Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yarın progestan başlıyacam.doktor yazmış.aşılama saat ikide.sabah akşam dedi eczacı ama aşılamadan sonra ilk tableti akşam mı içeyim..sanki eczacı öyle bişey demişti ama tam hatırlamıyorum ya...yoksa yarın sabahtan mı başlasam..?birde progestanı ff ye ne diye giriyoruz... Veson ve tüm kızlar..

sonuna kadar sana katılıyorum canım...hayatımız bu bebek işi oldu çıktı valla...herşeyimiz bu duruma endeksli..eşime söylüyorum bazen kabul etmiyor adam ya..delirtiyor beni valla..doktorada söyledim..bu adam beni strese sokuyor hocam dedim...bak oluruna bıraktığımda ne güzel hamile kalmıştım..doktoru bile tedirgin etti..2-3 ay sizinle deneyecez olmazsa Ankara İstanbula gidecez dedi...Adam sırf kariyerine leke gelmesin diye hemen aşılamaya geçti..hocam klomenle bu ay normal deneyelim desem de boş...sırf bu sebepten belkide bunda da vardır bir hayır ama..stres insanı her şekle sokuyor...bünye kalmadı artık bizlerde...bak ben kaç gündür atlamadım..ağzım burnum kapalı...antibiyotik içmemek için hep bitkisel şeyler yapıp içiyorum...Rabbim inşallah bu sefer emeklerimizi zayi etmez...çünkü gerçekten yoruldum...iki seçeneğim var ya hamile kalacam yada adamı boşayacam...yoruldum artık Allah biliyor...

Ben biraz araştırmıştım genellikle ovu ve aşılama sonrası kullanılıyor bu ilaç sperm hareketlerini engelliyormuş sanırım o nedenle sonra kullanılmaya başlanıyor.

Ben biraz araştırmıştım genellikle ovu ve aşılama sonrası kullanılıyor bu ilaç sperm hareketlerini engelliyormuş sanırım o nedenle sonra kullanılmaya başlanıyor.
Aşılamadan sonra birliktelik olacakmıki ya? bu doktor hiç bişey demedi...şu ana kadarda çalışma yapmadık...

Aman Leylacım bu yaştan sonra bizi kimse almaz boşamayalım adamları :) Her şeyin başı stres ama kaç kaçabilirsen olmuyor ki...

Aman Leylacım bu yaştan sonra bizi kimse almaz boşamayalım adamları :) Her şeyin başı stres ama kaç kaçabilirsen olmuyor ki...
kız güldürdün beni...Allah iyiliğini versin emi...stressiz hayat olmaz sanırım hiç bir zaman canım ya...
Onu da araştırdım öneriyorlar sonrasında ilişki :))
bende öyle biliyorum da..36 saat sonra çatlıyor çatlama iğnesini yaptıktan sanırım...ben kızımada çatlama iğnesi ile gebe kalmıştım..inşallah buda öyle olur...hayırlısı hakkımızda inşallah...

Aminn canım aminn inşallah bu ay sonu tablon yemyeşil olsun :)

Doktoruna danışman iyi olur, bana aşılamanın 3.günü başlattı..

ben oyle yapıyorum canım bebegın yerı barız belli zaten 14 haftadan sonra belli oldu benım.ben sırt ustu yatıyorum bebegın oldugu yer kavun gıbı yukarı yukselıyor zaten harekette edıyor

Veson canım doktor bana cleocin crem verdi bunu nasıl kullanacagım ?
eczacıda anlatmadı dısardan surun dedı gectı

Amin gülüm inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.. Umarım sende daha iyisindir canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…