sonuna kadar sana katılıyorum canım...hayatımız bu bebek işi oldu çıktı valla...herşeyimiz bu duruma endeksli..eşime söylüyorum bazen kabul etmiyor adam ya..delirtiyor beni valla..doktorada söyledim..bu adam beni strese sokuyor hocam dedim...bak oluruna bıraktığımda ne güzel hamile kalmıştım..doktoru bile tedirgin etti..2-3 ay sizinle deneyecez olmazsa Ankara İstanbula gidecez dedi...Adam sırf kariyerine leke gelmesin diye hemen aşılamaya geçti..hocam klomenle bu ay normal deneyelim desem de boş...sırf bu sebepten belkide bunda da vardır bir hayır ama..stres insanı her şekle sokuyor...bünye kalmadı artık bizlerde...bak ben kaç gündür atlamadım..ağzım burnum kapalı...antibiyotik içmemek için hep bitkisel şeyler yapıp içiyorum...Rabbim inşallah bu sefer emeklerimizi zayi etmez...çünkü gerçekten yoruldum...iki seçeneğim var ya hamile kalacam yada adamı boşayacam...yoruldum artık Allah biliyor...Veson canım sende genellikle regl döneminde başlayan enfeksiyon, grip gibi rahatsızlıklar mı olmaya başladı? stresten olabilir mi? Benim stresli bir dönemde öksürük başlamıştı 1,5 ay geçmedi 3-4 doktora gittim tahlil falan yaptılar ilaç yazdılar bir işe yaramadı. En son KBB uzmanı bana bağışıklığın çökmüş senin dedi. Strese bağladı sadece vitamin ve beslenme desteğiyle atlattım. Bazen gerginlik vücuttaki bişeyleri tetikleyebiliyor.. Dikkat et kendine çalışan anneler için imkansız ama dinlenmeye çalış canım
Kızlar yarın progestan başlıyacam.doktor yazmış.aşılama saat ikide.sabah akşam dedi eczacı ama aşılamadan sonra ilk tableti akşam mı içeyim..sanki eczacı öyle bişey demişti ama tam hatırlamıyorum ya...yoksa yarın sabahtan mı başlasam..?birde progestanı ff ye ne diye giriyoruz...Veson ve tüm kızlar..
Aşılamadan sonra birliktelik olacakmıki ya? bu doktor hiç bişey demedi...şu ana kadarda çalışma yapmadık...Ben biraz araştırmıştım genellikle ovu ve aşılama sonrası kullanılıyor bu ilaç sperm hareketlerini engelliyormuş sanırım o nedenle sonra kullanılmaya başlanıyor.
sonuna kadar sana katılıyorum canım...hayatımız bu bebek işi oldu çıktı valla...herşeyimiz bu duruma endeksli..eşime söylüyorum bazen kabul etmiyor adam ya..delirtiyor beni valla..doktorada söyledim..bu adam beni strese sokuyor hocam dedim...bak oluruna bıraktığımda ne güzel hamile kalmıştım..doktoru bile tedirgin etti..2-3 ay sizinle deneyecez olmazsa Ankara İstanbula gidecez dedi...Adam sırf kariyerine leke gelmesin diye hemen aşılamaya geçti..hocam klomenle bu ay normal deneyelim desem de boş...sırf bu sebepten belkide bunda da vardır bir hayır ama..stres insanı her şekle sokuyor...bünye kalmadı artık bizlerde...bak ben kaç gündür atlamadım..ağzım burnum kapalı...antibiyotik içmemek için hep bitkisel şeyler yapıp içiyorum...Rabbim inşallah bu sefer emeklerimizi zayi etmez...çünkü gerçekten yoruldum...iki seçeneğim var ya hamile kalacam yada adamı boşayacam...yoruldum artık Allah biliyor...
Aşılamadan sonra birliktelik olacakmıki ya? bu doktor hiç bişey demedi...şu ana kadarda çalışma yapmadık...
Aman Leylacım bu yaştan sonra bizi kimse almaz boşamayalım adamları :) Her şeyin başı stres ama kaç kaçabilirsen olmuyor ki...
bende öyle biliyorum da..36 saat sonra çatlıyor çatlama iğnesini yaptıktan sanırım...ben kızımada çatlama iğnesi ile gebe kalmıştım..inşallah buda öyle olur...hayırlısı hakkımızda inşallah...Onu da araştırdım öneriyorlar sonrasında ilişki :))
kız güldürdün beni...Allah iyiliğini versin emi...stressiz hayat olmaz sanırım hiç bir zaman canım ya...
bende öyle biliyorum da..36 saat sonra çatlıyor çatlama iğnesini yaptıktan sanırım...ben kızımada çatlama iğnesi ile gebe kalmıştım..inşallah buda öyle olur...hayırlısı hakkımızda inşallah...
Amin gülüm...Allah razı olsun canım benim...Rabbim hepimizi sevindirsin..yavrularımızın kardeşini göndersin inşallah...kimsenin emeğini zayi etmesin Mevlam....Aminn canım aminn inşallah bu ay sonu tablon yemyeşil olsun :)
Doktoruna danışman iyi olur, bana aşılamanın 3.günü başlattı..Kızlar yarın progestan başlıyacam.doktor yazmış.aşılama saat ikide.sabah akşam dedi eczacı ama aşılamadan sonra ilk tableti akşam mı içeyim..sanki eczacı öyle bişey demişti ama tam hatırlamıyorum ya...yoksa yarın sabahtan mı başlasam..?birde progestanı ff ye ne diye giriyoruz...Veson ve tüm kızlar..
Yarın aşılamadan sonra sorayım canım..sağolasın...kaç gün kullandın..?sabah akşam mı içtin?Doktoruna danışman iyi olur, bana aşılamanın 3.günü başlattı..
10 gün yatmadan önce,200 mgYarın aşılamadan sonra sorayım canım..sağolasın...kaç gün kullandın..?sabah akşam mı içtin?
ben oyle yapıyorum canım bebegın yerı barız belli zaten 14 haftadan sonra belli oldu benım.ben sırt ustu yatıyorum bebegın oldugu yer kavun gıbı yukarı yukselıyor zaten harekette edıyorYaa o ani merakla bekliyorum.... Su an sadece karnım çıktı ondan anlayabiliyorum birde bel ağrılarım başladı bir şeyler yapmam lazım
Dün annemden bir tüyo öğrendim benim ananem kendi köyünde ebe imiş. Hemde çok mahir bir ebe..neredeyse bütün köyün kadınlarını o dogurtmus. Annem dedi ki , aç karna karnimin doğru yerini avuclarsam hissedebilirmisim bebeği. Ananem tam on ikiden bebeği buluverirmis:)) evime bir varayimda hemen deneyeceğim:)
Eki Görüntüle 1980746
Rabbim gebelik testindede bu çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallah..
Gece saat 02:00 de çatlama iğnesi oldum. Merakımdan ovulasyon testi yaptım. :))Amin abla pik bu.
Gece saat 02:00 de çatlama iğnesi oldum. Merakımdan ovulasyon testi yaptım. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?