Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok kotuysen kullan cnm iskence etme kendine. evet multivitaminlerin cok faydasi oluyor. eşimle bende daha iyiyiz vitaminleri kullandigimizdan beri

LeYLa_21 abla doktoruna da daniş tabi ama progestani iliski süreci bittikten sonra fitil olarak kullanmani tavsiye ederim. hap olarak yutunca insani sarhoş gibi yapiyor resmen

İnş canım kabak çekirdeği de tavsiye ederim, tuzsuz kavrulmamış olandan.. hatta eşli yedik.. çinko vRmış
Bende bu ay bi akşam muz bi akşam havuç yediriyorum eşime keciboynuzu özü ve saf zeytin yağında beklemiş kuru incir her sabah.spermde sorun var mı yok mu bilmiyorum ama faydası olur her türlü

Kızlar yardım spermiyogram icin perşembe geç mi olur son ilişki pazartesi sabah 7 buçuk gibi olmuştu

Kizlar yağmur suyu toplama dönemi ne zamandi :)))
canım yagmur suyu guvenlı degıl ınsnalar kömur yakıyor hava temız olmaz sehırlerde her yer kımyasal ormanlık alanda olsan temız olsa neyse o su assagı ınene kadar havada ne pislik var alıp geliyor. bence tekrar düşün

kızlar , ayrıntılı kan testi sonuçlarından kim anlıyor ?
doktor bana önemli bir şeyin yükseldiğini söyledi ama tam anlayamadım ve dogum için riskli olabilir dedi daha da yükselir mi takip edilmesi lazım dedi ve hemetoloji bölümüne gitmem gerektiğini orada parmagımdan kan alınarak bakılacağını söyledi

bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı ?
bir daha gittiğimde benı bölüme sevkedecekmiş. ben doktor ne dedi hiç bir şey anlamadım sormadımda nasılsa ben öğrenirim diye çünkü doktor aşırı yogundu

Cnm bilmiyorum o kremi ama netten baktım aplikatörü var sanırım vajine içine diyor bilemedim cnm kullanan arkadaşlar yardımcı olsun
doktor vermek istemedı hamıleıkte bu ılaclardan yana degılız ama dedı of pöf dedi yazdı gene de

Iyi geceler kızlar ben apandisit suphesiyle hastaneye yattım bikaç gündür sancı vuruyodu bugün öğleden sonra kivrandim resmen doguruyorum sandım ama sağ tarafım sadece acilde serum yedim biraz enfeksiyon çıktı ama genel cerrah muayene ederken sağ tarafım çok acıdı sancım epey hafifledi geçti sayılır ama takibe almak için yatış yaptı doktor apandisit olabilir dedi

aaaa çok çokk geçmiş olsun. canım ya zor olur onun agrısı işe bak . haberını beklıyoruz fırat buldukca yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…