- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Tesekkurler canim, ben de bebegimin sagligi odakliyim. Bugun sancilarim da basladi.bende normald yürüme delisi biriyim biri beni tutmasa 10 km yurürüm her gun şimdi evin içinde zor yürüyorum minicik yürüsem ayaklarımın agrsından duramıyorum 1 kere 20 dk yurudum dıye butun gece uyuyamadım agrıdan.
canım benım dogumunda geldı . allah yardımcın olsun kolay olsun zorun inşallah
kolaylıkla sağlıkla doğsun inşallah iki ıkındım hemen çıktı diye kolay bi doğum hikayesi bemliyorum senden :)Tesekkurler canim, ben de bebegimin sagligi odakliyim. Bugun sancilarim da basladi.
Insallah canim:)) ev temizligini de yarina birakmistim simdi kosturarak kuafore gidecegim kas biyik aldirmaya :))kolaylıkla sağlıkla doğsun inşallah iki ıkındım hemen çıktı diye kolay bi doğum hikayesi bemliyorum senden :)
Sagol canım benim iyiyim hamdolsun arasıra şişliğim oluyor bide geceleri ateş basıyo lucrin in yan etkisiymiş..adeti bekliyorum o zaman a kadar inş yine hastalanmamsaol canım sen iisin dimi
Hayır canım ben cumartesi günü gittim doktorasen canım senı sordum
Cnm stres değil de bana da vücut direnci ile alakalı gibi geldi.teatrio Yu bıraktım benim vücut Zayıf düştü sanırım.3 ay kadar kullandım tüm kışı gripsiz ilaçsız atlattım.yakşaşık 2 aydır kullanmıyorum hemen bünye Zayıf düştü.bilemedim alakası var mı? Eşime söyledim alsın tekrar başlayalım hem tüp bebek öncesi de kullanmak iyi olur.hem de vücut direncim artar.yoğun çalışıyorum dinlenmek mümkün olmuyor takviye Şart.Veson canım sende genellikle regl döneminde başlayan enfeksiyon, grip gibi rahatsızlıklar mı olmaya başladı? stresten olabilir mi? Benim stresli bir dönemde öksürük başlamıştı 1,5 ay geçmedi 3-4 doktora gittim tahlil falan yaptılar ilaç yazdılar bir işe yaramadı. En son KBB uzmanı bana bağışıklığın çökmüş senin dedi. Strese bağladı sadece vitamin ve beslenme desteğiyle atlattım. Bazen gerginlik vücuttaki bişeyleri tetikleyebiliyor.. Dikkat et kendine çalışan anneler için imkansız ama dinlenmeye çalış canım
Aa evet canımmben de öyle yapıyordum geçen hafta aç karna sırt üstü uzandığımda bebeğin yeri zaten çıkıyordu tabi ben 43 kg ile hamile kaldım belki zayıf olduğum için çıkıyor olabilir. Geçen hafta elimi koyarak çok hafif hissediyordum ama bugün biraz önce tam anlamıyla bir tekme yedimYaa o ani merakla bekliyorum.... Su an sadece karnım çıktı ondan anlayabiliyorum birde bel ağrılarım başladı bir şeyler yapmam lazım
Dün annemden bir tüyo öğrendim benim ananem kendi köyünde ebe imiş. Hemde çok mahir bir ebe..neredeyse bütün köyün kadınlarını o dogurtmus. Annem dedi ki , aç karna karnimin doğru yerini avuclarsam hissedebilirmisim bebeği. Ananem tam on ikiden bebeği buluverirmis:)) evime bir varayimda hemen deneyeceğim:)
Progestan diye giriyorsun cnm hadi Hayırlısı güzrl sonuçlar alırsın inşallahKızlar yarın progestan başlıyacam.doktor yazmış.aşılama saat ikide.sabah akşam dedi eczacı ama aşılamadan sonra ilk tableti akşam mı içeyim..sanki eczacı öyle bişey demişti ama tam hatırlamıyorum ya...yoksa yarın sabahtan mı başlasam..?birde progestanı ff ye ne diye giriyoruz...Veson ve tüm kızlar..
Ablacım aşılaman hayırlı haberler getirsin sana inşallahEki Görüntüle 1980746
Rabbim gebelik testindede bu çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallah..
Keşke sorsaydınız cnm kaç günlük perhiz falan gerekli mi? Sorabilirsen sorAşılamadan sonra birliktelik olacakmıki ya? bu doktor hiç bişey demedi...şu ana kadarda çalışma yapmadık...
Aynen benimki de seninki gibi 14 haftlıkken yeri belli oluyordu bugün ilk tekmeyi çok net bir şekilde yedim :)ben oyle yapıyorum canım bebegın yerı barız belli zaten 14 haftadan sonra belli oldu benım.ben sırt ustu yatıyorum bebegın oldugu yer kavun gıbı yukarı yukselıyor zaten harekette edıyor
Cnm bilmiyorum o kremi ama netten baktım aplikatörü var sanırım vajine içine diyor bilemedim cnm kullanan arkadaşlar yardımcı olsunVeson canım doktor bana cleocin crem verdi bunu nasıl kullanacagım ?
eczacıda anlatmadı dısardan surun dedı gectı
Progesterone var onumu tıklıyoruz canım. Amin inşallah. Hepimize nasip etsin Rabbim canım...Progestan diye giriyorsun cnm hadi Hayırlısı güzrl sonuçlar alırsın inşallah
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim.Ablacım aşılaman hayırlı haberler getirsin sana inşallahbu çift çizgiyi hamilelik testinde göremeyi nasip etsin
Yarın aşılama var zaten. Artık yapacak bişey yok. Eşim perhiz yaptı. Aşılama dan sonra soracam canım ilişkiyi falan.Keşke sorsaydınız cnm kaç günlük perhiz falan gerekli mi? Sorabilirsen sor
Evet cnm onu girProgesterone var onumu tıklıyoruz canım. Amin inşallah. Hepimize nasip etsin Rabbim canım...
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim.
Yarın aşılama var zaten. Artık yapacak bişey yok. Eşim perhiz yaptı. Aşılama dan sonra soracam canım ilişkiyi falan.
ben 40 beden olarak hamile kaldım bırak 14ü 24te anca gözükcek bu gidişleAynen benimki de seninki gibi 14 haftlıkken yeri belli oluyordu bugün ilk tekmeyi çok net bir şekilde yedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?