinlar acir valla ince orasi :)

Aynen canım en can yakan yer el üstü zaten ama kalcadan hiç tahammülüm yok benim :)) epidural sezeryan oldum iki defa belden asagimi hissetmeye başladığım an yaptirmiyodum hastanede bile :)) seruma karistiriyolardi ağrı kesiciyi

Günaydın hatunlar.. babaannem cok hasta hic bu kadar görmemiştim babaannemi.. heryeri şişti, uyuyup duruyor... annem babam yurtdisinda.. babam cok uzuluyo goruntulu
Konustugumuzda konusamiyor hemen aglayarak kapatiyor.. onumuzdeki hafta annem gelcek duruma gore babamda geliyor.. insAllah babaanneme bir sey olmaz ama ölümlü dünya her seye hazirlikli olmak gerekiyor.. yaşlılık artik beraberinde yaslanan organlari da getiriyor.. bir de tasindim ama calistigim icin tam dort dortluk olmadi ev.. parca parca oluyo.. valla kosusturmadan yoruldum. Bebisimin gelisimini bile takip edemiyorum bazen. Bu ara baya aktif butun gun nerdeyse gobusumde hissediyorum.. mutlu oluyorum ama sipa yoruyo da beni. Dun 9 da sizmis kalmisim. Sabah sabah utuye basladim. Adamin hic kiyafeti kalmamis. İki sepet utu birikmis ooofoof

geçmiş olsun canım kendinide bebişini de yorma çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…