inşallah canım pzt günü kan testini mi bekliceksin bidaha test yapıcakmısınBir çizgi nelere kadir:))) inş kırmızıları çizgilerde görürüz:)
Ben bidaha doktora gidince doktora soracam benim ilişki sonrası gün boyu kasık ve rahimde rahatsız edici ağrı gibi bişey oluyor bu korunmayı bıraktıktan sonra başladı bu ay fitil falan kullandım belki olmaz dedim ama yine oyle oldu yaaaBen de artık tanıyor gibiyim vücudumu bende akıntı olmuyor ama ovu olduktan sonra hissediyorum kasıklarda hareketlilik bitiyor.
geçmiş olsun vesonum bnmde eşim hasta bana da geçmez inşallahBoğazla başladı Öksürük devam etti kendine dikkat et sen de
Dikkat et cnm ya sen bir de hamilesin babana da duacıyım.geçmiş olsun vesonum bnmde eşim hasta bana da geçmez inşallah
babam her aradığımda dikkat et hasta olma torunuma ii bak diip duruyo adam kendini unuttu toruna dertleniyoDikkat et cnm ya sen bir de hamilesin babana da duacıyım.
Sor cnm benim de şikayetlerim uzun ara verdikten sonra oluyor sanırımBen bidaha doktora gidince doktora soracam benim ilişki sonrası gün boyu kasık ve rahimde rahatsız edici ağrı gibi bişey oluyor bu korunmayı bıraktıktan sonra başladı bu ay fitil falan kullandım belki olmaz dedim ama yine oyle oldu yaaa
bende persembe insAllah gidip gorusecem insAllah burasi hayirli olur ve tedavileeimiz olumlu sonuclanircanım daha başlamadık kımetse cuma günü randuvu aldım bem remzi beye aldım okuduğum kadarıyla iyi bi doktormuş kübrahanım iyi bidoktor diyolar ama bikaç kişi biraz sert diye yazmış öyle duyunca gitmek istemedim çümkü morel çok önemli ve ben çok takıntılı biriyim o yüzden ama bahçecinin bütün doktorları iyi diye biliyom
Şu adet sonrası hani ilk ilişkide kaşıntı yanma oluyordu ya bendede bu ay olmadı o onunda nedenini çözdüm galiba kurulukla alakalı bişey bu ay yum. Akıntısı varken oldu ilk ilişki ve hiç yanmam olmadı.seninde onunla alakalı olabilir belkideSor cnm benim de şikayetlerim uzun ara verdikten sonra oluyor sanırım
Valla hala ağrıyor. Bugün ilaç da aldım. Kötüyüm anlayacağın. Zencefil limon bal karışım yapıp içiyorum.. Son iğnem kaldı pazartesi de kontrol var. Bakalım büyümüşmü yumoşlar...sanada geçmiş olsun canım.. Sende dikkat et kendineBoğazla başladı Öksürük devam etti kendine dikkat et sen de
Benim ovu. Testleride pozitif olduğunun ertesi hemen siliniyor bazı kişilerin günlerce pozitif olabiliyor benim hiç öyle olmadı o yüzden yarını degerlendirecem kesin
Yok idrar test yapmayacağım, çünkü eczanede miratech var.. kan testi için 1 kaç gün daha bekleyeceğim.inşallah canım pzt günü kan testini mi bekliceksin bidaha test yapıcakmısın
Benim erken ovu. Çok az belki yılda 2 yada 3 tür benim döngüler hep 34 36 falan ovu. Sonrası gün yani dpo da uzun benim 16 yada 17 olur hep hiç herkes gibi 14 olduğunu görmedim.Biz senle ayniyiz. Ertesi gun hemen siliklesmesi (hatta piki yakaladigim ay ertesi gun yok denecek kadar azdi), yumurta akinin cok erken gelmesi (pozitif ovu testten 4, ovulasyondan 5-6 gun once).. ne yazsan "ayni ben" diye okudum bugun:)
Hatta ovulasyon gun araligi da 16-19 yazmissin, benim de 16-17 idi (ama bazen 19, 21 filan da olurdu. Senede bir iki olan 45leri saymiyorum), fakat iki aydir bebise niyetlendigimden beri once 15, sonra 13 oldu, sok oldum. Merak ediyorum neden boyle oldu ve devam edecek mi.. insallah eder.
Cok dusundum, son iki aydir her zamankinden farkli bir sey yaptim mi diye. Kafeini net yari yariya azalttim. Bi de haftada 2 kez 2'ser kasik chia tohumu tuketiyorum. Gebelik dusuncesiyle ilgisi yok bunlarin. Sadece denk geldi. Dongunun hizlanmasinin bunlarla bir ilgisi var mi, onu da bilmiyorum. Merakla bekliyorum bu ayi. Henuz 7.gunum:)
Benim erken ovu. Çok az belki yılda 2 yada 3 tür benim döngüler hep 34 36 falan ovu. Sonrası gün yani dpo da uzun benim 16 yada 17 olur hep hiç herkes gibi 14 olduğunu görmedim.
Geçte olsa düzenli olsunda önemli olan o bebislerin gelmesine engel bi durum olmasın yeterki
Vaktinde mi ölçüldü?
inşallah canım senin sıkıntınnebende persembe insAllah gidip gorusecem insAllah burasi hayirli olur ve tedavileeimiz olumlu sonuclanir
Ateşin bugün yükselişe geçmiş. Ya yumurtlama oldu. Ya da olmak üzere. Bugünü peak diyorsa sen bugünleri değerlendir istersen.
ondan yüksek çıkmış sen Çalışmalara başla madem Gülen yüzü yakalamışsın.Hayır :) normalde saat 7 30 gibi ölçüyodum. Bugün 11 gibi ölçüm.
Hayır :) normalde saat 7 30 gibi ölçüyodum. Bugün 11 gibi ölçüm.
ateş aynı saatte ölçülmediği zaman bi anlamı kalmıyo örenk veriyorum ben 6.20de ölçerken 36,4 çıktıysa 7.20de ölçersem 36,5 çıkıyo bir saat 0,1 derece fark ediyodu senin saat farkın çok fazla olmuş bu ölçümdeHayır :) normalde saat 7 30 gibi ölçüyodum. Bugün 11 gibi ölçüm.
AYnen hep erkek haberi geliyordu :)aaa hayırlı olsun tatlım sağlıkla doğsu inşallah :) bu ara erkek haberi çok oluyo bi değişiklik oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?