Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkurler canim, ben de bebegimin sagligi odakliyim. Bugun sancilarim da basladi.

Cnm stres değil de bana da vücut direnci ile alakalı gibi geldi.teatrio Yu bıraktım benim vücut Zayıf düştü sanırım.3 ay kadar kullandım tüm kışı gripsiz ilaçsız atlattım.yakşaşık 2 aydır kullanmıyorum hemen bünye Zayıf düştü.bilemedim alakası var mı? Eşime söyledim alsın tekrar başlayalım hem tüp bebek öncesi de kullanmak iyi olur.hem de vücut direncim artar.yoğun çalışıyorum dinlenmek mümkün olmuyor takviye Şart.

Bugün sağlık Ocağına gittim antibiyotik yazdı.kullanmaya başlasam mı kızlar? Ilaçsız geçer mi ki bu illet?? Gebelerin kullanabileceği bir ilaç rovamycn. 5 günlük.ne dersiniz?

Aa evet canımmben de öyle yapıyordum geçen hafta aç karna sırt üstü uzandığımda bebeğin yeri zaten çıkıyordu tabi ben 43 kg ile hamile kaldım belki zayıf olduğum için çıkıyor olabilir. Geçen hafta elimi koyarak çok hafif hissediyordum ama bugün biraz önce tam anlamıyla bir tekme yedim çok net hissettim

Progestan diye giriyorsun cnm hadi Hayırlısı güzrl sonuçlar alırsın inşallah

ben oyle yapıyorum canım bebegın yerı barız belli zaten 14 haftadan sonra belli oldu benım.ben sırt ustu yatıyorum bebegın oldugu yer kavun gıbı yukarı yukselıyor zaten harekette edıyor
Aynen benimki de seninki gibi 14 haftlıkken yeri belli oluyordu bugün ilk tekmeyi çok net bir şekilde yedim :)

Veson canım doktor bana cleocin crem verdi bunu nasıl kullanacagım ?
eczacıda anlatmadı dısardan surun dedı gectı
Cnm bilmiyorum o kremi ama netten baktım aplikatörü var sanırım vajine içine diyor bilemedim cnm kullanan arkadaşlar yardımcı olsun

Reactions: iiz
Progestan diye giriyorsun cnm hadi Hayırlısı güzrl sonuçlar alırsın inşallah
Progesterone var onumu tıklıyoruz canım. Amin inşallah. Hepimize nasip etsin Rabbim canım...
Ablacım aşılaman hayırlı haberler getirsin sana inşallah bu çift çizgiyi hamilelik testinde göremeyi nasip etsin
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim.
Keşke sorsaydınız cnm kaç günlük perhiz falan gerekli mi? Sorabilirsen sor
Yarın aşılama var zaten. Artık yapacak bişey yok. Eşim perhiz yaptı. Aşılama dan sonra soracam canım ilişkiyi falan.

Evet cnm onu gir

I izz missdincer ayy artık görmek istiyorum o tekmeleri... Karnında bariz bir şişlik var ama normalde birazda göbeğinde olduğu için bebeğin biraz daha büyümesi lazım:) heyecanla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…