Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşin istiyorsa geri çevirme ama olsun diye onu zorlama akışına bırak

Dr direk tüp dedi sanırım cgh pgt falan düşünüyor kayıplardan dolayı ama ben yaptırmakta kararsızım
Hayırlısı olsun ya..benimki de yaştan dolayı üç aşılama tutmazsa tüp dedi. Inşallah tüpe gerek kalmaz..
Cnm hiç iyi Değilim Öksürük mahvetti beni iyileştiydim dün yeniden nüksettibu ay da böyle geçecek umarım Çalışmalara kadar kendimi toplarım
Benimde acayip boğazım ağrıyor. Sabah boğazdan dolayı ateşim tavan yaptı.. :-(

Eşin istiyorsa geri çevirme ama olsun diye onu zorlama akışına bırak
Sabah 5 te zaten namaza kalkıyorum sabaha olsun diye ikna ettim onu valla bu ay kaç gündür akıntım var ama iki aydır yum günü olan o rahatsız edici yum. Ağrısı yok bu ay. Artık kendi bünyemi tanıdım 16 19 arası yum. Oluyor benim ve yum. Akıntısı erkenden başlıyor yoğun olduğu zaman değil sivilasmaya başladığında yumurtam çatlıyor ov. Testi pozitif oluyor

canım daha başlamadık kımetse cuma günü randuvu aldım bem remzi beye aldım okuduğum kadarıyla iyi bi doktormuş kübrahanım iyi bidoktor diyolar ama bikaç kişi biraz sert diye yazmış öyle duyunca gitmek istemedim çümkü morel çok önemli ve ben çok takıntılı biriyim o yüzden ama bahçecinin bütün doktorları iyi diye biliyom

Bu akşamı mı yarın sabahı mı değerlendirsem sizce ?

Canim dogru goruyorsam bugunku testte cizgiler esit? Benim esit oldugu ay 24 saat sonra ikinci cizgi ilkinden acikti ve esit olduktan 2 gun sonra ovulasyonum olmustu. Bence bu geceyi bos gec ama yarin sabah mutlaka calis. Yine de icinden geleni yap tabi:)

Canim ben daha once yazmistim. Kizima hamileligimde net ovu gunumu bilemesem de ya adet gunumdu, ya bir gun once ya bir gun sonradir, sabah fortel erken gebelik testinde ikinci cizgi yok gibi bir seydi, isiga tutup var sanki diyordum, ayni gun aksam kan 140'ti. Hatta ben o yuzden cok sasiriyorum adetine gunler varken yada kan degeri 30-60 filanken ucuz testlerde pozitif gorenlere. Diyecegim o ki, hormonun salinim hizi bunyeden bunyeye degisiyor. Adet gunu gelip de kan testi yaptirmadan hicbir negatif sonuc bence kesin degil. Bak senin sonradan cikan silik cizginden bahsetmiyorum, o konuda fikrim yok. Ama negatif bile olsa, adet gunu gelmeden sonuc kesin degil diyorum. Kaldi ki, idrar testi bu..

Benim ovu. Testleride pozitif olduğunun ertesi hemen siliniyor bazı kişilerin günlerce pozitif olabiliyor benim hiç öyle olmadı o yüzden yarını degerlendirecem kesin

Canım. planları koçan yapuyorken boş geçme.derim:) erkekler istekli olunca daha kolay oluyor

amin canım tüm hastalara inşallah

Sağol canım açıklaman için, laboquick testine güvenmemden kaynaklıydı negatif kesinliğim, 1 yıldan beri aynı testi kullanır yaparım , varsa vardır, yoksa yoktuydu . 1 kere miratech kullandım senin dediğin gibi var gibi görüyordum değer akşamına 40 çıkmıştı. Ki güvenilir bir test olmamasına rağmen, suya tutsan bile çizgi çıkartan test :). şuan nötrüm, ne umut var sonradan çıkma çizgi için, ne umutsuzluğum var, adet gelmediği için..

Kızlar bebeğimizin cinsiyeti belli oldu kızımız geliyor hayırlısıyla. Allahım sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin kimseyi fazla bekletmesin
aaa hayırlı olsun tatlım sağlıkla doğsu inşallah :) bu ara erkek haberi çok oluyo bi değişiklik oldu :)

Rabbim şifa versin canım temiz çıkmasına sevindim inşallah metastaz yapmamıştır dualarım da babanı da ekliyorum hep
inşallah canım ya sonuç çıkana kdr diken üstündeyiz inşallah temiz çıkar ilaçları fln bitti kemik ağrıları geçmedi neden oluyo anlam veremiyoruz kan değeri düşük dediler yükseldi şimdi iğnelerden ilaçlardan diyolardı onlarda bitti inşallah temiz çıkar

Ben de artık tanıyor gibiyim vücudumu bende akıntı olmuyor ama ovu olduktan sonra hissediyorum kasıklarda hareketlilik bitiyor.

Hayırlısı olsun ya..benimki de yaştan dolayı üç aşılama tutmazsa tüp dedi. Inşallah tüpe gerek kalmaz..

Benimde acayip boğazım ağrıyor. Sabah boğazdan dolayı ateşim tavan yaptı.. :-(
Boğazla başladı Öksürük devam etti kendine dikkat et sen de

ay o miratech bi ay benide yanılttı bildiğin silik çizgi vardı kan negatif çıkmıştı insanın ümidini tepelere çıkarıp yere çakıo resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…