Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de artık tanıyor gibiyim vücudumu bende akıntı olmuyor ama ovu olduktan sonra hissediyorum kasıklarda hareketlilik bitiyor.
Ben bidaha doktora gidince doktora soracam benim ilişki sonrası gün boyu kasık ve rahimde rahatsız edici ağrı gibi bişey oluyor bu korunmayı bıraktıktan sonra başladı bu ay fitil falan kullandım belki olmaz dedim ama yine oyle oldu yaaa

Sor cnm benim de şikayetlerim uzun ara verdikten sonra oluyor sanırım

bende persembe insAllah gidip gorusecem insAllah burasi hayirli olur ve tedavileeimiz olumlu sonuclanir

Sor cnm benim de şikayetlerim uzun ara verdikten sonra oluyor sanırım
Şu adet sonrası hani ilk ilişkide kaşıntı yanma oluyordu ya bendede bu ay olmadı o onunda nedenini çözdüm galiba kurulukla alakalı bişey bu ay yum. Akıntısı varken oldu ilk ilişki ve hiç yanmam olmadı.seninde onunla alakalı olabilir belkide

Boğazla başladı Öksürük devam etti kendine dikkat et sen de
Valla hala ağrıyor. Bugün ilaç da aldım. Kötüyüm anlayacağın. Zencefil limon bal karışım yapıp içiyorum.. Son iğnem kaldı pazartesi de kontrol var. Bakalım büyümüşmü yumoşlar...sanada geçmiş olsun canım.. Sende dikkat et kendine

Benim ovu. Testleride pozitif olduğunun ertesi hemen siliniyor bazı kişilerin günlerce pozitif olabiliyor benim hiç öyle olmadı o yüzden yarını degerlendirecem kesin

Biz senle ayniyiz. Ertesi gun hemen siliklesmesi (hatta piki yakaladigim ay ertesi gun yok denecek kadar azdi), yumurta akinin cok erken gelmesi (pozitif ovu testten 4, ovulasyondan 5-6 gun once).. ne yazsan "ayni ben" diye okudum bugun:)

Hatta ovulasyon gun araligi da 16-19 yazmissin, benim de 16-17 idi (ama bazen 19, 21 filan da olurdu. Senede bir iki olan 45leri saymiyorum), fakat iki aydir bebise niyetlendigimden beri once 15, sonra 13 oldu, sok oldum. Merak ediyorum neden boyle oldu ve devam edecek mi.. insallah eder.

Cok dusundum, son iki aydir her zamankinden farkli bir sey yaptim mi diye. Kafeini net yari yariya azalttim. Bi de haftada 2 kez 2'ser kasik chia tohumu tuketiyorum. Gebelik dusuncesiyle ilgisi yok bunlarin. Sadece denk geldi. Dongunun hizlanmasinin bunlarla bir ilgisi var mi, onu da bilmiyorum. Merakla bekliyorum bu ayi. Henuz 7.gunum:)

Benim erken ovu. Çok az belki yılda 2 yada 3 tür benim döngüler hep 34 36 falan ovu. Sonrası gün yani dpo da uzun benim 16 yada 17 olur hep hiç herkes gibi 14 olduğunu görmedim.
Geçte olsa düzenli olsunda önemli olan o bebislerin gelmesine engel bi durum olmasın yeterki

Tabi canim gec olmasi onemli degil. Hatta kizimda 24-25 civari ovulasyonum olmustu:)

Benimki sadece gereksiz bir heves, genc kizligimdan beri imrenirim duzenli ve kisa dongulerle regl olanlara:)) yoksa bir anlami yok tabii ki erken yada gec olmasinin

Ateşin bugün yükselişe geçmiş. Ya yumurtlama oldu. Ya da olmak üzere. Bugünü peak diyorsa sen bugünleri değerlendir istersen.

Adetimin 12.günü bugün normalde 32 34 gün arası sürüyo döngüm. Sanırım yumurtlama olmak üzere. Sağ kasığım çok ağrıdı bugün. Değerlendireceğim inşallah. Teşekkür ederim

Hayır :) normalde saat 7 30 gibi ölçüyodum. Bugün 11 gibi ölçüm.

Saatler arasinda cok fark var. 2 saat bile gec olcsem daha yuksek cikiyor benim. Mesela bugun daha 7.gunum ve benim de bir anda yukselmis gorunuyor. Ama hep farkli saatlerde olctugum icin..

Ben ovu teste gore hareket edicem zaten. Atesi sadece ovulasyonun gectigine dair destekleyici bir yontem olarak degerlendiricem (her gun ayni saatte olcemedigim icin)

Hayır :) normalde saat 7 30 gibi ölçüyodum. Bugün 11 gibi ölçüm.
ateş aynı saatte ölçülmediği zaman bi anlamı kalmıyo örenk veriyorum ben 6.20de ölçerken 36,4 çıktıysa 7.20de ölçersem 36,5 çıkıyo bir saat 0,1 derece fark ediyodu senin saat farkın çok fazla olmuş bu ölçümde
S seyade doğru söylüyosun bir saat bile fark eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…